Νότης Σφακιανάκης
Re: Νότης Σφακιανάκης
https://www.instagram.com/p/BcDwfPIH9g8/
Προσωπικά το τραγούδι δεν με ενθουσιάζει, όσο μπορώ να κρίνω απ το ρεφρέν.
- E-Notikos7
Αυτό το απόσπασμα όσο μπορούμε να καταλάβουμε δείχνει ωραιο κομμάτι και με πολύ δυνατό στίχο.Siempre έγραψε:https://www.instagram.com/p/BcDwfPIH9g8/
Σε ότι πιστεύω κι αγαπώ, στοιχηματίζω πάνω...
- Scorpion86
Ακόμα δεν έχουμε συνέλθει από το ένα μας χτυπάει με το άλλο. Λυπήσου μας ρε Άρχοντα. 

Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
μ αρεσε κ μαλιστα πολυ.ο ρυθμος κ ολα.
- E-Notikos7
- SFAKattack10
Απονομη του δισκου Μνημες στην Κω
Καλημερα παιδια....δεν προλαβα να το ακουσω,διοτι το κατεβασανε....μπορουμε καπως να το ξανα ανεβασουμε να παρουμε και εμεις μια γευση;Siempre έγραψε:https://www.instagram.com/p/BcDwfPIH9g8/
Και σε μενα αρεσε απο αυτο το λιγο που ακουσα.Ειναι βεβαια πολυ μικρο το δειγμα και δεν μπορουμε να σχηματισουμε ολοκληρωμενη αποψη,αλλα δειχνει ομορφο κομματι.E-Notikos7 έγραψε:Αυτό το απόσπασμα όσο μπορούμε να καταλάβουμε δείχνει ωραιο κομμάτι και με πολύ δυνατό στίχο.Siempre έγραψε:https://www.instagram.com/p/BcDwfPIH9g8/
- KeepNoting
Για κατι τετοια βιντεακια απαγορευτηκε η εισοδος στις προβες...
Ένα γράμμα να μου στείλεις...
Το κομματι απο οσο ακουσαμε πιστευω ειναι ισαξιο ή καλυτερο απο το με τη πλατη στο τοιχο..Ιδια ομαδα συνθετων ιδιο ή μπορει και καλυτερο αποτελεσμα με το δωσε ενα τελος..Το θετικο ειναι οτι και στα δυο κομματια εχει πιασαρικο στιχο το δευτερο μαλιστα εχει κατι που σου μενει..Ειναι δηλαδη κομματι που αν το ακουσεις 2-3 φορες σου κολλαει στ μυαλο ο στιχος και μπορει να πιανεις το ευατο σου να το τραγουδαει αυθορμητα οπως ηταν και το δωσε ενα τελος των ιδιων συντελεστω.. Μονο μη γινει καμια περιεργη μεταλαγη στ φωνη του Νοτη στο στουντιο ή φορτωθει με τιποτα παραπανω οργανα..Μια συγχρονη ενορχηστρωση θελει με καθαρη φωνη του Νοτη και μια νεα επιτυχια ειναι ετυοιμη..
ΥΓ: H κυκλοφορια του βιντεο φανταζομαι δυσκολεψε τα πραγματα παντως αν καποιος εχει πληροφοριες απο τις προβες ας τις μοιραστει..Επισης δε βλεω πουθενα προβα για κοινη εμφανιση, να κανουν μονο μια προβα μαζι και αυριο να βγουν να ταγουδισουν?? Δε νομιζω.. Λογικα θα παρει κανα 10λεπτακι παρπανω η Πεγκυ για να πλησιασει τους χρονους του Νοτη(που βλεπει να βγενει απο 1.50 με 2) και να ειναι ολοι χαρουμενοι..
ΥΓ: H κυκλοφορια του βιντεο φανταζομαι δυσκολεψε τα πραγματα παντως αν καποιος εχει πληροφοριες απο τις προβες ας τις μοιραστει..Επισης δε βλεω πουθενα προβα για κοινη εμφανιση, να κανουν μονο μια προβα μαζι και αυριο να βγουν να ταγουδισουν?? Δε νομιζω.. Λογικα θα παρει κανα 10λεπτακι παρπανω η Πεγκυ για να πλησιασει τους χρονους του Νοτη(που βλεπει να βγενει απο 1.50 με 2) και να ειναι ολοι χαρουμενοι..
- KeepNoting
Αρκετα βιντεο ειχαν κυκλοφορησει απο κατι χαζογκομενες και απο κατι ατομα που τους κατατασω στην κατηγορια των χαζογκομενων ωστε να δειξουν τι; οτι πηγαν στις προβες; οτι τι; οτι ξερουν τον Νοτη ; ΤΙ;;;
Οι προβες ειναι καθαρα για υποστηριξη στον καλλιτεχνη κατα κυριο λογο, και δευτερον για την ΚΑΥΛΑ μας για την ΦΩΝΑΡΑ του.
Οι προβες ειναι καθαρα για υποστηριξη στον καλλιτεχνη κατα κυριο λογο, και δευτερον για την ΚΑΥΛΑ μας για την ΦΩΝΑΡΑ του.
Μπα για πιο αργά το βλέπω να βγαίνει αν ισχύει αυτό που είχε γραφτεί πριν λίγο καιρό ότι η Πέγκυ έχει 1 ώρα πρώτο πρόγραμμα πρέπει να βγαίνει στη 1 η ώρα αλλά δεν νομίζω απο τις 12 μέχρι τη 1 να προλάβουν να τραγουδήσουν Δάνος,Σχοινά,Σάλτη,48 ώρες,Ελπίδα.bebest έγραψε:Το κομματι απο οσο ακουσαμε πιστευω ειναι ισαξιο ή καλυτερο απο το με τη πλατη στο τοιχο..Ιδια ομαδα συνθετων ιδιο ή μπορει και καλυτερο αποτελεσμα με το δωσε ενα τελος..Το θετικο ειναι οτι και στα δυο κομματια εχει πιασαρικο στιχο το δευτερο μαλιστα εχει κατι που σου μενει..Ειναι δηλαδη κομματι που αν το ακουσεις 2-3 φορες σου κολλαει στ μυαλο ο στιχος και μπορει να πιανεις το ευατο σου να το τραγουδαει αυθορμητα οπως ηταν και το δωσε ενα τελος των ιδιων συντελεστω.. Μονο μη γινει καμια περιεργη μεταλαγη στ φωνη του Νοτη στο στουντιο ή φορτωθει με τιποτα παραπανω οργανα..Μια συγχρονη ενορχηστρωση θελει με καθαρη φωνη του Νοτη και μια νεα επιτυχια ειναι ετυοιμη..
Τώρα η δικιά σου η φωνή κατάντησε κραυγή!!!
Η Ελπιδα υποθετω πως θα βγαινει μετα το πρωτο προγραμμα του Νοτη.Δεν πιστευω να εμφανιζεται στην αρχη,εκει λογικα θα παρουν αρκετο χρονο οι 48 ωρες.
To σκεφτηκα και εγω αυτο γιατι γνωριζουμε οτι ο Νοτης δε αρεσεκται αν βγενει 2 2+ για πρωτο προγραμμα..Επισης ξερουμε και την εκτιμηση του στις 48 ωρες που πιστευω θα τους δωσει πολυ χρονο αρα καπως δε βγενουν τα νουμερα...Βεβαια να βγει γκεστ 3ωρα η Ελπιδα δε νομιζω θα βοηθησει τη ροη του προγραμματος να ταν πχ ο Βοσκοπυολος να πω οκ θα πει 20-30 λεπτα μερικες επιτυχιες λαικο στυλ και μεγαλο ονομα θα γινει τζερτζελος..Τωρα η Ελπιδα δε νομιζω μπορει να το κανει αυτο ουτε σαν ρεπερτοριο ουτε σαν απηχηση του ονοματος στο κοσμο..Ισως αν ισχυε οτι θα κανε προγραμμα μαζι με τις 48 ωρες και παιζαν ενα στυλ 80s να τραβαγε αλλα απο οτι βλεπω στις προβες θα πει και μονη της δικα της τραγουδια..Ισως ξεκινησει τα μικρα απο 11.30 και να πεσουν και περικοπες σε αυτα που νομιζουμε..Η να κανει κανα τρελο οπως το εναστρον να βγει 12 να πει 5-6 κοιωνικαdjibril έγραψε:Η Ελπιδα υποθετω πως θα βγαινει μετα το πρωτο προγραμμα του Νοτη.Δεν πιστευω να εμφανιζεται στην αρχη,εκει λογικα θα παρουν αρκετο χρονο οι 48 ωρες.

Γενικά δεν βγαίνουν τα νούμερα ο Νότης θα εμφανίζεται 2 ώρες έτσι όπως τα υπολογίζω(1 και 1) εκτός αν δεν ισχύει αυτό που γράφτηκε ότι η Πέγκυ έχει και αυτή 1 και 1 ή εκτός αν ξεκινήσει το πρόγραμμα απο τις 11μιση
Να εμφανιζεται ο Νοτης μονο μια ωρα σε καθε προγραμμα μου φαινεται δυσκολο εως απιθανο.Παντως οντως οι ωρες δεν βγαινουν,αλλα Κυριακη κοντη γιορτη,θα δουμε πως θα διαμορφωθει τελικα το προγραμμα.nikosp έγραψε:Γενικά δεν βγαίνουν τα νούμερα ο Νότης θα εμφανίζεται 2 ώρες έτσι όπως τα υπολογίζω(1 και 1) εκτός αν δεν ισχύει αυτό που γράφτηκε ότι η Πέγκυ έχει και αυτή 1 και 1 ή εκτός αν ξεκινήσει το πρόγραμμα απο τις 11μιση
- KeepNoting
11.30 - 12.15 Δάνος κλπ
12.15 - 12.45 48 Ωρες
12.45 - 01.30 Ζηνα
01.30 - 02.45 Νοτης
02.45 - 03.15 Ελπίδα
03.15 - 04.15 Ζήνα
04.15 - Τέλος Νοτης
Εφικτό Νομίζω...
12.15 - 12.45 48 Ωρες
12.45 - 01.30 Ζηνα
01.30 - 02.45 Νοτης
02.45 - 03.15 Ελπίδα
03.15 - 04.15 Ζήνα
04.15 - Τέλος Νοτης
Εφικτό Νομίζω...
Ναι και εμένα παράξενο μου φαίνεται αλλά δεν βγαίνει.Σε σχέση πχ με το φωταέριο είναι η Σάλτη αντί της Σάγια που πάνω κάτω ίδιο χρόνο θα έχουν,έχουν προστεθεί οι 48 ώρες και η Ελπίδα που δεν ήταν τότε που θα έχουν σίγουρα 45 λεπτά και έχει αυξηθεί και ο χρόνος για την Πέγκυ.Τέλος πάντων θα δούμε αύριο μπορεί να τον πιάσει καμιά τρέλα και να το λήξει στις 6μιση το πρωί.djibril έγραψε:Να εμφανιζεται ο Νοτης μονο μια ωρα σε καθε προγραμμα μου φαινεται δυσκολο εως απιθανο.Παντως οντως οι ωρες δεν βγαινουν,αλλα Κυριακη κοντη γιορτη,θα δουμε πως θα διαμορφωθει τελικα το προγραμμα.nikosp έγραψε:Γενικά δεν βγαίνουν τα νούμερα ο Νότης θα εμφανίζεται 2 ώρες έτσι όπως τα υπολογίζω(1 και 1) εκτός αν δεν ισχύει αυτό που γράφτηκε ότι η Πέγκυ έχει και αυτή 1 και 1 ή εκτός αν ξεκινήσει το πρόγραμμα απο τις 11μιση
φίλε εχεις βάλει 2μιση ώρες Νότη(με δεδομένο ότι το λήγει στις 5μιση) αλλά πρώτον είπαν ότι η Πέγκυ έχει 1 και 1 και δεύτερον ξέχασες την ΣάλτηKeepNoting έγραψε:11.30 - 12.15 Δάνος κλπ
12.15 - 12.45 48 Ωρες
12.45 - 01.30 Ζηνα
01.30 - 02.45 Νοτης
02.45 - 03.15 Ελπίδα
03.15 - 04.15 Ζήνα
04.15 - Τέλος Νοτης
Εφικτό Νομίζω...