Airplay Week 52 (22-28 Dec)
+1freddaras έγραψε:εγω δεν ειμαι βισσικος....!!!!!!!!!creativeuser έγραψε:ΕΛΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ 'ΧΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΝΑ ΒΙΣΣΗ.ΑΦΟΥ ΕΣΕΝΑ ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ Σ'ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΘΑ ΤΟ ΘΕΩΡΗΣΕΙΣ.mad4vandi έγραψε:sorry,alla to parelthon mexri to 5 nmz eftase...epitixia to 8eoreite afto gia mia ANNA VISSI?creativeuser έγραψε:Ε ΑΦΟΥ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΟΥ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΤΟ ΚΕΦΙ ΤΙ ΝΑ ΠΩ.ΠΕΡΙ ΟΡΕΞΕΩΣ...mad4vandi έγραψε:patose sta airplays i anna!
μου αρεσει η βανδη πιο πολυ απο την βισση....!!!!
αλλα παραδεχομαι οτι το τελευταιο της cd ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ!!!!!!!
εχει πολυ δυνατα τραγουδια μεσα και πραγματικα επιτελους.......η βισση βγαζει κατι αντάξιο της ΦΩΝΑΡΑΣ που εχει......και φυσικα της ιστοριας της....
το για ενα λεπτο το απαγορευμενο η το κοντρα ειναι τραγουδια που η βανδη βλεπει πλεον μονο στον υπνο της......τα βλεπει!!!!!!!!
τωρα τι νο5 η νο7 λεμε....
απο κει και περα η γυναικα εχει ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ καριερα...βγαζει ενα δισκο μακρια απο τα μπουζουκια η τα χορευτικα "τσιφτελο ποπ" και γενικα κανει μια μεγαλη αλλαγη και μεις λεμε οτι το νο5 ειναι αποτυχια....!!!!!!!!
δηλαδη τα τελευταία ΑΘΛΙΑ singles της βανδη που πηγαν στο νο1 βοήθησαν σε τιποτα το cd η εκαναν κατι καλο στην καριερα της.......????
ισα ισα το αντιθετο!!!!!!!!!!
ολοι λεγανε για τις κλεψιές του φοιβου και για το χαλι της βανδη και κανεις δεν αγόραζε το cd.......!!!!!!!!
μια χαρα τα παει η βισση....μια χαρα ειναι το νο5.......
και το νο5 ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΡΙΕΡΑΣ μονο αποτυχία δεν ειναι......!!!!!
θελω να δω αν η βανδη συνεχίσει ετσι οταν θα ειναι στην ηλικια της βισση........
μαλλον το νο25 θα μας φαίνεται σουξε........
![]()
λίγα και πολλά
όλα είναι στο πλάνο..
όλα είναι στο πλάνο..