Όχι.Η Στέλλα Καλλή θα είναι με Γονίδη-Κοκκίνου.Gshore έγραψε:Αυτοι δεν ειχαν κλεισει με Γονιδη-Κοκκινου?
SFAKattack10 έγραψε:
Entek έγραψε: Επιμένω πως σωστά έπραξε η Δέσποινα γιατί με τα βιώματα που είχε, θα ήταν αυτό υποκριτικό, το να συμπράξει δηλαδή, με κάποιο που φαίνεται πως είναι έτοιμος να ασκήσει βία (και να τονιστεί το φαίνεται γιατί δεν πιστεύω πως ο Σφακιανάκης θα έδερνε όποιον μαύρο έβλεπε στο δρόμο, κάτι που κάνουν οι χρυσαυγίτες) σε άτομα που βρίσκονται στη θέση που βρισκόταν και η ίδια κάποια χρόνια πριν.
Και στο τέλος - τέλος, δεν φταίνε οι λαθρομετανάστες. Είναι άτομα που βρέθηκαν σε τόσο δύσκολη θέση, που η ίδια η χώρα τους σπαράζεται είτε από πόλεμο είτε από φτώχεια, και γυρεύουν απεγνωσμένα δουλειά για να ζήσουν τις οικογένειες και τους εαυτούς τους, όπως και οι έλληνες που στα 50s μετά την κατοχή (αλλά πλέον και τώρα) που τρέχουν Γερμανία, Αμερική και Αυστραλία για τους ίδιους λόγους (όπως και η οικογένεια της Βανδή).
Προφανώς η γυναίκα πιάστηκε στα χέρια μαζί του γιατί πωλούσε το καινούργιο CD της που δεν είχε ακόμα κυκλοφορήσει και όχι επειδή ήταν Πακιστανός. Αλλά κάποιοι άνθρωποι,στην Ελλάδα του 2013 είναι τόσο ρατσιστές που ούτε αυτό δεν μπορούν να καταλάβουν.κισσος έγραψε:Entek έγραψε: Επιμένω πως σωστά έπραξε η Δέσποινα γιατί με τα βιώματα που είχε, θα ήταν αυτό υποκριτικό, το να συμπράξει δηλαδή, με κάποιο που φαίνεται πως είναι έτοιμος να ασκήσει βία (και να τονιστεί το φαίνεται γιατί δεν πιστεύω πως ο Σφακιανάκης θα έδερνε όποιον μαύρο έβλεπε στο δρόμο, κάτι που κάνουν οι χρυσαυγίτες) σε άτομα που βρίσκονται στη θέση που βρισκόταν και η ίδια κάποια χρόνια πριν.
Και στο τέλος - τέλος, δεν φταίνε οι λαθρομετανάστες. Είναι άτομα που βρέθηκαν σε τόσο δύσκολη θέση, που η ίδια η χώρα τους σπαράζεται είτε από πόλεμο είτε από φτώχεια, και γυρεύουν απεγνωσμένα δουλειά για να ζήσουν τις οικογένειες και τους εαυτούς τους, όπως και οι έλληνες που στα 50s μετά την κατοχή (αλλά πλέον και τώρα) που τρέχουν Γερμανία, Αμερική και Αυστραλία για τους ίδιους λόγους (όπως και η οικογένεια της Βανδή).
«Έχω “ταξιδέψει” με τα μεγαλύτερα ονόματα της ελληνικής μουσικής, τα οποία μου έκαναν την τιμή να συνταξιδέψουμε. Κάθε ταξίδι είναι μια διαφορετική εμπειρία για μένα και κάθε φορά βγαίνει κάτι διαφορετικό. Είναι πάρα πολύ δύσκολο η συνύπαρξη δύο ανθρώπων που δεν είναι φίλοι για περισσότερο από τρεις ημέρες. Το μόνο που μας ενώνει είναι η αμοιβαία αλληλοεκτίμηση. Η εκπομπή που δεν μπορώ να ξεχάσω λόγω του απρόοπτου γεγονότος που μου συνέβη ήταν με τη Δέσποινα Βανδή στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης το 2000. Κάναμε συνέντευξη έξω από το πανεπιστήμιο και κάποια στιγμή πήγα στο αυτοκίνητό μου. Γυρνώντας πίσω είδα τη Δέσποινα ]να έχει πιαστεί στα χέρια με έναν Πακιστανό, γιατί πωλούσε το καινούργιο CD της που δεν είχε ακόμα κυκλοφορήσει»
Χρήστος Νέζος, παρουσιαστής της εκπομπής "Ταξιδεύοντας", σε συνέντευξή του με αφορμή τα 20 του χρόνια στην δημοσιογραφία.
paidaki έγραψε:Προφανώς η γυναίκα πιάστηκε στα χέρια μαζί του γιατί πωλούσε το καινούργιο CD της που δεν είχε ακόμα κυκλοφορήσει και όχι επειδή ήταν Πακιστανός. Αλλά κάποιοι άνθρωποι,στην Ελλάδα του 2013 είναι τόσο ρατσιστές που ούτε αυτό δεν μπορούν να καταλάβουν.κισσος έγραψε:Entek έγραψε: Επιμένω πως σωστά έπραξε η Δέσποινα γιατί με τα βιώματα που είχε, θα ήταν αυτό υποκριτικό, το να συμπράξει δηλαδή, με κάποιο που φαίνεται πως είναι έτοιμος να ασκήσει βία (και να τονιστεί το φαίνεται γιατί δεν πιστεύω πως ο Σφακιανάκης θα έδερνε όποιον μαύρο έβλεπε στο δρόμο, κάτι που κάνουν οι χρυσαυγίτες) σε άτομα που βρίσκονται στη θέση που βρισκόταν και η ίδια κάποια χρόνια πριν.
«Έχω “ταξιδέψει” με τα μεγαλύτερα ονόματα της ελληνικής μουσικής, τα οποία μου έκαναν την τιμή να συνταξιδέψουμε. Κάθε ταξίδι είναι μια διαφορετική εμπειρία για μένα και κάθε φορά βγαίνει κάτι διαφορετικό. Είναι πάρα πολύ δύσκολο η συνύπαρξη δύο ανθρώπων που δεν είναι φίλοι για περισσότερο από τρεις ημέρες. Το μόνο που μας ενώνει είναι η αμοιβαία αλληλοεκτίμηση. Η εκπομπή που δεν μπορώ να ξεχάσω λόγω του απρόοπτου γεγονότος που μου συνέβη ήταν με τη Δέσποινα Βανδή στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης το 2000. Κάναμε συνέντευξη έξω από το πανεπιστήμιο και κάποια στιγμή πήγα στο αυτοκίνητό μου. Γυρνώντας πίσω είδα τη Δέσποινα ]να έχει πιαστεί στα χέρια με έναν Πακιστανό, γιατί πωλούσε το καινούργιο CD της που δεν είχε ακόμα κυκλοφορήσει»
Χρήστος Νέζος, παρουσιαστής της εκπομπής "Ταξιδεύοντας", σε συνέντευξή του με αφορμή τα 20 του χρόνια στην δημοσιογραφία.
Krouela έγραψε:kai afto ti paiei na pi tora ?
Krouela έγραψε:brosta isouna kai ides me ta matia sou pos tou erikse mia sfaliara ?
Krouela έγραψε:den mou les. eggrafi sto forum ekanes gia na prokalis ?![]()
+1 το είχα γράψει κι εγώ αυτό!Δεν το έκανε επειδη ήταν ξένος,αλλα επειδη πουλούσε τα cd της κτλ που γράφεις κι εσυ.Βρήκαμε τωρα να πιαστούμε για να μειώσουμε τις ντροπές των άλλων.paidaki έγραψε:Προφανώς η γυναίκα πιάστηκε στα χέρια μαζί του γιατί πωλούσε το καινούργιο CD της που δεν είχε ακόμα κυκλοφορήσει και όχι επειδή ήταν Πακιστανός. Αλλά κάποιοι άνθρωποι,στην Ελλάδα του 2013 είναι τόσο ρατσιστές που ούτε αυτό δεν μπορούν να καταλάβουν.κισσος έγραψε:Entek έγραψε: Επιμένω πως σωστά έπραξε η Δέσποινα γιατί με τα βιώματα που είχε, θα ήταν αυτό υποκριτικό, το να συμπράξει δηλαδή, με κάποιο που φαίνεται πως είναι έτοιμος να ασκήσει βία (και να τονιστεί το φαίνεται γιατί δεν πιστεύω πως ο Σφακιανάκης θα έδερνε όποιον μαύρο έβλεπε στο δρόμο, κάτι που κάνουν οι χρυσαυγίτες) σε άτομα που βρίσκονται στη θέση που βρισκόταν και η ίδια κάποια χρόνια πριν.