Νότης Σφακιανάκης

Επιλέξτε για να συζητήσετε θέματα που αφορούν την ελληνική pop ή λαϊκή μουσική σκηνή...
Άβαταρ μέλους
billakos24

Re: ΝΟΤΗΣ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ THREAD

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από billakos24 »

All of our endings can be found in our beginnings...
afn

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από afn »

Αυτό που λέει ο καθένας ότι να ναι... :fan:
Να αγωνιάς γι'αυτόν και να του δίνεις χαμόγελα, είναι αγάπη
Άβαταρ μέλους
SFAKattack10

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SFAKattack10 »

O Nότης Σφακιανάκης φέτος τον χειμώνα θα είναι στο Φωταέριο - Fotaerio!!! Μαζί του η Shaya και οι Vegas!
https://www.facebook.com/NotisSfakianakispage?fref=nf
Άβαταρ μέλους
panosif

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από panosif »

Ο Νότης Σφακιανάκης στο “Φωταέριο” αυτόν το χειμώνα! Ποιοι καλλιτέχνες θα τον συνοδεύουν;

Εικόνα

Έκλεισε και ο Νότης Σφακιανάκης στο “Φωταέριο”, και έτσι η νυχτερινή Αθήνα δε θα μείνει χωρίς Νότη ούτε και φέτος το χειμώνα!

Την ανακοίνωση την έκανε ο ίδιος ο Νότης Σφακιανάκης από τη σελίδα του στο Facebook, ενώ μαζί του θα εμφανίζονται οι Vegas αλλά και η Shaya. Οι Vegas άλλωστε συνηθίζουν να εμφανίζονται στο πλευρό μεγάλων Ελλήνων λαϊκών καλλιτεχνών. Στο παρελθόν έχουν συνεργαστεί με το Βασίλη Καρρά, τον Αντώνη Ρέμο αλλά και με το Γιώργο Μαζωνάκη!

Εικόνα
Εικόνα

Έτσι, ο χώρος στο Γκάζι που πέρσι το χειμώνα φιλοξένησε το Γιώργο Μαζωνάκη και την Καίτη Γαρμπή, πλέον ανοίγει τις πύλες του για το Νότη Σφακιανάκη!

Εικόνα

http://www.getgreekmusic.gr/blog/sfakianakis-fotaerio/
Άβαταρ μέλους
SFAKattack10

Το Φωταεριο τι λεει ως μαγαζι? Ο Σφακιανακης δεν εγραψε κατι στο fb γιατι δεν εχει! :biggrin:
Άβαταρ μέλους
panosif

SFAKattack10 έγραψε:Το Φωταεριο τι λεει ως μαγαζι?
Το Φωταέριο είναι ωραίο μαγαζί κατά τη γνώμη μου αλλά έχει ίσως το πιο άθλιο bar που έχω δει σε νυχτερινό κέντρο.
Βρίσκεται πολύ ψηλά και αν κάνεις το λάθος να πας αργά το μόνο που θα βλέπεις είναι το ταβάνι. :fan:
Επίσης πέρυσι στη σελίδα του μαγαζιού στο facebook υπήρχαν πολλά παράπονα για το service.
Κάτι μου λέει όμως πως όλα αυτά φέτος θα διορθωθούν. :fan:
GUNNER_10

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GUNNER_10 »

Υπογραφω και εγω για την αθλιοτητα του bar :fan: Eυτυχως ειχα παει νωρις και εβλεπα.

Ειναι ωραιο μαγαζακι με επιπεδα.Καλο στεκι για τον σφακιανακη.
Gshore

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gshore »

Παιδια μην τρελαθουμε ας μιλησουμε γενικα καταρχας.στα 2 χρονια που πηγαινα [Μαζω-Κουρκου,Μαζω-Γαρμπη] εχω σχηματισει εικονα για το μαγαζι.

Το service παραδοξως ενω τη σεζον 12-13 καλο,περσι ητανε για τα σκουπιδια τι να λεμε.Κοιτα εξαρταται καταρχας αν θα αλλαξουν τη διακοσμηση.Αμα θα'σαι κατω καλα θα 'σαι.Τωρα αμα εισαι πανω,στους μπροστα πρωτους καναπεδες ειναι σουπερ[καλυτερα απο τα πισω πισω τραπεζια 4αδας κατω.Αν εισαι στα πλαινα εξαρταται που θα σαι.Τωρα αν εισαι στα πιο μικρα καναπεδακια που ειναι πλαγιαστα πιο πανω στο κεντρο ειναι μετρια φαση.Ε τωρα αμα εισαι πανω στα σταντ πισω απο καθε πλαγιαστο καναπεδακι αναβε και πινε ή φυγε αλλιως δεν επιβιωνεις :twisted: .Μαγαζι ζεστο σχετικα αλλα θα μπορουσαν και καλυτερα πολυ καλυτερα δε θα μπω σε λεπτομερειες.

Υ.Γ Τωρα σαν κεντρο παντως σαν συνολικη εικονα μαγαζιου πρεπει να ειναι απο τα χειροτερα στην Αθηνα.Αποψη μου ελπιζω να βοηθησα.
Άβαταρ μέλους
SFAKattack10

Και γω διαβασα τα αρνητικα σχολια στο fb. Λογικα ολα αυτα θα "φτιαξουν" φετος που θα παει ο Σφακιανακης.
Γενικα το μαγαζι μου θυμιζει το acro γιατι και εκει τα πραγματα ειναι λιγο στριμωγμενα και αν δεν κανω λαθος και εκει τα bar ηταν στους πιο πανω οροφους. Δηλαδη το φωταεριο οπως και το ακρο νομιζω εχουν πιο club διαθεση.
Τωρα για το σχημα καλη η Shaya ως φωνη καλοι και οι vegas αλλα στην θεση της Shaya θα ηθελα καποια λαικη τραγουδιστρια.
johnytzitzi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από johnytzitzi »

Πάντως άτομα από το στενό περιβάλλον του Νότη (συνεργάτες του δηλαδή) διαψεύδουν ότι έχει κλείσει οριστική συμφωνία με κάποιο κέντρο... πόσο μάλλον να έχει κλείσει και ποιους θα έχει στο πλευρό του.

Η συγκεκριμένη fan page δεν ξέρω από που αντλεί την πληροφόρηση της.
Έχει πλάκα πάντως αυτό που γίνεται με τα Μ.Μ.Ε. έγραψε μια σελίδα κάτι κι αμέσως να το αναπαραγάγουν όλο τα sites ακόμα και κάποια έγκριτα και έγκυρα.

Υ.Γ. Η συγκεκριμένη page κάνει πολλές φορές λάθος, όπως όταν πριν 1,5 μήνα έγραψε ότι ο δίσκος έχει σχεδόν ολοκληρωθεί κι εγώ που μίλησα με άτομο που δουλεύει στο studio μου είπε ότι ακόμα γράφονται τα όργανα και δεν έχει φωνογραφηθεί ούτε ένα τραγούδι...
Κρύβομαι απ’ τα παιχνίδια τα στημένα
Άβαταρ μέλους
panosif

Updated: Οι Vegas διέψευσαν μέσα από τη σελίδα τους στο Facebook τη συνεργασία, ενώ η δημοσίευση της σελίδας του Νότη Σφακιανάκη “κατέβηκε” από το Facebook.
Άβαταρ μέλους
SFAKattack10

johnytzitzi έγραψε: Έχει πλάκα πάντως αυτό που γίνεται με τα Μ.Μ.Ε. έγραψε μια σελίδα κάτι κι αμέσως να το αναπαραγάγουν όλο τα sites ακόμα και κάποια έγκριτα και έγκυρα.
Φαντασου τι ΜΜΕ εχουμε που νομιζουν οτι στη σελιδα Notis Sfakianakis γραφει ο ιδιος ο Σφακιανακης! Ελπιζω το τελικο σχημα να ειναι πιο λαικο.
Gshore

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gshore »

Με Γονιδαρο θα ηταν σουπερ.
johnytzitzi

Από ότι είδα η συγκεκριμένη fanpage που την διαχειρίζονται κάποιοι θαυμαστές κατέβασε την "και καλά" είδηση για το σχήμα.

Όπως έχει πει κι ο ίδιος δεν έχει σελίδα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, απορώ τα Μ.Μ.Ε. πως το γράφουνε χωρίς να το ερευνήσουν ότι τη διαχειρίζεται ο ίδιος ο Νότης Σφακιανάκης...

Κρίμα για την "έγκυρη δημοσιογραφία" που έχουμε....
Άβαταρ μέλους
killbill

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από killbill »

Τελικά θα εμφανιστεί ή όχι στο φωταέριο δεν κατάλαβα :crazy:
Άβαταρ μέλους
SFAKattack10

Οταν βγει επισημη ανακοινωση θα ξερουμε, προς το παρον δεν εχει κλεισει καπου.
tgoj18

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από tgoj18 »

johnytzitzi έγραψε:Από ότι είδα η συγκεκριμένη fanpage που την διαχειρίζονται κάποιοι θαυμαστές κατέβασε την "και καλά" είδηση για το σχήμα.

Όπως έχει πει κι ο ίδιος δεν έχει σελίδα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, απορώ τα Μ.Μ.Ε. πως το γράφουνε χωρίς να το ερευνήσουν ότι τη διαχειρίζεται ο ίδιος ο Νότης Σφακιανάκης...

Κρίμα για την "έγκυρη δημοσιογραφία" που έχουμε....
Η σελίδα που έβγαλε αυτήν την "είδηση", είναι Verified. Επικυρωμένη. Άρα ό,τι βγαίνει από κει υποτίθεται οτι είναι έγκυρο!

https://www.facebook.com/Sfakianakis.Fan.Page

Ίσως ο Νότης θα έπρεπε να κατεβάσει όλες τις σελίδες που τον αφορούν, δεν φταίνε τα ΜΜΕ. Ή υποστηρίζεις κάτι ή το βουλώνεις.
Άβαταρ μέλους
SFAKattack10

tgoj18 έγραψε: Η σελίδα που έβγαλε αυτήν την "είδηση", είναι Verified. Επικυρωμένη. Άρα ό,τι βγαίνει από κει υποτίθεται οτι είναι έγκυρο!
Καλα αυτη την σελιδα εγω δεν την ηξερα. :biggrin: Και μονο που γραφει Sfakianakis.Fan.Page σημαινει οτι ειναι fan page. Kαι αυτη η σελιδα https://www.facebook.com/notisgrfanclub?fref=ts ειναι Verified και το site notis.gr εχει κλεισει εδω και 5-6 χρονια. Αρα μην περνετε σοβαρο το FB! Το μονο επισημο site ειναι το http://notissfakianakis.eu/ που γραφει τις ειδησεις οταν ειναι 100% σιγουρες και το ξερουν ολοι,, δηλαδη γραφει τα νεα τελευταιο.
johnytzitzi

Θα διφωνήσω μαζί σου γιατι εγώ ο ίδιος πέρσι στο Έναστρον ρώτησα τον ίδιο το Νότη αν έχει σελίδα στο Internet επίσημη και μου είπε όχι!!!
Μου λέει το μόνο που υπάρχει από όσο ξέρω γιατί δεν μπαίνω, είναι μια σελίδα που διαχειρίζονται κάποιοι θαυμαστές...

Η συγκεκριμένη σελίδα πάντως έχει και λάθη που δεν τα παρατηρεί κάποιος αν δεν γνωρίζει.... π.χ. το σχήμα κι η αφίσα στην Πύλη Αξιού ήταν άλλα... δεν τον ακολούθησαν τα παιδιά που είχε Αθήνα εκτός από τους Goin' Through.... η Μπέλα Μέρη και 2 από τα κορίτσια που λέει δεν υπήρχαν... Σε κείμενα "νέων" πετάνε και μια λέξη σε greenglish....
Στη δισκογραφία έχει το "Ας μιλήσουν..." με την στάμπα από ένα site πωλήσεων δίσκων...
Αν θες να το παίξει επίσημος όπως αυτοαποκαλούνται δεν διακαιούσαι τέτοια λάθη.
Στα λέω εσένα γιατί βλέπω από το nick ότι μάλλον είσαι φαν.

Τα παιδιά που έχουν την https://www.facebook.com/notisgrfanclub είναι τα ίδια που είχαν και το site που στο forum έγραφαν Πουνέντης, Γερμανού, Μουρατίδης, Μουκίδης κλπ.
Επειδή τους έχω ρωτήσει γιατί έκλεισε, μου είπαν ότι χάσανε το όνομα από βλακεία τους γιατί δεν το κατοχύρωσαν όταν έληξε εγκαίρως και το πήρε μια εταίρια που δεν μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί της γιατί στο mail που λένε ότι πωλείται η σελίδα δεν απαντούν ποτέ. Ίσως το ξαναπάρουν όταν πάλι λήξει.
Εγώ από εκεί ενημερώνομαι πάντως κι αν θυμάμαι καλά πρέπει να έγραφες και στο forum;;;
Άβαταρ μέλους
SFAKattack10

Ναι ημουν και γω στο notis.gr. Γενικα δεν ασχολειται ο Σφακιανακης με αυτα γιαυτο οταν τον ειχαν ξαναρωτησει ποιο site εχει ειχε μεινει ακομα στο παλιο που ειχε στην universal. Στο notissfakianakis.eu το γραφουν οτι ειναι official fan site και απο τοτε που εκλεισε το notissfakianakis.gr εχει μεινει αυτο. Τωρα δεν ξερω τι εχουν συμφωνησει με τον Σφακιανακη αλλα ολο εκδηλωσεις κανουν στο ονομα του και απο νεα τελευταιοι γραφουν αφου τα εχουμε μαθει απο αλλου. Γενικα μπαχαλο ειναι η κατασταση , τουλαχιστον παλια στο notis.gr μαθαιναμε και καμια ειδηση αμεσως.
Απάντηση