Νότης Σφακιανάκης
- Scorpion86
Re: Νότης Σφακιανάκης
Στο #36 στις τάσεις.
Ξεκίνησε το απόγευμα από το #47.
Η συνέντευξη σταθερά στο #10
Ξεκίνησε το απόγευμα από το #47.
Η συνέντευξη σταθερά στο #10
Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
- Scorpion86
- Πρώτες δύο σειρές: 220 ευρώ η φιάλη.
- Η τρίτη σειρά, δηλαδή η κεντρική σειρά, ανάμεσα στα μπροστά και τα πίσω: 200 ευρώ η φιάλη.
- Από την μέση και πίσω: 180 ευρώ η φιάλη.
- Στην εξέδρα πάνω: 160 ευρώ η φιάλη.
Υ.Γ.: Στο #33 στις τάσεις.

- Η τρίτη σειρά, δηλαδή η κεντρική σειρά, ανάμεσα στα μπροστά και τα πίσω: 200 ευρώ η φιάλη.
- Από την μέση και πίσω: 180 ευρώ η φιάλη.
- Στην εξέδρα πάνω: 160 ευρώ η φιάλη.
Υ.Γ.: Στο #33 στις τάσεις.

Παιδιά μην τα λέτε έτσι αόριστα τα πράγματα γιατί κάποιος που δεν ξέρει θα εκτεθεί, όπως κι εγώ παλιότερα. Για να κάτσεις 1-2ο τραπέζι σου ζητάνε υποχρεωτικά λουλούδια.
Για τα λουλούδια δεν ξέρω αν ισχύει αλλά σίγουρα θες λάδωμα τουλάχιστον ένα πενηντάρικο(και όχι μόνο για 1ο-2ο αλλά και για λίγο πιο πίσω)Siempre έγραψε:Παιδιά μην τα λέτε έτσι αόριστα τα πράγματα γιατί κάποιος που δεν ξέρει θα εκτεθεί, όπως κι εγώ παλιότερα. Για να κάτσεις 1-2ο τραπέζι σου ζητάνε υποχρεωτικά λουλούδια.
Τώρα η δικιά σου η φωνή κατάντησε κραυγή!!!
Επίσης εμένα από το μαγαζί μου είπαν 170 γενικά για κάτω(όχι πρώτη σειρά) τι ισχύει τελικά;
- KeepNoting
Τι διαολο γινετε μ'αυτες τις τασεις;;; 100.000 views σε 36 ωρες και ειναι στην 35 θεση;;; υπαρχουν βιντεο δυο ημερων με 35,000 και 40,000 μεσα στην 15αδα.
- Scorpion86
110.000 και στο #30 τώρα. Θα ανεβεί κι άλλο.
Εμετικοί ράδιο αρβύλα χθες ξεπέρασαν κάθε όριο χυδαιότητας.
Πραματι οπως το ειπες, χθες ξεπερασαν καθε οριο χυδαιοτητας.nikosp έγραψε:Εμετικοί ράδιο αρβύλα χθες ξεπέρασαν κάθε όριο χυδαιότητας.
Παντως η συνεντευξη ανεβηκε στο 7.σαρωσε κ την αρναουτη και συνεχιζει.
Το τραγουδι τα παει επισης καλα αν κ περιμενα οτι θα εμπαινε στη 10αδα απευθειας κρινοντας και παρακολουθοντας τις τασεις απο το παρελθον...
- MIA ZΩΗ ΝΟΤΗΣ
http://www.newspistol.gr/article/75846/ ... egory_id=7Εμετικοί ράδιο αρβύλα χθες ξεπέρασαν κάθε όριο χυδαιότητας.
Ο Λεμπιδάκης βρήκε απολαυστικους τους διαλογους

- Eptapsyxos87
Τι να πούμε για τους Ράδιο Αρβύλα...ζούμε σε εποχές που ξεχνάμε εύκολα....ας θυμηθούμε πως αντιμετώπιζαν οι ίδιοι πριν από 15-20 χρόνια όταν κάναν το ΑΜΑΝ την εικόνα του ομοφυλόφιλου στα διάφορα βίντεο που φτιάχναν και μετά αν θέλει ο κανάκης ας το πάρουμε απο την αρχή και ας μιλήσουμε για ισοπέδωση ρητορική μίσους και οτι άλλο περιέχει η προπαγάνδα και ο μηδενισμός του σήμερα...απλά απογοήτευση....
Υ.Γ: Στα όρια της μήνυσης ολα αυτά γιατι οκ καλή η πλάκα και η "σάτιρα" αλλα όταν μπλέκουμε σπίτια και γυναίκες πάει σε άλλο επίπεδο....
Υ.Γ: Στα όρια της μήνυσης ολα αυτά γιατι οκ καλή η πλάκα και η "σάτιρα" αλλα όταν μπλέκουμε σπίτια και γυναίκες πάει σε άλλο επίπεδο....
Σε οτι πιστεύω κι αγαπώ,στοιχηματίζω επάνω...
Σημερα πηρα σβαρνα (και να μην ηθελα τα βλεπεις παντου) την αναπαραγωγη του βιντεο των ραδιο αρβυλα σε ολα τα σκατοπανελ. παντου υποτιμητικά σχολια και πολλες φορες χυδαια. ΑΛΛΑ αυτο που δεν μπορεσα να χονεψω ηταν ο τιτλος της γαμωσελιδας του facebook που υποτιθεται εκπροσωπει τον ιδιο τον Νοτη Σφακιανακη.
Αγριο <<Ξεγυμνωμα>> του Νοτη Σφακιανακη απο τους Ραδιο αρβυλα. το βιντεο του αντωνη κανακη που σαρωσε τα παντα.
https://www.facebook.com/Sfakianakis.Fa ... 4049286107
για ποιο ξεγυμνωμα μιλαει; ειναι δυνατον να υπαρχει ακομα αυτη η γαμωσελιδα; ειναι δυνατον να αναρτει τετεια δημοσιευση με τετοιο τιτλο; να αναρτει προσβλητικο περιεχομενο για τον ιδιο τον καλλιτεχνη που εκπροσωπει;
Αγριο <<Ξεγυμνωμα>> του Νοτη Σφακιανακη απο τους Ραδιο αρβυλα. το βιντεο του αντωνη κανακη που σαρωσε τα παντα.
https://www.facebook.com/Sfakianakis.Fa ... 4049286107
για ποιο ξεγυμνωμα μιλαει; ειναι δυνατον να υπαρχει ακομα αυτη η γαμωσελιδα; ειναι δυνατον να αναρτει τετεια δημοσιευση με τετοιο τιτλο; να αναρτει προσβλητικο περιεχομενο για τον ιδιο τον καλλιτεχνη που εκπροσωπει;
- Scorpion86
Σταμάτησα να ασχολούμαι με τους Ράδιο Σαπίλα εδώ και χρόνια. Έλλειψη πρωτοτυπίας, χαμηλό επίπεδο χιούμορ και το κυριότερο σκοπιμότητα. Μια ακόμα εκπομπή που πάτησε στην τηλεθέαση για να περάσει μια άποψη, προσπαθώντας να επηρεάσουν. Όταν το κάνει ο Νότης μια στις τόσες να τοποθετείται δημοσίως τον κατακρίνουμε, όταν το κάνουν αυτοί το βαφτίζουν σάτιρα. Όπως έκανε ο Λαλάκης πριν κάποια χρόνια και όλοι ξέρουμε που είναι πλέον. Δεν είδα το βιντεάκι, μου αρκει που είδα ότι 8 στα 10 σχόλια τους κράζουν για την προσπάθεια τους να βλάψουν κάποιον για τις απόψεις του.
Υ.Γ.: Την συγκεκριμένη σελίδα sotirako την αγόρασαν από Νοτικους πριν 3-4 χρόνια άτομα που δεν γουστάρουν τον Νοτη αλλα γουστάρουν τα κλικ στα σάιτ που προμοτάρουν. Αγόρασαν κι άλλες σελίδες έτσι. Από τις αναφορές που τους έγιναν τους έσβησε η επισήμανση της «επίσημης σελίδας». Αλλά αν δεν αποχωρήσει από εκεί μαζικά ο κόσμος τότε ζημιά δεν θα πάθουν. Θα μπορούσε να πάει στις αρμόδιες αρχές ο Νότης και να τους πει δεν θέλω να χρησιμοποιούν το όνομα μου και να τους κλείσει. Δεν ασχολείται όμως.
Υ.Γ.: Την συγκεκριμένη σελίδα sotirako την αγόρασαν από Νοτικους πριν 3-4 χρόνια άτομα που δεν γουστάρουν τον Νοτη αλλα γουστάρουν τα κλικ στα σάιτ που προμοτάρουν. Αγόρασαν κι άλλες σελίδες έτσι. Από τις αναφορές που τους έγιναν τους έσβησε η επισήμανση της «επίσημης σελίδας». Αλλά αν δεν αποχωρήσει από εκεί μαζικά ο κόσμος τότε ζημιά δεν θα πάθουν. Θα μπορούσε να πάει στις αρμόδιες αρχές ο Νότης και να τους πει δεν θέλω να χρησιμοποιούν το όνομα μου και να τους κλείσει. Δεν ασχολείται όμως.
Απαράδεκτη σάτιρα , απο την αλλη , υπηρχε περιπτωση το σύστημα να λειτουργήσει διαφορετικα ;;
Χθες ειπε δυο νεα τραγουδια , επισης ειπε το ξέχασε με , το εχω , μπορω να το ανεβάσω ;;;
Αυτο που διαπίστωσα ειναι οτι προσπαθεί να χωρέσει 7 τραγουδια διαφορετικού ρυθμού είδους κτλ , μεγα λαθος , θα αδικηθούν τραγουδαρες , το λεω εν γνώση , χιλιες φορες ολοκληρωμένος δισκος και ολα τα λαικα ερωτικά μαζεμένα , παρα επιλογες επιλογών.
Υπάρχουν γυρω στα δεκα τραγουδια επιπέδου με την πλατη στον τοίχο , θα μείνουν ολα στην απέξω. Το επιπεδου δεν σηναινει ίδιου ρυθμού κτλ.
Χθες ειπε δυο νεα τραγουδια , επισης ειπε το ξέχασε με , το εχω , μπορω να το ανεβάσω ;;;
Αυτο που διαπίστωσα ειναι οτι προσπαθεί να χωρέσει 7 τραγουδια διαφορετικού ρυθμού είδους κτλ , μεγα λαθος , θα αδικηθούν τραγουδαρες , το λεω εν γνώση , χιλιες φορες ολοκληρωμένος δισκος και ολα τα λαικα ερωτικά μαζεμένα , παρα επιλογες επιλογών.
Υπάρχουν γυρω στα δεκα τραγουδια επιπέδου με την πλατη στον τοίχο , θα μείνουν ολα στην απέξω. Το επιπεδου δεν σηναινει ίδιου ρυθμού κτλ.
Οσοι αχολουμαστε με τους αρβυλα νομιζω τους δινουμε αξια, αλλωστε τα σχολια ειναι συντριπτικα κατα τους ακομα και αυτοι που δε υποστηριζουν το Νοτη βλεπω να κραζουν τη σατυρα τους..Φιλε bill ποια κομματια ειπε καινουργια αυτο που λεει για τα πιο μεγαλα σ αγαπω και αλλο ενα ή δυο τελειως αγνωστα?Αν μπορεις για βοηθησε τι στυλ κομματια ειναι και γενικα πως σου φανηκαν..Και φυσικα τι προβλημα να υπαρχει ανεβασε οτι εχεις να ακουσουμε αρκει να μη τα βαλεις στα σοσιαλ και διαρευσουν...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος bebest την Τρί Νοέμ 28, 2017 3:36 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ναι γνωριζω την ιστορια της σελιδας. οπως και να χει, οποιος και να την εχει δεν το κανεις αυτο. πας και δημοσιευεις ρε πουστη ενα αρθρο το οποιο προσβαλει τον ιδιο ανθρωπο που εκπροσωπεί την σελιδα που διαχειριζεσαι; ακου εκει ξεγυμνωσαν τον νοτη σφακιανακη - δημοσιευση απο σελιδα Νοτης Σφακιανακης. μου επεσε το σαγονι...Scorpion86 έγραψε:Σταμάτησα να ασχολούμαι με τους Ράδιο Σαπίλα εδώ και χρόνια. Έλλειψη πρωτοτυπίας, χαμηλό επίπεδο χιούμορ και το κυριότερο σκοπιμότητα. Μια ακόμα εκπομπή που πάτησε στην τηλεθέαση για να περάσει μια άποψη, προσπαθώντας να επηρεάσουν. Όταν το κάνει ο Νότης μια στις τόσες να τοποθετείται δημοσίως τον κατακρίνουμε, όταν το κάνουν αυτοί το βαφτίζουν σάτιρα. Όπως έκανε ο Λαλάκης πριν κάποια χρόνια και όλοι ξέρουμε που είναι πλέον. Δεν είδα το βιντεάκι, μου αρκει που είδα ότι 8 στα 10 σχόλια τους κράζουν για την προσπάθεια τους να βλάψουν κάποιον για τις απόψεις του.
- Scorpion86
Εξοργισμένη η Σοφη Παππα με τους Αρβύλα. Απ οτι κατάλαβα χρησιμοποίησαν κομμάτι της στο βιντεο.
Τώρα θα τους μάθουμε ρε παιδιά τους ραδιο αρβύλα και συγκεκριμένα τον Κανάκη?Ο άνθρωπος ξέρει οτι πουλάει ο Νότης , εχει δει παρόμοια βιντεακια που έχει σατιρίσει τον Νοτη να αναπαράγονται παντού, και ξέρει πως αν ασχοληθεί με τον Σφακιανακη έχει σίγουρη τηλεθέαση. Δικαίωμα τους να λένε ότι θέλουν, όπως και ο Νότης εχει δικαίωμα να εκφράζει την άποψη του. Από κει και πέρα ο κόσμος δεν είναι χαζός. Ούτε τον Νοτη περιμένει για να δει τι θα ψηφίσει , ούτε τον Κανάκη περιμένει για να πει ''α τι μαλακας ο Νότης''.Και στο κάτω κάτω αν κάποιοι χειραγωγουνται από τους εκαστοτε Κανάκηδες ή Σφακιανακηδες τότε κακό του κεφαλιού τους που δεν έχουν αναπτύξει αυτόνομη βούληση. Στα του τραγουδιού τώρα , το κομμάτι πάει μια χαρά και από ότι βλέπω τυγχάνει πολύ καλής κριτικής από όλους. Για την διαρκεια των προγραμματων Νοτη και Πέγκυς έχουμε μάθει τίποτα??Θα έχουν καθόλου κοινη παρουσία στην πίστα?
- MIA ZΩΗ ΝΟΤΗΣ
Nαι την Παπαρουνα παλι οπως ειχαν κανει και στο παρελθονΕξοργισμένη η Σοφη Παππα με τους Αρβύλα. Απ οτι κατάλαβα χρησιμοποίησαν κομμάτι της στο βιντεο.