minerboh έγραψε:Επειδή υπάρχει κρίση δεν σημαίνει αυτόματα οτι ο άνθρωπος δεν έχει το δικαίωμα να νιώσει κουρασμένος και να το δηλώσει. Σε αυτή τη χώρα πολλά περίεργα συνήθεια έχουμε υιοθετήσει.
Γιάννης Πλούταρχος
Re: ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΣ THREAD
Δεν είπα αυτό.minerboh έγραψε:Επειδή υπάρχει κρίση δεν σημαίνει αυτόματα οτι ο άνθρωπος δεν έχει το δικαίωμα να νιώσει κουρασμένος και να το δηλώσει. Σε αυτή τη χώρα πολλά περίεργα συνήθεια έχουμε υιοθετήσει.
Δεν έχει αγγίξει η κρίση όλο τον κόσμο με τον ίδιο τρόπο, ούτε θα πρέπει να ντρέπεται που έχει περισσότερα λεφτά, προφανώς τα δούλεψε.
Απλά το θεωρώ ατυχές να το φωνάζουν σε τέτοιες εποχές ότι βαριούνται να δουλέψουν και ότι θέλουν να αφοσιωθούν στα παιδιά τους. Είναι δημόσια πρόσωπα και μπορούμε να κρίνουμε ότι λένε
-
minerboh
Μπορεί να είναι και ψυχολογικά κουρασμένος (δες το τρέξιμο με το κότερο κτλ). Και ναι θα συμφωνήσω οτι έχουμε δικαίωμα να κρίνουμε αλλά πιστεύω επίσης οτι θα ΄περεπε να κρίνουμε περισσότερο άλλα πρόσωπα (δες Πάγκαλος ΠΟΥ ΜΟΥ ΈΧΕΙ ΚΑΙ 51 ΣΠΙΤΑΡΟΝΕΣ Η ΟΡΚΑ) για τα περι περουσιακών στοιχείων και πως τα απέκτησαν.Nick_Man έγραψε:Δεν είπα αυτό.minerboh έγραψε:Επειδή υπάρχει κρίση δεν σημαίνει αυτόματα οτι ο άνθρωπος δεν έχει το δικαίωμα να νιώσει κουρασμένος και να το δηλώσει. Σε αυτή τη χώρα πολλά περίεργα συνήθεια έχουμε υιοθετήσει.
Δεν έχει αγγίξει η κρίση όλο τον κόσμο με τον ίδιο τρόπο, ούτε θα πρέπει να ντρέπεται που έχει περισσότερα λεφτά, προφανώς τα δούλεψε.
Απλά το θεωρώ ατυχές να το φωνάζουν σε τέτοιες εποχές ότι βαριούνται να δουλέψουν και ότι θέλουν να αφοσιωθούν στα παιδιά τους. Είναι δημόσια πρόσωπα και μπορούμε να κρίνουμε ότι λένε
Εγώ τον αγαπάω και θέλω να κάνει ότι κρίνει αυτός καλύτερο για τον εαυτό του και την καριέρα του. 
I like people too much or not at all.
Δεν θυμάμαι αν έχει μπει ήδη εδώ.
-
minerboh
Στελούκο θα μαλλιοτραβηχτούμε και όχι τίποτ'άλλο, έχω ξεμείνει απο εξτένσιονς!stelios έγραψε:Εγώ τον αγαπάω και θέλω να κάνει ότι κρίνει αυτός καλύτερο για τον εαυτό του και την καριέρα του.
-
supernatural22
Το είχα βάλει μερικές σελίδες πίσω!!!!!stelios έγραψε:
Δεν θυμάμαι αν έχει μπει ήδη εδώ.
Πότε πρόλαβε να βγάλει νέο τραγούδι;;;
Κάτι μου λέει ότι σύντομα θα 'ρθουν καλύτερες μέρες!!!
βγήκε ...παράνομαEntek έγραψε:Πότε πρόλαβε να βγάλει νέο τραγούδι;;;
-
supernatural22
Είναι ηχογράφηση που προοριζόταν για το δίσκο "Κρυμμένα μυστικά".
Καταπληκτικό τραγούδι !!!!!!!!!!!!!!!!
τι είμαι για ν' αρέσω σε όλους; Μερέντα;
Είχε πει ότι θα το μακρύνειstelios έγραψε:
Τι μαλλί είναι αυτό;
Σύμφωνα με την Επίσημη Σελίδα του Κώστα Μαρτάκη, οι δύο τραγουδιστές πρόκειται σύντομα να συνεργαστούν.
Αυτό θα γίνει στις προγραμματισμένες συναυλίες του Γιάννη Πλούταρχου στην Αυστραλία, στις οποίες θα συμμετέχει και ο Κώστας Μαρτάκης τον Σεπτέμβρη που μας έρχεται.
tralala.gr
Αυτό θα γίνει στις προγραμματισμένες συναυλίες του Γιάννη Πλούταρχου στην Αυστραλία, στις οποίες θα συμμετέχει και ο Κώστας Μαρτάκης τον Σεπτέμβρη που μας έρχεται.
tralala.gr