Το fanclub λέει ότι έχει πάνω από 100 demos,κάποια εκ των οποίων είναι γνωστά κομμάτια,με λίγο αλλαγμένη ενορχήστρωση και διαφορές,σε σχέση με αυτά που ξέρουμε,αλλά δυστυχώς δεν διαρρέουν τίποτα!chris3m έγραψε:Παιδιά μην αναφέρεται άλλα... έχω ήδη πάθει σοκ!
Έχει απορίψει όλα τα ωραία ! Τι να πω ρε γμτ κρίμα!
Γιάννης Πλούταρχος
Re: ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΣ THREAD
Δεν θέλει ο Γιάννης.Θεωρεί πως κάνει κακό στην σχέση του με τους δημιουργούς.supernatural22 έγραψε:Το fanclub λέει ότι έχει πάνω από 100 demos,κάποια εκ των οποίων είναι γνωστά κομμάτια,με λίγο αλλαγμένη ενορχήστρωση και διαφορές,σε σχέση με αυτά που ξέρουμε,αλλά δυστυχώς δεν διαρρέουν τίποτα!chris3m έγραψε:Παιδιά μην αναφέρεται άλλα... έχω ήδη πάθει σοκ!
Έχει απορίψει όλα τα ωραία ! Τι να πω ρε γμτ κρίμα!
I like people too much or not at all.
Το μην ερθεις μου θυμιζει τυπικο παλι πλουταρχο...ετσι πονο κλπ..δεν ειναι κακο ουτε κατι wow.chris3m έγραψε:Βασικά ο ΡΥΘΜΟΣ (λόγω Πουνέντη - Heaven) τον πρωμοτάρει τρελά!Nick_Man έγραψε:Ποια ακούστηκαν;supernatural22 έγραψε:Aλλά παρόλα αυτά έχουν ακουστεί πολλά κομμάτια!Nick_Man έγραψε:Πάντως είναι το χειρότερο αλμπουμ του...Όσο άκουσα τον πρώτο καιρό, δεν αντέχω καν να το ξανακούσω πλέον
Το μαρία ακουγόταν πολύ στις αρχές, εδώ και καιρό δεν έχω ξανακούσει κάτι στο ραδιόφωνο
Το Με μια ματιά από το άλμπουμ με τον Al Bano πιο πολύ ακούστηκε νομίζω
Τώρα παίζει τρελά το "Μήν Έρθεις" σχεδόν κάθε ώρα!!! στα άλλα δεν ξέρω τι γίνεται
Η μεγαλύτερη λαϊκή φωνή και ένας από τους καλύτερους τραγουδιστές της νεότερης γενιάς, πρόκειται να μοιραστούν την ίδια σκηνή.
Ο Δημήτρης Μητροπάνος και ο Γιάννης Πλούταρχος φιλοδοξούν να μαγέψουν το κοινό με τις φωνές τους σε ένα πρόγραμμα και μια συνεργασία έκπληξη που θα γίνει στο νυχτερινό κέντρο «Κέντρο Αθηνών». Μετά τη συνεργασία του με την Πέγκυ Ζήνα, ο Δημήτρης Μητροπάνος έχει στο πλευρό του τον Γιάννη Πλούταρχο και κάπως έτσι ο χειμώνας αποκτά ένα δυνατό, λαϊκό σχήμα!
gossip.tv
Ο Δημήτρης Μητροπάνος και ο Γιάννης Πλούταρχος φιλοδοξούν να μαγέψουν το κοινό με τις φωνές τους σε ένα πρόγραμμα και μια συνεργασία έκπληξη που θα γίνει στο νυχτερινό κέντρο «Κέντρο Αθηνών». Μετά τη συνεργασία του με την Πέγκυ Ζήνα, ο Δημήτρης Μητροπάνος έχει στο πλευρό του τον Γιάννη Πλούταρχο και κάπως έτσι ο χειμώνας αποκτά ένα δυνατό, λαϊκό σχήμα!
gossip.tv
κι αν θυμάμαι καλά θα είναι η πρώτη φορά που συνεργάζεται με άλλο μεγάλο όνομα.
τι είμαι για ν' αρέσω σε όλους; Μερέντα;
Αν και κρατώ ακόμη μια επιφύλαξη, είναι το δεύτερο δυνατό και άκρως αντρικό σχήμα που δημοσιοποιείται τόσο νωρίς (το άλλο είναι Ρέμος - Ρόκκος). Τι έπαθαν φέτος... και ξεκίνησαν να κλείνουν συνεργασίες τόσο νωρίς, σαν τον παλιό καλό καιρό?
Άντε να βλέπουμε τέτοιες συνεργασίες!!!
Λέτε να σκάσει καμια βόμβα για του χρόνου? λέτε...Α+Δ ?
- SFAKattack10
Καλα δεν ειχε κλεισει για 3χρονια ο Πλουταρχος στο πρωην εναστρον?
Είναι δυνατό όνομα ο Ρόκκος;chris3m έγραψε:Αν και κρατώ ακόμη μια επιφύλαξη, είναι το δεύτερο δυνατό και άκρως αντρικό σχήμα που δημοσιοποιείται τόσο νωρίς (το άλλο είναι Ρέμος - Ρόκκος). Τι έπαθαν φέτος... και ξεκίνησαν να κλείνουν συνεργασίες τόσο νωρίς, σαν τον παλιό καλό καιρό?
Ξύπνησα στο 1999;

Καιρός ήταν να ξεκινήσει και ο Γιάννης τις δυνατές συνεργασίες. 

πρώτη φορά θα είναι; δεν τον θυμάμαι να έχει κάνα ξανά μεγάλη συνεργασίαstelios έγραψε:Καιρός ήταν να ξεκινήσει και ο Γιάννης τις δυνατές συνεργασίες.
Nothing lasts forever but the earth and sky
Είχε μια άρνηση.Είχε κακή εμπειρία στο παρελθόν από κάποιον συναδελφό του που δήλωνε πως είναι γκέι.ADAM2 έγραψε:πρώτη φορά θα είναι; δεν τον θυμάμαι να έχει κάνα ξανά μεγάλη συνεργασίαstelios έγραψε:Καιρός ήταν να ξεκινήσει και ο Γιάννης τις δυνατές συνεργασίες.

χαχα! δεν το ήξερα... και από τότε δεν ήθελε να συνεργατεί ξανά; ποιος να ήταν εκείνος;stelios έγραψε:Είχε μια άρνηση.Είχε κακή εμπειρία στο παρελθόν από κάποιον συναδελφό του που δήλωνε πως είναι γκέι.ADAM2 έγραψε:πρώτη φορά θα είναι; δεν τον θυμάμαι να έχει κάνα ξανά μεγάλη συνεργασίαstelios έγραψε:Καιρός ήταν να ξεκινήσει και ο Γιάννης τις δυνατές συνεργασίες.
ναι το έχει δηλώσει.διέδιδε φήμες για τον γιάννη και είχαν τσακωθεί.έχω στο μυαλό μου ποιος είναι.ADAM2 έγραψε:χαχα! δεν το ήξερα... και από τότε δεν ήθελε να συνεργατεί ξανά; ποιος να ήταν εκείνος;stelios έγραψε:Είχε μια άρνηση.Είχε κακή εμπειρία στο παρελθόν από κάποιον συναδελφό του που δήλωνε πως είναι γκέι.ADAM2 έγραψε:πρώτη φορά θα είναι; δεν τον θυμάμαι να έχει κάνα ξανά μεγάλη συνεργασίαstelios έγραψε:Καιρός ήταν να ξεκινήσει και ο Γιάννης τις δυνατές συνεργασίες.

αν δε σου κάνει κόπο πες μου
πρέπει να ήταν πολύ κατίνα πάντως (ή πολύ ειλικρινής)

πρέπει να ήταν πολύ κατίνα πάντως (ή πολύ ειλικρινής)

Θα σου πει η Deba.Δεν λέω δημόσια.ADAM2 έγραψε:αν δε σου κάνει κόπο πες μου![]()
πρέπει να ήταν πολύ κατίνα πάντως (ή πολύ ειλικρινής)![]()

η ρουφιάναstelios έγραψε:Θα σου πει η Deba.Δεν λέω δημόσια.ADAM2 έγραψε:αν δε σου κάνει κόπο πες μου![]()

Αγκαλιαστείτε...δεν ξέρω γιατί, αλλά κάνει καλό.
Είναι all time classic, σκέψου ότι φέτος ήταν στα ΑΣΤΕΡΙΑ το πρώτο όνομα!Nick_Man έγραψε:Είναι δυνατό όνομα ο Ρόκκος;chris3m έγραψε:Αν και κρατώ ακόμη μια επιφύλαξη, είναι το δεύτερο δυνατό και άκρως αντρικό σχήμα που δημοσιοποιείται τόσο νωρίς (το άλλο είναι Ρέμος - Ρόκκος). Τι έπαθαν φέτος... και ξεκίνησαν να κλείνουν συνεργασίες τόσο νωρίς, σαν τον παλιό καλό καιρό?
Ξύπνησα στο 1999;
Ωστόσο εξαρτάται τι εννοείς "δυνατό" , έχουν αλλάξει οι εποχές!
Να ευχαριστήσω λοιπόν τη deba που θα μου πει και εμένα σε ένα pm.stelios έγραψε:Θα σου πει η Deba.Δεν λέω δημόσια.ADAM2 έγραψε:αν δε σου κάνει κόπο πες μου![]()
Ευχαριστώ, deba.

Πες μας τουλάχιστον αν τώρα είναι μικρό ή μεγάλο όνομα! δώσε μας ένα στοιχείο έτσι... να πλανάταιstelios έγραψε:Θα σου πει η Deba.Δεν λέω δημόσια.ADAM2 έγραψε:αν δε σου κάνει κόπο πες μου![]()