Νότης Σφακιανάκης
Re: Νότης Σφακιανάκης
Ελπιζω να μην ειναι το ιδιο με της Πεγκυς....
https://youtu.be/Zigl6ZNlHUM
Χαχαχχα!
Ευχαριστουμε Διονυση!
https://youtu.be/Zigl6ZNlHUM
Χαχαχχα!
Ευχαριστουμε Διονυση!
Τους στίχους τους έχει γράψει ο Τάσος Βογιατζής.Billbill έγραψε:Διονύση ξερεις συντελεστες ;
Βογιατζής ή Βουγιατζής;Dionysis7 έγραψε:Τους στίχους τους έχει γράψει ο Τάσος Βογιατζής.Billbill έγραψε:Διονύση ξερεις συντελεστες ;
Τώρα η δικιά σου η φωνή κατάντησε κραυγή!!!
Για ερωτικό κομμάτι ο τίτλος μου φαινεται κάπως...!!!Όπως και να χει....το περιμένουμε με αγωνία και ελπίζουμε να είναι ένα καλό τραγούδι....
Ευχαριστουμε το φιλο Διονυση για την ευχαριστη ειδηση που μετεφερε..Απο κει και περα και μενα μου κανει εντυπωση να χει ιδιο τιτλο με κομματι της Πεγκυς σε μια χρονια που θα ναι και στο ιδιο μαγαζι..Ελπίζουμε σε εναν ανθρωπο που καποτε εγραφε τραγουδια σα το Ναυαγια να καταφερει να δωσει στο Νοτη κατι ξεχωριστο..Καλυτερα να μπαινει σε μια σειρα το θεμα του προμο και της κυκλοφοριας του δισκου και για τις εμφανισεις εχουμε καιρο αλλωστε μια βδομαδα δυο μετα δε χαλασε ο κοσμος..
Ο Τάσος Βουγιατζής (Βογιατζής είναι άλλος που έχει γράψει στον Πανταζή από ότι ξέρω) έχει δώσει στον Νότη τα: ζώνες ασφαλείας,και χριστός και αλήτης,καρδιά μου,μίλα μας,ναυάγια,πολιτεία,τι να λέμε,το συμπέρασμα,τρελαίνομαι,ύποπτη
Τώρα η δικιά σου η φωνή κατάντησε κραυγή!!!
Ερωτικό τραγούδι δεν σημαίνει απαραίτητα λαϊκό και μπαλάντα. Ερωτικό ήταν και το δώσε ένα τέλος, το πως γίνεται αυτό και το ο άλλος μου εαυτός. Το αναφέρω σε περίπτωση που ακούσουμε κάτι τέτοιο μην αρχίσουν κάποιοι τις απογοητεύσεις.
Άκου τα χρόνια που έρχονται...
Κατι σαν τον αλλο μου εαυτο ειναι το τραγουδι ,
Πότε προλάβατε μωρέ και σχηματίσατε άποψη;;
Έχει να κάνει με την τρέλα και τον άνθρωπο...
ΕΧΕΙ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ;Ο ΤΑΣΟΣ ΒΟΥΓΙΑΤΖΗΣ ΤΟΥ ΕΙΧΕ ΓΡΑΨΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ...ΜΕ ΑΠΟΚΟΡΥΦΩΜΑ ΤΑ ΝΑΥΑΓΙΑ....
Γνωρίζεις κάτι για το τραγουδι;Billbill έγραψε:Κατι σαν τον αλλο μου εαυτο ειναι το τραγουδι ,
Απλά προειδοποιώ σε περίπτωση αν για να μην έχουμε τα ίδια πάλι (που θα τα έχουμε). Γιατί πολλοί ακούγοντας την λέξη ερωτικό πάει αυτομάτως το μυαλό τους σε μπαλάντα. Μακάρι να είναι μπαλάντα αλλά και τα πιο ροκ του ταιριάζουν.jdarmody έγραψε:Πότε προλάβατε μωρέ και σχηματίσατε άποψη;;
Άκου τα χρόνια που έρχονται...
Στον billbill αναφέρομαι κυρίως. Ότι πρόλαβε και το βρήκε και το άκουσε ας πούμε; Σίγουρα θα έχει μπαλάντες ο δίσκος. Δεν περιμένει κανείς 7 μπαλάντες. Το θέμα είναι να επιλέξει δυνατό πρόμο. Μην περιμένουμε σαν χαζοί και βγάλει πάλι κανένα τραγούδι επιπέδου Τέρμα το Ράδιο.81argus έγραψε:Απλά προειδοποιώ σε περίπτωση αν για να μην έχουμε τα ίδια πάλι (που θα τα έχουμε). Γιατί πολλοί ακούγοντας την λέξη ερωτικό πάει αυτομάτως το μυαλό τους σε μπαλάντα. Μακάρι να είναι μπαλάντα αλλά και τα πιο ροκ του ταιριάζουν.jdarmody έγραψε:Πότε προλάβατε μωρέ και σχηματίσατε άποψη;;
Όχι δεν σχημάτισα άποψη , απλα υποθέτω , αν κρίνω απο τις μελωδίες που γράφει ο βουγιατζης , δεν θελω να προϊδεάσω προς θεού
Να είσαι πιο σαφής άλλη φορά, μην μας ταράζεις τσάμπαBillbill έγραψε:Όχι δεν σχημάτισα άποψη , απλα υποθέτω , αν κρίνω απο τις μελωδίες που γράφει ο βουγιατζης , δεν θελω να προϊδεάσω προς θεού

ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ...ΑΣ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ...ΑΜΑ ΤΟ ΕΧΕΙ ΓΡΑΨΕΙ Ο ΤΑΣΟΣ ΒΟΥΓΙΑΤΖΗΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ...jdarmody έγραψε:Στον billbill αναφέρομαι κυρίως. Ότι πρόλαβε και το βρήκε και το άκουσε ας πούμε; Σίγουρα θα έχει μπαλάντες ο δίσκος. Δεν περιμένει κανείς 7 μπαλάντες. Το θέμα είναι να επιλέξει δυνατό πρόμο. Μην περιμένουμε σαν χαζοί και βγάλει πάλι κανένα τραγούδι επιπέδου Τέρμα το Ράδιο.81argus έγραψε:Απλά προειδοποιώ σε περίπτωση αν για να μην έχουμε τα ίδια πάλι (που θα τα έχουμε). Γιατί πολλοί ακούγοντας την λέξη ερωτικό πάει αυτομάτως το μυαλό τους σε μπαλάντα. Μακάρι να είναι μπαλάντα αλλά και τα πιο ροκ του ταιριάζουν.jdarmody έγραψε:Πότε προλάβατε μωρέ και σχηματίσατε άποψη;;
Εγώ μπορω να το ακουσω , απλα δεν θελω , ο λόγος ;; Μην απογοητευτώ μετα απο την studio version , οπως έπαθα περσι , ειχα ακουσει τα πάθη και την γραβάτα στις πρόβες , κυριολεκτικά ανατρίχιασα με την ερμηνεία κτλ , μολις τ ακουσα στον δίσκο απογοητεύτηκα.
Το τραγουδι μαθαίνω παντως ακουγεται ευχάριστα , δεν ειναι κλασσικη μπαλάντα , γι αυτο λεω στυλ αλλος μου εαυτός .
Για τα υπόλοιπα εξι δεν εχει καταλήξει ακομη
Το κακό της υπόθεσης ειναι οτι καποια τραγουδια θα θυσιαστούν για να χωρέσουν τα 7. Γιατι ρε γαμωτο δεν τα βαζει ολα να τελειώνουμε ;;; Μαλλον ο χρυσοβεργης θα θυσιαστεί , χωρις να γνωριζω κατι παραπάνω , απλα διαισθάνομαι
Το τραγουδι μαθαίνω παντως ακουγεται ευχάριστα , δεν ειναι κλασσικη μπαλάντα , γι αυτο λεω στυλ αλλος μου εαυτός .
Για τα υπόλοιπα εξι δεν εχει καταλήξει ακομη
Το κακό της υπόθεσης ειναι οτι καποια τραγουδια θα θυσιαστούν για να χωρέσουν τα 7. Γιατι ρε γαμωτο δεν τα βαζει ολα να τελειώνουμε ;;; Μαλλον ο χρυσοβεργης θα θυσιαστεί , χωρις να γνωριζω κατι παραπάνω , απλα διαισθάνομαι
χαχαχ , εχεις δίκιο , ετσι οπως το πα , τωρα που το ξαναδιαβάζω ταράζομαι και γω, αν και ο αλλος μου εαυτός για γέμισμα σε ολοκληρο δίσκο δεν θα ταν άσχημο , απλα οταν ακους 7 τραγουδια , θέλεις να σκοτώνουν ,jdarmody έγραψε:Να είσαι πιο σαφής άλλη φορά, μην μας ταράζεις τσάμπαBillbill έγραψε:Όχι δεν σχημάτισα άποψη , απλα υποθέτω , αν κρίνω απο τις μελωδίες που γράφει ο βουγιατζης , δεν θελω να προϊδεάσω προς θεούΆκου εκεί ο άλλος μου ο εαυτός..μακριά.
Του φεγγαριού ο γιος για παραδειγμα σκοτώνει ....
- E-Notikos7
Ενα τραγούδι ο Μουκίδης, ένα ο Βουγιατζής, άλλα πέντε εμειναν.
Και το Γη Φωτια Γη Ρωμια του είχε γράψει που δεν μπήκε τελικά στον δίσκο γιατί τσακώθηκαν για τη μία λέξη που άλλαζε ο Νότης.
Αγαπητέ Βασίλη, με όλη την καλή διάθεση, αν δεν έχεις κάτι να γράψεις μην γράφεις απλά για να πεις κάτι εφόσον το κάτι δεν έχει ουσία.
Οπως και προχθές έτσι και σήμερα έγραψες κάτι, ότι το τραγούδι είναι σαν τον "αλλο μου εαυτό" και μετά όταν σου ζήτησαν να το εξηγήσεις ανασύνταξες τα λεγόμενα σου. Σε δουλειά να βρισκόμαστε δηλαδή απλά να γράφουμε κάτι για να γίνεται ντόρος. Και μετά θα μας λες ότι δεν καταλαβαίνουμε τι διαβάζουμε.
Και ναι το ξέρουμε ότι αν θες μπορείς να μάθεις όλα τα τραγούδια. Αλλο αν δεν το κάνεις και ρωτάς συνέχεια τον Σκορπιό και τον τζονι και τώρα τον Διονύση. Για την ακρίβεια πιστεύω ότι πρώτα εσύ ακούς τα τραγούδια και μετά ο Νότης. Μήπως είσαι ο Βλάχος και αυτοτρολάρεσαι? Απλά γίνε λίγο πιο μετριόφρον γιατί είμαστε και κάποιοι που ζηλεύουμε αυτήν την ικανότητα σου να μπορείς να μαθαίνεις πρώτος.
Παραβλέπω ότι είπες στην αρχή μέχρι 16/11 πρόμο και μετά τέλος του Νοέμβρη και δεν έπεσες μέσα σε κανένα. Αλλά εγώ δεν κατάλαβα.
Τυχαίνουν αυτά όμως.
Και τι είχε το Αλλος μου εαυτός. Μια χαρά κομμάτι ήταν.
Ευχαριστούμε Διονύση για την πληροφορία και γενικά όσους δίνουν πληροφορίες και δεν βγάζουν εδώ μέσα αποκυήματα της φαντασίας τους απλά για να τραβήξουν λίγο την προσοχή.
Μπαίνουμε στην τελική ευθεία του δίσκου. Αντε με το καλό.
Και το Γη Φωτια Γη Ρωμια του είχε γράψει που δεν μπήκε τελικά στον δίσκο γιατί τσακώθηκαν για τη μία λέξη που άλλαζε ο Νότης.
Αγαπητέ Βασίλη, με όλη την καλή διάθεση, αν δεν έχεις κάτι να γράψεις μην γράφεις απλά για να πεις κάτι εφόσον το κάτι δεν έχει ουσία.
Οπως και προχθές έτσι και σήμερα έγραψες κάτι, ότι το τραγούδι είναι σαν τον "αλλο μου εαυτό" και μετά όταν σου ζήτησαν να το εξηγήσεις ανασύνταξες τα λεγόμενα σου. Σε δουλειά να βρισκόμαστε δηλαδή απλά να γράφουμε κάτι για να γίνεται ντόρος. Και μετά θα μας λες ότι δεν καταλαβαίνουμε τι διαβάζουμε.
Και ναι το ξέρουμε ότι αν θες μπορείς να μάθεις όλα τα τραγούδια. Αλλο αν δεν το κάνεις και ρωτάς συνέχεια τον Σκορπιό και τον τζονι και τώρα τον Διονύση. Για την ακρίβεια πιστεύω ότι πρώτα εσύ ακούς τα τραγούδια και μετά ο Νότης. Μήπως είσαι ο Βλάχος και αυτοτρολάρεσαι? Απλά γίνε λίγο πιο μετριόφρον γιατί είμαστε και κάποιοι που ζηλεύουμε αυτήν την ικανότητα σου να μπορείς να μαθαίνεις πρώτος.
Παραβλέπω ότι είπες στην αρχή μέχρι 16/11 πρόμο και μετά τέλος του Νοέμβρη και δεν έπεσες μέσα σε κανένα. Αλλά εγώ δεν κατάλαβα.
Τυχαίνουν αυτά όμως.
Και τι είχε το Αλλος μου εαυτός. Μια χαρά κομμάτι ήταν.
Ευχαριστούμε Διονύση για την πληροφορία και γενικά όσους δίνουν πληροφορίες και δεν βγάζουν εδώ μέσα αποκυήματα της φαντασίας τους απλά για να τραβήξουν λίγο την προσοχή.
Μπαίνουμε στην τελική ευθεία του δίσκου. Αντε με το καλό.
Σε ότι πιστεύω κι αγαπώ, στοιχηματίζω πάνω...
Εσυ λεγε οτι θες , δεν είδα κάποιο αλλο παιδι να σχολιάσει με τέτοιο ύφος λες και του σκοτώσανε την μάνα , Μια κουβέντα κανω με τους φίλους του φόρουμ , ξεχασα ομως να υπολογίσω τα εύθικτα λαγωνικά , αλλα στο ξαναλέω , εσυ κανε πως σεν βλεπεις τι γράφω , μην υπολογίζεις τι λεω , μην τους δίνεις σημασια πως το λενε , ψάξου αλλου αν θες