Γιάννης Πλούταρχος
Re: ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΣ THREAD
Eπόμενο single το "Στο αντίθετο ρεύμα".Μάλλον radio single,όπως το "Μην έρθεις".
Μου αρέσει.Έλεος με την heaven.Γιατί δεν κάνει κλιπ στα μεγάλα ονόματα;supernatural22 έγραψε:Eπόμενο single το "Στο αντίθετο ρεύμα".Μάλλον radio single,όπως το "Μην έρθεις".

I like people too much or not at all.
Ο ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΣ ΤΙ ΚΑΝΕΙ???ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ..?ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ ΝΕΟ ΣΙΝΤΙ??
Για επανακυκλοφορία λένε κάποια στιγμή.mad_king έγραψε:Ο ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΣ ΤΙ ΚΑΝΕΙ???ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ..?ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ ΝΕΟ ΣΙΝΤΙ??
Να βγάλει νέο δίσκο! Η δύναμη του έρωτα μάλλον για δύναμη του χασμουρητού μου έκανε...
Δεν σου άρεσε καθόλου;minerboh έγραψε:Να βγάλει νέο δίσκο! Η δύναμη του έρωτα μάλλον για δύναμη του χασμουρητού μου έκανε...

Θεωρείς πως είναι η χειρότερη δουλειά του;
Αχ Στελούκο μου, σε αγαπάω, σε λατρεύω αλλά με το χέρι στη καρδιά θεωρώ πως ναι, είναι αν όχι η χειρότερή του δουλειά, σίγουρα μια απο τις άτυχες στιγμές του.stelios έγραψε:Δεν σου άρεσε καθόλου;minerboh έγραψε:Να βγάλει νέο δίσκο! Η δύναμη του έρωτα μάλλον για δύναμη του χασμουρητού μου έκανε...![]()
Θεωρείς πως είναι η χειρότερη δουλειά του;
Για μένα ο χειροτερός του δίσκος ήταν το Ότι γεννιέται στην ψυχή. Ο τελευταίος του είναι μια χαρά και τα πήγε αρκετά καλά. Αν είχε παραμείνει στη Minos θα ήταν καλύτερα τα πράγματα και για κείνον και για το cd του.
Δεν συμφωνώ για το Ό,τι γεννιέται στην ψυχή.Είχε μέσα το ''Να πας'',''Θα τρελαθώ'',''Είσαι υπέροχη'',''Χωρίς γυρισμό'',''Μες τον κόσμο αυτό'',''Αχ αγγελέ μου''.panosif έγραψε:Για μένα ο χειροτερός του δίσκος ήταν το Ότι γεννιέται στην ψυχή. Ο τελευταίος του είναι μια χαρά και τα πήγε αρκετά καλά. Αν είχε παραμείνει στη Minos θα ήταν καλύτερα τα πράγματα και για κείνον και για το cd του.
Βέβαια γούστα είναι αυτά.Εμένα δεν μου άρεσε ο δίσκος με τα ιταλικά τραγούδια.
Συμφωνώ πως ο τελευταίος του δίσκος θα είχε καλύτερη τύχη αν είχε κυκλοφορήσει από την Minos.
Τον δίσκο με τα ιταλικά δεν τον υπολογίζω καν. Η κορυφαία του στιγμή ήταν οι Μικρές φωτογραφίες. Απ τους καλύτερους δίσκους της δεκαετίας που πέρασε!stelios έγραψε:Δεν συμφωνώ για το Ό,τι γεννιέται στην ψυχή.Είχε μέσα το ''Να πας'',''Θα τρελαθώ'',''Είσαι υπέροχη'',''Χωρίς γυρισμό'',''Μες τον κόσμο αυτό'',''Αχ αγγελέ μου''.panosif έγραψε:Για μένα ο χειροτερός του δίσκος ήταν το Ότι γεννιέται στην ψυχή. Ο τελευταίος του είναι μια χαρά και τα πήγε αρκετά καλά. Αν είχε παραμείνει στη Minos θα ήταν καλύτερα τα πράγματα και για κείνον και για το cd του.
Βέβαια γούστα είναι αυτά.Εμένα δεν μου άρεσε ο δίσκος με τα ιταλικά τραγούδια.
Συμφωνώ πως ο τελευταίος του δίσκος θα είχε καλύτερη τύχη αν είχε κυκλοφορήσει από την Minos.
"με τι καρδιά" διασκευή στο Ισραήλ...
τι είμαι για ν' αρέσω σε όλους; Μερέντα;