Έχε χάρη που της έκανε καλό μαλλί.gtm13 έγραψε:Ο Μπουλούμπασης. Κομμωτής και της Νατάσας αλλά και της ΜενέγωςADAM2 έγραψε:Ποιός είναι ο αγαλματένιος τύπος δίπλα της;
Νατάσα Θεοδωρίδου
Re: Νατάσσα Θεοδωρίδου [Songs & More]
Nothing lasts forever but the earth and sky
ADAM2 έγραψε:Ποιός είναι ο αγαλματένιος τύπος δίπλα της;
Να αγωνιάς γι'αυτόν και να του δίνεις χαμόγελα, είναι αγάπη
Η Νατάσα Θεοδωρίδου σε ένα μοναδικό Unplugged μόνο για 100 τυχερούς ακροατές! Τετάρτη 16 Οκτωβρίου στο Public Σύνταγμα
Θέλω να πάω αλλά βαριέμαι τόσο πολύ να περιμένω για προσκλήσεις...
Θέλω να πάω αλλά βαριέμαι τόσο πολύ να περιμένω για προσκλήσεις...
Θέλω πολύ να πάω.
Το εξώφυλλο του album είναι τέλειο.
Το εξώφυλλο του album είναι τέλειο.
ΝΑΤΑΣΑ ΘΕΟΔΩΡΙΔΟΥ UNPLUGGED!

Ο Ρυθμός 949 σας δίνει την ευκαιρία να ζήσετε μία μοναδική εμπειρία με ένα ακόμα EXCLUSIVE LIVE CONCERT.
Τετάρτη 16 Οκτωβρίου στις εννέα και μισή το βράδυ η Νατάσα Θεοδωρίδου unplugged, σε μία βραδιά που κανείς δε θα θέλει να χάσει!
Η εμπειρία θα είναι πραγματικά μοναδική για όσους τυχερούς τη ζήσουν από κοντά.
Η Νατάσα Θεοδωρίδου, με αφορμή την κυκλοφορία του νέου της CD με τίτλο : «Σ' αγαπώ», θα εμφανιστεί στα PUBLIC του Συντάγματος και θα τραγουδήσει UNPLUGGED για τους ακροατές του Ρυθμού 949!
Η λαϊκή ερμηνεύτρια έχει ετοιμάσει ένα ανεπανάληπτο πρόγραμμα με μεγάλες της επιτυχίες παλιές και καινούργιες.
Αν θέλετε κι εσείς να γίνεται μέρος αναπόσπαστο αυτής της αξέχαστης βραδιάς, μείνετε συντονισμένοι και κερδίστε ΔΩΡΕΑΝ προσκλήσεις, που περιλαμβάνουν είσοδο και ένα ποτό κερασμένο από τον Ρυθμό 949!
http://www.rythmosfm.gr/party-events/%C ... -unplugged

Ο Ρυθμός 949 σας δίνει την ευκαιρία να ζήσετε μία μοναδική εμπειρία με ένα ακόμα EXCLUSIVE LIVE CONCERT.
Τετάρτη 16 Οκτωβρίου στις εννέα και μισή το βράδυ η Νατάσα Θεοδωρίδου unplugged, σε μία βραδιά που κανείς δε θα θέλει να χάσει!
Η εμπειρία θα είναι πραγματικά μοναδική για όσους τυχερούς τη ζήσουν από κοντά.
Η Νατάσα Θεοδωρίδου, με αφορμή την κυκλοφορία του νέου της CD με τίτλο : «Σ' αγαπώ», θα εμφανιστεί στα PUBLIC του Συντάγματος και θα τραγουδήσει UNPLUGGED για τους ακροατές του Ρυθμού 949!
Η λαϊκή ερμηνεύτρια έχει ετοιμάσει ένα ανεπανάληπτο πρόγραμμα με μεγάλες της επιτυχίες παλιές και καινούργιες.
Αν θέλετε κι εσείς να γίνεται μέρος αναπόσπαστο αυτής της αξέχαστης βραδιάς, μείνετε συντονισμένοι και κερδίστε ΔΩΡΕΑΝ προσκλήσεις, που περιλαμβάνουν είσοδο και ένα ποτό κερασμένο από τον Ρυθμό 949!
http://www.rythmosfm.gr/party-events/%C ... -unplugged
-
johnytzitzi
Ο νέος της δίσκος πότε κυκλοφορεί;;;
Περιμένω με ανυπομονησία να ακούσω τα τραγούδια του τεράστιου Αντώνη Βαρδή!!!
Κρύβομαι απ’ τα παιχνίδια τα στημένα
Δεν έχει ανακοινωθεί η ημερομηνία κυκλοφορίας.Λογικά μέσα στις επόμενες 2 εβδομάδες εφόσον κάνουν παρουσίαση στις 16 του μήνα.johnytzitzi έγραψε:Ο νέος της δίσκος πότε κυκλοφορεί;;;
αν και το "ακομα σ'αγαπω" δε μου αρεσε καθολου, ανυπομονω για το αλμπουμ
Θέλω να είμαι ελεύθερος κι ας τερματίζω δεύτερος!
- billakos24
Μόλις είδαμε την αφίσα όλων των επόμενων live εμφανίσεων της Νατάσας για τον επόμενο 1 χρόνο τουλάχιστον.stelios έγραψε:
Χίλιες φορές αυτή ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ απο την αφίσα της περσινής χρονιάς.
Με το καστανό βγαίνει πολύ γλυκιά στις φωτογραφίσεις η Νατάσα. Λίγο το ενδυματολογικό
στις ζωντανές εμφανίσεις να φτιάξει.
All of our endings can be found in our beginnings...
Με λίγα λόγια... ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΛΕΟΠΑΡ.billakos24 έγραψε:Λίγο το ενδυματολογικό
στις ζωντανές εμφανίσεις να φτιάξει.
Nothing lasts forever but the earth and sky
Που είναι το εξώφυλλο του δίσκου;;;;
Κάτι μου λέει ότι σύντομα θα 'ρθουν καλύτερες μέρες!!!
15o-16o δευτερόλεπτοEntek έγραψε:Που είναι το εξώφυλλο του δίσκου;;;;
Από που;gtm13 έγραψε:15o-16o δευτερόλεπτοEntek έγραψε:Που είναι το εξώφυλλο του δίσκου;;;;
Το δα! Όντως τέλειο! 
Πάντως φέτος θα είναι από τις λίγες φορές (αν δεν απατώμαι) που θα έχουμε πολλές κυκλοφορίες μαζί. Ετοιμάζεται ο δίσκος της Άννας, της Καίτης και της Δέσποινας, κυκλοφορεί "μεθαύριο" και της Νατάσας... Έχουμε και τον δίσκο του Μύθου και το live της Πέγκυς... Ε ρε χαμός που έχει να γίνει... 
-
kostakisss91
- Επικοινωνία:
σαν να θυμιζει κατι απ τα παλια ε;;χωρις Παολες,Φουρειρες,Σταν κτλ!gtm13 έγραψε:Πάντως φέτος θα είναι από τις λίγες φορές (αν δεν απατώμαι) που θα έχουμε πολλές κυκλοφορίες μαζί. Ετοιμάζεται ο δίσκος της Άννας, της Καίτης και της Δέσποινας, κυκλοφορεί "μεθαύριο" και της Νατάσας... Έχουμε και τον δίσκο του Μύθου και το live της Πέγκυς... Ε ρε χαμός που έχει να γίνει...
Μα θα βγάλει και η Πάολα με την Φουρέιρα. 
I like people too much or not at all.
kostakisss91 έγραψε:σαν να θυμιζει κατι απ τα παλια ε;;χωρις Παολες,Φουρειρες,Σταν κτλ!gtm13 έγραψε:Πάντως φέτος θα είναι από τις λίγες φορές (αν δεν απατώμαι) που θα έχουμε πολλές κυκλοφορίες μαζί. Ετοιμάζεται ο δίσκος της Άννας, της Καίτης και της Δέσποινας, κυκλοφορεί "μεθαύριο" και της Νατάσας... Έχουμε και τον δίσκο του Μύθου και το live της Πέγκυς... Ε ρε χαμός που έχει να γίνει...
Θυμίζει κάτι απ' τα πιο παλιά.
Πχ εποχές 2000 - 2005 που λέγαμε: Α, πάλι δεν θα βγάλει δίσκο ταυτόχρονα και η Άννα και η Δέσποινα
kostakisss91 έγραψε:σαν να θυμιζει κατι απ τα παλια ε;;χωρις Παολες,Φουρειρες,Σταν κτλ!gtm13 έγραψε:Πάντως φέτος θα είναι από τις λίγες φορές (αν δεν απατώμαι) που θα έχουμε πολλές κυκλοφορίες μαζί. Ετοιμάζεται ο δίσκος της Άννας, της Καίτης και της Δέσποινας, κυκλοφορεί "μεθαύριο" και της Νατάσας... Έχουμε και τον δίσκο του Μύθου και το live της Πέγκυς... Ε ρε χαμός που έχει να γίνει...