Νότης Σφακιανάκης

Επιλέξτε για να συζητήσετε θέματα που αφορούν την ελληνική pop ή λαϊκή μουσική σκηνή...
antonisinfo

Re: Νότης Σφακιανάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από antonisinfo »

πω πω..notakis εχω την εντυπωση οτι ηταν το Πολύχρωμα και Έντονα.. ειχα παει στην παρουσιαση και μπορει να ηταν αυτο δεν παιρνω ορκο.. η μνημη μου ειναι τραγικη και με τις ημερομηνιες και γεγονοτα δεν τα εχω καλα. αλλα νομιζω αυτο..
εν τω μεταξυ τωρα θυμηθηκα που το ΜΝΗΜΕΣ ειχε κυκλοφορησει Κυριακη! και επειδη ολοι χτυπιομασταν που θα το βρουμε ειχα παει στο αεροδρομιο απο κεντρο που μενω για να παρω τον δισκο! τρομερη επιστροφη στο σπιτι...
και τωρα μετραμε αντιστροφα. εχω σταματησει επιτηδες εν τω μεταξυ να ακουω τα τραγουδια εδω και καποιες μερες για να εχω οποια μορφη ανυπομονησιας που μπορω να εχω..
Περπατάμε παράλληλα...άραγε θα σμίξουμε πάλι?
johnytzitzi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από johnytzitzi »

notakis έγραψε: Παρ Απρ 13, 2018 6:02 pm Πάντως, κάποιος θα θυμάται σίγουρα, ότι ένας παλιός δίσκος είχε κυκλοφορήσει αποβραδίς στο μαγαζί που εμφανιζόταν ο Νότης όπου και πωλούνταν κανονικά και την επόμενη μέρα κυκλοφόρησε στα δισκοπωλεία....δεν είμαι σίγουρος ποιος ήταν, γιατί εγώ δεν ήμουν εκεί, το έμαθα από φίλους
Στο Έναστρον είχε στην είσοδο stand με τους τελευταίους δίσκους του Νότη και της εκάστοτε συνεργάτιδας όπου πουλιόταν σε τιμή δισκοπωλείου. Από τη Μαριάντα τη 2η χρονιά μπήκε. Επίσης είχε και mini cafe και παίρναμε το εσπρεσάκι μας και αράζαμε στους καναπέδες εκεί στην είσοδο.
Ο δίσκος λοιπόν που κυκλοφόρησε πρώτα εκεί ήταν οι Μνήμες. Κανονικά κυκλοφόρησε Κυριακή 25/11/2007 και στα Metropolis του αεροδρομίου (ειχε 2 καταστήματα στης Αθήνας) έπαθαν πλάκα με τον κόσμο που ανέβαινε στο αεροδρόμιο μόνο και μόνο για να πάρει το cd.
Στο Εναστρον λοιπόν ξαφνικά το βράδυ του Σαββάτου 24/11 βγήκαμε στον προθάλαμο του μαγαζιού και βλέπουμε το stand να έχει γεμίσει με το cd εννοείται το διαδώσαμε η παρέα μου σε αρκετούς στο μαγαζί για να το πάρουν.

Στις παρουσιάσεις συνήθως τον μοιράζουν και στους δημιουργούς, όπως έκανε και πέρσι ο κ. Βλάχος αφού ήμουν δίπλα του όταν έδινε στον Δαραμούσκα, στον Παπασχοινά κλπ. Η μόνη φορά που είχαν μια μαύρη σακούλα γεμάτη και μοίραζαν αβέρτα δίσκους ήταν στην παρουσίαση του live Νύκτες Μαγικές, εκεί πήραν όλοι όσοι ήταν στο εστιατόριο Kama Supa απέναντι από το Έναστρον.

Υ.Γ. Θα με κάνετε να πιστέψω ότι είμαι από τα πουρά στο thread μας όντας στα 40 και έχοντας ζήσει αυτά. :fan:
Κρύβομαι απ’ τα παιχνίδια τα στημένα
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Scorpion86 »

Που τα θυμάστε όλα αυτά ρε παιδιά? Εγώ δεν θυμάμαι τι έγινε στην παρουσίαση του "Οταν επικοινωνούμε" κι εσείς θυμάστε πριν 10-11 χρόνια και με λεπτομέρειες? Μπράβο μνημονικό. Εδώ δεν θυμάμαι τι έφαγα χθες το μεσημέρι. :hysterical:

Υ.Γ.: Δεν θέλω να σε απογοητεύσω johnytzitzi, αλλά όντως πρέπει να είσαι ο μεγαλύτερος εδώ μέσα. :wave: Μπράβο όμως μνημονικό για σαραντάρης. :lol:
Υ.Γ.2: johnytzitzi εσύ θα είσαι ο DJ και στην φετινή παρουσίαση? :read:
Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
Άβαταρ μέλους
SFAKattack10

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SFAKattack10 »

Αυτό με τις Μνήμες δεν μπορεί να ξεχαστεί γιατί είχε κυκλοφορήσει Κυριακή. :biggrin:
griniaris

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από griniaris »

Aπο Πειραια ειχα ξεκινησει θυμαμαι για να παω να το παρω απ το αεροδρομιο.Ακομα η μανα μου το θυμαται και κραζει. :lol:
GiannisGr

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GiannisGr »

Αν κάποιος που εχει παει σήμερα πρεμιέρα εχει την διάθεση να μας ενημερώσει στην συνέχεια για το τι παιζει θα ταν τέλεια να μας πει και μια γνώμη για τα καινούργια τραγούδια και το ποιος ανοίγει το προγράμμα κτλπ
στο χώμα σου Ελλάδα μα εσυ δεν είσαι εδώ
notakis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από notakis »

Scorpion86 έγραψε: Παρ Απρ 13, 2018 8:21 pm Που τα θυμάστε όλα αυτά ρε παιδιά? Εγώ δεν θυμάμαι τι έγινε στην παρουσίαση του "Οταν επικοινωνούμε" κι εσείς θυμάστε πριν 10-11 χρόνια και με λεπτομέρειες? Μπράβο μνημονικό. Εδώ δεν θυμάμαι τι έφαγα χθες το μεσημέρι. :hysterical:

Υ.Γ.: [b]Δεν θέλω να σε απογοητεύσω johnytzitzi, αλλά όντως πρέπει να είσαι ο μεγαλύτερος εδώ μέσα. :wave: Μπράβο όμως μνημονικό για σαραντάρης. :lol: [/b]
Υ.Γ.2: johnytzitzi εσύ θα είσαι ο DJ και στην φετινή παρουσίαση? :read:
Και εγώ σαραντάρης είμαι, αλλά που τέτοιο μνημονικό! Βέβαια, όταν είσαι παρών σε κάποια γεγονότα, τα θυμάσαι και πιο εύκολα!

Θα προσπαθήσω να μεταφέρω εντυπώσεις από φίλο μου που είναι στην πρεμιέρα σήμερα!
Άβαταρ μέλους
SFAKattack10

Dimitris96 έγραψε: Παρ Απρ 13, 2018 4:36 pm Εμένα μου είπαν οτι θα κανει στο «Απο το φως του φεγγαριού» την χορογραφία
Το ειπε τριτο τραγουδι και οντως ηταν χορογραφια.
Αργησε να φτασει στο μαγαζι και βγαλανε τον Βεριδακη για κανα τεταρτο.
Άβαταρ μέλους
ilias16
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ilias16 »

Πολύ όμορφο τραγούδι το "Απο το φως του φεγγαριού".Πολύ ωραίος στίχος και σαν πρώτο άκουσμα μου φέρνει κάτι απο 80's...
Να'ρθεις ξανά ΧΑΡΑΜΑΤΑ.......
notakis

Αφιερωνει τωρα το "Πετα ψηλα" στο σμηναγο που εχασε τη ζωη του χθες
Άβαταρ μέλους
SFAKattack10

Ειπε για συναυλια τον αλλο μηνα στην Αλβανια.
ilias16 έγραψε: Σάβ Απρ 14, 2018 2:50 am Πολύ όμορφο τραγούδι το "Απο το φως του φεγγαριού".Πολύ ωραίος στίχος και σαν πρώτο άκουσμα μου φέρνει κάτι απο 80's...
Οντως πολυ ομορφο, ελ΄πιζω στον δισκο να μην το χαλασουν.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος SFAKattack10 την Σάβ Απρ 14, 2018 3:28 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Dimitris96

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dimitris96 »

SFAKattack10 έγραψε: Σάβ Απρ 14, 2018 3:22 am Ειπε για συναυλια τον αλλο μηνα στην Αλβανια.
Νομιζω ειρωνικά το ειπε
Διεθνή καριέρα εγω ο Σάκης και η Άννα :lol:
Notis Sfakianakis
Άβαταρ μέλους
SFAKattack10

Για να δουμε, ισως να ηταν αστειο.
noti_kos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από noti_kos »

Οι Ερινύες θα΄ρθουνε, όπου κι αν πας..
notakis

Noti_kos τι είχε το βίντεο?

Ο Νότης τελείωσε το πρόγραμμα μετά τις 6 το πρωί, λέγοντας Νταβατζή, Δε σε χρειάζομαι, Πάλι, Ταξίδεψε με, Μην πλησιάζεις κλπ...

Δεν έμαθα αν είπε και το "Καληνύχτα"....περισσότερα αργότερα!
Notis7Arxontas

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Notis7Arxontas »

Το βίντεο είχε το απο το φως του φεγγαριού.Κομματαρα κατά την γνώμη μου.Οπως και όλα άλλωστε του δισκου
Notis7Arxontas

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Notis7Arxontas »

Άβαταρ μέλους
SFAKattack10

Άβαταρ μέλους
Dimitris96

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dimitris96 »

notakis έγραψε: Σάβ Απρ 14, 2018 11:27 am Noti_kos τι είχε το βίντεο?

Ο Νότης τελείωσε το πρόγραμμα μετά τις 6 το πρωί, λέγοντας Νταβατζή, Δε σε χρειάζομαι, Πάλι, Ταξίδεψε με, Μην πλησιάζεις κλπ...

Δεν έμαθα αν είπε και το "Καληνύχτα"....περισσότερα αργότερα!
Όχι δεν το ειπε^^
Θα συμφωνήσω με τα υπόλοιπα παιδιά για το τραγούδι «απο το φως του φεγγαριού»
Πολυ όμορφο τραγούδι και γενικά καλο προγράμμα του Νότη
Η Πεγκυ Ζήνα δεν μου αρεσε, πολυ μονότονη τραγουδίστρια...
Notis Sfakianakis
johnytzitzi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από johnytzitzi »

Καλά την ίδια χορογραφία με το Όπως σε θέλω σ’ ονειρεύομαι κράτησαν 2 σε 1 Vidal Sassoon :lol:

Το αγάπησα πιο πολύ από όλα τα 7 αυτό το κομμάτι. Στιχουργικά και μουσικά.

Υ.Γ. Μάλλον δεν θα ανέβω (αν και δεν είναι σίγουρο ακόμα) λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων, Scorpion.
Κρύβομαι απ’ τα παιχνίδια τα στημένα
Απάντηση