Έλλη Κοκκίνου

Επιλέξτε για να συζητήσετε θέματα που αφορούν την ελληνική pop ή λαϊκή μουσική σκηνή...
Stavros

Re: ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗ ΚΟΚΚΙΝΟΥ.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Stavros »

Nick_Man έγραψε:
supernatural22 έγραψε:Τα "Κάλαντα" ήταν να μπουν σε album,ήδη το Δεκέμβρη του 2006 είχαν ηχογραφήσει 7-8 κομμάτια που μπήκαν στο 10 Χ.Μ. τελικά.Άνετα θα έβγαινε album.Το είχε πει και η Δέσποινα,και μάλιστα στη συνέχεια είχε πει ότι θα έβγαινε Φεβρουάριο-Μάρτιο 2007.Τελικά προέκυψε η εγκυμοσύνη,και βγήκε το 10 Χ.Μ. το Δεκέμβριο του 2007,χωρίς τα τραγούδια του single (με το άθλιο remix "Τα λεφτά").Ο Φοίβος από παλιά έκανε λάθος κινήσεις!!!!!!
Ισχύει αυτό. Μας το είχε πει η ίδια η δέσποινα ότι ήθελαν να κυκλοφορήσουν το σινγκλ σαν καθαρά χριστουγεννιάτικο και το Μάρτιο του 2007 να βγει ολόκληρο το άλμπουμ αλλά λόγω εγκυμοσύνης το ανέβαλαν.
Το άλμπουμ ήταν έτοιμο από τα Χριστούγεννα του 2006 (σχεδόν όλο τότε ηχογραφήθηκε).
Είχε πει χαρακτηριστικά ότι το μέχρι Μάη μήνα το έγραψε μαζί με το φαντάσου απλά!

Πολύ ωραία τραγούδια... :smile:

Βασικά αν ήθελε Χριστουγεννιάτικη κυκλοφορία ας έβγαζε μόνο τα Κάλαντα ως digital single..
sow

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sow »

δεν ειχαν ανακαλυφθει τοτε :fryingpan:
Stavros

Η Καιτούλα είχε βγάλει πριν τη Deva νομίζω... :525807:
sow

ερπη; :525807:
Stavros

sow έγραψε:ερπη; :525807:
:fan: :fan: :fan: :fan:

όχι... Είναι η πρώτη που έβγαλε digital single και μάλιστα πριν κυκλοφορήσει το cd single της Βανδή... :525807:
sow

φημες θελουν να ανακαλυψε και τον τροχο
sow

της τυχης :525807:
Stavros

Ναι βρε, τον ισόβιο δεσμό... :belly-dance:
sow

:telephone:
GUNNER_10

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GUNNER_10 »

Stavros έγραψε:Η Καιτούλα είχε βγάλει πριν τη Deva νομίζω... :525807:
ισχυει το ισοβιο δεσμο...ειχε παιξει και καλα λογω fame τοτε.
happy_end

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από happy_end »

GUNNER_10 έγραψε:
stelios έγραψε:
GUNNER_10 έγραψε:
happy_end έγραψε:Ουσιαστικά κανείς δεν είχε νέα δουλειά ικανή να κρατήσει μαγαζί για σεζόν. Και εκεί ήταν και η ανευθυνότητα του Φοίβου. Είχε ανακοινωθεί πως και Βανδή και Μαζωνάκης θα είναι με ολοκαίνουριους δίσκους το Δεκέμβριο. Τελικά ο Μαζω έμεινε με ένα καλοκαιρινό χιτ, ενώ η Δέσποινα με τέσσερα νέα τραγούδια, έχοντας ήδη κλείσει δύο χρόνια από το τελευταίο ολοκληρωμένο cd (Αυλή του Παραδείσου) και βγάζοντας καπάκι δεύτερο single στη σειρά, ξενερώνοντας ένα μεγάλο μέρος του κοινού της. Βέβαια ήταν στη μέση και η εγκυμοσύνη.
ΜΙΣΟ ΛΕΠΤΟ..ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΜΟΥ ΛΕΣ ΠΩΣ ΒΑΣΗ ΑΥΤΟΥ ΔΕΝ ΤΡΑΒΗΞΑΝ...Η ΑΥΛΗ ΤΗΣ ΕΙΧΕ ΔΩΣΕΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΕΡΧΟΤΑΝ ΑΠΟ ΣΕΡΙ ΣΕΖΟΝ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΕΣ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΑΠΟ ΤΟ 99 ΜΕΧΡΙ ΤΟ 04...ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΧΑΜΕΝΗ ΚΑΙ ΤΣΟΥΠ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ...
σου λεει πως ηταν το ιδιο σχημα για δευτερη σεζον.την πρωτη χρονια με τον μαζω ειχαν σκισει.αποφασισαν να συνεχισουν και δευτερη χρονια μαζι.
στο αρχικο πλανο ομως ηταν να εχουν και οι δυο νεους δισκους κατι το οποιο τελικα δεν εγινε.λογικο ηταν να μην πανε καλα.περα απο τους fans γιατι να πηγαινε καποιος να δει το ιδιο σχημα χωρις μαλιστα οι καλλιτεχνες να εχουν καινουργιους δισκους με νεες επιτυχιες?τα τραγουδια απο την αυλη του παραδεισου τα ειχε παρουσιασει ηδη στο rex.ηταν ενας δισκος που ειχε ηδη κλεισει 2 χρονια κυκλοφοριας.
επισης ισχυει πως οι fans ειχαμε ξενερωσει που για πρωτη φορα μετα απο 2 χρονια κυκλοφοριας ενος δισκου της δεν θα εβγαζε νεο δισκο αλλα παλι single.
με την ιδια λογικη οποιος πηγαινε παραπανω απο μια σεζον σε σχημα η μονος του επρεπε να κλεινει..δν ειναι ετσι..

Δεν ήταν μόνο αυτό. Εκείνη ήταν η πρώτη χρονιά που η Δέσποινα παρουσίασε προ χει ρό τη τες. Από την αφίσα του Ρεξ, από το πρόγραμμα, από το single αντί για album, ξαφνικά η αψεγάδιαστη Δέσποινα Βανδή έτρεχε να προλάβει και το αποτέλεσμα δεν τη δικαίωνε.
Τώρα το βλέπω καθαρά ...
chris3m

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από chris3m »

GUNNER_10 έγραψε: οταν εχεις πιασει "ταβανι" επιτυχιας που σημαινει πως δεν παει αλλο ειναι απολυτα λογικο οτιδηποτε μετα να φενεται κατωτερο...
το ιδιο ισχυει και για την δεσποινα που μαλιστα εχει ακομα τον ιδιο συνθετη.
Τώρα μην ανοίξουμε άλλο θέμα...
Δεν μπορώ και τις υπερβολές...περι ταβανιών κλπ...! Ωστόσο μην ξεχνάς πως επιτυχία έκανε,με σουξέ κλπ... και στα συν χίλια δυο άλλα (εμφάνιση, συγκυρίες κλπ.) μην φτάνουμε σε ακραία συμπεράσματα. Ωστόσο η επιτυχία αυτή που λες ήταν ως το 2000, εγώ μίλησα και για μετά... αλλά άστο δεν θέλω να το θίξω εδώ.
Όσο για τη Δέσποινα αυτή τουλάχιστον ήταν πιο διορατική (έξυπνη που είχε πει και η Καίτη κάποτε) έτσι απέκτησε το Star Quality για τα επόμενα σκαμπανεβάσματα, που ίσως και αποφύγει...
chris3m

GUNNER_10 έγραψε: 2)Η ΚΟΚΚΙΝΟΥ ΟΤΑΝ ΠΗΓΕ ΣΤΗΝ ΣΟΝΥ ΚΑΙ ΕΒΓΑΛΕ ΤΟ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΕΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΣΚΟ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ...ΜΕΤΑ ΝΑ ΣΟΥ ΘΥΜΗΣΩ ΠΩΣ ΜΕ ΤΟ ΦΟΙΒΟ ΤΟ ΕΡΩΤΕΥΤΗΚΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΗΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΛΕΨΕ ΚΑΛΑ...ΚΑΤΙ ΜΠΑΛΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΝΟΥΕΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΡΑ ΔΕΝ...ΚΑΙ ΕΠΙΜΕΝΩ ΟΤΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΗΜΕΡΑ ΑΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΣΩΣΤΑ.
Ποιές επιτυχίες έβγαλε βρε α-πάλευτε από το ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ και ποιός τι θυμάται τώρα, επικοινωνείς...?
Οκ, πολύ ωραίο κομμάτι το ομότιτλο, έδεσε φοβερά με τη φωνή της αλλά είναι το μόνο από την εκτός Φοίβου απόπειρα που θυμούνται. Τα υπόλοιπα καλώς ή κακώς ...χάθηκαν πλέον...
Ο δίσκος ήταν πολύ καλός αλλά δεν τράβηξε γιατί ήταν ...διαφορετικός... από αυτό που πλασαρίστηκε η Έλλη με τον Φοίβο. Μου θυμίζει τους δίσκους της Καιτούλας μετα-Φοίβο που ενώ ήταν καλοί δεν ακούστηκαν.
Ακόμη και τώρα για την Κοκκίνου όλοι θυμούνται τραγούδια από το ΚΟΚΚΙΝΟ και το SEX και μη μου πεις ότι δεν ισχύει γιατί θα δε κράξω ανελέητα :lol: :lol: :lol:
afn

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από afn »

chris3m έγραψε:
GUNNER_10 έγραψε: 2)Η ΚΟΚΚΙΝΟΥ ΟΤΑΝ ΠΗΓΕ ΣΤΗΝ ΣΟΝΥ ΚΑΙ ΕΒΓΑΛΕ ΤΟ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΕΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΣΚΟ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ...ΜΕΤΑ ΝΑ ΣΟΥ ΘΥΜΗΣΩ ΠΩΣ ΜΕ ΤΟ ΦΟΙΒΟ ΤΟ ΕΡΩΤΕΥΤΗΚΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΗΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΛΕΨΕ ΚΑΛΑ...ΚΑΤΙ ΜΠΑΛΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΝΟΥΕΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΡΑ ΔΕΝ...ΚΑΙ ΕΠΙΜΕΝΩ ΟΤΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΗΜΕΡΑ ΑΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΣΩΣΤΑ.
Ποιές επιτυχίες έβγαλε βρε α-πάλευτε από το ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ και ποιός τι θυμάται τώρα, επικοινωνείς...?
Οκ, πολύ ωραίο κομμάτι το ομότιτλο, έδεσε φοβερά με τη φωνή της αλλά είναι το μόνο από την εκτός Φοίβου απόπειρα που θυμούνται. Τα υπόλοιπα καλώς ή κακώς ...χάθηκαν πλέον...
Ο δίσκος ήταν πολύ καλός αλλά δεν τράβηξε γιατί ήταν ...διαφορετικός... από αυτό που πλασαρίστηκε η Έλλη με τον Φοίβο. Μου θυμίζει τους δίσκους της Καιτούλας μετα-Φοίβο που ενώ ήταν καλοί δεν ακούστηκαν.
Ακόμη και τώρα για την Κοκκίνου όλοι θυμούνται τραγούδια από το ΚΟΚΚΙΝΟ και το SEX και μη μου πεις ότι δεν ισχύει γιατί θα δε κράξω ανελέητα :lol: :lol: :lol:
Ενώ τα υπέροχα τραγούδια της Έλλης με το Φοίβο έμειναν για παντα χαραγμένα στην μνήμη του κόσμου...?? :tourta: :tourta:
Να αγωνιάς γι'αυτόν και να του δίνεις χαμόγελα, είναι αγάπη
chris3m

afn έγραψε:
Ενώ τα υπέροχα τραγούδια της Έλλης με το Φοίβο έμειναν για παντα χαραγμένα στην μνήμη του κόσμου...?? :tourta: :tourta:
ένα δείγμα....
MASAi, κοσμοθεωρία, Αγόρι μου, Έρωτα μου, Αυτό το Καλοκαίρι, Θα περιμένω, Ήταν Ψέμα, Κι' άλλο , Αδιάφορος (δεν φτάνουν)

ακόμη και το Sorry και SEX τα θυμούνται....

Αμφιβάλεις ακόμη???
afn

Ναι αμφιβάλλω, γιατί τα μισά από αυτά ούτε θυμάμαι πως πάνε!
happy_end

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από happy_end »

afn έγραψε:Ναι αμφιβάλλω, γιατί τα μισά από αυτά ούτε θυμάμαι πως πάνε!

Πάντως δεν είσαι και αντιπροσωπευτικό δείγμα :fan: ομολογουμένως η Έλλη έκανε μεγαλύτερη ε πιτυχία με Φοίβο σύμφωνα με αντικειμενικούς δείκτες (airplay, νυχτερινά μαγαζιά, εξώφυλλα, πωλήσεις όταν υπήρχαν ακόμα)... Τώρα με τα δυο τελευταία κομμάτια κάτι πάει να κάνει πάλι. Ανεξάρτητα αν μας αρέσουν ή όχι.
Τώρα το βλέπω καθαρά ...
afn

Ξέρω 6-7 κομμάτια της από την εποχή με το Φοίβο και 3-4 από μετά!
Στα ίδια επίπεδα λοιπόν κυμάνθηκε για εμένα...
stelios

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stelios »

για μενα ο δισκος στο κοκκινο ηταν εξαιρετικος για το ειδος του.εβγαλε δυνατες επιτυχιες που εβγαλαν απο την αφανεια την ελλη.
ηταν απο τις τελευταιες πολυ καλες στιγμες του φοιβου.
το sex απο την αλλη ως δισκος δεν μου αρεσε.υπηρχαν καποια καλα κομματια αλλα μεχρι εκει.
ο δισκος ειλικρινα για μενα ηταν πολυ καλος.ειχε ομορφα τραγουδια και ερμηνευτικα η κοκκινου ηταν πολυ καλη.
απο τον δισκο ακουστηκε το "λυπαμαι ειλικρινα","το εισαι οτι θελω",το "πες μου ενα ψεμα" και το "δεν παω καλα".
επιπλεον η ελλη ηταν εγκυος εκεινη την εποχη και δεν μπορουσε να κανει και πολλα πραγματα για να προωθησει τον δισκο.
παντως η γενικη αισθηση ηταν πως η κοκκινου εκανε εναν πολυ καλο δισκο μετα την ληξη της συνεργασιας με τον φοιβο.
επισης τα δυο digital singles που εβγαλε στην συνεχεια με την sony επαιξαν πολυ.το "μην τα παρατας" μαλιστα το θεωρω πολυ καλο κομματι.
μια χαρα λοιπον τα πηγαινε και χωρις τον φοιβο.η ανασφαλεια της προφανως την οδηγησε να ξανασυνεργαστει μαζι του.
μια κινηση που μεχρι στιγμης δεν της εχει βγει και σε πολυ καλο.
I like people too much or not at all.
afn

stelios έγραψε:για μενα ο δισκος στο κοκκινο ηταν εξαιρετικος για το ειδος του.εβγαλε δυνατες επιτυχιες που εβγαλαν απο την αφανεια την ελλη.
ηταν απο τις τελευταιες πολυ καλες στιγμες του φοιβου.
το sex απο την αλλη ως δισκος δεν μου αρεσε.υπηρχαν καποια καλα κομματια αλλα μεχρι εκει.
ο δισκος ειλικρινα για μενα ηταν πολυ καλος.ειχε ομορφα τραγουδια και ερμηνευτικα η κοκκινου ηταν πολυ καλη.
απο τον δισκο ακουστηκε το "λυπαμαι ειλικρινα","το εισαι οτι θελω",το "πες μου ενα ψεμα" και το "δεν παω καλα".
επιπλεον η ελλη ηταν εγκυος εκεινη την εποχη και δεν μπορουσε να κανει και πολλα πραγματα για να προωθησει τον δισκο.
παντως η γενικη αισθηση ηταν πως η κοκκινου εκανε εναν πολυ καλο δισκο μετα την ληξη της συνεργασιας με τον φοιβο.
επισης τα δυο digital singles που εβγαλε στην συνεχεια με την sony επαιξαν πολυ.το "μην τα παρατας" μαλιστα το θεωρω πολυ καλο κομματι.
μια χαρα λοιπον τα πηγαινε και χωρις τον φοιβο.η ανασφαλεια της προφανως την οδηγησε να ξανασυνεργαστει μαζι του.
μια κινηση που μεχρι στιγμης δεν της εχει βγει και σε πολυ καλο.
Συμφωνώ!! :thumbup:
Αν και δεν μου αρέσει το είδος... :fan:
Απάντηση