ΕΣΥ ΟΠΟΙΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΑΚΟΥΣ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ..ΤΟ ΜΕΤΡΑΣ ΣΑΝ SINGLE??!!

GUNNER μου εξαρτάται πώς ορίζεις εσυ την έννοια "καλλιτέχνης" μέσα στο μυαλό σου. Για μένα όταν η εμπορική επιτυχία γίνεται αυτοσκοπός, περνάς από το στάδιο του καλλιτέχνη-δημιουργού στο στάδιο του λιανικού εμπορίου.GUNNER_10 έγραψε:episis kati akoma...den iparxei kallitexnis pou na mhn epidiokei thn epitixia...afiste ta tou stil auto to kanei kallitexnika....kai alles mpourdes...
happy_end έγραψε:GUNNER μου εξαρτάται πώς ορίζεις εσυ την έννοια "καλλιτέχνης" μέσα στο μυαλό σου. Για μένα όταν η εμπορική επιτυχία γίνεται αυτοσκοπός, περνάς από το στάδιο του καλλιτέχνη-δημιουργού στο στάδιο του λιανικού εμπορίου.GUNNER_10 έγραψε:episis kati akoma...den iparxei kallitexnis pou na mhn epidiokei thn epitixia...afiste ta tou stil auto to kanei kallitexnika....kai alles mpourdes...
Αυτό που για σένα είναι "μπούρδες" (το καλλιτεχνικό όραμα με άλλα λόγια), για άλλους ανθρώπους είναι τρόπος ζωής. Είτε τραγουδιστές είτε άλλους.
Ο ΠΑΤΟΣ - ΑΠΑΤΟΣ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΠΑΡΑΙΣΘΗΣΕΙΣ, ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΛΑΜΕ ΜΕΧΡΙ ΔΑΚΡΥΩΝFlayer έγραψε:Den einai poio tragoudi akouw sto radiofwno poio tragoudi kanei entry se megala radiofona auto koitaw .just feel έγραψε:8 SINGLES!!!!!!!!!!!!
ΕΣΥ ΟΠΟΙΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΑΚΟΥΣ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ..ΤΟ ΜΕΤΡΑΣ ΣΑΝ SINGLE??!!
ελα ρε τωρα που η γαρμπη ειναι το ιδιο με αυτο που ηταν το 97......GUNNER_10 έγραψε:gia opa re file gia opa giati poli fora pires..freddaras έγραψε:για τα διαμάντια......ειναι καθαρα υποκειμενικό.....Flayer έγραψε:[
Ma oi pwlhseis einai upsiles me ta dedomena ths peiratias poulhse oso perimenan . Apla stis meres mas 2P kanoun elaxista atoma . O Xatzigiannhs na kanei kai ante o Ploutarxos . Na doume kiolas an tha kanoun . Twra an den einai sto chart ths IFPI einai allo thema ... Emena me endiaferei oti vgazei diskous pou exoun mesa diamantia kai aresoun kai se atoma pou den einai fan ths Despinas ... O kairos tha ta deixei ola ...
το τι ειναι διαμαντι για τον καθενα με αλλα λογια....το ξερει ο ιδιος.......
δεν πανε πχ να μου λενε οτι η bjork ειναι τρελη...????
για μενα το play dead...ειναι διαμάντι.....
δεν πανε να μου λενε οτι manson ειναι σχιζοφρενής...???
για μενα το comawhite ειναι διαμαντι....
δεν πανε να μου λενε οτι η mariah εχει ΦΩΝΑΡΑ....???
ΓΙΑ ΜΕΝΑ το 90% απο αυτα που τραγουδαει ειναι σκουπίδια........
αν τα αφησουμε ολα αυτα στη ακρη...τι εχουμε...???
μια τραγουδιστρια που ηταν αποδεκτή απο ολους...
που την χορευανε ολοι και την τραγουδουσαν ολοι......
μια τραγουδιστρια εμπορικη με αλλα λογια για ολους.......
δεν πουλαει σημερα η δεσποινα...
και σου ειπα ασε τις πωλησεις...δεν υπαρχει κονεκτιον....
ολοι σιγοτραγουδανε το χαβαη(στην δουλεια στην παρεα σου στα clubs.....οταν το ακουν στο ραδιο κτλ....)...
καποτε το ειχε αυτο η δεσποινα..σημερα το χασε......
δεν την βλεπω καλα αν συνεχισει ετσι...
αυτη ειναι η αποψη μου ετσι....???
(αλλα μεταξυ μας...καίγεται η δεσποινα(ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ) για αυτο το μαμημενο το σουξε.....)
τελος παντων στο χερι της...ειναι ακομη....υπαρχει ελπιδα....
υπαρχουν και χειροτερα...γαρμπη.....
den to piasa re megale perisi h garbi den evgale 2 kommatia pou eixan poly kalh poreia kai pou o kosmos ta emathe??
diladi einai dinaton na mhn exei opws les tipota...gia 2 tragoudia pou paixtikan para poly apo to radiofono se oli thn xora???
den egine souxe to akouse agori mou???h ta ipolipa???to esmo pou to tragoudousane kai se protes pistes..vlepe zhna....??
den egine gnostos o stoxos pou ok den htan kati tromodes...alla emeine kai san frash ston kosmo..h mipws to remix tou esena mono me to leili pou xeskistike kai sta clubs...???...na ma ste ligo sovaroi....den shmainei oti epidi xexorizei kapio pio poli apo ta ipolipa...patonoun ta alla...
h vandh apla kourase me to na anaparagei to idio kai to idio....auto mporei na allaxei me olous..
episis kati akoma...den iparxei kallitexnis pou na mhn epidiokei thn epitixia...afiste ta tou stil auto to kanei kallitexnika....kai alles mpourdes...
οτι και ΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ η ΠΡΩΤΟΨΑΛΤΗ ΟΜΩΣ Π Ο Υ Λ Α Ε Ι.....happy_end έγραψε:Nαι. Αλλά η Πρωτοψάλτη κάποτε έκανε χαμό τραγουδώντας "Ένα μωρό, μωρό παιδί χρόνια έχει κρυφτεί στο σώμα μου..." ενώ τώρα τραγουδώντας "Θωμά είσαι σπίτι;" και για "σπυράκια ακμής". Η έκπτωση της έκπτωσης;freddaras έγραψε:και δεν χρειαζομαι κανενα chart για να μου πει οτι με την πρωτοψαλτη γινοταν ΚΑΙ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ Ο ΧΑΜΟΣ......
το βλέπω γυρω μου.....
και ειναι κριμα ειδικα για την δεσποινα.....γιατι η κοπελα το αξιζει...
φτανει ομως...
τα ιδια και τα ιδια συνεχως....βαρεθηκε ο κοσμος.....[/b]
Κρίμα για τη Δέσποινα δεν είναι.. Ο καθένας στη ζωή κάνει τις επιλογές του και επωμίζεται τις συνέπειες αυτών
ειδες...???Entek έγραψε:etsi einai otan eimaste tifloi gia kati...freddaras έγραψε:Αυτη η μουμουκα τρυπώνει παντου τελικάcreativeuser έγραψε:ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΙ ΕΣΕΝΑ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΜΟΥΜΟΥΚΑ ΣΟΥ.freddaras έγραψε: και που να με δεις να αγορεύω για την μουμουκα μου.....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()