Όχι δυστυχώς!Είναι από τα ελάχιστα videoclips της που λείπουν από το youtube,όπως επίσης λείπουν και τα videoclips "Μες στην αγκαλιά μου έλα" & "Φεύγω".Όσο για την ηλικία της,είναι 44, το 1969 και θα έπρεπε να μην είχε πρόβλημα, εξάλλου μεγαλώνει πολύ όμορφα!Krouela έγραψε:xryso mou. to anisixia den to exeis ?
Σαμπρίνα
- fylakas_aggelos
Re: Sabrinaaaaraaaa
ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΑΙΝΕ...
- fylakas_aggelos
Re: Sabrina
Τα videoclips της Σαμπρίνας
PolyGram
01. ΛΑΘΟΣ
02. ΦΩΝΕΣ (ΝΤΟΥΕΤΟ ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΧΑΡΙΤΟΔΙΠΛΩΜΕΝΟ)
03. ΜΕΣ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΜΟΥ ΕΛΑ
04. ΦΤΑΙΣ
05. ΕΛΕΥΘΕΡΗ
06. ΦΕΥΓΩ
07. ΕΓΩ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ
08. ΦΕΓΓΑΡΙΑ ΚΑΘΡΕΦΤΕΣ
09. ΝΑ Μ'ΑΓΑΠΑΣ ΝΑ Σ'ΑΓΑΠΩ (ΝΤΟΥΕΤΟ ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΧΑΡΙΤΟΔΙΠΛΩΜΕΝΟ) (ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΣΚΟ ΤΟΥ "ΨΗΛΑ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΕΡΩΤΑ")
10. ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΗ
BMG
11. ΕΝΑ ΕΝΑ
12. ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ (ΝΤΟΥΕΤΟ ΜΕ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗ ΓΟΝΙΔΗ)
13. ΦΩΤΑ ΚΙ ΑΛΛΑ ΦΩΤΑ
14. ΑΝΗΣΥΧΙΑ
ALPHA RECORDS
15. BOOM BOOM
16. ΚΑΙ ΣΟΥ ΜΙΛΑΩ
17. BREAKFAST TIME
18. CAMERA
19. ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ
20. ΣΕ ΒΛΕΠΩ (RESERVE/EMI)
Λείπoυν "Μες στην αγκαλιά μου έλα","Φεύγω","Να μ'αγαπάς να σ'αγαπώ" & Ανησυχία.Φωνές & Φεγγάρια καθρέφτες είναι επεξεργασμένα από εμένα καθώς έλειπε το πρώτο λεπτό από το κάθε clip.Τα υπόλοιπα υπάρχουν είτε ολόκληρα,είτε λείπουν μερικά δευτερόλεπτα,και ελάχιστα από αυτά είναι σε καλή ποιότητα.
PolyGram
01. ΛΑΘΟΣ
02. ΦΩΝΕΣ (ΝΤΟΥΕΤΟ ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΧΑΡΙΤΟΔΙΠΛΩΜΕΝΟ)
03. ΜΕΣ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΜΟΥ ΕΛΑ
04. ΦΤΑΙΣ
05. ΕΛΕΥΘΕΡΗ
06. ΦΕΥΓΩ
07. ΕΓΩ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ
08. ΦΕΓΓΑΡΙΑ ΚΑΘΡΕΦΤΕΣ
09. ΝΑ Μ'ΑΓΑΠΑΣ ΝΑ Σ'ΑΓΑΠΩ (ΝΤΟΥΕΤΟ ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΧΑΡΙΤΟΔΙΠΛΩΜΕΝΟ) (ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΣΚΟ ΤΟΥ "ΨΗΛΑ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΕΡΩΤΑ")
10. ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΗ
BMG
11. ΕΝΑ ΕΝΑ
12. ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ (ΝΤΟΥΕΤΟ ΜΕ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗ ΓΟΝΙΔΗ)
13. ΦΩΤΑ ΚΙ ΑΛΛΑ ΦΩΤΑ
14. ΑΝΗΣΥΧΙΑ
ALPHA RECORDS
15. BOOM BOOM
16. ΚΑΙ ΣΟΥ ΜΙΛΑΩ
17. BREAKFAST TIME
18. CAMERA
19. ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ
20. ΣΕ ΒΛΕΠΩ (RESERVE/EMI)
Λείπoυν "Μες στην αγκαλιά μου έλα","Φεύγω","Να μ'αγαπάς να σ'αγαπώ" & Ανησυχία.Φωνές & Φεγγάρια καθρέφτες είναι επεξεργασμένα από εμένα καθώς έλειπε το πρώτο λεπτό από το κάθε clip.Τα υπόλοιπα υπάρχουν είτε ολόκληρα,είτε λείπουν μερικά δευτερόλεπτα,και ελάχιστα από αυτά είναι σε καλή ποιότητα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος fylakas_aggelos την Δευ Ιουν 24, 2013 7:09 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΑΙΝΕ...
- fylakas_aggelos
Το πρώτο videoclip που έχει παίξει η Σαμπρίνα,ως guest,είναι το "Πεθαίνω για σένα",από το LP "Ακαταμάχητος" (BMG 1989).Επίσης κάνει και τα φωνητικά στο κομμάτι.
ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΑΙΝΕ...
η Σαμπρίνα δεν είχε ένα τραγούδι που έλεγε "και νιώθω τη γη κάτω απ' τα πόδια μου να χάνεται" κλπ; ποιο είναι; 

Nothing lasts forever but the earth and sky
έλα οι κρυφοφανς σιγά σιγά να εκδηλώνονται!ADAM2 έγραψε:η Σαμπρίνα δεν είχε ένα τραγούδι που έλεγε "και νιώθω τη γη κάτω απ' τα πόδια μου να χάνεται" κλπ; ποιο είναι;

There’s Colonel
Dirtyfishydishcloth
Dirtyfishydishcloth
Re: xrysi i sabrina !!
Λίγες μέρες έλειψα και έκανες μέχρι και θέμα για την άφωνη μπας και πάρει καμία ψήφο παραπάνω;SpaceDog έγραψε:ΕΣΥ ΨΗΦΙΣΕΣ ΤΗΝ Α.Ε.Μ. ΣΤΟ POLL 'SAMPRINA VS EFI'?
ΨΗΦΙΣΕ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΕ ΕΝΑ ΣΤΗΘΟΔΕΣΜΟ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΣΑΜΠΡΙΝΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΓΓΙΞΕΙ ΤΟ 100% ΦΥΣΙΚΟ ΣΤΗΘΟΣ ΤΗΣ!![]()
viewtopic.php?f=36&t=38000
#PROMO

O πόλεμος συνεχίζεται από αύριο.

το θεμα δεν το εκανα εγω αλλα η Κρουελα.panosif έγραψε:Λίγες μέρες έλειψα και έκανες μέχρι και θέμα για την άφωνη μπας και πάρει καμία ψήφο παραπάνω;SpaceDog έγραψε:ΕΣΥ ΨΗΦΙΣΕΣ ΤΗΝ Α.Ε.Μ. ΣΤΟ POLL 'SAMPRINA VS EFI'?
ΨΗΦΙΣΕ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΕ ΕΝΑ ΣΤΗΘΟΔΕΣΜΟ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΣΑΜΠΡΙΝΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΓΓΙΞΕΙ ΤΟ 100% ΦΥΣΙΚΟ ΣΤΗΘΟΣ ΤΗΣ!![]()
#PROMO![]()

και δεν καταλαβαινω που ειναι το προβλημα, υπαρχουνε χιλιαδες φανς που διψανε να ενημερωθουνε για τα νεα της.. για αυτο απαιτουμε και ειδικο Σαμπρινοsection

There’s Colonel
Dirtyfishydishcloth
Dirtyfishydishcloth
to thema yparxi apo to 2007 xryso moupanosif έγραψε:Λίγες μέρες έλειψα και έκανες μέχρι και θέμα για την άφωνη μπας και πάρει καμία ψήφο παραπάνω;SpaceDog έγραψε:ΕΣΥ ΨΗΦΙΣΕΣ ΤΗΝ Α.Ε.Μ. ΣΤΟ POLL 'SAMPRINA VS EFI'?
#PROMO![]()

Krouela agapes mou, Krouela
Ναι Krouela αλλά εντελώς τυχαία το ξαναφέρατε στην επιφάνεια τώρα που υπάρχει πόλεμος στα δύο fan clubs.
Πόσα πήρες από τον Space λοιπόν για να ξαναβγεί στην επιφάνεια το θέμα της ατάλαντης;
Πόσα πήρες από τον Space λοιπόν για να ξαναβγεί στην επιφάνεια το θέμα της ατάλαντης;

afou exi kainourio tragoudi i gineka ti thes na kanoume diladi ?

Xιλιάδες fans εννοείς εσένα,την Krouela και τον γιο της Σαμπρίνας;SpaceDog έγραψε:
το θεμα δεν το εκανα εγω αλλα η Κρουελα.![]()
και δεν καταλαβαινω που ειναι το προβλημα, υπαρχουνε χιλιαδες φανς που διψανε να ενημερωθουνε για τα νεα της.. για αυτο απαιτουμε και ειδικο Σαμπρινοsection

Δεν μασάω.Μίλα.Krouela έγραψε:afou exi kainourio tragoudi i gineka ti thes na kanoume diladi ?![]()
![]()

Με ένα ψέκασμα θα εξαφανιστούν.ADAM2 έγραψε:Πάνο βοήθεια! μας έχουν περικυκλώσει

den eksagorazomai ego. prin erthis edo eprepe na rotisis pia ine i krouelapanosif έγραψε:Δεν μασάω.Μίλα.Krouela έγραψε:afou exi kainourio tragoudi i gineka ti thes na kanoume diladi ?![]()
![]()
![]()