Γιώργος Σαμπάνης
- fylakas_aggelos
Re: ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΑΜΠΑΝΗΣ THREAD
Κλασικό dance όπως και το "Μόνο αν θες εμένα".Ο δίσκος θα έχει κι αυτός 10 τραγούδια,σε μουσική του ίδιου του Γιώργου,στίχους Ελεάνας Βραχάλη,παραγωγή Soumka και θα βγει Οκτώβριο 2014.Σίγουρα θα είναι δισκάρα!!!!!
ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΑΙΝΕ...
-
milame gia yperbolikh sigouria...

- fylakas_aggelos
Είμαι σίγουρος ότι θα είναι δισκάρα,αφού και ο προηγούμενος ήταν ακριβώς τα ίδια.Συνθέτης-στιχουργός-παραγωγός και ο αριθμός των τραγουδιών ίδιος,όπως επίσης και το πρώτο single dance.Ο Σαμπάνης θα έχει δώσει τον καλύτερο εαυτό του και ξέρουμε ότι η Ελεάνα Βραχάλη γράφει στιχάρες!Chronisgreek έγραψε:milame gia yperbolikh sigouria...
ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΑΙΝΕ...
Ανυπομονώ

-
- fylakas_aggelos
Αρκετά καλό,στο στυλ του "Μόνο αν θες εμένα".Πιστεύω ότι ο δίσκος θα έχει και πιο δυνατά κομμάτια,διαφορετικά,όπως και ο προηγούμενος.
ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΑΙΝΕ...
Το αγαπώ ήδη το κομμάτι 
πιστός στο στυλ του

πιστός στο στυλ του

Αγκαλιαστείτε...δεν ξέρω γιατί, αλλά κάνει καλό.
Από το κανάλι της Cobalt.
- fylakas_aggelos
Από ότι φαίνεται θα τον δείχνει ελάχιστα το Σαμπάνη στο clip,όπως τα περισσότερα της Cobalt.
ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΑΙΝΕ...
μου θυμισε λιγο το "Φυλλο Στον Αερα" το κλιπ...παρ'ολα αυτα πολυ καλλο.panosif έγραψε:

Φοβερός ο Γιώργαρος..το μόνο κακό είναι ότι το τραγούδι μου θυμίζει λίγο το" Μόνο αν θες εμένα" αλλά είμαι σίγουρος ότι θα βγάλουν τραγουδάρες με την Βραχάλη 

Πάρα πολύ καλή δουλειά και στο τραγούδι αλλά και στο κλιπ! Συνεχίζει δυναμικά ο Σαμπάνης. 

Nothing lasts forever but the earth and sky
Μπράβο Σαμπάνη! Συνέχισε μακριά από τις playlist μου! 

Να αγωνιάς γι'αυτόν και να του δίνεις χαμόγελα, είναι αγάπη
ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΑΜΠΑΝΗΣ - ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟΡΑΔΙΟ 95,1

«Μόνο εξ επαφής» είναι ο τίτλος του νέου cd του Γιώργου Σαμπάνη που θα κυκλοφορήσει 27 Οκτωβρίου.
Το Κοσμοράδιο 95,1 εξασφάλισε ένα νέο τραγούδι αυτής της δισκογραφικής του δουλειάς.
«Κανείς δεν ξέρει»
Μουσική : Γιώργος Σαμπάνης
Στίχοι : Ελεάννα Βραχάλη
Από Δευτέρα 13 Οκτωβρίου το ακούτε όχι στο ράδιο … στο Κοσμοράδιο 95,1 !
Συντονίσου…
http://www.cosmoradio.gr/news/general-n ... CE%BF-95,1

«Μόνο εξ επαφής» είναι ο τίτλος του νέου cd του Γιώργου Σαμπάνη που θα κυκλοφορήσει 27 Οκτωβρίου.
Το Κοσμοράδιο 95,1 εξασφάλισε ένα νέο τραγούδι αυτής της δισκογραφικής του δουλειάς.
«Κανείς δεν ξέρει»
Μουσική : Γιώργος Σαμπάνης
Στίχοι : Ελεάννα Βραχάλη
Από Δευτέρα 13 Οκτωβρίου το ακούτε όχι στο ράδιο … στο Κοσμοράδιο 95,1 !
Συντονίσου…
http://www.cosmoradio.gr/news/general-n ... CE%BF-95,1
89,8 ΔΡΟΜΟΣ fm: ΤΟ ΝΕΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΑΜΠΑΝΗ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟ Νο1 ΣΤΑΘΜΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ!
Οι μεγαλύτερες αποκλειστικότητες συνεχίζονται στον 89,8 ΔΡΟΜΟΣ fm!
Το νέο τραγούδι του Γιώργου Σαμπάνη έρχεται αποκλειστικά στον 89,8 ΔΡΟΜΟΣ fm και σίγουρα θα γίνει μεγάλη επιτυχία! Ο Γιώργος Σαμπάνης, ένας από τους πιο επιτυχημένους καλλιτέχνες της γενιάς του, έρχεται να μας απογειώσει ξανά με το νέο του τραγούδι ¨Κανείς δεν ξέρει¨! Τη νέα επιτυχία υπογράφει μουσικά ο ίδιος, ενώ τους στίχους η ταλαντούχα Ελεάνα Βραχάλη και αναμένεται να είναι ένα από το πιο ερωτικά τραγούδια, που σε συνδιασμό με την γεμάτη πάθος ερμηνεία του τραγουδιστή, θα σας κάνει να το λατρέψετε από την πρώτη στιγμή!
Το ¨Κανείς δεν ξέρει¨ είναι ένα από τα 10 νέα τραγούδια που συμπεριλαμβάνονται στο άλμπουμ ¨Μόνο εξ επαφής¨, που θα κυκλοφορήσει στις 27 Οκτωβρίου, με χορηγό επικοινωνίας τον 89,8 ΔΡΟΜΟΣ fm, το Νο1 σταθμό για τις επιτυχίες!
Μείνετε συντονισμένοι στον 89,8 ΔΡΟΜΟΣ fm και ακούστε πρώτοι από όλους το ολοκαίνουργιο τραγούδι του Γιώργου Σαμπάνη, στο ραδιόφωνο που κάνει τα τραγούδια επιτυχίες!
89,8 ΔΡΟΜΟΣ fm
ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!

Οι μεγαλύτερες αποκλειστικότητες συνεχίζονται στον 89,8 ΔΡΟΜΟΣ fm!
Το νέο τραγούδι του Γιώργου Σαμπάνη έρχεται αποκλειστικά στον 89,8 ΔΡΟΜΟΣ fm και σίγουρα θα γίνει μεγάλη επιτυχία! Ο Γιώργος Σαμπάνης, ένας από τους πιο επιτυχημένους καλλιτέχνες της γενιάς του, έρχεται να μας απογειώσει ξανά με το νέο του τραγούδι ¨Κανείς δεν ξέρει¨! Τη νέα επιτυχία υπογράφει μουσικά ο ίδιος, ενώ τους στίχους η ταλαντούχα Ελεάνα Βραχάλη και αναμένεται να είναι ένα από το πιο ερωτικά τραγούδια, που σε συνδιασμό με την γεμάτη πάθος ερμηνεία του τραγουδιστή, θα σας κάνει να το λατρέψετε από την πρώτη στιγμή!
Το ¨Κανείς δεν ξέρει¨ είναι ένα από τα 10 νέα τραγούδια που συμπεριλαμβάνονται στο άλμπουμ ¨Μόνο εξ επαφής¨, που θα κυκλοφορήσει στις 27 Οκτωβρίου, με χορηγό επικοινωνίας τον 89,8 ΔΡΟΜΟΣ fm, το Νο1 σταθμό για τις επιτυχίες!
Μείνετε συντονισμένοι στον 89,8 ΔΡΟΜΟΣ fm και ακούστε πρώτοι από όλους το ολοκαίνουργιο τραγούδι του Γιώργου Σαμπάνη, στο ραδιόφωνο που κάνει τα τραγούδια επιτυχίες!
89,8 ΔΡΟΜΟΣ fm
ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!

- fylakas_aggelos