γι'αυτο δεν πηγα.afn έγραψε:Και η Βίσση 25 πρέπει να είχε...ADAM2 έγραψε:ναι έτσι είναι
είχα πάει σε συναυλία Γαλάνη - Αρβανιτάκη πριν 3 χρόνια και είχαν 25€![]()

γι'αυτο δεν πηγα.afn έγραψε:Και η Βίσση 25 πρέπει να είχε...ADAM2 έγραψε:ναι έτσι είναι
είχα πάει σε συναυλία Γαλάνη - Αρβανιτάκη πριν 3 χρόνια και είχαν 25€![]()
σε ποια πόλη;Chronisgreek έγραψε:k se mas 15
Και ο Ρουβάς 1,5 ώρες τραγούδησε και 20€ πήρε πάλι...afn έγραψε:'Ηταν και 3,5 ώρες η συναυλία παιδιά...
πραγματικά αναρωτιέσαι...? υποθέτω κάνεις πλάκα!afn έγραψε:Ααααα κατάλαβα!!
Πραγματικά αυτό ακούστηκε?![]()
Εφόσον δεν προτιμάς αυτό το είδος μουσικής και γενικά τον Φοίβο, τι το κουράζεις και αναλώνεσαι εδώ....?afn έγραψε:Νομίζω πως απλά θα σταματήσω να γράφω σε αυτό το θέμα γιατί το νιώθω να έρχεται το εγκεφαλικό...![]()
Επίσης κι εσύ θα μπορούσες να απαντάς λίγο καλύτερα!!chris3m έγραψε:Εφόσον δεν προτιμάς αυτό το είδος μουσικής και γενικά τον Φοίβο, τι το κουράζεις και αναλώνεσαι εδώ....?afn έγραψε:Νομίζω πως απλά θα σταματήσω να γράφω σε αυτό το θέμα γιατί το νιώθω να έρχεται το εγκεφαλικό...![]()
Δεν το λέω με κακή πρόθεση!afn έγραψε:Επίσης κι εσύ θα μπορούσες να απαντάς λίγο καλύτερα!!chris3m έγραψε:Εφόσον δεν προτιμάς αυτό το είδος μουσικής και γενικά τον Φοίβο, τι το κουράζεις και αναλώνεσαι εδώ....?afn έγραψε:Νομίζω πως απλά θα σταματήσω να γράφω σε αυτό το θέμα γιατί το νιώθω να έρχεται το εγκεφαλικό...![]()