Έλλη Κοκκίνου
-
Re: ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗ ΚΟΚΚΙΝΟΥ.
Το "μην τα παρατάς " είναι πολύ όμορφο κομμάτι , στιχουργικά και μουσικά !!!!
Μακάρι αν εφευγε απο τον Φοιβο και να έμε στα επίπεδα του "Ειλικρινα" αν και ο Φοιβος της έχει δώσει πολύ όμορφα κομμάτια , άλλα που ακούστηκαν και κάποια που δυστηχώς δεν ακούστηκαν ενω θα 'πρεπε ...
Μακάρι αν εφευγε απο τον Φοιβο και να έμε στα επίπεδα του "Ειλικρινα" αν και ο Φοιβος της έχει δώσει πολύ όμορφα κομμάτια , άλλα που ακούστηκαν και κάποια που δυστηχώς δεν ακούστηκαν ενω θα 'πρεπε ...
Kάποιος ζωγράφος θεϊκός μας ζωγραφίζει...
Αυτό δεν είναι αντικειμενική απάντηση αλλά υποκειμενική!afn έγραψε:Ξέρω 6-7 κομμάτια της από την εποχή με το Φοίβο και 3-4 από μετά!
Στα ίδια επίπεδα λοιπόν κυμάνθηκε για εμένα...
Να σου πω ένα παράδειγμα, προσωπικά είχα αγαπήσει και ξεχωρίσει το "Δώρο Θεού" της Καίτης περισσότερο από το "ΚΑΤΙ" , τι θες να πω... ότι ο κόσμος έχει στη συνείδηση του το ¨Πως φοβάμαι να σου πω" ή το " Στα Δέκα Μέτρα" από ότι το "Αλητάκι" ή το "Λαθος" ????
Εδώ δεν μιλάμε (μόνο) για το τι μας αρέσει αλλά τι ήταν στην καριέρα της Έλλης το καλύτερο. προς Θεού δεν λέω πως ήταν λάθος κίνηση το "ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ" (που το ομότιτλο είναι και super...) απλά δεν έκανε αίσθηση όσο τα Φοιβο-τράγουδα. Εδώ το έχω ξαναπεί πως ενώ είχε ήδη βγάλει το ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ άκουγα τόσο από ραδιόφωνα, αυτοκίνητα στη διαπασών κλπ κλπ. το "Κι Άλλο" και η Έλλη είχε προχωρήσει....αλλά...!
Βέβαια δεν είμαι επίσης της άποψης πως ο Φοίβος απλά πλάσαρε πιο καλά τις δουλειές του, στην Έλλη μια χαρά ωραία τραγούδια της είχε δώσει. Δικαίως έκαναν τόση επιτυχία και έμειναν...
Διαφωνώ εν μέρει, συγνώμη!stelios έγραψε:για μενα ο δισκος στο κοκκινο ηταν εξαιρετικος για το ειδος του.εβγαλε δυνατες επιτυχιες που εβγαλαν απο την αφανεια την ελλη.
ηταν απο τις τελευταιες πολυ καλες στιγμες του φοιβου.
το sex απο την αλλη ως δισκος δεν μου αρεσε.υπηρχαν καποια καλα κομματια αλλα μεχρι εκει.
ο δισκος ειλικρινα για μενα ηταν πολυ καλος.ειχε ομορφα τραγουδια και ερμηνευτικα η κοκκινου ηταν πολυ καλη.
απο τον δισκο ακουστηκε το "λυπαμαι ειλικρινα","το εισαι οτι θελω",το "πες μου ενα ψεμα" και το "δεν παω καλα".
επιπλεον η ελλη ηταν εγκυος εκεινη την εποχη και δεν μπορουσε να κανει και πολλα πραγματα για να προωθησει τον δισκο.
παντως η γενικη αισθηση ηταν πως η κοκκινου εκανε εναν πολυ καλο δισκο μετα την ληξη της συνεργασιας με τον φοιβο.
επισης τα δυο digital singles που εβγαλε στην συνεχεια με την sony επαιξαν πολυ.το "μην τα παρατας" μαλιστα το θεωρω πολυ καλο κομματι.
μια χαρα λοιπον τα πηγαινε και χωρις τον φοιβο.η ανασφαλεια της προφανως την οδηγησε να ξανασυνεργαστει μαζι του.
μια κινηση που μεχρι στιγμης δεν της εχει βγει και σε πολυ καλο.
ενταξη αποψεις ανταλλασουμε δεν ειναι απαραιτητο να συμφωνουμε παντα.chris3m έγραψε:Διαφωνώ εν μέρει, συγνώμη!stelios έγραψε:για μενα ο δισκος στο κοκκινο ηταν εξαιρετικος για το ειδος του.εβγαλε δυνατες επιτυχιες που εβγαλαν απο την αφανεια την ελλη.
ηταν απο τις τελευταιες πολυ καλες στιγμες του φοιβου.
το sex απο την αλλη ως δισκος δεν μου αρεσε.υπηρχαν καποια καλα κομματια αλλα μεχρι εκει.
ο δισκος ειλικρινα για μενα ηταν πολυ καλος.ειχε ομορφα τραγουδια και ερμηνευτικα η κοκκινου ηταν πολυ καλη.
απο τον δισκο ακουστηκε το "λυπαμαι ειλικρινα","το εισαι οτι θελω",το "πες μου ενα ψεμα" και το "δεν παω καλα".
επιπλεον η ελλη ηταν εγκυος εκεινη την εποχη και δεν μπορουσε να κανει και πολλα πραγματα για να προωθησει τον δισκο.
παντως η γενικη αισθηση ηταν πως η κοκκινου εκανε εναν πολυ καλο δισκο μετα την ληξη της συνεργασιας με τον φοιβο.
επισης τα δυο digital singles που εβγαλε στην συνεχεια με την sony επαιξαν πολυ.το "μην τα παρατας" μαλιστα το θεωρω πολυ καλο κομματι.
μια χαρα λοιπον τα πηγαινε και χωρις τον φοιβο.η ανασφαλεια της προφανως την οδηγησε να ξανασυνεργαστει μαζι του.
μια κινηση που μεχρι στιγμης δεν της εχει βγει και σε πολυ καλο.

I like people too much or not at all.
1)Το ειλικρινα,και το εισαι οτι θελω εγω περασαν αδιαφορα απο τα αυτακια σου?Διοτι και τοπ 10 σε airplay ειχε και στο κοσμο ειχε αποδοχη το κομματι(απο τον βοτανικο τοτε..εκτος και αν διαφωνεις παλι..)το αν τα θυμαται ο κοσμος μετα ειναι αλλο κομματι...μιλαμε για εκεινη την περιοδο.chris3m έγραψε:Ποιές επιτυχίες έβγαλε βρε α-πάλευτε από το ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ και ποιός τι θυμάται τώρα, επικοινωνείς...?GUNNER_10 έγραψε: 2)Η ΚΟΚΚΙΝΟΥ ΟΤΑΝ ΠΗΓΕ ΣΤΗΝ ΣΟΝΥ ΚΑΙ ΕΒΓΑΛΕ ΤΟ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΕΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΣΚΟ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ...ΜΕΤΑ ΝΑ ΣΟΥ ΘΥΜΗΣΩ ΠΩΣ ΜΕ ΤΟ ΦΟΙΒΟ ΤΟ ΕΡΩΤΕΥΤΗΚΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΗΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΛΕΨΕ ΚΑΛΑ...ΚΑΤΙ ΜΠΑΛΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΝΟΥΕΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΡΑ ΔΕΝ...ΚΑΙ ΕΠΙΜΕΝΩ ΟΤΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΗΜΕΡΑ ΑΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΣΩΣΤΑ.
Οκ, πολύ ωραίο κομμάτι το ομότιτλο, έδεσε φοβερά με τη φωνή της αλλά είναι το μόνο από την εκτός Φοίβου απόπειρα που θυμούνται. Τα υπόλοιπα καλώς ή κακώς ...χάθηκαν πλέον...
Ο δίσκος ήταν πολύ καλός αλλά δεν τράβηξε γιατί ήταν ...διαφορετικός... από αυτό που πλασαρίστηκε η Έλλη με τον Φοίβο. Μου θυμίζει τους δίσκους της Καιτούλας μετα-Φοίβο που ενώ ήταν καλοί δεν ακούστηκαν.
Ακόμη και τώρα για την Κοκκίνου όλοι θυμούνται τραγούδια από το ΚΟΚΚΙΝΟ και το SEX και μη μου πεις ότι δεν ισχύει γιατί θα δε κράξω ανελέητα![]()
![]()
2)ε καλα εννοειται οτι θυμουνται απο το κοκκινο και απο το σεξ ακομα τραγουδια...ποιος διαφωνησε?
Παιδί μου το κομμάτι ήταν στο top 10 στα ραδιόφωνα για κάνα 6μηνο...chris3m έγραψε:Αυτό δεν είναι αντικειμενική απάντηση αλλά υποκειμενική!afn έγραψε:Ξέρω 6-7 κομμάτια της από την εποχή με το Φοίβο και 3-4 από μετά!
Στα ίδια επίπεδα λοιπόν κυμάνθηκε για εμένα...
Να σου πω ένα παράδειγμα, προσωπικά είχα αγαπήσει και ξεχωρίσει το "Δώρο Θεού" της Καίτης περισσότερο από το "ΚΑΤΙ" , τι θες να πω... ότι ο κόσμος έχει στη συνείδηση του το ¨Πως φοβάμαι να σου πω" ή το " Στα Δέκα Μέτρα" από ότι το "Αλητάκι" ή το "Λαθος" ????
Εδώ δεν μιλάμε (μόνο) για το τι μας αρέσει αλλά τι ήταν στην καριέρα της Έλλης το καλύτερο. προς Θεού δεν λέω πως ήταν λάθος κίνηση το "ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ" (που το ομότιτλο είναι και super...) απλά δεν έκανε αίσθηση όσο τα Φοιβο-τράγουδα. Εδώ το έχω ξαναπεί πως ενώ είχε ήδη βγάλει το ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ άκουγα τόσο από ραδιόφωνα, αυτοκίνητα στη διαπασών κλπ κλπ. το "Κι Άλλο" και η Έλλη είχε προχωρήσει....αλλά...!
Βέβαια δεν είμαι επίσης της άποψης πως ο Φοίβος απλά πλάσαρε πιο καλά τις δουλειές του, στην Έλλη μια χαρά ωραία τραγούδια της είχε δώσει. Δικαίως έκαναν τόση επιτυχία και έμειναν...

Να αγωνιάς γι'αυτόν και να του δίνεις χαμόγελα, είναι αγάπη
Κι επίσης ποιο είναι το Κι άλλο?? 

εχω προβλημα μεγαααλο
δε μου φτανεις θελω κι ααααλλοο
δε μου φτανεις θελω κι ααααλλοο
Ααααα κατάλαβα!!
Πραγματικά αυτό ακούστηκε?

Πραγματικά αυτό ακούστηκε?

Polu...afn έγραψε:Ααααα κατάλαβα!!
Πραγματικά αυτό ακούστηκε?![]()

Καλά εδώ θα μου πείτε πως ακούστηκε και το Σεξ πολύ... 

Αφού έπαιζε πολύ... Τι να πω...afn έγραψε:Καλά εδώ θα μου πείτε πως ακούστηκε και το Σεξ πολύ...

Καλά!

Έμεινε κιόλας?

Έμεινε κιόλας?

Σ' εμένα ναι... 
Έχει και πολλά views στο youtube...

Έχει και πολλά views στο youtube...

το σεξ δεν ακουστηκε καθολου, το κι αλλο ακουστηκε παρα πολυ.
Νομίζω πως απλά θα σταματήσω να γράφω σε αυτό το θέμα γιατί το νιώθω να έρχεται το εγκεφαλικό...

αφου επαιξε τι να πουμε; Τοτε ακουγα πολυ ραδιοφωνο και ηταν απο τα μεγαλυτερα σουξε 

Νόμιζα πως μου έλεγε για το σεξ...

Άμα δε σου αρέσουν λιγάκι τα σκυλοτράγουδα, αυτό θα το μισήσεις...