Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
supernatural22 έγραψε:Το "Κοίτα με" και "Σε όποιον αρέσει" δεν θα υπάρχουν στο cd της Τάμτας,κυκλοφορούν μόνο ως digital singles,το album θα έχει 10 καινούρια τραγούδια!
καλά χαζοί είναι;; τι θα τους πειράξει να τα βάλουν;;
λες και 18 τραγούδια θα χει και δεν χωράνε...
και καλά να δείξουν ότι είναι συλλεκτικά και να πρέπει ο αγοραστής να πάρει τις συλλογές μετά.. βλακείες
Αμπελόκηποι!Βρήκα της Γαρμπή και του Ρέμου τα τελευταία με 5 euro το καθένα,και της Pink μόνο 2 αντίτυπα είχε και τα πήρα,τζάμπα εντελώς μόνο με μισο euro!Έπαθα πλάκα,με μισό euro έχω πάρει αρκετά cd-singles (Μαζωνάκης - Σ'έχω επιθυμήσει , Πέγκυ Ζήνα - Νόημα 2 remixes+3 videos) ,αλλά album πρώτη φορά!
supernatural22 έγραψε:Αμπελόκηποι!Βρήκα της Γαρμπή και του Ρέμου τα τελευταία με 5 euro το καθένα,και της Pink μόνο 2 αντίτυπα είχε και τα πήρα,τζάμπα εντελώς μόνο με μισο euro!Έπαθα πλάκα,με μισό euro έχω πάρει αρκετά cd-singles (Μαζωνάκης - Σ'έχω επιθυμήσει , Πέγκυ Ζήνα - Νόημα 2 remixes+3 videos) ,αλλά album πρώτη φορά!
supernatural22 έγραψε:Αμπελόκηποι!Βρήκα της Γαρμπή και του Ρέμου τα τελευταία με 5 euro το καθένα,και της Pink μόνο 2 αντίτυπα είχε και τα πήρα,τζάμπα εντελώς μόνο με μισο euro!Έπαθα πλάκα,με μισό euro έχω πάρει αρκετά cd-singles (Μαζωνάκης - Σ'έχω επιθυμήσει , Πέγκυ Ζήνα - Νόημα 2 remixes+3 videos) ,αλλά album πρώτη φορά!
έπρεπε να σου πω να κρατήσεις και για μένα κάτι!
το funhouse μισό ευρώ;;;
καλά όποιο και να τανε...κι εγώ πήρα κιάμο με 1.80...με κορόιδεψαν....
έπρεπε να σου πω να κρατήσεις και για μένα κάτι!
Γαρμπή και Ρέμο παίζει να βρεις,γιατί είχε 10-12 αντίτυπα από το καθένα πριν 2 βδομάδες που πήγα (και γράφουν την παλιά τιμή στο καρτελάκι,και συνήθως δεν παει το μυαλό κάποιου ότι είναι προσφορά,αν δεν τα ελέγξει στο μηχάνημα) οπότε από αυτά λογικά θα βρεις!
Το Απαγορευμένο πάντως είχε εξαντληθεί (η έκδοση που βγήκε ακριβώς ένα χρόνο πριν-παρεμπιπτόντως χρόνια πολλά και της Άννας)!
paidia einai teleios o sampanhs k san syn8eths k san tragoudisths! eixe xtes mia synaulia sthn kabala pou spoudazw k htane teleia! fwnara exei! eipe k tragoudia ths paparizou k ths zhna ektos ap ta dika tou...
teleio to neo song ths tamtas me symmetoxh tou saki!
einai ena atmosfiariko dance!
o sakis apla milaei k leei ta couple, h tamta ta refrain
gia ayto 8a mpei sto neo cd ths tamtas