Φοίβος
Re: Φοίβος & Spicy Artists
θα την εχουν αφησει νηστικη πολλες ωρες μαλλον, γι'αυτο 

μα τι λες?sow έγραψε:θα την εχουν αφησει νηστικη πολλες ωρες μαλλον, γι'αυτο

I like people too much or not at all.
-
Ναι γαβ γαβ με ροκ ενορχήστρωση. Τι λέτε μωρέ; Ίσως είναι το λιγότερο σκυλέ κομμάτι που έχει πει η Πάολα ever. Και στίχος πολύ καλός και η μουσική με κιθάρες μέσα κλπ...supernatural22 έγραψε:Πολύ γαβ-γαβ!!!!!!!!!sow έγραψε:
Μαλλί, βάτα συμπεθέρα, ντέφι-ντέφι.
εδωσα μια εξηγηση για ποιο λογο γαβγιζει πολυ που ειπε η σουπερstelios έγραψε:μα τι λες?sow έγραψε:θα την εχουν αφησει νηστικη πολλες ωρες μαλλον, γι'αυτο

-
ΠΑΟΛΑ- «ΣΤΟΧΟΣ»
Ο «Στόχος» της Πάολα για φέτος το χειμώνα είναι η επιτυχία….!!!
……Και «Κουβέντα στην κουβέντα» η Πάολα υπέγραψε...στην Spicy!
Ετοιμαστείτε για τα νέα της τραγούδια!!!
Η Πάολα θέτει τους «στόχους» της και τους πετυχαίνει!!!! Από το πιο επιτυχημένο και νεανικό σχήμα της σεζόν ….. η Πάολα υπέγραψε στην Spicy και πλέον ανήκει στο καλλιτεχνικό δυναμικό της μουσικής εταιρίας του Φοίβου!!! Εγκαινιάζοντας την συνεργασία αυτή κυκλοφορεί το πρώτο digital single με τίτλο «Στόχος» σε μουσική Κυριάκου Παπαδόπουλου και στίχους Ηλία Φιλίππου. Το νέο τραγούδι της Πάολα είναι ένας «στόχος» στην διασκέδαση, μια έκρηξη μουσικής και στίχων!!! Tο στιχουργικό –μουσικό δίδυμο Φιλίππου- Παπαδόπουλου έγραψε για την Πάολα ένα ξεχωριστό τραγούδι που θα αγαπήσετε.
Η Πάολα είναι ένας κινούμενος «Στόχος» και το μήλον της έριδος για νυχτερινά μαγαζιά, και συνεργάτες κάθε είδους και για άλλη μια φορά μας εκπλήσσει ευχάριστα με το νέο της τραγούδι και την δυναμική φωνή της!!!
«Στόχος έγινε η καρδιά μου
για τα δικά σου όπλα
στο ίδιο μου το σώμα
νιώθω σαν ξένη πια
Στόχος για τα δυο σου μάτια
Το κάθε κύτταρο μου
Και τον εγωισμό μου
Έκανες μια σταλιά»
Ο «Στόχος» της Πάολα για φέτος το χειμώνα είναι η επιτυχία….!!!
……Και «Κουβέντα στην κουβέντα» η Πάολα υπέγραψε...στην Spicy!
Ετοιμαστείτε για τα νέα της τραγούδια!!!
Η Πάολα θέτει τους «στόχους» της και τους πετυχαίνει!!!! Από το πιο επιτυχημένο και νεανικό σχήμα της σεζόν ….. η Πάολα υπέγραψε στην Spicy και πλέον ανήκει στο καλλιτεχνικό δυναμικό της μουσικής εταιρίας του Φοίβου!!! Εγκαινιάζοντας την συνεργασία αυτή κυκλοφορεί το πρώτο digital single με τίτλο «Στόχος» σε μουσική Κυριάκου Παπαδόπουλου και στίχους Ηλία Φιλίππου. Το νέο τραγούδι της Πάολα είναι ένας «στόχος» στην διασκέδαση, μια έκρηξη μουσικής και στίχων!!! Tο στιχουργικό –μουσικό δίδυμο Φιλίππου- Παπαδόπουλου έγραψε για την Πάολα ένα ξεχωριστό τραγούδι που θα αγαπήσετε.
Η Πάολα είναι ένας κινούμενος «Στόχος» και το μήλον της έριδος για νυχτερινά μαγαζιά, και συνεργάτες κάθε είδους και για άλλη μια φορά μας εκπλήσσει ευχάριστα με το νέο της τραγούδι και την δυναμική φωνή της!!!
«Στόχος έγινε η καρδιά μου
για τα δικά σου όπλα
στο ίδιο μου το σώμα
νιώθω σαν ξένη πια
Στόχος για τα δυο σου μάτια
Το κάθε κύτταρο μου
Και τον εγωισμό μου
Έκανες μια σταλιά»
τυφλα να εχει η Χιροσιμα και το ΝαγκασακιMusicLover έγραψε: Το νέο τραγούδι της Πάολα είναι ένας «στόχος» στην διασκέδαση, μια έκρηξη μουσικής και στίχων!!!
-
Το πρώτο της τραγούδι από την δισκογραφική εταιρεία Spicy, του Φοίβου και του ομίλου Star, κυκλοφόρησε η Παόλα!
Λίγες ημέρες μετά την υπογραφή του συμβολαίου της, η γνωστή τραγουδίστρια ερμηνεύει το τραγούδι «Στόχος», σε στίχους Ηλία Φιλίππου και μουσική Κυριάκου Παπαδόπουλου.
Το ολοκληρωμένο cd αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στις επόμενες εβδομάδες και θα περιέχει τραγούδια και των δύο συνεργατών της αλλά και του Φοίβου.
Ακούστε το
http://www.star.gr/life_style/107740/
Λίγες ημέρες μετά την υπογραφή του συμβολαίου της, η γνωστή τραγουδίστρια ερμηνεύει το τραγούδι «Στόχος», σε στίχους Ηλία Φιλίππου και μουσική Κυριάκου Παπαδόπουλου.
Το ολοκληρωμένο cd αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στις επόμενες εβδομάδες και θα περιέχει τραγούδια και των δύο συνεργατών της αλλά και του Φοίβου.
Ακούστε το
-
Καλά καμία σχέση σαν κομμάτια... Άλλο στυλ τελείως..stelios έγραψε:προτιμω τον στοχο της γαρμπη.
Το δευτερο cd που θα κυκλοφορησει απο την spicy θα ειναι της Παολα?MusicLover έγραψε:Το πρώτο της τραγούδι από την δισκογραφική εταιρεία Spicy, του Φοίβου και του ομίλου Star, κυκλοφόρησε η Παόλα!
Ακούστε το

-
Λογικά... Βέβαια Οκτώβρη βγαίνει και η Κοκκίνου( ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ )μπορεί να μας τη σκάσει και να βγει πιο πριν!stelios έγραψε:Το δευτερο cd που θα κυκλοφορησει απο την spicy θα ειναι της Παολα?MusicLover έγραψε:Το πρώτο της τραγούδι από την δισκογραφική εταιρεία Spicy, του Φοίβου και του ομίλου Star, κυκλοφόρησε η Παόλα!
Ακούστε το

Περιμενουν οι αλλοι σχεδον 2 χρονια και ερχεται η Παολα και σε ενα μηνα βγαζει cd.MusicLover έγραψε:Λογικά... Βέβαια Οκτώβρη βγαίνει και η Κοκκίνου( ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ )μπορεί να μας τη σκάσει και να βγει πιο πριν!stelios έγραψε:Το δευτερο cd που θα κυκλοφορησει απο την spicy θα ειναι της Παολα?MusicLover έγραψε:Το πρώτο της τραγούδι από την δισκογραφική εταιρεία Spicy, του Φοίβου και του ομίλου Star, κυκλοφόρησε η Παόλα!
Ακούστε το

-
Τα περισσότερα δεν είναι του Φοίβου γι αυτό! Έτσι όλοι άλμπους θα έβγαζαν, αλλά τόσο καιρό ήταν μόνος ο Φοίβος, τώρα κάτι θα γίνει... Να έρθουν κι άλλοι!stelios έγραψε:Περιμενουν οι αλλοι σχεδον 2 χρονια και ερχεται η Παολα και σε ενα μηνα βγαζει cd.MusicLover έγραψε:Λογικά... Βέβαια Οκτώβρη βγαίνει και η Κοκκίνου( ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ )μπορεί να μας τη σκάσει και να βγει πιο πριν!stelios έγραψε:Το δευτερο cd που θα κυκλοφορησει απο την spicy θα ειναι της Παολα?MusicLover έγραψε:Το πρώτο της τραγούδι από την δισκογραφική εταιρεία Spicy, του Φοίβου και του ομίλου Star, κυκλοφόρησε η Παόλα!
Ακούστε το
για να δούμε ποια θα είναι δεύτερη λοιπόν...κοκκίνου ή πάολα;
το κομμάτι είναι καλούλι της Πάολα αλλά έχει και πολύ καλύτερα, δεν τρελάθηκα
Αγκαλιαστείτε...δεν ξέρω γιατί, αλλά κάνει καλό.
-
Όπως; Μόνο το Ψεύτικα μπορώ να δεχτώ που είναι κομματάρα. Ποιό άλλό είναι καλύτερο από αυτό; Καλό το Κουβέντα στην κουβέντα,καλό το Αμαρτωλό,καλό το Φάρμακο αλλά το καινούργιο είναι κλάσεις ανώτερό τους!deba έγραψε:για να δούμε ποια θα είναι δεύτερη λοιπόν...κοκκίνου ή πάολα;
πειράζει εμένα να μου αρέσουν περισσότερο και τα τέσσερα άλλα που ανέφερες; όπως επίσης και το θα'θελα απόψε να σε δω;MusicLover έγραψε:Όπως; Μόνο το Ψεύτικα μπορώ να δεχτώ που είναι κομματάρα. Ποιό άλλό είναι καλύτερο από αυτό; Καλό το Κουβέντα στην κουβέντα,καλό το Αμαρτωλό,καλό το Φάρμακο αλλά το καινούργιο είναι κλάσεις ανώτερό τους!deba έγραψε:για να δούμε ποια θα είναι δεύτερη λοιπόν...κοκκίνου ή πάολα;

αυτή είναι η άποψή μου!
αυτό ίσως να το έβαζα στα ίδια επίπεδα με το περάσαμε με κόκκινο....
+1deba έγραψε:πειράζει εμένα να μου αρέσουν περισσότερο και τα τέσσερα άλλα που ανέφερες; όπως επίσης και το θα'θελα απόψε να σε δω;MusicLover έγραψε:Όπως; Μόνο το Ψεύτικα μπορώ να δεχτώ που είναι κομματάρα. Ποιό άλλό είναι καλύτερο από αυτό; Καλό το Κουβέντα στην κουβέντα,καλό το Αμαρτωλό,καλό το Φάρμακο αλλά το καινούργιο είναι κλάσεις ανώτερό τους!deba έγραψε:για να δούμε ποια θα είναι δεύτερη λοιπόν...κοκκίνου ή πάολα;
το κομμάτι είναι καλούλι της Πάολα αλλά έχει και πολύ καλύτερα, δεν τρελάθηκα![]()
αυτή είναι η άποψή μου!
αυτό ίσως να το έβαζα στα ίδια επίπεδα με το περάσαμε με κόκκινο....
Να και ο Φοιβούλης!!!MusicLover έγραψε:Το πρώτο της τραγούδι από την δισκογραφική εταιρεία Spicy, του Φοίβου και του ομίλου Star, κυκλοφόρησε η Παόλα!
Ακούστε το

Να αγωνιάς γι'αυτόν και να του δίνεις χαμόγελα, είναι αγάπη
μας λύνεται η απορία για το αν θα έχει κομμάτια του 

Αν δώσει στην Πάολα με το καλημέρα 2-3 κομμάτια, τι να πω...

Να αγωνιάς γι'αυτόν και να του δίνεις χαμόγελα, είναι αγάπη