ΝΕΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΕΣ 2011!
-
Re: ΝΕΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΕΣ 2011!
To kserw apo anthrwpo tis Minos to kainourgio tragoudi tha einai ektos cd oti eixe na vgalei to cd to evgale.
Ξέρεις ποιος το έχει γράψει το τραγούδι? Τί είναι dance?gianniskard έγραψε:To kserw apo anthrwpo tis Minos to kainourgio tragoudi tha einai ektos cd oti eixe na vgalei to cd to evgale.
-
Το έγραψε ο Δημήτρης Κοντόπουλος και δεν είναι dance αύτο μου είπαν και εμένα.Μέχρι το τέλος του μήνα θα κυκλοφορήσει.
Το έγραψε ο Κοντόπουλος για τον Ρουβά και ΔΕΝ είναι dance!?!?!gianniskard έγραψε:Το έγραψε ο Δημήτρης Κοντόπουλος και δεν είναι dance αύτο μου είπαν και εμένα.Μέχρι το τέλος του μήνα θα κυκλοφορήσει.

-
k to hr8es kontopoulos htan opws k polla alla slow..
-
Mporei na einai yperoxi pop-rock mpalanta kai kalytera giati arketa me ta dance arketa exei vgalei
Chronisgreek έγραψε:k to hr8es kontopoulos htan opws k polla alla slow..
Ο Κοντόπουλος έχει γράψει πολλά ωραία slow τραγούδια και ο Ρουβάς έχει πει φανταστικές μπαλάντες. Aπλά μαζί δεν έχουν κάνει ΜΕΓΑΛΗ επιτυχία κάποιο τραγούδι που δεν είναι dance .Γιαυτό έχω περιέργεια να το ακούσω.
-
Ypomoni liges meres kai tha to akousoume
-
-
Se synomilia pou eixa sto face me ton Valentino mou eipe oti einai sto studio me Gianni Ploutarxo kai ixografoun kainourgia tragoudia se mousiki Xristodoulo Sigano.Episis tragoudia egrapse kai o Gavrihlidis gia ton Ploutarxo se stixous Thano Papanikolaou.To cd tha kykloforisei mesa Oktwmvri.
-
Πριν κάποια χρόνια ο Πλούταρχος σε ερώτηση αν θα τραγουδούσε Φοίβο, υπονόησε ότι δε θέλει επειδή ψάχνει τραγούδια πιο "σοβαρά" και τώρα τα τελευταία χρόνια καταδέχεται να του γράφουν ο Σιγανός με τον Βαλεντίνο που έχουν γράψει τα περισσότερα αρκουδοτσιφτετέλια του Κιάμου;gianniskard έγραψε:Se synomilia pou eixa sto face me ton Valentino mou eipe oti einai sto studio me Gianni Ploutarxo kai ixografoun kainourgia tragoudia se mousiki Xristodoulo Sigano.Episis tragoudia egrapse kai o Gavrihlidis gia ton Ploutarxo se stixous Thano Papanikolaou.To cd tha kykloforisei mesa Oktwmvri.

Μαλλί, βάτα συμπεθέρα, ντέφι-ντέφι.
στον πλουταρχο ομως δινουν ωραια κομματια.MusicLover έγραψε:Πριν κάποια χρόνια ο Πλούταρχος σε ερώτηση αν θα τραγουδούσε Φοίβο, υπονόησε ότι δε θέλει επειδή ψάχνει τραγούδια πιο "σοβαρά" και τώρα τα τελευταία χρόνια καταδέχεται να του γράφουν ο Σιγανός με τον Βαλεντίνο που έχουν γράψει τα περισσότερα αρκουδοτσιφτετέλια του Κιάμου;gianniskard έγραψε:Se synomilia pou eixa sto face me ton Valentino mou eipe oti einai sto studio me Gianni Ploutarxo kai ixografoun kainourgia tragoudia se mousiki Xristodoulo Sigano.Episis tragoudia egrapse kai o Gavrihlidis gia ton Ploutarxo se stixous Thano Papanikolaou.To cd tha kykloforisei mesa Oktwmvri.
I like people too much or not at all.
-
Tα τελευταία που του έδωσαν δεν ήταν κ πρώτης ποιότητας.Άνετα θα τα έλεγε κ ο Κιάμος! Ο Θησαυρός π.χ.!stelios έγραψε:στον πλουταρχο ομως δινουν ωραια κομματια.MusicLover έγραψε:Πριν κάποια χρόνια ο Πλούταρχος σε ερώτηση αν θα τραγουδούσε Φοίβο, υπονόησε ότι δε θέλει επειδή ψάχνει τραγούδια πιο "σοβαρά" και τώρα τα τελευταία χρόνια καταδέχεται να του γράφουν ο Σιγανός με τον Βαλεντίνο που έχουν γράψει τα περισσότερα αρκουδοτσιφτετέλια του Κιάμου;gianniskard έγραψε:Se synomilia pou eixa sto face me ton Valentino mou eipe oti einai sto studio me Gianni Ploutarxo kai ixografoun kainourgia tragoudia se mousiki Xristodoulo Sigano.Episis tragoudia egrapse kai o Gavrihlidis gia ton Ploutarxo se stixous Thano Papanikolaou.To cd tha kykloforisei mesa Oktwmvri.
Μαλλί, βάτα συμπεθέρα, ντέφι-ντέφι.
Δεν συμφωνω καθολου.Ασε που του εχουν δωσει και το εξαιρετικο Αποψε Αιμορραγω.MusicLover έγραψε:Tα τελευταία που του έδωσαν δεν ήταν κ πρώτης ποιότητας.Άνετα θα τα έλεγε κ ο Κιάμος! Ο Θησαυρός π.χ.!stelios έγραψε:στον πλουταρχο ομως δινουν ωραια κομματια.MusicLover έγραψε:Πριν κάποια χρόνια ο Πλούταρχος σε ερώτηση αν θα τραγουδούσε Φοίβο, υπονόησε ότι δε θέλει επειδή ψάχνει τραγούδια πιο "σοβαρά" και τώρα τα τελευταία χρόνια καταδέχεται να του γράφουν ο Σιγανός με τον Βαλεντίνο που έχουν γράψει τα περισσότερα αρκουδοτσιφτετέλια του Κιάμου;gianniskard έγραψε:Se synomilia pou eixa sto face me ton Valentino mou eipe oti einai sto studio me Gianni Ploutarxo kai ixografoun kainourgia tragoudia se mousiki Xristodoulo Sigano.Episis tragoudia egrapse kai o Gavrihlidis gia ton Ploutarxo se stixous Thano Papanikolaou.To cd tha kykloforisei mesa Oktwmvri.
I like people too much or not at all.
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... 2BQ00TcNmY
"Αξίζω" το soundtrack της νέας Λούφας τραγουδισμένο από Χατζηγιάννη! Μου αρέσει πάρα πολύ που ο Χατζηγιάννης δοκιμάζει κάτι τοσο διαφορετικό, που τολμάει να πεί έναν τόσο αιχμηρό στίχο και που αυτοσαρκάζετε...
"Αξίζω" το soundtrack της νέας Λούφας τραγουδισμένο από Χατζηγιάννη! Μου αρέσει πάρα πολύ που ο Χατζηγιάννης δοκιμάζει κάτι τοσο διαφορετικό, που τολμάει να πεί έναν τόσο αιχμηρό στίχο και που αυτοσαρκάζετε...
-
Epitelous ton akoume kai se tragoudi apo allo syntheti
-
-
πολυ καλο κομματι του Μιχάλη !!!!!!!!!!
Kάποιος ζωγράφος θεϊκός μας ζωγραφίζει...
Θα γίνει ΜΕΓΑΛΗ επιτυχία πιστεύω και εγώ.Slim_Shady έγραψε:πολυ καλο κομματι του Μιχάλη !!!!!!!!!!
Δεν μπορώ να πω πως μου είπε κάτι ο Μιχαλιός!
Να αγωνιάς γι'αυτόν και να του δίνεις χαμόγελα, είναι αγάπη