Νότης Σφακιανάκης

Επιλέξτε για να συζητήσετε θέματα που αφορούν την ελληνική pop ή λαϊκή μουσική σκηνή...
Άβαταρ μέλους
SFAKattack10

Re: Νότης Σφακιανάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SFAKattack10 »

Άβαταρ μέλους
jdarmody

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από jdarmody »

Κλειστοί ήμασταν χθες;
Έχει να κάνει με την τρέλα και τον άνθρωπο...
Άβαταρ μέλους
ilias16
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ilias16 »

jdarmody έγραψε: Κυρ Σεπ 09, 2018 10:59 pm Κλειστοί ήμασταν χθες;
Ορθόν,λόγω καιρού.
Να'ρθεις ξανά ΧΑΡΑΜΑΤΑ.......
Dionysis7

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dionysis7 »

Στο πρωτοσέλιδο της Espresso σήμερα έχει φωτογραφία του Νότη με τίτλο: "ΣΟΚ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΟΤΗ" "H είδηση που που πάγωσε τον δημοφιλή τραγουδιστή"
Εικάζω ότι πρόκειται για την είδηση του θανάτου της Άννας Καραμπεσίνη.
Άβαταρ μέλους
ilias16
Επικοινωνία:

Δημοσιογράφος του gossiptv έβαλε στο Instagram για Νότη-Fever ...coming soon.
Άβαταρ μέλους
SFAKattack10

Συγκλονισμένος είναι ο Νότης Σφακιανάκης από την απώλεια της δασκάλας του...
https://www.newspistol.gr/article/90839 ... gory_id=67
Άβαταρ μέλους
E-Notikos7

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από E-Notikos7 »

ilias16 έγραψε: Δευ Σεπ 10, 2018 3:51 pm Δημοσιογράφος του gossiptv έβαλε στο Instagram για Νότη-Fever ...coming soon.
Link?
Σε ότι πιστεύω κι αγαπώ, στοιχηματίζω πάνω...
Άβαταρ μέλους
E-Notikos7

Η Πάολα στο πλευρό του Νότη Σφακιανάκη τον χειμώνα;
http://www.glentzes.gr/i-paola-sto-plev ... on-xeimona
Άβαταρ μέλους
E-Notikos7

Το Fever live στη Συγγρού κάνει τη μεγάλη έκπληξη της σεζόν και ενώνει στην πίστα δύο αστέρια του λαϊκού πενταγράμμου. Ο λόγος για το Νότη Σφακιανάκη και την Πάολα, οι οποίοι πρόκειται να εμφανιστούν μαζί τον χειμώνα δημιουργώντας το σχήμα Πάολα Σφακιανάκης Fever ως ένα από τα πλέον υποσχόμενα του χειμώνα 2018 2019.

https://prototrapezi.gr/fever

Ειδα το έγραψε και ο Γουμενίδης στο σαιτ του πριν μέρες επισημαίνοντας την έκφραση ας κρατάμε μικρό καλάθι.
Πάντως ο Κασσαμπαλης στο φεισμπουκ σε ερώτηση για το αν χειμώνα θα είναι Φίβερ έγραψε ότι όταν θα είναι κάτι έτοιμο θα ανακοινωθεί.
Άβαταρ μέλους
SFAKattack10

Επισης απο αυτον τον δημοσιογραφο μαθαμε οτι δεν τραβηξε το σχημα με την Γαρμπη... :039:
Tsachno21

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Tsachno21 »

Γειά σας φίλοι μου καινούργιος στο ''club'' αν και σας παρακολουθώ καιρό. Είμαι 18 και όπως καταλαβαίνετε δεν έχω προλάβει τον Νοτη στο απόγειο της καριέρας του(Rex και δεκαετία του 90') αλλά παρολαυτα έχω πάρει το μικρόβιο από τον πατέρα μου και τον θαυμάζω ακόμα και τώρα.. Έχω δει σχεδόν όλα τα βίντεο που σχετίζονται με τον Νοτη στο YouTube και τον έχω λατρέψει και σαν χαρακτήρα και σαν καλλιτέχνη βέβαια.. Είχα μια ιδέα που θα ήθελα να μοιραστώ μεταξύ σας και θα ήθελα να ακούσω την γνώμη σας.. Ο Νότης θα μπορούσε να κάνει κάποιες βραδιές είτε με την μορφή συναυλίας είτε σε μαγαζί μόνο για Νοτικους.. Δηλαδή μια ιδέα μου είναι να μπει σε κάποιο site που θα φτιαχτεί από την εταιρία του προφανώς ένα poll με όλα τα τραγούδια του Νοτη από την αρχή και έτσι θα έχουν την ευκαιρία οι Νοτικοί να αποφασίσουν ποια τραγούδια θα πει ο Νότης.. Έτσι πιστεύω θα ξεθαφτουν διαμαντάκια που έχουν χαθεί όπως για παράδειγμα το Πιο Ξένη που έχει να το πει πολλά χρόνια live... Δεν ξέρω κατά πόσο είναι εφικτό όλο αυτό βέβαια..
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από jdarmody »

SFAKattack10 έγραψε: Πέμ Σεπ 13, 2018 4:31 am Επισης απο αυτον τον δημοσιογραφο μαθαμε οτι δεν τραβηξε το σχημα με την Γαρμπη... :039:
Θα μπορούσε να ισχυριστεί κανείς ότι το σχήμα με Γαρμπή τράβηξε δηλαδή;
Έχει να κάνει με την τρέλα και τον άνθρωπο...
Άβαταρ μέλους
SFAKattack10

Συνήθως αυτά τα λέμε όταν τα σχήματα έχουν τελειώσει και βγάζουμε το τελικό συμπέρασμα.
Η άποψη του δημοσιογράφου βγήκε 3 βδομάδες πριν τελειώσει ένα σχήμα που ήταν να τελειώσει πριν 2 μήνες.
Άρα λογικά ο Σταθοκωστοπουλος μπήκε μέσα γιατί κράτησε 2 μήνες πάρα πάνω ένα σχήμα που δεν τράβηξε...
Tsachno21 έγραψε: Παρ Σεπ 14, 2018 7:24 pm Δεν ξέρω κατά πόσο είναι εφικτό όλο αυτό βέβαια..
Καλώς ήρθες φίλε μου. Δεν είναι εφικτό όλο αυτό που έγραψες γιατί ο Νότης έχει πάντα έναν μπούσουλα στο μυαλό του και επιλέγει αυτός τα τραγούδια και γενικά δεν ακούει κανέναν. :biggrin:
griniaris

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από griniaris »

φιλε scorpion ανεβασαν οι eu για επιστροφη σπιτι μας.ΕΝΑΣΤΡΟΝ? πες μας τι εχεις μαθει.
sotirakos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sotirakos »

Οι EU γραψανε πως <<Φέτος τον χειμώνα επιστρέφουμε σπίτι μας.... >> και απο κατω υπαρχουν σχολια που αναφερουν για Εναστρον. τι γινετε;;; εχουμε νεες εξελιξεις;;;
giannis21

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από giannis21 »

sotirakos έγραψε: Κυρ Σεπ 16, 2018 12:23 am Οι EU γραψανε πως <<Φέτος τον χειμώνα επιστρέφουμε σπίτι μας.... >> και απο κατω υπαρχουν σχολια που αναφερουν για Εναστρον. τι γινετε;;; εχουμε νεες εξελιξεις;;;
ΝΑΙ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ ΤΟ ΕΝΑΣΤΡΟΝ...ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ...ΑΛΛΑ ΘΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΟΥΛΗΣΕ;ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ;ΠΩΣ ΘΑ ΤΟΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙ Ο ΝΟΤΗΣ;
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Scorpion86 »

Δεν έχω ιδέα για τι πράγμα μιλάνε. Οπως επίσης δεν κατάλαβα πως βγήκε το συμπέρασμα για το Εναστρον; Υπάρχει κάποια πληροφόρηση ή επειδή το έγραψε ένας στα σχόλια; Εγώ αυτή την στιγμή δεν ξέρω κάτι.

Υ.Γ.: Παρεμπιπτόντως, η φωτογραφία που έχουν ανεβάσει τα παιδιά από το φαν κλαμπ είναι από εμφάνιση στις 17/12/16 στο Teatro... :roll:
Δεν ξέρω αν έγινε για κάποιο λόγο αυτό.
Υ.Γ.2: Ανέβηκε το μεσημέρι φωτό με Δάντη, από τα γυρίσματα του "Χειμώνας Είναι". Επίσης, δεν ξέρω αν ανέβηκε για κάποιο συγκεκριμένο λόγο, π.χ. να έχουμε σχήμα Νότης-Πάολα-Δάντης...;;; Να έχουμε τραγούδι του Δάντη στο νέο δίσκο;;; Δεν ξέρω.
Υ.Γ.3: Γενικά, πολύ μυστήριο και κουράζομαι... Όταν βγει ανακοίνωση που να λέει μαγαζί και συνεργάτες τότε θα ασχοληθώ σοβαρά με το θέμα "χειμερινό σχήμα".
Υ.Γ.4: Δεν αποκλείω ο ίδιος ο Νότης, είτε απόψε είτε το επόμενο Σαββάτο να μας λύσει το μυστήριο. :whatever:
Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
Άβαταρ μέλους
SFAKattack10

Scorpion86 έγραψε: Κυρ Σεπ 16, 2018 1:27 am ή επειδή το έγραψε ένας στα σχόλια;
Ε ενταξει ενας εγραψει και για Rex. Αλλο που πλεον ειναι μονο θεατρο το Rex . δεν πειραζει. :lol:
giannis21

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από giannis21 »

SFAKattack10 έγραψε: Κυρ Σεπ 16, 2018 2:38 am
Scorpion86 έγραψε: Κυρ Σεπ 16, 2018 1:27 am ή επειδή το έγραψε ένας στα σχόλια;
Ε ενταξει ενας εγραψει και για Rex. Αλλο που πλεον ειναι μονο θεατρο το Rex . δεν πειραζει. :lol:
ΦΙΛΕ Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΕΓΡΑΨΕ ΓΥΡΙΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ...ΑΡΑΓΕ ΛΟΓΙΚΟ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΑΣ ΣΤΟ ΕΝΑΣΤΡΟΝ..
Άβαταρ μέλους
ilias16
Επικοινωνία:

Απόψε στο μαγαζί και ο Βασίλης Δήμας τον οποίο χαιρέτησε και προσφώνησε ο Νότης εγκάρδια.
Απάντηση