http://en.wikipedia.org/wiki/Ella_FitzgeraldADAM2 έγραψε:πώς γράφεται?antidoto έγραψε:eilikrina mou sikothike i trixa!! download TORA!!!ADAM2 έγραψε:ποια είναι η τραγουδίστρια στην Αμερική?? δεν την ξέρω (όπως και πολλά άλλα ονόματα από τη λίστα)![]()
ela, ella ... κλπ?
ΦΩΝΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ
-
πιστευω οτι απο αυτες που λες μονο η αλεξιου εχει τετοιο παθος που δεν περιγραφεται...εχει φοβερη φωνη αλλα το παθος της σε κολλαει....μπορει η βισση να εχει μεγαλυτερες φωνητικες δυνατοτητες αλλα ειναι πιο ξερη(καποιες φορες φυσικα)η αλεξιου ειτε σου λεει τη γκαρσονα ειτε το κυμα μαγευει,γιατι ειναι σα να το πιστευει...λιγοι εχουν τετοιο χαρισμα....το ειχε ο καζαντζιδης αλλα σε πολυ δυσαρεστα τραγουδια και λιγο ο νταλαρας...το παθος μου το βγαζουν λιγοι που αξιζει να τους αναφερω και ειναι ολοι παλια γενια....ΤΕΡΖΗΣ,ΜΗΤΡΟΠΑΝΟΣ,ΜΑΡΙΝΕΛΑ(ΠΑΛΙΑ)ΓΑΛΑΝΗ...ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΚΟΜΑ....ΠΑΝΤΩΣ ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΑ,ΑΝ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΞΥΛΟΥΡΗ ΘΑ ΧΑΖΕΨΕΤΕ....πιστευω οτι ηταν ο πιο χαρισματικος ανθρωπος της ΕΛΛΑΔΑΣmasilnto έγραψε:Η Γλυκερία γενικά είναι σταθερή αξία φωνητικά,
τις περισσότερες φορές όμως ψυχρή ερμηνευτικά,
ενώ τις δεκαετίες 80 και 90 μεγαλουργούσε,η μία επιτυχία διαδεχόταν την άλλη.Όπως και υψηλές πωλήσεις.
Όμως το να πει πιο ευπεπτα τραγούδια τότε ήταν σίγουρα κ α ι επιλογή της,πράγμα που σε βάθος χρόνου το έχει πληρώσει,μιας και σαν καλλιτεχνική υπόσταση δεν εκπέμπει την "ιερότητα" της Χαρούλας,της Αρβανιτάκη,της Πρωτοψάλτη (μέχρι πρότινος).
Παρόλα αυτά την είδα στην εκπομπή του Λαζόπουλου,και για την ακρίβεια την άκουσα.Θέλω να πιστεύω πως ήταν μια ατυχής εμφάνιση απλά.

ούτε ένα ευχαριστώ!!!ευχαριστώ Δέσποινα!
http://www.youtube.com/watch?v=m8HJ7o5WV0wblack magic έγραψε:ΞΥΛΟΥΡΗ ΘΑ ΧΑΖΕΨΕΤΕ....πιστευω οτι ηταν ο πιο χαρισματικος ανθρωπος της ΕΛΛΑΔΑΣ
Απλά προσκυνώώώώώ!!!!!!
...το εδώ πουθενά, το τώρα ποτέ...
Βέβαια θεωρώ ιεροσυλία σε ένα φόρουμ που ασχολείται κατα κόρον με τη Δέσποινα και τη Βίσση να αναφέρετε το όνομα του Ξυλούρη... θα βάλω κι άλλο ένα βίντεο..
Χίλια Μύρια Κύματα!
http://www.youtube.com/watch?v=Tq0_h078 ... re=related
Χίλια Μύρια Κύματα!
ela kai esy ti sxesi exeiSD54 έγραψε:Βέβαια θεωρώ ιεροσυλία σε ένα φόρουμ που ασχολείται κατα κόρον με τη Δέσποινα και τη Βίσση να αναφέρετε το όνομα του Ξυλούρη... θα βάλω κι άλλο ένα βίντεο..
Χίλια Μύρια Κύματα!
forum mousikis imaste

Παρε ανασα και παμε...
Το είπα στην υπερβολή του αλλά νομίζω κατάλαβες τι εννοούσα...antidoto έγραψε:ela kai esy ti sxesi exeiSD54 έγραψε:Βέβαια θεωρώ ιεροσυλία σε ένα φόρουμ που ασχολείται κατα κόρον με τη Δέσποινα και τη Βίσση να αναφέρετε το όνομα του Ξυλούρη... θα βάλω κι άλλο ένα βίντεο..
Χίλια Μύρια Κύματα!
forum mousikis imaste

veveos veveos 8)SD54 έγραψε:Το είπα στην υπερβολή του αλλά νομίζω κατάλαβες τι εννοούσα...antidoto έγραψε:ela kai esy ti sxesi exeiSD54 έγραψε:Βέβαια θεωρώ ιεροσυλία σε ένα φόρουμ που ασχολείται κατα κόρον με τη Δέσποινα και τη Βίσση να αναφέρετε το όνομα του Ξυλούρη... θα βάλω κι άλλο ένα βίντεο..
Χίλια Μύρια Κύματα!
forum mousikis imaste![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Παρε ανασα και παμε...
DIAFWNW SE AYTO POU LES...KAI EPISIS H GLIKERIA EXEI POLY MEGALITERH 'IEROTITA" APO THN ARVANITAKI....DIOTI EXEI TA DIPLASIA KAI VALE XRONIA STO TRAGOUDI...masilnto έγραψε:Η Γλυκερία γενικά είναι σταθερή αξία φωνητικά,
ενώ τις δεκαετίες 80 και 90 μεγαλουργούσε,η μία επιτυχία διαδεχόταν την άλλη.Όπως και υψηλές πωλήσεις.
Όμως το να πει πιο ευπεπτα τραγούδια τότε ήταν σίγουρα κ α ι επιλογή της,πράγμα που σε βάθος χρόνου το έχει πληρώσει,μιας και σαν καλλιτεχνική υπόσταση δεν εκπέμπει την "ιερότητα" της Χαρούλας,της Αρβανιτάκη,της Πρωτοψάλτη (μέχρι πρότινος).
Παρόλα αυτά την είδα στην εκπομπή του Λαζόπουλου,και για την ακρίβεια την άκουσα.Θέλω να πιστεύω πως ήταν μια ατυχής εμφάνιση απλά.
THN THEORO PROSOPIKA SPOUDAIA TRAGOUDISTRIA KAI MOU ARESEI O TROPOS POU ERMHNEUEI KAI DEN THN THEORO PSIXRI...
EKANE KATI POLY DIAFORETIKO....DEN HTAN AYTO POU LEME KATHARI DISKOGRAFIA...KAI H FONI TOU HTAN DIAFORETIKI....black magic έγραψε:πιστευω οτι απο αυτες που λες μονο η αλεξιου εχει τετοιο παθος που δεν περιγραφεται...εχει φοβερη φωνη αλλα το παθος της σε κολλαει....μπορει η βισση να εχει μεγαλυτερες φωνητικες δυνατοτητες αλλα ειναι πιο ξερη(καποιες φορες φυσικα)η αλεξιου ειτε σου λεει τη γκαρσονα ειτε το κυμα μαγευει,γιατι ειναι σα να το πιστευει...λιγοι εχουν τετοιο χαρισμα....το ειχε ο καζαντζιδης αλλα σε πολυ δυσαρεστα τραγουδια και λιγο ο νταλαρας...το παθος μου το βγαζουν λιγοι που αξιζει να τους αναφερω και ειναι ολοι παλια γενια....ΤΕΡΖΗΣ,ΜΗΤΡΟΠΑΝΟΣ,ΜΑΡΙΝΕΛΑ(ΠΑΛΙΑ)ΓΑΛΑΝΗ...ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΚΟΜΑ....ΠΑΝΤΩΣ ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΑ,ΑΝ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΞΥΛΟΥΡΗ ΘΑ ΧΑΖΕΨΕΤΕ....πιστευω οτι ηταν ο πιο χαρισματικος ανθρωπος της ΕΛΛΑΔΑΣmasilnto έγραψε:Η Γλυκερία γενικά είναι σταθερή αξία φωνητικά,
KAI FISIKA SEVOMASTE ENAN ANTRWPO SAN TON XILOURI...
GIATI POLLA KOMMATIA TOU MILAGANE STON KOSMO...XORIS NA ANAFERETE STA S'AGAPW M'AGAPAS TI GINETAI ME MAS....
Πειράζει που θεωρώ εγώ πιο ''ιερή'' την Αρβανιτάκη???GUNNER_10 έγραψε:DIAFWNW SE AYTO POU LES...KAI EPISIS H GLIKERIA EXEI POLY MEGALITERH 'IEROTITA" APO THN ARVANITAKI....DIOTI EXEI TA DIPLASIA KAI VALE XRONIA STO TRAGOUDI...masilnto έγραψε:Η Γλυκερία γενικά είναι σταθερή αξία φωνητικά,
THN THEORO PROSOPIKA SPOUDAIA TRAGOUDISTRIA KAI MOU ARESEI O TROPOS POU ERMHNEUEI KAI DEN THN THEORO PSIXRI...

PAIDIA MHN KOLAME RETSETES....DEN EXOUN KAMIA SXESI KAPIA PRAGMATA METAXI TOUS...SD54 έγραψε:Βέβαια θεωρώ ιεροσυλία σε ένα φόρουμ που ασχολείται κατα κόρον με τη Δέσποινα και τη Βίσση να αναφέρετε το όνομα του Ξυλούρη... θα βάλω κι άλλο ένα βίντεο..
Χίλια Μύρια Κύματα!
KAI STO FINALE OK...DEN MILAS GIA THN VERA LAMPROU,THN STELLA MPEZENTAKOU KAI TON VAS VAS....MILAME GIA TON REMO,THN KAITH,THN DESPOINA,THN ANNA,TON NOTH....SHMAINEI OTI DEN EKTIMOUME H NA TO THESW ALLIWS...OTI EIMASTE "ZWA" KAI DEN ANAGNORIZOUME KAI DEN SXOLIAZOUME THETIKA KAI SIGINOUMASTE KAI APO DIAFORETIKOU EIDOUS KALLITEXNES MEGALOU DIAMETRIMATOS SAN TON XILOURI...

SD54 έγραψε:Πειράζει που θεωρώ εγώ πιο ''ιερή'' την Αρβανιτάκη???GUNNER_10 έγραψε:DIAFWNW SE AYTO POU LES...KAI EPISIS H GLIKERIA EXEI POLY MEGALITERH 'IEROTITA" APO THN ARVANITAKI....DIOTI EXEI TA DIPLASIA KAI VALE XRONIA STO TRAGOUDI...masilnto έγραψε:Η Γλυκερία γενικά είναι σταθερή αξία φωνητικά,
THN THEORO PROSOPIKA SPOUDAIA TRAGOUDISTRIA KAI MOU ARESEI O TROPOS POU ERMHNEUEI KAI DEN THN THEORO PSIXRI...![]()
![]()

Πάμε πάλι... το έγραψα στην υπερβολή του....GUNNER_10 έγραψε:PAIDIA MHN KOLAME RETSETES....DEN EXOUN KAMIA SXESI KAPIA PRAGMATA METAXI TOUS...SD54 έγραψε:Βέβαια θεωρώ ιεροσυλία σε ένα φόρουμ που ασχολείται κατα κόρον με τη Δέσποινα και τη Βίσση να αναφέρετε το όνομα του Ξυλούρη... θα βάλω κι άλλο ένα βίντεο..
Χίλια Μύρια Κύματα!
KAI STO FINALE OK...DEN MILAS GIA THN VERA LAMPROU,THN STELLA MPEZENTAKOU KAI TON VAS VAS....MILAME GIA TON REMO,THN KAITH,THN DESPOINA,THN ANNA,TON NOTH....SHMAINEI OTI DEN EKTIMOUME H NA TO THESW ALLIWS...OTI EIMASTE "ZWA" KAI DEN ANAGNORIZOUME KAI DEN SXOLIAZOUME THETIKA KAI SIGINOUMASTE KAI APO DIAFORETIKOU EIDOUS KALLITEXNES MEGALOU DIAMETRIMATOS SAN TON XILOURI...

Παρόλα αυτά θα μπορούσα να σου πω πολλά για αυτά που έγραψες στο μήνυμα... αλλά δεν θα το κάνω γιατί θα γεμίσουμε με πόστς άχρηστα με το θέμα... κάποια άλλη στιγμή...

TI AKRIVOS NA MOU PEIS DILADI???STO SXOLIO SOU APANTISA APLA...ESTO KAI AN TO EIPES GIA IPERVOLI...SD54 έγραψε:Πάμε πάλι... το έγραψα στην υπερβολή του....GUNNER_10 έγραψε:PAIDIA MHN KOLAME RETSETES....DEN EXOUN KAMIA SXESI KAPIA PRAGMATA METAXI TOUS...SD54 έγραψε:Βέβαια θεωρώ ιεροσυλία σε ένα φόρουμ που ασχολείται κατα κόρον με τη Δέσποινα και τη Βίσση να αναφέρετε το όνομα του Ξυλούρη... θα βάλω κι άλλο ένα βίντεο..
Χίλια Μύρια Κύματα!
KAI STO FINALE OK...DEN MILAS GIA THN VERA LAMPROU,THN STELLA MPEZENTAKOU KAI TON VAS VAS....MILAME GIA TON REMO,THN KAITH,THN DESPOINA,THN ANNA,TON NOTH....SHMAINEI OTI DEN EKTIMOUME H NA TO THESW ALLIWS...OTI EIMASTE "ZWA" KAI DEN ANAGNORIZOUME KAI DEN SXOLIAZOUME THETIKA KAI SIGINOUMASTE KAI APO DIAFORETIKOU EIDOUS KALLITEXNES MEGALOU DIAMETRIMATOS SAN TON XILOURI...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Παρόλα αυτά θα μπορούσα να σου πω πολλά για αυτά που έγραψες στο μήνυμα... αλλά δεν θα το κάνω γιατί θα γεμίσουμε με πόστς άχρηστα με το θέμα... κάποια άλλη στιγμή...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Εγώ για την ιστορία να πω ότι η Γλυκερία συμμετέχει για πρώτη φορά σε δίσκο το 1977,ενώ η πρώτη της επιτυχία είναι το 1978 με το "Μην κάνεις όνειρα".(το 1974 συμμετέχει στο "Να η ευκαιρία").
Απτην άλλη η Αρβανιτάκη συμμετέχει για πρώτη φορά σε δίσκο του Βαγγέλη Γερμανού το 1981,ενώ από το 1982-83,η Οπισθοδρομική Κομπανία,γνωρίζει σημαντική επιτυχία στην επικράτεια.
Απτην άλλη η Αρβανιτάκη συμμετέχει για πρώτη φορά σε δίσκο του Βαγγέλη Γερμανού το 1981,ενώ από το 1982-83,η Οπισθοδρομική Κομπανία,γνωρίζει σημαντική επιτυχία στην επικράτεια.
-
ΤΟ ΝΑ ΜΙΛΗΣΩ ΕΓΩ ΓΙΑ ΤΗ ΓΛΥΚΕΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΠΩ. ΑΣ ΑΦΟΥΓΚΡΑΣΤΟΥΜΕ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΦΡΑΣΕΙΣ ΜΕΓΑΛΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΩΝ ΤΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ. ΘΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΜΙΚΗ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΚΑΙ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΝΤΑΛΑΡΑ (ΠΟΥ ΣΥΜΦΩΝΩ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ). ΓΙΑ ΜΕΝΑ Η ΓΛΥΚΕΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΕΡΜΗΝΕΥΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΕΝΗ ΒΙΤΑΛΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΕΞΙΟΥ! ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙ Η ΓΛΥΚΕΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΨΥΧΡΗ ΟΤΑΝ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ! ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ! ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ... ΕΤΗ ΦΩΤΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΒΑΝΙΤΑΚΗ! ΕΛΕΟΣ ΠΑΙΔΙΑ! ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΕ ΜΟΥ ΜΟΝΟ ΠΩΣ ΕΡΜΗΝΕΥΟΥΝ ΤΟ ΤΖΙΒΑΕΡΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΟΥΠΕΣ! Η ΑΡΒΑΝΙΤΑΚΗ ΕΧΕΙ ΜΑΓΕΥΤΙΚΗ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟΤΙΚΑ Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΓΛΥΚΕΡΙΑΣ ΣΤΑ ΜΕ ΣΑ ΤΗΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ ΤΟΥ ΄80!masilnto έγραψε:Η Γλυκερία γενικά είναι σταθερή αξία φωνητικά,
Η Αγάπη είναι ελεύθερη... ΓλΥκΕρΙα
Άλλο το καλός και άλλο το μεγάλος. Επίσης άλλο το μεγάλος και άλλο το σπουδαίος.Stefan έγραψε:ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ Η ΓΛΥΚΕΡΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΠΩΣ ΟΤΙ ΓΡΑΦΩ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ! ΓΕΝΙΚΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΓΡΑΨΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΩ ΓΝΩΜΕΣ! ΣΑΣ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΤΗ ΠΗΓΗ.pianist έγραψε:Λιβανο γεννήθηκε και στο Παρίσι κυρίως μεγαλούργησε...elena3 έγραψε:h dalida den einai italida!!prepei na einai gallia...pantws oxi italia!100%
Αλλά ας μην ξεχνάμε πως όλες οι πληροφορίες προερχονται από φαν της Γλυκερίας που τη θεωρεί και την μεγαλύτερη Ελληνίδα τραγουδίστρια, μην ξεχνιόμαστε!![]()
![]()
![]()
ΑΛΛΑ Η ΓΛΥΚΕΡΙΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΙΣΤΗ ΦΩΝΗ! ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΠΑΝΤΑ!
Υπάρχουν τουλάχιστον 5 εν ενεργεία τραγουδίστριες πρόχειρα πρόχειρα, που έχουν μεγαλύτερο κύρος, έργο, εκτόπισμα από τη Γλυκερία.