Νότης Σφακιανάκης
Re: Νότης Σφακιανάκης
Καταρχην μακαρι φετος να παει και δευτερον να μη το αφησουν να το παει το θεμα εκει που παει παντα αλλα να γινει μια συζητηση γυρω απο τη μουσικη..Υποτιθετε θα διαβαστουν οι ερωτησεις μας οποτε ολα οσα συζηταμε εδω θα ρωτηθουν,..Δηλαδη ο ερωτικος δισκος, ο ζωντανος,κομματια που δε λεει στις εμφανισεις του,περιοδειες κλπ..Αν τελικα γινουν οι ερωτησεις θα εχουμε επιτελους μια συνεντευξη που θα δωσει κατι, διαοφορετικα νομιζω μια απο τα ιδια.Τουλαχιστον για τον ερωτικο δισκο θα ναι εγκλημα αν δε ρωτηθει να μπει ενα χρονικο πλαισιο..
ΥΓ: Mιας και θα ειναι καλεσμενος ευκαιρια να αρχισει να παιζει στο σφερα το τραγουδι το οποιο οπως παμε να χανεται πολυ ευκολα..Τις τελευταιες 2-3 μερες δε το εχω ακουσει πουθενα!!
ΥΓ: Mιας και θα ειναι καλεσμενος ευκαιρια να αρχισει να παιζει στο σφερα το τραγουδι το οποιο οπως παμε να χανεται πολυ ευκολα..Τις τελευταιες 2-3 μερες δε το εχω ακουσει πουθενα!!
Κατα την ταπεινη μου αποψη και χωρις παρεξηγηση,γι αυτο απεφυγα να τοποθετηθω απ την αρχη,πιστευω οτι το με την πλατη στον τοιχο δεν θα προχωρησει πολυ.ειναι ενα ομορφο τραγουδι αλλα δεν θα κανει γκελ στον κοσμο.αν δεν ηταν προμο ισως να περναγε και απαρατηρητο.εχω ελπιδες ομως για τα πιο μεγαλα σ αγαπω το οποιο ειναι πιο πιασαρικο και στιχος που σου μενει.θεωρω πως αυτο το τραγουδι θα περπατησει καλα...
- Dimitris96
Διαφωνώsotirakos έγραψε:Κατα την ταπεινη μου αποψη και χωρις παρεξηγηση,γι αυτο απεφυγα να τοποθετηθω απ την αρχη,πιστευω οτι το με την πλατη στον τοιχο δεν θα προχωρησει πολυ.ειναι ενα ομορφο τραγουδι αλλα δεν θα κανει γκελ στον κοσμο.αν δεν ηταν προμο ισως να περναγε και απαρατηρητο.εχω ελπιδες ομως για τα πιο μεγαλα σ αγαπω το οποιο ειναι πιο πιασαρικο και στιχος που σου μενει.θεωρω πως αυτο το τραγουδι θα περπατησει καλα...
Με βάση της ΠΑΠΑΡΙΕΣ (με εξαίρεση κάποιον τραγουδιών) που ακουγουνται εν έτη 2017, το τραγουδι του Νότη ειναι πολυ καλο !
Εύκολα στοιχουργικα αλλα όμορφο, πολυ εύστοχη μουσική και ως συνήθως μοναδική ερμηνεία του Νότη !
Notis Sfakianakis
Τι ψαχνουμε ρε παιδια;;Πλεον ο Νοτης εχει αποκλειστει απο τους σταθμους και οχι μονο.Ακομα και την μεγαλυτερη επιτυχια να βγαλει,δεν θα παιξει.Να τα χαιρονται οσοι καταντησαν τα ραδιοφωνα για λιγους,ευτυχως υπαρχουν ακομα σταθμοι μη εμπορικοι που μπορει καποιος να ακουσει με ευχαριστηση.Τους αλλους προσωπικα τους εχω γραμμενους...Οτι σαπιο στις μερες μας γινεται επιτυχια απο το πουθενα..Cd λοιπον ,και τα αυτια μας δεν πονανε..Dimitris96 έγραψε:Διαφωνώsotirakos έγραψε:Κατα την ταπεινη μου αποψη και χωρις παρεξηγηση,γι αυτο απεφυγα να τοποθετηθω απ την αρχη,πιστευω οτι το με την πλατη στον τοιχο δεν θα προχωρησει πολυ.ειναι ενα ομορφο τραγουδι αλλα δεν θα κανει γκελ στον κοσμο.αν δεν ηταν προμο ισως να περναγε και απαρατηρητο.εχω ελπιδες ομως για τα πιο μεγαλα σ αγαπω το οποιο ειναι πιο πιασαρικο και στιχος που σου μενει.θεωρω πως αυτο το τραγουδι θα περπατησει καλα...
Με βάση της ΠΑΠΑΡΙΕΣ (με εξαίρεση κάποιον τραγουδιών) που ακουγουνται εν έτη 2017, το τραγουδι του Νότη ειναι πολυ καλο !
Εύκολα στοιχουργικα αλλα όμορφο, πολυ εύστοχη μουσική και ως συνήθως μοναδική ερμηνεία του Νότη !
Για να τελειώνουμε με αυτήν την υπόθεση αν ο Οικονομόπουλος έβγαζε το Με την πλάτη στον τοίχο αυτή τη στιγμή θα το τραγουδούσε όλη η Ελλάδα και θα είχε 13 εκατομμύρια προβολές και αν ο Νότης έβγαζε το Για κάποιον λόγο θα το ξέραμε μόνο εμείς και θα είχε 300.000 προβολές.Απλά τα πράγματα.Και προσωπικά το έχω ξαναπεί το θεωρώ τιμή για τον Νότη να μην παίζει στα σημερινά ραδιόφωνα.
Τώρα η δικιά σου η φωνή κατάντησε κραυγή!!!
Ετσι ακριβως ειναι τα πραγματα!nikosp έγραψε:Για να τελειώνουμε με αυτήν την υπόθεση αν ο Οικονομόπουλος έβγαζε το Με την πλάτη στον τοίχο αυτή τη στιγμή θα το τραγουδούσε όλη η Ελλάδα και θα είχε 13 εκατομμύρια προβολές και αν ο Νότης έβγαζε το Για κάποιον λόγο θα το ξέραμε μόνο εμείς και θα είχε 300.000 προβολές.Απλά τα πράγματα.Και προσωπικά το έχω ξαναπεί το θεωρώ τιμή για τον Νότη να μην παίζει στα σημερινά ραδιόφωνα.
το τελευταιο 10ημερο εχω πειστει για τα πληρωμενα views.Ειδικα για το Για καποιο λογο.Καποια εκατομμυρια εντελως μουφα.Στην αρχη για να γινει ντορος.Βγηκε ο νεος δισκος του εδω και καποιες ωρες στο youtube απο την ΜΙΝΟΣ.Που ειναι τα εκατομμηρια views σημερα?Το 1o του απο τα υπολοιπα ανεβηκε πριν 10 ωρες και εχει 7000 χιλ.djibril έγραψε:Ετσι ακριβως ειναι τα πραγματα!nikosp έγραψε:Για να τελειώνουμε με αυτήν την υπόθεση αν ο Οικονομόπουλος έβγαζε το Με την πλάτη στον τοίχο αυτή τη στιγμή θα το τραγουδούσε όλη η Ελλάδα και θα είχε 13 εκατομμύρια προβολές και αν ο Νότης έβγαζε το Για κάποιον λόγο θα το ξέραμε μόνο εμείς και θα είχε 300.000 προβολές.Απλά τα πράγματα.Και προσωπικά το έχω ξαναπεί το θεωρώ τιμή για τον Νότη να μην παίζει στα σημερινά ραδιόφωνα.
- fylakas_aggelos
Ο Οικονομόπουλος σκίζει,τα views είναι αυθεντικά όπως και του Αργυρού.Τα νέα κομμάτια είναι στην αρχή τους και με σποτ.Έτσι γίνεται όταν βγαίνει ένα album,δεν κάνουν τα κομμάτια τόσες προβολές,όσο αυτά που βγήκαν ως singles.Ο Σαμπάνης του έδωσε την κομματάρα, "Αν είναι να'ρθεις" που θυμίζει Νότη άπό τα παλιά + η παραγωγή του δίσκου άρτια παρόλο που είναι από youtube.
ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΑΙΝΕ...
Υπερβολές. Ναι μεν το ''Για κάποιον λόγο'' είναι πολύ ωραίο κομμάτι, αλλά τα υπόλοιπα είναι απλώς μέτρια ως συμπαθητικά. Αλήθεια, και στον περσινό δίσκο πόσα views έκανε το ''Αν πονάς'' και πόσα όλα τα υπόλοιπα μαζί; Επίσης ο Νότης δεν θα τραγουδούσε ''Αν είναι να 'ρθεις μην με παίρνεις πια τηλέφωνο-Αν είναι να 'ρθεις χτύπα το θυροτηλέφωνο''..Είπαμε καλός, χρυσός, πατάει ερμηνευτικά στο Νότη, έχει καλή εταιρία, αλλά μην τρελαθούμε κιόλας. Σιγά τα τραγούδια του μεγαλοσυνθέτη Δάντη...fylakas_aggelos έγραψε:Ο Οικονομόπουλος σκίζει,τα views είναι αυθεντικά όπως και του Αργυρού.Τα νέα κομμάτια είναι στην αρχή τους και με σποτ.Έτσι γίνεται όταν βγαίνει ένα album,δεν κάνουν τα κομμάτια τόσες προβολές,όσο αυτά που βγήκαν ως singles.Ο Σαμπάνης του έδωσε την κομματάρα, "Αν είναι να'ρθεις" που θυμίζει Νότη άπό τα παλιά + η παραγωγή του δίσκου άρτια παρόλο που είναι από youtube.
Έχει να κάνει με την τρέλα και τον άνθρωπο...
- E-Notikos7
To ότι υπάρχει κόσμος που πιστεύει ότι δεν υπάρχουν fake views (ψάξτε να βρείτε και το αντίτιμο) είναι δείγμα ανησυχητικό για το ΙQ γενικότερα στην χώρα μας. Ναι μας πείσατε. Κάτι Μaster Tempo και κάτι Βρεττοί κάνουν για πλάκα 15.000.000 views. Βρε σοβαρευτείτε μερικοί. Καλός ο Σαμπάνης αλλά περιορισμένων δυνατοτήτων τα κομματια του. Από το κακό στο χειρότερο σαν τραγούδια αυτά που ερμηνευει ο Οικονομόπουλος. Τελείως επανάληψη της επανάληψης πλέον.
Σε ότι πιστεύω κι αγαπώ, στοιχηματίζω πάνω...
- SFAKattack10
Αμα δεν βαλει το χερι στην τσεπη η καθε δισκογραφικη ουτε views θα εχει, ουτε σε playlist θα μπει το καθε τραγουδι.griniaris έγραψε: το τελευταιο 10ημερο εχω πειστει για τα πληρωμενα views.
Πολυ νεκρα επεσε για περιοδο που ξεκινησαν οι εμφανισεις και υποτιθετε περιμενουμε δισκο...Αυριο θα παω θεωρω πως αν δε πει κανενα καινουργιο πλην των δυο μαλλον παμε για το νεο ετος..Αν τα χει ετοιμα τα 5 οπως ειχε ακουστει καποιο θα πρπεει να παρουσιασει στο μαγαζι..
Το βρήκα εντελώς τυχαία όποιος θέλει ας το δει μετά το 22.40
Να'ρθεις ξανά ΧΑΡΑΜΑΤΑ.......
- KeepNoting
Ξερει κανεις ποσα πασο χρειαζονται για φοιτητικο τραπεζι;
Ένα γράμμα να μου στείλεις...
Πολύ καλός. Προσωπικά θεωρώ ότι ο σκοπός είναι να τον καταστρέψουν επαγγελματικά. Από το 2000 και εντεύθεν βασικά.ilias16 έγραψε:Το βρήκα εντελώς τυχαία όποιος θέλει ας το δει μετά το 22.40
ΚΑ ΤΑ ΠΛΗ ΚΤΙ ΚΟΣ...
Συγκεντρωσε σε ενα βιντεο ολες τις σκεψεις μου...αληθεια, ποιο καναλι θα παιξει κατι τετοιο???
Συγκεντρωσε σε ενα βιντεο ολες τις σκεψεις μου...αληθεια, ποιο καναλι θα παιξει κατι τετοιο???
- E-Notikos7
Aπό κόσμο πως πάει σήμερα? Είδα ένα πλάνο από την εξέδρα πάνω και είναι άδεια.
Σε ότι πιστεύω κι αγαπώ, στοιχηματίζω πάνω...