Νότης Σφακιανάκης

Επιλέξτε για να συζητήσετε θέματα που αφορούν την ελληνική pop ή λαϊκή μουσική σκηνή...
griniaris

Re: Νότης Σφακιανάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από griniaris »

αν και Νοτικος απο μωρο παιδι σας βλεπω να μαλωνετε το τελευταιο διαστημα και απογοητευομαι.Μπαινουμε αρκετοι για να ενημερωνομαστε και το μονο που διαβαζουμε ειναι ειρωνιες και σποντες.Λες και ειστε 15 χρονων.Οι περισσοτεροι εδω πιανουμε σε λιγο τα 40 και αν μπει οποιοσδηποτε και δει τι γραφετε θα νομιζει οτι ειναι σε φορουμ του Ρουβα.Χαλαρωστε λιγο.Βασίλη σεβομαι και διαβαζω τους προβληματισμους σου αλλα φιλε μου εχεις καταντησει κουραστικος και οσο και αν σε προκαλουν καποιοι αστο να πεσει κατω,εχουμε γεμισει (ανωνυμους)μαγκες του πληκτρολογιου .Σταματηστε να λειτουργειτε σαν οπαδοι.Και οσο θυμαμαι τον εαυτο μου να ασχολειται με τα φορουμ απο τις παλιες εποχες παντα υπηρχαν γκρινιες και παντα ευχαριστημενοι δεν ημασταν.Ειδικα απο εποχη ᾽᾽Ας μιλησουν τα τραγουδια᾽᾽και μετα.
ΥΓ:O Noτης οπως και ολοι μας σαν 58 χρονων πια εχει παραξενεψει.Ηταν που ηταν παντα ξεροκεφαλος ,καποτε ειχε ανθρωπους διπλα του που τον νοιαζοταν και του πηγαιναν κοντρα πχ ο αδελφος του που για μενα εχει παιξει ρολο απ οταν εφυγε απο τη ζωη στη μετεπειτα κατιουσα πορεια του.
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Scorpion86 »

Στα μαγαζιά του Μπερτάκη υπήρχε δημοσιογράφος του newspistol ως PR να γράφει παρασκήνια από το μαγαζί. Σε ανάλογη θέση στο Fever βρίσκεται γυναίκα δημοσιογράφος του gossip tv.
Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
takis13

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από takis13 »

Eιναι εντυπωσιακο πραγματικα, οτι καποιοι απορειτε κιολας που οι απαντησεις που εισπραττετε ειναι γεματες ειρωνεια. Δεν θα μπορουσε να ειναι διαφορετικα, αφου ο τροπος που γραφετε (ξερετε εσεις), ειναι ισοπεδωτικος και συχνα προβοκατορικος. Αν γινεται σκοπιμα αυτο, εχετε πετυχει διανα! Για παραδειγμα, τελευταια, ανθρωπος με το ονομα griniaris(!!), γραφει για γκρινια (των αλλων) απο το 2002. Πλησιαζει στα 40, οπως εγραψε, αλλά οι αλλοι φερονται οπαδικα και παιδιαστικα. Τι θα πει "κατιουσα η πορεια του"; Εξηγησε το μου, σε παρακαλω. Που εντοπιζεις καθοδικη πορεια; Στο οτι δεν ακουγονται τα τραγουδια του στο ραδιοφωνο του Πουνεντη και του Γεωργαντα και του Κωστοπουλου, ας πουμε; Στο οτι δεν γεμιζει τα κεντρα που εμφανιζεται; Στο οτι δεν κανει πλατινενιες πωλησεις; Στο οτι εχουν γκριζαρει τα μαλλια του; Θα ηθελα να μαθω....
Κατα τα σοβαρα τωρα, περιμενουμε τον νεο δισκο, μακαρι να διαψευστουν οσοι μιλανε για 7 τραγουδια και να εχουμε ολοκληρο δισκο. Λογικα, θα κυκλοφορησει κοντα στα Χροστουγεννα και σιγουρα μετα την εναρξη του στο FEVER... Καλημερα στους ειρωνες αυτου του κοσμου....
antonisinfo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από antonisinfo »

Εικόνα

Εικόνα

ετσι για να ηρεμησουμε... και αφου η αλλη καψουρα μας τοεπιτρεπει, ειπα να εχω τον νοτη για μανατζερ... τι λετε καλο???
Περπατάμε παράλληλα...άραγε θα σμίξουμε πάλι?
nikosp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nikosp »

Και λίγο Βέρτης να ευθυμήσουμε
Τώρα η δικιά σου η φωνή κατάντησε κραυγή!!!
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Την 1η Δεκεμβρίου η πρεμιέρα.
Kάτι που αποφασίστηκε χθες το απόγευμα, με αφορμή την επίσκεψη του Γιώργου Λύρα και της Πέγκυς στο σπίτι του Νότη.
Eκανε χθες τα γενέθλια του ο Αρχοντας και τους είχε καλέσει.
Αργησαν τα σκηνικά γι' αυτό δεν θα ξεκινήσουν 24 Νοεμβρίου.
Τις επόμενες ημέρες θα γίνει και η φωτογράφηση με την Πέγκυ για τις αφίσες.
Γι' αυτό άλλωστε καθυστέρησαν και οι αφίσες γιατί πίστευαν ότι θα είναι έτοιμοι στις 24/11.
Επιλέχθηκαν τα 7 τραγούδια που θα μπουν στον ερωτικό δίσκο, αλλά ακόμα δεν έχει γίνει η τελική ηχογράφηση τους.

Y.Γ.: Βρε θεούλη antonisinfo απο football manager είναι αυτό? :lol:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Scorpion86 την Σάβ Νοέμ 11, 2017 1:08 am, έχει επεξεργασθεί 6 φορές συνολικά.
antonisinfo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από antonisinfo »

ναι στο football manager... ημουν ετοιμος να βαλω και φετος την φατσα μου αλλα μου ηρθε η ιδεα, βρηκα μια κοντινη του νοτη και voila το αποτελεσμα... σουπερ νομιζω!
Περπατάμε παράλληλα...άραγε θα σμίξουμε πάλι?
Billbill

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Billbill »

Σκορπιον ξερεις συντελεστές (συνθέτες - στιχουργούς ) ; Χρυσοβέργη θα χει μεσα;
bebest

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από bebest »

Τουλάχιστον αφου παει πιο πισω η πρεμιερα να εξασφαλισει οτι το προμο θα βγει πριν απο αυτη..Ειναι αστειο να βγενεις με ακυκλοφορητο τραγουυδι (λογικα αφου αλλες επιλογες δε υπαρχουν απο τα προηγουμενα)..Αν και αφου εφτασε στη τελικη επιλογη αν το δουλεψει εντατικα τις 3 βδομαδες μπορει κ ο δισκος να βγει 7 κομματια ειναι που λογικα εχει γινει μια πρωτη ηχογραφηση..Ξερω πολλα ζηταω το προμο ομως ειναι αδιαπραγματευτο οτι πρπεπει να βγει πριν τη πρεμιερα..
takis13

Nι και βγαινω!
Αυτα!
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από jdarmody »

Καλά δεν είναι απαραίτητο ότι θα κάνει έναρξη με καινούριο κομμάτι. Πιο πιθανό το θεωρώ να θέλει να βγει με καμιά Γραβάτα...
Έχει να κάνει με την τρέλα και τον άνθρωπο...
takis13

Τον δισκο να παρεις. Ασε τα τραγουδια της εναρξης. Εικαζω οτι θα πει το Πεταει Πεταει η Μελισσα. Ωραιο ειναι και εχει κυκλοφορησει σε δισκο. Αρα, θα το ξερει ο κοσμος και θα μπορει να το τραγουδησει. Εναλλακτικα, ας φορεσει καμια γραβατα ή κανα παπιγιον και ας πει το "Τι παθος ατελειωτο που ειναι το δικο μου"...Καλο κι αυτο, αρκει να φορεσει καμια γραβατα. Αυτα. Α, μην ξεχασω: Νι και βγαινω.
Β-Γ-Α-Ι-Ν-Ω. Οκ; Μπαινω, βγαινω.
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Πόσο πιο θλιβερός θα γίνεις ακόμα. Υπάρχει τίποτα χειρότερο από ένα άχρηστο τρολ; Κάνε μας τη χάρη επιτέλους. Δε γελάει κανείς με τις μαλακίες που γράφεις.
takis13

Γελαω μαζι σου. Εισαι αστειος. Αληθεια, βαυκαλιζεσαι ακομα; Εξακολουθεις να νομιζεις οτι εχεις καποια βαρυτητα στον λογο σου; Αληθεια, δεν μου ειπες.... Τελικα, του αρεσουν του Σφακιανακη τα τραγουδια του; Τι λες; Ασε τι λεω εγω... Εσυ;
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Σταματάω να σου απαντώ μόνο και μόνο γιατί χαλάς κάθε συζήτηση που θέλει να κάνει ο οποιοσδήποτε εδώ μέσα ή που έστω μπαίνει να διαβάσει κάποια νέα ή απόψεις για το Νότη. Ειλικρινά όμως ψάξου λίγο, κάποιος από την οικογένεια σου ή ένας φίλος μπορεί ενδεχομένως να σε βοηθήσει. Διαφορετικά θα μπορούσες να απευθυνθείς και σε κάποιον εξειδικευμένο ιατρό. Καλή συνέχεια στη ζωή σου (αν έχεις).
takis13

Θα με βοηθησεις; Φαινεται πως εισαι ειδικος...Αν οχι εσυ, καποιος απ'την οικογενεια σου. Σε επιασε ο πονος για την ενημερωση σχετικα με τα θεματα του Νοτη...Τι προσφερεις αληθεια; Τι νεο κομιζεις, δηλαδη; Βεβαια, εχω γελασει απιστευτα με καποιες αναρτησεις σου, αλλα μεχρι εκει. Κοιτα, ζωη οπως τη φανταζεσαι εσυ, δεν εχω. Δεν εκστομιζω αερολογιες απλα για να προκαλεσω. Αλλοι τα κανουν εδω, γι'αυτο και παιρνουν την απαντηση που τους πρεπει. Σου εχω ξαναζητησει να αλλαξεις φωτογραφια στο προφιλ σου. Βαλε κατι με γραβατα. Δεν το εκανες. Δεν σου αρεσει, παιδι μου, ο Νοτης. Γιατι ασχολεισαι τοσο πολυ; Αυτο δεν χρηζει γνωματευσης ή εστω βοηθειας ειδικου; Παρε τον δισκο.
Θελω απαντηση. Θα ρωτησω και τον ειδικο, βεβαια. Του αρεσουν του Σφακιανακη τα τραγουδια του;
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Το ένα τραγούδι από τα 7 του νέου δίσκου, είναι του Γιωργου Μουκίδη.
Εντός των επόμενων ημερών, ισως και ωρών θα μάθω και τους συντελεστές των άλλων κομματιών.
Νότης και εταιρεία θέλουν να βγάλουν το προμο του δίσκου εντός της ερχόμενης εβδομάδας.
Πιο συγκεκριμένα για τις 14/11 στοχεύουν αλλά...
Αυτά για την ώρα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Scorpion86 την Σάβ Νοέμ 11, 2017 7:25 pm, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Billbill

Αντε ρε τα ξαναβρήκαν με μουκιδη ;;; Για να δουμε
Εγώ οπως ειχα γράψει πριν κανα δυο μερες , ακουσα πως μεχρι 16 του μηνος θα εχει κυκλοφορησει το προμο , αρα μεσα ειμαστε , για να δουμε
Άβαταρ μέλους
E-Notikos7

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από E-Notikos7 »

Καλά εσύ καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς. Μας είχες ζαλίσει τόσο καιρό ότι είναι τσακωμένοι και δεν μιλάνε και ότι δεν θα βάλει τραγούδια του ξανά σε δίσκους και τελικά επιλέγει ξανά Μουκίδη. Οντως μέσα έπεσες. :tourta: Ε λογικό είναι οταν μας λες για προμο από το περασμένο καλοκαίρι (και για τότε είχες γράψει) , ε κάποια στιγμη θα πέσεις μέσα στις ημερομηνίες. :lol:
Εγώ άλλο αναρωτιέμαι. Πως είναι δυνατόν να ακούει όπως μας λένε 500 και 700 τραγούδια και στο τέλος να επιλέγει πάντα τους ίδιους δημιουργούς. Τόσο χάλια είναι αυτά που άκουσε?
Σε ότι πιστεύω κι αγαπώ, στοιχηματίζω πάνω...
Billbill

Οτι πληροφοριες ειχα τις μοιραζομουνα μαζι σας , δεν φταίω εγώ εαν άλλαζαν τα δεδομένα μερα με την μερα,
Για την πρεμιερα που ακουσα για δυο ημερομηνίες το έγραψα εδω μεσα , για το προμο που ακουσα οτι μεχρι 16 θα χει βγει , βλέπω οτι και ο σκορπιον εχει την ιδια πληροφόρηση , που το κακό δεν καταλαβαινω. ;; Για τον μουκιδη που ακουσα οτι τα σπάσανε και δεν ξανασυνεργαζονται μονο εαν ο ιδιος ο Νότης το θελήσει η το επιδιώξει και αυτο το μετέφερα εδω , εξαλλου αν θα μπει μουκιδης μεσα ισως να γνωριζω και το τραγουδι το οποίο σας το χα μεταφέρει τοτε που συζητούσαμε για δίσκο.
Απάντηση