Νότης Σφακιανάκης
- Scorpion86
Re: Νότης Σφακιανάκης
Στο #21 στις τάσεις. Συνεχίζεται η άνοδος.
Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
Έστειλα στην panik για τον δίσκο και μου απάντησαν αυτό:
Καλημέρα! Δεν είναι ακόμα προγραμματισμένος ο νέος δίσκος! Μόλις έχουμε κάποιο νεότερο θα βγάλουμε ανακοινώσεις μέσα από τα official SoM της Panik Records! #StayTuned
Καλημέρα! Δεν είναι ακόμα προγραμματισμένος ο νέος δίσκος! Μόλις έχουμε κάποιο νεότερο θα βγάλουμε ανακοινώσεις μέσα από τα official SoM της Panik Records! #StayTuned
Το πρόσωπο του καθενός είναι ψυχής καθρέπτης
- Scorpion86
Αξιο αποριας πως το βιντεο το "σατυρικό" για τον Νότη μπήκε κατευθείαν στο #16 και το τραγούδι είναι στο #23. Καλά μεγάλο γλέντι στο εν λόγω βίντεο που τα dislike είναι περισσότερα και τους κράζουν οι 8 στους 10. 

εχω την εντυπωση πως εχει κολλησει το youtube.εδω και μια ωρα δειχνει 129989 προβολες
Ακριβως το ιδιο με προβληματισε κι εμενα οπως κ αλλα βιντεο περισσοτερων ημερων και με πολυ λιγοτερα χτυπηματα ειναι πιο ψηλα στις τασεις. Μαλλον καποιος μας κοροιδευει...Scorpion86 έγραψε:Αξιο αποριας πως το βιντεο το "σατυρικό" για τον Νότη μπήκε κατευθείαν στο #16 και το τραγούδι είναι στο #23. Καλά μεγάλο γλέντι στο εν λόγω βίντεο που τα dislike είναι περισσότερα και τους κράζουν οι 8 στους 10.
- E-Notikos7
Όντως εδώ και κάνα δίωρο έχει να γίνει refresh προβολών σε ολα τα βιντεάκια. Και αυτό των εμετικών Αρβύλα έχει κολλήσει στο 80.000.
Σε ότι πιστεύω κι αγαπώ, στοιχηματίζω πάνω...
- Scorpion86
Ανέβηκε στο #19 από το #23. Βέβαια έχει κολλήσει όπως σωστά είπατε στα 129.000.
Αρκετά Νοτικές οι τάσεις. Στο #7 η μαλακία των Αρβύλα, στο #11 η συνέντευξη στον Λιάγκα, στο #19 το νέο κομμάτι.
Υ.Γ.: Εκνευρίστηκε απ' ότι είδα ο Νότης με κάποιους που τραβήξανε βιντεάκια από τις πρόβες στο Fever και τα ανέβασαν μετά σε facebook και youtube. Πλέον, απ' ότι γράφανε στο facebook δύσκολα θα αφήσει άνθρωπο να ξαναμπει στις πρόβες μέχρι την πρόβα τζενεράλε. Μα καλά τόσο ζώα είναι μερικοί? Ξέρουν 1-2 ανθρώπους που τους βάζουν στις πρόβες και αντί να κάτσουν να δουν πρόβες, κάθονται και τραβούν βιντεάκια και τα ανεβάζουν μετά για να το παίξουν κονιόρδοι και ότι πήγαν στις πρόβες. Για τα likes όλα πλέον. Κρίμα...
Αρκετά Νοτικές οι τάσεις. Στο #7 η μαλακία των Αρβύλα, στο #11 η συνέντευξη στον Λιάγκα, στο #19 το νέο κομμάτι.
Υ.Γ.: Εκνευρίστηκε απ' ότι είδα ο Νότης με κάποιους που τραβήξανε βιντεάκια από τις πρόβες στο Fever και τα ανέβασαν μετά σε facebook και youtube. Πλέον, απ' ότι γράφανε στο facebook δύσκολα θα αφήσει άνθρωπο να ξαναμπει στις πρόβες μέχρι την πρόβα τζενεράλε. Μα καλά τόσο ζώα είναι μερικοί? Ξέρουν 1-2 ανθρώπους που τους βάζουν στις πρόβες και αντί να κάτσουν να δουν πρόβες, κάθονται και τραβούν βιντεάκια και τα ανεβάζουν μετά για να το παίξουν κονιόρδοι και ότι πήγαν στις πρόβες. Για τα likes όλα πλέον. Κρίμα...
- SFAKattack10

Οι πρόβες συνεχίζονται...!!! — στην τοποθεσία Fever (official group).
https://www.facebook.com/NotisSfakianak ... 50/?type=3
Στο 4 το σαχλοβιντεο των αρβυλα. Εκατσα και διαβασα κατεβατα ολοκληρα και τα σχολια 90% υπερ του νοτη. Πολυ βρυσιμο τρωνε τα καημενα...
- Scorpion86
- Dimitris96
Στίχοι: Στέλιος Μαργωμενος (Δώσε ένα τέλος)
Χάρηκα πολυ όταν το έμαθα ! Ο άνθρωπος πέρασε μεγάλη περιπέτεια με την Ζωή του... ήτανε πολυ Σοβαρα άρρωστος, το πάλεψε και έγινε παλι καλα! Του αξίζει κάθε επιτυχία !
Notis Sfakianakis
- SFAKattack10
Ισχυει και ειχα παραξενευτει που δεν ειχε τραγουδι του στον Μαζι αλλα μετα εμαθα και εγω οτι ειχε προβληματα υγειας.
- Scorpion86
Και την μουσική «Στα πιο μεγάλα Σ αγαπώ» την έχει γράψει ο Βασίλης Δαραμούσκας.
- Dimitris96
Κατι τέτοιο υποψιάστηκα και εγω..Scorpion86 έγραψε:Και την μουσική «Στα πιο μεγάλα Σ αγαπώ» την έχει γράψει ο Βασίλης Δαραμούσκας.
Ευχαριστούμε Σκορπιε
Notis Sfakianakis
Ξέρει κανείς τους χρόνους στην πίστα για Νότη-Πέγκυ;
Τώρα η δικιά σου η φωνή κατάντησε κραυγή!!!
Στη 2η θεση των τασεων το βιντεο των αρβυλα. Μετα απ αυτο,ισως ηταν ενα καλο τεστ για να δουμε την δυναμη του νοτη και απ οτι φαινεται απολαμβανει συντρηπτικη αποδοχη απο τον κοσμο.ο κοσμος ειναι στο πλευρο του αρχοντα κι επιτελους εχει σιχαθει ολους τους δηθεν ψευτοπροοδευτικους και ανωμαλους (εγκεφαλικα) παρουσιαστες και σια..
- Scorpion86
Στο Fever σήμερα η Πέγκυ. Και εκείνη και ο Νότης έδωσαν συνεντεύξεις στο getgreekmusic.gr, σάιτ που είναι χορηγός επικοινωνίας του σχήματος.
-
το τραγουδι αρχισε να πεφτει στις τασεις η μου φαινεται? κατι τρεχει
- Scorpion86
Αυτή τη στιγμή ανέβηκε στο #18, η οποία είναι η καλύτερη θέση που έχει πάρει από όταν μπήκε στις τάσεις.Musicshoot έγραψε:το τραγουδι αρχισε να πεφτει στις τασεις η μου φαινεται? κατι τρεχει