Νότης Σφακιανάκης
-
Re: Νότης Σφακιανάκης
Στειλτε αν θελετε στις μεγαλες σελιδες του Νοτη στο fb αυτο το βιντεο και οσοι εχετε επαφη με καποιο σαιτ καλο θα ηταν να το στειλετε.
Λείπει η Πάνου και η Δήμου, τα πιο σημαντικα δηλαδή.Scorpion86 έγραψε: ↑Παρ Μαρ 29, 2019 2:59 am Ωραίο βίντεο και καλό θα ήταν να κοινοποιηθεί σε προφίλ και σελίδες. Αν και δεν έχουν συμπεριληφθεί αρκετές τοποθετήσεις συναδέλφων του. Αντύπα, Αγγελου Διονυσίου, Γονίδη, Μαζωνάκη, Μαριάντας, Μενιδιάτη κ.α.
100 φορές την Γαρμπή δείχνει...
https://www.youtube.com/watch?v=nKhAdJkRmpg
Η Δήμου υπάρχει εδώ.
Όχι... Για μένα η βάση που πρέπει επαναφέρει ο Νότης είναι αυτή που είχε μέχρι το 2005 περίπου... Με αυτή τον έχω συνδυάσει... Αλλά δεν έχει ρόδακια όμως...
Κοιμόμουνα και ξύπνησα μονάχα που τα αντίκρυσα...
Συμφωνώ η βάση που είχε μέχρι το 2005 "έγραφε" Νότης..οι επόμενες δεν μου άρεσαν δεν ξεχώριζαν. πολύ θα ήθελα να την επαναφέρει.
Αυτος πως εγινε ο "ο τελευταίος τεράστιος του ελληνικού τραγουδιού" που μεχρι πριν το τελευταιο του σουξε δεν υπηρχε στον χαρτη; ενα σουξε τον εβαλε ενα σκαλι κατω απο τον καζατζιδη. ρε τι τραβαμε...
https://true.gr/themis-adamantidis-o-te ... grammou-2/
-
Λεει αντισταρ του πενταγραμμου. Ο Νοτης δεν ειναι πχ αντισταρ. Μεχρι το 2001 ειχε πολυ συχνη παρουσια σε ΜΜΕ και περιοδικα εφημεριδες. Ο Θεμις εννοει οτι κανει μια σχετικη επιτυχια ενω για χρονια ηταν μακρια πο ΜΜΕ κατι πυ εχει αλλαξει τα τελευταια 3 4 χρονια βεβαια. Νομιζω οτι ο Νοτης εχει πει σε καποια συνεντευξη οτο ειναι συγγενεις με τον Θεμη. Νομιζω στη παρουσιαση του Μαζι. Θα ηταν ωραια σκεψη μια μεταξυ τους συνεργασια.sotirakos έγραψε: ↑Παρ Μαρ 29, 2019 3:26 pm Αυτος πως εγινε ο "ο τελευταίος τεράστιος του ελληνικού τραγουδιού" που μεχρι πριν το τελευταιο του σουξε δεν υπηρχε στον χαρτη; ενα σουξε τον εβαλε ενα σκαλι κατω απο τον καζατζιδη. ρε τι τραβαμε...
- Scorpion86
Νομίζω είναι ξαδέρφια.eptapsuxos έγραψε: ↑Παρ Μαρ 29, 2019 7:02 pmΛεει αντισταρ του πενταγραμμου. Ο Νοτης δεν ειναι πχ αντισταρ. Μεχρι το 2001 ειχε πολυ συχνη παρουσια σε ΜΜΕ και περιοδικα εφημεριδες. Ο Θεμις εννοει οτι κανει μια σχετικη επιτυχια ενω για χρονια ηταν μακρια πο ΜΜΕ κατι πυ εχει αλλαξει τα τελευταια 3 4 χρονια βεβαια. Νομιζω οτι ο Νοτης εχει πει σε καποια συνεντευξη οτο ειναι συγγενεις με τον Θεμη. Νομιζω στη παρουσιαση του Μαζι. Θα ηταν ωραια σκεψη μια μεταξυ τους συνεργασια.sotirakos έγραψε: ↑Παρ Μαρ 29, 2019 3:26 pm Αυτος πως εγινε ο "ο τελευταίος τεράστιος του ελληνικού τραγουδιού" που μεχρι πριν το τελευταιο του σουξε δεν υπηρχε στον χαρτη; ενα σουξε τον εβαλε ενα σκαλι κατω απο τον καζατζιδη. ρε τι τραβαμε...
Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
Νομίζω ο Αδαμαντίδης επίσης είχε κάνει το κονέ για να φτάσει στον Νότη το Μα εγώ είμαι Έλληνας...ας επιβεβαιώσει όποιος θυμάται.
Να'ρθεις ξανά ΧΑΡΑΜΑΤΑ.......
- Dimitris96
Ο κρητικος με το βιολί νομιζω το εκανε το κονε
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Dimitris96 την Σάβ Μαρ 30, 2019 9:08 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Notis Sfakianakis
-
Μια συνεργασια Νοτης Αδαμαντιδης Μενιδιατης θα ηταν τεραστιου βεληνεκους.
- Scorpion86
Ωραίο στιγμιότυπο με τα λουλούδια στο καμαρίνι του Νότη, από τον διευθυντή της Panik Records, Γιώργο Αρσενάκο, και το σημείωμα "Καλή Αρχή!! Πάντα δίπλα σου! Γιώργος Αρσενάκος Panik"
Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
Ρε τι νέκρα ήταν αυτή η σημερινή από το κοινό.Σαν κάτι Παρασκευές του Γενάρη έμοιαζε παρά για πρεμιέρα...
Φίλε όταν είσαι στη φάση που είσαι δεν πας να παίξεις και απέναντι σε Ρέμο-Βανδή..Τα έχουμε πει χίλιες φορές χρειάζεται πλέον δυνατό σχήμα και στη Θεσσαλονίκη. Έχει κοινό η Κοκκίνου;
Έχει να κάνει με την τρέλα και τον άνθρωπο...
Νομιζω δεν εννοει οτι ειχε λιγο κοσμο(απο ενα στορι που ειδα γεματο φαινοταν δεν ειμαι σιγουρος) αλλα οτι δεν ειχε καθολου παλμο πολυ ησυχα τα πραγματα.
Τώρα η δικιά σου η φωνή κατάντησε κραυγή!!!
ΚΑΛΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΘΕΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ ΚΑΝΕΤΕ;ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΑΠΟ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΕΙΔΑ ΤΙΓΚΑ ΗΤΑΝ...ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ Ο ΗΛΙΑΣ ΓΙΑ ΠΑΛΜΟ ΘΑ ΕΝΝΟΕΙ...ΠΟΥ ΑΥΤΟ ΜΟΝΟ ΑΜΑ ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ...nikosp έγραψε: ↑Σάβ Μαρ 30, 2019 9:26 amΝομιζω δεν εννοει οτι ειχε λιγο κοσμο(απο ενα στορι που ειδα γεματο φαινοταν δεν ειμαι σιγουρος) αλλα οτι δεν ειχε καθολου παλμο πολυ ησυχα τα πραγματα.
giannis21 έγραψε: ↑Σάβ Μαρ 30, 2019 10:40 amΚΑΛΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΘΕΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ ΚΑΝΕΤΕ;ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΑΠΟ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΕΙΔΑ ΤΙΓΚΑ ΗΤΑΝ...ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ Ο ΗΛΙΑΣ ΓΙΑ ΠΑΛΜΟ ΘΑ ΕΝΝΟΕΙ...ΠΟΥ ΑΥΤΟ ΜΟΝΟ ΑΜΑ ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ...ΓΙΑ ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΜΑΓΑΖΙΟΥ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ.....ΤΙΓΚΑ ΗΤΑΝ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ...nikosp έγραψε: ↑Σάβ Μαρ 30, 2019 9:26 amΝομιζω δεν εννοει οτι ειχε λιγο κοσμο(απο ενα στορι που ειδα γεματο φαινοταν δεν ειμαι σιγουρος) αλλα οτι δεν ειχε καθολου παλμο πολυ ησυχα τα πραγματα.
ΑΣ ΑΝΕΒΑΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΒΙΝΤΕΟ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΜΑΓΑΖΙΟΥ ΣΤΟ FACEBOOK...ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ...
Για τον παλμό μιλάω φυσικά.Αφού έγραψαν ότι ήταν sold out κιόλας και φαινόταν αυτό σε μια πανοραμική φωτογραφία που είδα.Προφανώς και αν δεν είσαι μέσα δεν καταλαβαίνεις την συμμετοχή... αλλά τόσα βίντεο τόσα διαφορετικά τραγούδια και σε κανένα δεν είδα ντόρο...
Εγώ 1.200 άτομα δεν βλέπω πάντως. Ο ντόρος έχει να κάνει και με τον αριθμό του κοινού.
Έχει να κάνει με την τρέλα και τον άνθρωπο...