Νότης Σφακιανάκης
Re: Νότης Σφακιανάκης
Στον μελωδία 102,4 τώρα παίζει το Δώσε ένα τελος
και ο ελληνικος παιζει το και δεν μπορω πλακα πλακα βαζουν νοτη
Τώρα η δικιά σου η φωνή κατάντησε κραυγή!!!
ΤΩΡΑ ΠΑΙΖΕΙ ΤΟ MELODIA 102.4 ΤΟ ΔΩΣΕ ΕΝΑ ΤΕΛΟΣ...ΡΕ ΒΑΛΤΕ ΤΟ...ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ...
- Scorpion86
- E-Notikos7
Πήραν πρέφα ότι ακούμε μόνο Νοτικοί τέτοια ώρα.
Σε ότι πιστεύω κι αγαπώ, στοιχηματίζω πάνω...
Στα υψη η ακροαματικοτητα του μελωδια απο τις 12 και μετα...Δυσκολα να παιχτει το τραγουδι τωρα το βραδυ παντως
Όλοι οι σταθμοί παίζουν Νότη. Δεν ξέρω πως μας έχει κολλήσει αυτό πως δεν παίζουν. Είμαστε υπερβολικοί. Δεν ακούω σταθμούς αλλά στα μαγαζιά που κυκλοφορώ καθημερινά (καφετέριες, φαγάδικα, καταστήματα ρούχων κτλ.) παίζουν ελληνικούς σταθμούς (ρυθμό, σφαίρα, λάμψη κτλ.)nikosp έγραψε:και ο ελληνικος παιζει το και δεν μπορω πλακα πλακα βαζουν νοτη
Άκου τα χρόνια που έρχονται...
- E-Notikos7
Εχουν βάλει τον αυτόματο πιλότο οι σταθμοί κι εμείς περιμένουμε.
Δεν παίζουν φρέσκο Νότη εννοούμε. Οταν το πιο καινούργιο που παίζουν είναι δύο δίσκους πίσω είναι ένα πρόβλημα. Οτι αλλοι με τα νεα τους τραγούδια παίζουν συνέχεια και ο Νότης καθόλου.
Δεν παίζουν φρέσκο Νότη εννοούμε. Οταν το πιο καινούργιο που παίζουν είναι δύο δίσκους πίσω είναι ένα πρόβλημα. Οτι αλλοι με τα νεα τους τραγούδια παίζουν συνέχεια και ο Νότης καθόλου.
- KeepNoting
Λαμψη κ Μελωδια παιζουν ιδιο τραγουδι..ημαρτον..."Τι θα κανω εγω με εσενα" ...ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ;
Ένα γράμμα να μου στείλεις...
ΠΑΝΤΑ ΕΠΑΙΖΑΝ ΝΟΤΗ...ΕΧΟΥΝ ΑΚΟΥΣΤΕΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΥΠΕΡΒΟΛΕΣ..ΑΠΛΑ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΠΟΥ ΑΝΕΦΕΡΕΣ ΔΕΝ ΕΠΑΙΖΑΝ ΟΣΟ ΕΠΡΕΠΕ ΤΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΤΟΥ ΝΟΤΗ...81argus έγραψε:Όλοι οι σταθμοί παίζουν Νότη. Δεν ξέρω πως μας έχει κολλήσει αυτό πως δεν παίζουν. Είμαστε υπερβολικοί. Δεν ακούω σταθμούς αλλά στα μαγαζιά που κυκλοφορώ καθημερινά (καφετέριες, φαγάδικα, καταστήματα ρούχων κτλ.) παίζουν ελληνικούς σταθμούς (ρυθμό, σφαίρα, λάμψη κτλ.)nikosp έγραψε:και ο ελληνικος παιζει το και δεν μπορω πλακα πλακα βαζουν νοτη
Θα πονεσουν τα αυτια μας μεχρι να ακουσουμε Νοτη...:-)
- Scorpion86
«Με την πλάτη στον τοίχο
πως να βρω απαντήσεις
απ' αυτή την αγάπη
κάθε ίχνος θα σβήσεις».
πως να βρω απαντήσεις
απ' αυτή την αγάπη
κάθε ίχνος θα σβήσεις».
Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
;;;;;Scorpion86 έγραψε:«Με την πλάτη στον τοίχο
πως να βρω απαντήσεις
απ' αυτή την αγάπη
κάθε ίχνος θα σβήσεις».
Δεν πιστεύω να το ακούς πουθενά και να μη μας λες.....χαχαχαχαχαχααχ
Αυτό το ξέρουμε χρόνια τώρα... Υπάρχουν όμως πολλοί νοτικοί (όχι απαραίτητα εδώ μέσα) που λένε πως δεν παίζουν γενικότερα Νότη ούτε τα παλιά.giannis21 έγραψε:ΠΑΝΤΑ ΕΠΑΙΖΑΝ ΝΟΤΗ...ΕΧΟΥΝ ΑΚΟΥΣΤΕΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΥΠΕΡΒΟΛΕΣ..ΑΠΛΑ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΠΟΥ ΑΝΕΦΕΡΕΣ ΔΕΝ ΕΠΑΙΖΑΝ ΟΣΟ ΕΠΡΕΠΕ ΤΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΤΟΥ ΝΟΤΗ...81argus έγραψε:Όλοι οι σταθμοί παίζουν Νότη. Δεν ξέρω πως μας έχει κολλήσει αυτό πως δεν παίζουν. Είμαστε υπερβολικοί. Δεν ακούω σταθμούς αλλά στα μαγαζιά που κυκλοφορώ καθημερινά (καφετέριες, φαγάδικα, καταστήματα ρούχων κτλ.) παίζουν ελληνικούς σταθμούς (ρυθμό, σφαίρα, λάμψη κτλ.)nikosp έγραψε:και ο ελληνικος παιζει το και δεν μπορω πλακα πλακα βαζουν νοτη
- Scorpion86
notisfan έγραψε:;;;;;Scorpion86 έγραψε:«Με την πλάτη στον τοίχο
πως να βρω απαντήσεις
απ' αυτή την αγάπη
κάθε ίχνος θα σβήσεις».
Δεν πιστεύω να το ακούς πουθενά και να μη μας λες.....χαχαχαχαχαχααχ

- SFAKattack10
από τον Τάσο Βουγιατζή και τον Νότη Σφακιανάκη, καλή εβδομάδα στο γλυκό μας, παρεάκι...!!!!

https://www.facebook.com/18252935176830 ... =3&theater

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος SFAKattack10 την Δευ Νοέμ 20, 2017 1:29 am, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
- E-Notikos7
Φτάσαμε και τους 30 χρήστες πριν λίγο στο thread ΝΟΤΗΣ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ ταυτόχρονα. Κανείς δεν κοιμάται...αλλά βλέπω να μένουμε με την προσμονή.
Κοίτα να δεις που θα περιμένουμε 7 το πρωί τον Λιάγκα. Ε όχι να πέσουμε και στην ανάγκη του χαχαχαχαχαχα
- Scorpion86
Αυτό δεν είναι από την εμφάνιση του στο Mega Star αρχές 90's όπου εμφανίζεται σαν υδραυλικός και συναντιέται τυχαία με την Εφη Σαρρή?SFAKattack10 έγραψε:από τον Τάσο Βουγιατζή και τον Νότη Σφακιανάκη, καλή εβδομάδα στο γλυκό μας, παρεάκι...!!!!
- MIA ZΩΗ ΝΟΤΗΣ
ΟΙ EU ΕΒΑΛΑΝ ΡΟΛΟΙ ΠΟΥ ΜΕΤΡΑΕΙ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΑ ...ΚΑΠΟΥ ΘΑ ΠΑΙΞΕΙ ΜΗΠΩΣ ΤΩΡΑ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος MIA ZΩΗ ΝΟΤΗΣ την Δευ Νοέμ 20, 2017 1:38 am, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.