Ευρυδίκη
Re: Ευρυδίκη
Ίσως η Καιτη να μη μπορέσει εκείνη την ημερομηνία
Μπορεί να έχει προγραμματισει κάτι εκείνες τις ημέρες
Αλλιώς γιατί να μη δεχθεί να παει; Αφού είπε και το Ναι για το ντουέτο.
Μπορεί να έχει προγραμματισει κάτι εκείνες τις ημέρες
Αλλιώς γιατί να μη δεχθεί να παει; Αφού είπε και το Ναι για το ντουέτο.
- fylakas_aggelos
Πάντως κι άλλες με τις οποίες συνεργάζεται στο δίσκο δεν θα είναι στη συναυλία (Δέσποινα Ολυμπίου, Τζώρτζια των Μπλε)
ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΑΙΝΕ...
helenapaparizouofficial
Χθες το βράδυ βρέθηκα στο στούντιο με αυτό το υπέροχο κορίτσι, την @evridikiofficial Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη που συμμετέχω στο δίσκο σου!!
Σ' ευχαριστώ πολύ για τη συνεργασία... είσαι σπουδαία!! #new #duet #comingsoon
Evridiki Theocleous
Απλά την αγαπώ! Γιατί είναι ταλεντάρα, φωνάρα, κουκλάρα και ψυχάρα!#evridiki #helenapaparuzou #25giapanta #panikrecords

Χθες το βράδυ βρέθηκα στο στούντιο με αυτό το υπέροχο κορίτσι, την @evridikiofficial Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη που συμμετέχω στο δίσκο σου!!
Evridiki Theocleous
Απλά την αγαπώ! Γιατί είναι ταλεντάρα, φωνάρα, κουκλάρα και ψυχάρα!#evridiki #helenapaparuzou #25giapanta #panikrecords

- stathis2b_
Re: Ευρυ
Δυο πολύ αγαπημένες μου ερμηνεύτριες και φωνάρες μαζί.Μια συνεργασία που ήθελα χρόνια.Και η πλάκα είναι ότι το μελεταγα τώρα που έμαθα για τον δίσκο που ετοιμάζει η Ευριδικη με τα ντουέτα.Ηλπιζα να υπάρχει ντουέτο με την Έλενα γιατί πιστεύω ότι ταιριάζουν απίστευτα.panosif έγραψε:helenapaparizouofficial
Evridiki Theocleous

Με την Έλενα, το πιθανότερο είναι να πει ένα από τα δύο με τα οποία πήγε Eurovision επί Θεοφάνους.Krouela έγραψε:poia tragoudia thelete na mi me poion ?
Με τη Demy το πιθανότερο είναι να πει "Το μόνο που θυμάμαι".
Με την Ολυμπίου, είναι γνωστό. Το "Μια απ' αυτές τις μέρες".
Δεν μπορώ να αντιστοιχίσω άλλα.
Life is a RollerCoaster...
Με την Καίτη ποιο θα ήθελες να πει;Krouela έγραψε:Emena tha mou arese na pi to Misise Me me tin Peggy

- stathis2b_
Με την Έλενα θα πει κάποιο από τον πρώτο της δίσκο
Με την Έλενα θα ταίριαζε να πει ή το Μίσησε με ή το Πόσο λίγο με ξέρεις εκτός αν επιλέξουν να πουν κάτι πιο ποπ/ροκ που επίσης θα ταιριάξει όπως η πυξίδα,
το περίεργο είναι να δούμε τι επέλεξαν για Καίτη, Πέγκυ και Ασλανίδου.

Θα μου άρεσε το Φύγε ή το Συγνώμη.stathis2b_ έγραψε:Με την Έλενα θα πει κάποιο από τον πρώτο της δίσκο
- stathis2b_
+1panosif έγραψε:Θα μου άρεσε το Φύγε ή το Συγνώμη.stathis2b_ έγραψε:Με την Έλενα θα πει κάποιο από τον πρώτο της δίσκο
Και το "Για πρώτη φορά" θα μου άρεσε
killbill έγραψε:Με την Έλενα θα ταίριαζε να πει ή το Μίσησε με ή το Πόσο λίγο με ξέρεις εκτός αν επιλέξουν να πουν κάτι πιο ποπ/ροκ που επίσης θα ταιριάξει όπως η πυξίδα,
Giati to Poso Ligo Me Kseris ti ine ? Punk Tsifteteli ?

Krouela agapes mou, Krouela
pop/rock ballad θα το έλεγα, ερμηνευτικό κομμάτι σίγουρα είναι το πόσο λίγο με ξέρεις, εννοούσα κάτι πιο χορευτικό όπως η πυξίδα!
Τώρα που το σκέφτομαι με την Καίτη, θα μπορούσαν να πουν και αυτό τραγουδάρα επίσης

Μου κάνει εντύπωση που θέλεις την Καίτη να πάρει αντρικό ρόλο.
Μια με το Βαλάντη, μια με το Ρόκκο... τί γίνεται;

Μια με το Βαλάντη, μια με το Ρόκκο... τί γίνεται;

Είναι τα πιο "λαϊκότροπα" τραγούδια και επιτυχίες του τότε που μπορώ να σκεφτώ από τα τραγούδια της Ευρυδίκης , τι να σου πω εκτός
αν πάνε συνειρμικά και κάνουν ντουέτο το "αυτό το φιλί"
Προσωπικά θα ήθελα το "αυτά που κρύβω μέσα μου", ή το "τρίτο συρτάρι" ή το "Βαγόνι" έτσι για την αλλαγή και το διαφορετικό αν το τολμήσει η Καίτη!
αν πάνε συνειρμικά και κάνουν ντουέτο το "αυτό το φιλί"

Προσωπικά θα ήθελα το "αυτά που κρύβω μέσα μου", ή το "τρίτο συρτάρι" ή το "Βαγόνι" έτσι για την αλλαγή και το διαφορετικό αν το τολμήσει η Καίτη!
Προσωπικά θα εστιαζόμουν μόνο στα τραγούδια του Θεοφάνους.killbill έγραψε: ή το "Βαγόνι" έτσι για την αλλαγή και το διαφορετικό αν το τολμήσει η Καίτη!
Με τον Κοργιαλά η Ευρυδίκη έχει κόψει διπλωματικές σχέσεις, πόσο μάλλον να δώσει άδεια για να πει μια λαϊκή τραγουδίστρια τραγούδι του.

Ξέρουμε ότι θα είναι του Θεοφάνους γιατί είδαμε και το σχόλιο του ότι ανυπομονεί να ακούσει τι ετοιμάσανε, απλά εγώ λέω τι θα ήθελα όπως και τα 2 πρώτα που ανέφερα που είναι και του θεοφάνους λίγο δύσκολα να τα πει η Καίτη!