Νότης Σφακιανάκης
- Scorpion86
Re: ΝΟΤΗΣ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ THREAD
► Ο Notis Sfakianakis και η Peggy Zina σας περιμένουν από 5 Δεκεμβρίου και κάθε Παρασκευή-Σαββάτο στο «Φωταέριο»!
Μαζί τους η Σάγια, η Μαρία Ιωαννίδου, η Χριστίνα Ράλλη, η Κέλλυ Πρωτόπαππα, ο Άγγελος Δάνoς, ο Μιχάλης Μόσχου και ένα πλούσιο μουσικοχορευτικό επιτελείο, που θα πλαισιώσει τους καλλιτέχνες.
Πηγή: https://www.facebook.com/NotisSfakianak ... nt_count=1
Μαζί τους η Σάγια, η Μαρία Ιωαννίδου, η Χριστίνα Ράλλη, η Κέλλυ Πρωτόπαππα, ο Άγγελος Δάνoς, ο Μιχάλης Μόσχου και ένα πλούσιο μουσικοχορευτικό επιτελείο, που θα πλαισιώσει τους καλλιτέχνες.
Πηγή: https://www.facebook.com/NotisSfakianak ... nt_count=1
Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
- Scorpion86
Πριν από περίπου δέκα μέρες ξεκίνησε ο Νότης πρόβες στο "Φωταέριο". Η Πέγκυ επειδή έχει κάποιες εμφανισεις θα ξεκινήσει πρόβες το πρώτο δεκαήμερο του Νοεμβρίου. Μάλιστα, Νότης και Πέγκυ θα κάνουν από κοινού πρόβες διότι πάνω στην πίστα του "Φωταέριου" θα κάνουν ντουέτο με νέο τραγούδι που έχει γράψει ο Μουκίδης και θα έχει τίτλο "Πόσο σ' αγαπώ".
Ορισμένοι από τους στίχους που αποκάλυψε ο ίδιος ο Μουκίδης στο facebook:
"Πόσο σ' αγαπώ.....τόσα χρόνια μετά......
κι' η καρδιά μου χτυπά μόνο που θα σε δώ...
Πόσο σ' αγαπώ....στη δική σου αγκαλιά θα βουλιάξω ξανά...
και μετά ας χαθώ........"
Το ντουέτο που λες θα είναι μόνο για τις κοινές εμφανίσεις ή θα μπει και σε κάποιο cd; Κι αν ναι, θα είναι στου Νότη;
Κοιμόμουνα και ξύπνησα μονάχα που τα αντίκρυσα...
- Scorpion86
Δεν το ξέρω σίγουρα. Πάντως, για να μπει στον προσεχή δίσκο του Νότη είναι πολύ δύσκολο έως απίθανο.J&B έγραψε:Το ντουέτο που λες θα είναι μόνο για τις κοινές εμφανίσεις ή θα μπει και σε κάποιο cd; Κι αν ναι, θα είναι στου Νότη;
Άρα υπάρχει πιθανότητα να βρίσκεται στον δίσκο της Πέγκυς... αν δεν κάνω λάθος παραγωγός της είναι ο Μπενέτος... ορίστε, για όσους γκρινιάζουνε για το Βλάχο...

Κοιμόμουνα και ξύπνησα μονάχα που τα αντίκρυσα...
Yποψιάζομαι ότι θα ξεκινάνε μαζί λοιπόν με αυτό το κομμάτι και είναι μάλλον αυτό που εννοούσε η Ζήνα όταν έλεγε ότι μπήκαν διαφορετικά δεδομένα φέτος στη συνεργασία και δέχτηκε(κοινή έναρξη με ντούετα). Αν γίνει έτσι πάντως ξενέρωμα γιατί πάντα στη πρώτη είσοδο γίνετε η μεγάλη υποδοχή τώρα αν βγουν μαζί χάνετε αυτό το σκηνικό. Δεν λέω να κάνουν κοινά πράγματα πάνω στη σκηνή αλλά προτιμώ στη μέση ή στο τέλος του 1ου προγράμματος.Scorpion86 έγραψε:Πριν από περίπου δέκα μέρες ξεκίνησε ο Νότης πρόβες στο "Φωταέριο". Η Πέγκυ επειδή έχει κάποιες εμφανισεις θα ξεκινήσει πρόβες το πρώτο δεκαήμερο του Νοεμβρίου. Μάλιστα, Νότης και Πέγκυ θα κάνουν από κοινού πρόβες διότι πάνω στην πίστα του "Φωταέριου" θα κάνουν ντουέτο με νέο τραγούδι που έχει γράψει ο Μουκίδης και θα έχει τίτλο "Πόσο σ' αγαπώ".
Θα συμφωνήσω. Αν και δεν πιστεύω ότι θα δουλέψουν και τόσα πολλά ντουέτα. Και με την Ηλιάδη έκανε ντουέτο αλλά δεν ήταν στην έναρξη. Σόρρυ κιόλας η Ζήνα τι θεωρεί; Ότι είναι ισάξιο όνομα; Κι έθεσε τους όρους της και υπέκυψε ο Νότης; Μη τρελαθούμε κιόλας..bebest έγραψε:Yποψιάζομαι ότι θα ξεκινάνε μαζί λοιπόν με αυτό το κομμάτι και είναι μάλλον αυτό που εννοούσε η Ζήνα όταν έλεγε ότι μπήκαν διαφορετικά δεδομένα φέτος στη συνεργασία και δέχτηκε(κοινή έναρξη με ντούετα). Αν γίνει έτσι πάντως ξενέρωμα γιατί πάντα στη πρώτη είσοδο γίνετε η μεγάλη υποδοχή τώρα αν βγουν μαζί χάνετε αυτό το σκηνικό. Δεν λέω να κάνουν κοινά πράγματα πάνω στη σκηνή αλλά προτιμώ στη μέση ή στο τέλος του 1ου προγράμματος.Scorpion86 έγραψε:Πριν από περίπου δέκα μέρες ξεκίνησε ο Νότης πρόβες στο "Φωταέριο". Η Πέγκυ επειδή έχει κάποιες εμφανισεις θα ξεκινήσει πρόβες το πρώτο δεκαήμερο του Νοεμβρίου. Μάλιστα, Νότης και Πέγκυ θα κάνουν από κοινού πρόβες διότι πάνω στην πίστα του "Φωταέριου" θα κάνουν ντουέτο με νέο τραγούδι που έχει γράψει ο Μουκίδης και θα έχει τίτλο "Πόσο σ' αγαπώ".
Έχει να κάνει με την τρέλα και τον άνθρωπο...
-
Ελεος ρε παιδια! Δεν πιανεστε πουθενα..πουθενα ομως!!Το ενα σας βρωμαει,το αλλο σας ξινιζει..η συνεργασια δειχνει εξαιρετικη,το τραγουδι,αν ειναι αληθεια,ειναι καλη ιδεα και μενει να το ακουσουμε.Τα εχεγγυα ειναι προς τη θετικη κατευθυνση.Μενει ο δισκος για να ευχαριστηθουμε ωραια τραγουδια και τη μελωδικη φωνη του Νοτη!
Φυσικά και δεν είναι ισάξιο όνομα δεν τίθεται θέμα σε αυτό απλά έχει γίνει πολύ σύχνο το φαινόμενο όταν υπάρχουν 2 ονόματα σε ένα σχήμα να ξεκινάνε μαζί. Π.χ. η Ζήνα είχε κάνει κοινή έναρξη και με το Μητροπάνο δεν νομίζω ότι θεωρήθηκε ισάξιο όνομα.jdarmody έγραψε:Θα συμφωνήσω. Αν και δεν πιστεύω ότι θα δουλέψουν και τόσα πολλά ντουέτα. Και με την Ηλιάδη έκανε ντουέτο αλλά δεν ήταν στην έναρξη. Σόρρυ κιόλας η Ζήνα τι θεωρεί; Ότι είναι ισάξιο όνομα; Κι έθεσε τους όρους της και υπέκυψε ο Νότης; Μη τρελαθούμε κιόλας..bebest έγραψε:Yποψιάζομαι ότι θα ξεκινάνε μαζί λοιπόν με αυτό το κομμάτι και είναι μάλλον αυτό που εννοούσε η Ζήνα όταν έλεγε ότι μπήκαν διαφορετικά δεδομένα φέτος στη συνεργασία και δέχτηκε(κοινή έναρξη με ντούετα). Αν γίνει έτσι πάντως ξενέρωμα γιατί πάντα στη πρώτη είσοδο γίνετε η μεγάλη υποδοχή τώρα αν βγουν μαζί χάνετε αυτό το σκηνικό. Δεν λέω να κάνουν κοινά πράγματα πάνω στη σκηνή αλλά προτιμώ στη μέση ή στο τέλος του 1ου προγράμματος.Scorpion86 έγραψε:Πριν από περίπου δέκα μέρες ξεκίνησε ο Νότης πρόβες στο "Φωταέριο". Η Πέγκυ επειδή έχει κάποιες εμφανισεις θα ξεκινήσει πρόβες το πρώτο δεκαήμερο του Νοεμβρίου. Μάλιστα, Νότης και Πέγκυ θα κάνουν από κοινού πρόβες διότι πάνω στην πίστα του "Φωταέριου" θα κάνουν ντουέτο με νέο τραγούδι που έχει γράψει ο Μουκίδης και θα έχει τίτλο "Πόσο σ' αγαπώ".

Ο Νότης από πέρυσι είχε δείξει τη διάθεση να κάνει κοινή έναρξη και με τη Βανδή, δεν είναι ότι άλλαξε γνώμη φέτος. Απλά δεν μου άρεσε η τοποθέτηση της Ζήνα, ουσιαστικά είναι σαν να έλεγε ότι μετά τα περσινά, ο Νότης άλλαξε-περιόρισε τις απαιτήσεις του και πλέον μπόρεσε να δεχτεί να συνεργαστεί μαζί του. Σε αυτές πάντως δε ξέρω αν περιλαμβάνεται και η κοινή έναρξη. Ευπρόσδεκτο θα είναι κι ένα πολύ ωραίο ντουέτο μεταξύ τους φυσικά. Εν ολίγοις υπάρχουν όντως όλες οι προϋποθέσεις για μια επιτυχημένη συνεργασία και έναν πολύ δυνατό δίσκο του Νότη που ίσως μας αναγκάσει τελικά να βάλουμε ''τέρμα το ράδιο''.bebest έγραψε:Φυσικά και δεν είναι ισάξιο όνομα δεν τίθεται θέμα σε αυτό απλά έχει γίνει πολύ σύχνο το φαινόμενο όταν υπάρχουν 2 ονόματα σε ένα σχήμα να ξεκινάνε μαζί. Π.χ. η Ζήνα είχε κάνει κοινή έναρξη και με το Μητροπάνο δεν νομίζω ότι θεωρήθηκε ισάξιο όνομα..Με δεδομένο ότι ήταν και μονόδρομος αυτή ή η Γαρμπή και με τη πίεση του χρόνου που υπήρχε να κλείσει το σχήμα το δέχτηκε και ο Νότης.

Ναι και εμένα το ύφος τις κάτι τέτοιο μου έβγαλε. Λογικά πάντως αυτό εννοούσε δεν νομίζω αν πήρε πχ 5-10 λεπτά παραπάνω να έβγαινε να θριαμβολογείjdarmody έγραψε:Ο Νότης από πέρυσι είχε δείξει τη διάθεση να κάνει κοινή έναρξη και με τη Βανδή, δεν είναι ότι άλλαξε γνώμη φέτος. Απλά δεν μου άρεσε η τοποθέτηση της Ζήνα, ουσιαστικά είναι σαν να έλεγε ότι μετά τα περσινά, ο Νότης άλλαξε-περιόρισε τις απαιτήσεις του και πλέον μπόρεσε να δεχτεί να συνεργαστεί μαζί του. Σε αυτές πάντως δε ξέρω αν περιλαμβάνεται και η κοινή έναρξη. Ευπρόσδεκτο θα είναι κι ένα πολύ ωραίο ντουέτο μεταξύ τους φυσικά. Εν ολίγοις υπάρχουν όντως όλες οι προϋποθέσεις για μια επιτυχημένη συνεργασία και έναν πολύ δυνατό δίσκο του Νότη που ίσως μας αναγκάσει τελικά να βάλουμε ''τέρμα το ράδιο''.bebest έγραψε:Φυσικά και δεν είναι ισάξιο όνομα δεν τίθεται θέμα σε αυτό απλά έχει γίνει πολύ σύχνο το φαινόμενο όταν υπάρχουν 2 ονόματα σε ένα σχήμα να ξεκινάνε μαζί. Π.χ. η Ζήνα είχε κάνει κοινή έναρξη και με το Μητροπάνο δεν νομίζω ότι θεωρήθηκε ισάξιο όνομα..Με δεδομένο ότι ήταν και μονόδρομος αυτή ή η Γαρμπή και με τη πίεση του χρόνου που υπήρχε να κλείσει το σχήμα το δέχτηκε και ο Νότης.

- Scorpion86
Kαι πέρσι τα ίδια δεδομένα υπήρχαν. ΚΑι πέρσι ήταν σχεδιασμένη κοινή έναρξη πανω στην πίστα από Νοτη και Βανδή.bebest έγραψε:Yποψιάζομαι ότι θα ξεκινάνε μαζί λοιπόν με αυτό το κομμάτι και είναι μάλλον αυτό που εννοούσε η Ζήνα όταν έλεγε ότι μπήκαν διαφορετικά δεδομένα φέτος στη συνεργασία και δέχτηκε(κοινή έναρξη με ντούετα). Αν γίνει έτσι πάντως ξενέρωμα γιατί πάντα στη πρώτη είσοδο γίνετε η μεγάλη υποδοχή τώρα αν βγουν μαζί χάνετε αυτό το σκηνικό. Δεν λέω να κάνουν κοινά πράγματα πάνω στη σκηνή αλλά προτιμώ στη μέση ή στο τέλος του 1ου προγράμματος.Scorpion86 έγραψε:Πριν από περίπου δέκα μέρες ξεκίνησε ο Νότης πρόβες στο "Φωταέριο". Η Πέγκυ επειδή έχει κάποιες εμφανισεις θα ξεκινήσει πρόβες το πρώτο δεκαήμερο του Νοεμβρίου. Μάλιστα, Νότης και Πέγκυ θα κάνουν από κοινού πρόβες διότι πάνω στην πίστα του "Φωταέριου" θα κάνουν ντουέτο με νέο τραγούδι που έχει γράψει ο Μουκίδης και θα έχει τίτλο "Πόσο σ' αγαπώ".
Ναι ήλπιζα να αλλάξει φέτος αλλά μάλλον την περσινή συνεργασία που ετοίμαζε θα τη δούμε φέτος τελικά. Επίσης πέρυσι είχε πει ότι μετά την έναρξη θα έμενε αυτός να πει κοινωνικά τραγούδια, που δεν μου αρέσει σαν ιδέα. Πρώτον να μείνει ο Νότης στη πίστα με κρύο ακόμα το μαγαζί;Kαι δεύτερον με καινούργιο cd αλλά και τόσες τραγουδάρες να αναλώνεται στα ίδια κοινωνικά τραγούδια που λέει εδώ και 5 χρόνια; Μη ξεχνάμε ότι φέτος δεν θα είναι μόνος του και θα υπάρχει πολύς κόσμος που δεν θα ξέρει αυτά τα τραγούδια και άλλα θα περιμένει και τελικά άλλα θα δει.Είναι και ένα σχήμα που θα πέσει πολύ δημοσιότητα δεν θα είναι ότι καλύτερο να ακούγονται παράπονα για το πρόγραμμα του Νότη.Scorpion86 έγραψε:Kαι πέρσι τα ίδια δεδομένα υπήρχαν. ΚΑι πέρσι ήταν σχεδιασμένη κοινή έναρξη πανω στην πίστα από Νοτη και Βανδή.bebest έγραψε:Yποψιάζομαι ότι θα ξεκινάνε μαζί λοιπόν με αυτό το κομμάτι και είναι μάλλον αυτό που εννοούσε η Ζήνα όταν έλεγε ότι μπήκαν διαφορετικά δεδομένα φέτος στη συνεργασία και δέχτηκε(κοινή έναρξη με ντούετα). Αν γίνει έτσι πάντως ξενέρωμα γιατί πάντα στη πρώτη είσοδο γίνετε η μεγάλη υποδοχή τώρα αν βγουν μαζί χάνετε αυτό το σκηνικό. Δεν λέω να κάνουν κοινά πράγματα πάνω στη σκηνή αλλά προτιμώ στη μέση ή στο τέλος του 1ου προγράμματος.Scorpion86 έγραψε:Πριν από περίπου δέκα μέρες ξεκίνησε ο Νότης πρόβες στο "Φωταέριο". Η Πέγκυ επειδή έχει κάποιες εμφανισεις θα ξεκινήσει πρόβες το πρώτο δεκαήμερο του Νοεμβρίου. Μάλιστα, Νότης και Πέγκυ θα κάνουν από κοινού πρόβες διότι πάνω στην πίστα του "Φωταέριου" θα κάνουν ντουέτο με νέο τραγούδι που έχει γράψει ο Μουκίδης και θα έχει τίτλο "Πόσο σ' αγαπώ".
- Scorpion86
Εχω την εντύπωση ότι αντί για τα κοινωνικά τραγούδια θα λέει 1-2 από τα καινούργια. Τα κοινωνικά θα περιοριστούν αρκετά και το έδειξε και με την επιλογή του να μην βάλει κοινωνικο-πολιτικού περιεχομένου τραγούδια στον προσεχή δίσκο. Βέβαια, εκκρεμότηα μένει να δούμε εάν μέχρι 5 Δεκεμβρίου έχει κυκλοφορήσει το cd. Αλλιώς είναι να έχει κυκλοφορήσει και να έχουν γίνει γνωστά στον κόσμο και αλλιώς να τα ακούει πρώτη εκτέλεση, ακυκλοφόρητα. Αυτός είναι ένας λόγος που "τρέχουν" να προλάβουν να βγάλουν τον δίσκο έως τα τέλη Νοέμβρη.bebest έγραψε: Ναι ήλπιζα να αλλάξει φέτος αλλά μάλλον την περσινή συνεργασία που ετοίμαζε θα τη δούμε φέτος τελικά. Επίσης πέρυσι είχε πει ότι μετά την έναρξη θα έμενε αυτός να πει κοινωνικά τραγούδια, που δεν μου αρέσει σαν ιδέα. Πρώτον να μείνει ο Νότης στη πίστα με κρύο ακόμα το μαγαζί;Kαι δεύτερον με καινούργιο cd αλλά και τόσες τραγουδάρες να αναλώνεται στα ίδια κοινωνικά τραγούδια που λέει εδώ και 5 χρόνια; Μη ξεχνάμε ότι φέτος δεν θα είναι μόνος του και θα υπάρχει πολύς κόσμος που δεν θα ξέρει αυτά τα τραγούδια και άλλα θα περιμένει και τελικά άλλα θα δει.Είναι και ένα σχήμα που θα πέσει πολύ δημοσιότητα δεν θα είναι ότι καλύτερο να ακούγονται παράπονα για το πρόγραμμα του Νότη.
Η αλήθεια είναι ότι όλοι ανυπομονούμε για το cd αλλά αν είναι να γίνουν διορθώσεις στις ηχογραφήσεις ας περιμένουμε..Ωραία μακάρι να ισχύει ότι θα περιοριστούν τα κοινωνικά και επίσης η περσινή ιδέα να τραγουδάει 12 ώρα όταν ο κόσμος θα ψάχνει να παραγγείλει ελπίζω να έχει απορριφθεί.
Δεν ήξερα ότι θα φέρει τόσο κόσμο η Ζήνα που δε θα ξέρει τα τραγούδια του Νότη. Όταν αναφέρεται σε κοινωνικά τραγούδια εννοεί τα ''Γενέθλια'', το ''Ερωτικό'', τη ''Στέλλα τη Σμυρνιά'', '' Τη μπαλάντα του κυρ-Μέντιου'', το ''Ήταν τρελός'' κ.α. δε νομίζω να είναι τόσο άγνωστα στο ευρύ κοινό. Αν κρίνω από τις εμφανίσεις του στη Θεσσαλονίκη πάντως νομίζω ότι έχει αποφασίσει να τα περιορίσει έτσι κι αλλιώς γι' αυτό δεν τα συμπεριέλαβε και στο δίσκο ρίχνοντας και λίγο το ''εγώ'' του ως προς το τομέα αυτό. Δυστυχώς, το πρόβλημα θα το χει το κοινό του Νότη που δεν τον χορταίνει όταν τραγουδά μόνος του, πόσω μάλλον τώρα που λογικά θα περιοριστεί ο καθαρός χρόνος του. Τέλος, ο άνθρωπος 20 χρόνια ανελλιπώς τραγουδάει και πιστεύω ξέρει καλύτερα από τον καθένα πως να στήσει ένα πρόγραμμα με τη κοπέλα που κάποτε του έκανε φωνητικά. Είναι άλλο το ζήτημα αν το ευρύτερο κοινό έχει εθιστεί στη μπούρδα και στα ψευτοσουξέ, γιατί μη μου πείτε ότι υπάρχει άλλος ενεργός τραγουδιστής που μπορεί να στηρίζει αυτή τη στιγμή τόσο μεγάλη γκάμα καλού, νεότερου και παλιού, λαικού ταγουδιού.bebest έγραψε:Scorpion86 έγραψε:bebest έγραψε:Ναι ήλπιζα να αλλάξει φέτος αλλά μάλλον την περσινή συνεργασία που ετοίμαζε θα τη δούμε φέτος τελικά. Επίσης πέρυσι είχε πει ότι μετά την έναρξη θα έμενε αυτός να πει κοινωνικά τραγούδια, που δεν μου αρέσει σαν ιδέα. Πρώτον να μείνει ο Νότης στη πίστα με κρύο ακόμα το μαγαζί;Kαι δεύτερον με καινούργιο cd αλλά και τόσες τραγουδάρες να αναλώνεται στα ίδια κοινωνικά τραγούδια που λέει εδώ και 5 χρόνια; Μη ξεχνάμε ότι φέτος δεν θα είναι μόνος του και θα υπάρχει πολύς κόσμος που δεν θα ξέρει αυτά τα τραγούδια και άλλα θα περιμένει και τελικά άλλα θα δει.Είναι και ένα σχήμα που θα πέσει πολύ δημοσιότητα δεν θα είναι ότι καλύτερο να ακούγονται παράπονα για το πρόγραμμα του Νότη.
- SFAKattack10
Δεν θα ειναι η πρωτη φορα που θα τραγουδησει με την Ζηνα την ιδια στιγμη πανω στην πιστα. Και παλια το ειχε κανει με την βανδη και το 2001 με την Ζηνα και τον Δαντη. Απλα αυτη την φορα θα ειναι κοινη εναρξη.Scorpion86 έγραψε: Kαι πέρσι τα ίδια δεδομένα υπήρχαν. ΚΑι πέρσι ήταν σχεδιασμένη κοινή έναρξη πανω στην πίστα από Νοτη και Βανδή.
Οσο για το ντουετο, μετα απο τοσες δευτερες φωνες που εχει κανει η Ζηνα σε τραγουδια του Σφακιανακη, δεν ειναι κατι νεο. Ειδικα το ρεφρεν του "Στην μεση του δρομου" ειναι σαν να ακουω ντουετο!

Τις τελευταίες φορές που πήγα είχε περιοριστεί στα τραγούδια που αναφέρεις. Επίσης εμένα δεν με χαλάνε αφού ξέρω όλα τα τραγούδια απλώς τυχαίνει και κόσμος που γουστάρει τον Νότη αλλά δεν ξέρει όλη τη δισκογραφία του. Και υπάρχουν φορές που δεν περιορίζεται σε αυτά και αυτός ο κόσμος φεύγει με παράπανο. Οπώς στο Ιερά Θέα που στο πρώτο πρόγραμμα ήταν επί μια ώρα μόνο κοινωνικά τραγούδια. Αυτό δεν θέλω να δω στο φετινό πρόγραμμα για αυτό το επισημαίνω Δεν αμφιβάλλω ότι ξέρει καλύτερα από τον καθένα μας πως θα στήσει το πρόγραμμα του ωστόσο σε αυτό νομίζω συμφωνεί το 90% του κόσμου. Όπως επίσης και για το να ξεκινάει στις 12 το πρόγραμμα του με τον κόσμο ακόμα να τακτοποιείται ή να ψάχνει να παραγγήλει είναι φανερά άστοχο.jdarmody έγραψε:Δεν ήξερα ότι θα φέρει τόσο κόσμο η Ζήνα που δε θα ξέρει τα τραγούδια του Νότη. Όταν αναφέρεται σε κοινωνικά τραγούδια εννοεί τα ''Γενέθλια'', το ''Ερωτικό'', τη ''Στέλλα τη Σμυρνιά'', '' Τη μπαλάντα του κυρ-Μέντιου'', το ''Ήταν τρελός'' κ.α. δε νομίζω να είναι τόσο άγνωστα στο ευρύ κοινό. Αν κρίνω από τις εμφανίσεις του στη Θεσσαλονίκη πάντως νομίζω ότι έχει αποφασίσει να τα περιορίσει έτσι κι αλλιώς γι' αυτό δεν τα συμπεριέλαβε και στο δίσκο ρίχνοντας και λίγο το ''εγώ'' του ως προς το τομέα αυτό. Δυστυχώς, το πρόβλημα θα το χει το κοινό του Νότη που δεν τον χορταίνει όταν τραγουδά μόνος του, πόσω μάλλον τώρα που λογικά θα περιοριστεί ο καθαρός χρόνος του. Τέλος, ο άνθρωπος 20 χρόνια ανελλιπώς τραγουδάει και πιστεύω ξέρει καλύτερα από τον καθένα πως να στήσει ένα πρόγραμμα με τη κοπέλα που κάποτε του έκανε φωνητικά. Είναι άλλο το ζήτημα αν το ευρύτερο κοινό έχει εθιστεί στη μπούρδα και στα ψευτοσουξέ, γιατί μη μου πείτε ότι υπάρχει άλλος ενεργός τραγουδιστής που μπορεί να στηρίζει αυτή τη στιγμή τόσο μεγάλη γκάμα καλού, νεότερου και παλιού, λαικού ταγουδιού.bebest έγραψε:Scorpion86 έγραψε:bebest έγραψε:Ναι ήλπιζα να αλλάξει φέτος αλλά μάλλον την περσινή συνεργασία που ετοίμαζε θα τη δούμε φέτος τελικά. Επίσης πέρυσι είχε πει ότι μετά την έναρξη θα έμενε αυτός να πει κοινωνικά τραγούδια, που δεν μου αρέσει σαν ιδέα. Πρώτον να μείνει ο Νότης στη πίστα με κρύο ακόμα το μαγαζί;Kαι δεύτερον με καινούργιο cd αλλά και τόσες τραγουδάρες να αναλώνεται στα ίδια κοινωνικά τραγούδια που λέει εδώ και 5 χρόνια; Μη ξεχνάμε ότι φέτος δεν θα είναι μόνος του και θα υπάρχει πολύς κόσμος που δεν θα ξέρει αυτά τα τραγούδια και άλλα θα περιμένει και τελικά άλλα θα δει.Είναι και ένα σχήμα που θα πέσει πολύ δημοσιότητα δεν θα είναι ότι καλύτερο να ακούγονται παράπονα για το πρόγραμμα του Νότη.
Το κατάλαβε κι ο ίδιος τότε και το σταμάτησε τις επόμενες σεζόν, απλά θέλω να πω ότι και κάποια από αυτά είναι αναπόσπαστα κομμάτια του προγράμματος του χρόνια τώρα. Όσο για την ώρα, το είπε και πέρυσι θέλει να ξεκινάει νωρίτερα για να τελειώνει και νωρίτερα.Έχει μεγαλώσει κιόλας ο Νότης δεν είναι παιδάκι πια..Κι αυτό το κατάλαβε και το σταμάτησε.Βέβαια εγώ στην Πύλη Αξιού που τον είδα τελευταία φορά τήρησε το κανονικό του ωράριο και σε τρελά κέφια. Απλά μη δένουμε και κόμπο ότι θα εφαρμόσει ότι ήθελε να κάνει και πέρυσι. Ο δίσκος δε του είναι απαραίτητος πάντως στο ξεκίνημα.Ας μη βιαστεί.bebest έγραψε: Τις τελευταίες φορές που πήγα είχε περιοριστεί στα τραγούδια που αναφέρεις. Επίσης εμένα δεν με χαλάνε αφού ξέρω όλα τα τραγούδια απλώς τυχαίνει και κόσμος που γουστάρει τον Νότη αλλά δεν ξέρει όλη τη δισκογραφία του. Και υπάρχουν φορές που δεν περιορίζεται σε αυτά και αυτός ο κόσμος φεύγει με παράπανο. Οπώς στο Ιερά Θέα που στο πρώτο πρόγραμμα ήταν επί μια ώρα μόνο κοινωνικά τραγούδια. Αυτό δεν θέλω να δω στο φετινό πρόγραμμα για αυτό το επισημαίνω Δεν αμφιβάλλω ότι ξέρει καλύτερα από τον καθένα μας πως θα στήσει το πρόγραμμα του ωστόσο σε αυτό νομίζω συμφωνεί το 90% του κόσμου. Όπως επίσης και για το να ξεκινάει στις 12 το πρόγραμμα του με τον κόσμο ακόμα να τακτοποιείται ή να ψάχνει να παραγγήλει είναι φανερά άστοχο.
Ο Νότης είχε πει πριν λίγα χρόνια ότι όσο κοντεύει στα 60 θα εμφανίζεται όλο και λιγότερο.Ανάγκη για να βγάζει τόσο συχνά δίσκο δεν έχει. Ίσως η εταιρεία τον πιέζει λόγω το ότι μπορεί να έχει κάποιους όρους στο συμβόλαιο του.Όσο για τη συνεργασία του με τη Ζήνα μάλλον ο Λύρας έπαιξε ρόλο. Είδε ότι δεν έκατσε η συνεργασία με τη Καίτη και με τη Νατάσα και στράφηκε προς Νότη.