Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
σε παρακαλώ ss, αν έχεις την εφημερίδα πες μου τι γράφει για την Πινκ που απειλεί τη Μαντόνα!
καλά το άλλο? τρελός παπάς τους βάφτισε??πανταζής σε ταινία!
ας επιστρέψουμε στο θέμα: δεν θέλω να είναι έγκυος!! θα αναγκαστεί να τα παρατήσει....για αρκετό καιρό και αυτό δεν είναι καλό! βέβαια θα βγει το άλμπουμ και μετά από καιρό θα αποχωρήσει λογικά από το προσκήνιο λόγω γέννας, αλλά και πάλι...δεν θέλω
ELLI KOKKINOU FAN έγραψε:ρε παιδια οτε μια δαφημηση για τον δισκο!!!τιποτα!!η heaven εκανε πολλα σποτακια στον σιχαμερο αντ1!!!στον αλφα αμα ειναι θα το διαφιμησουν?
efoson kykloforhsei, meta 8a arxisoun oi dafhmiseis ston alpha.
ELLI KOKKINOU FAN έγραψε:ασχετο,ο μεγκα εχει καμια εταιρια?
mpa de nomizw. ektos ki an kapoios apo tous idiokthtes tou megka einai metoxos se kamia diskografiki. alla de nomizw, 8a htan gnwsto an isxye kati tetoio. pantws exw prosexei oti ta cd ths minos ta diafhmizei to mega.
ELLI KOKKINOU FAN έγραψε:αμα ειναι να πεσει διαφιμηση στον αλφα να τη βαλουν αναμεσα στον Λαζοπουλο που τον βλεπει τοσος κοσμος!!
den xerw an tha kanei kai para polla..logo promo
to cd ine kalo , opos eipe kai o hakkinen safos katotero ixitika apo ta foivoalbums..alla einai arketa kalo gia mena toulaxisto
παιδια, 1 ερωτηση..Στον Σταματη Γονιδη δεν αναφερθηκε καθολου ως συντελεστη του δισκου η Ελλη, στην χθεσινη εκπομπη του MEGA ?
Γιατι εχει επιβεβαιωθει-γραφτει παμπολλες φορες σε πολλα site οτι της εχει δωσει 2 τραγουδια
[τα οποια οταν της τα ειπε ο Σταματης στο πιανο στο καμαρινι του ,στο ΒΟΟΜ, 1 χασαπομπαλαντα& 1 τσιφτετελι ,η Ελλη ηταν κατενθουσιασμενη&συμφωνησε να της τα δωσει&εχουν ηχογραφηθει απο το Πασχα ελεγαν ολες οι πληροφοριες]
&αΑν της εχει δωσει τελικα τα κομματια, το 1 σιγουρα ειναι το Καραβακι .
Den exoume akoma plirofories gia syntelestes!
Kai egw to epsaksa extes!
Logika kapoio tha tis exei grapsei!
Etsi elegan kai gia ton x-gianni alla den mou
kanei kanena kommati toy diskou apo
x-gianni!
Tha to mathoyme otan me to kalo kykloforisei!