Ο ΒΕΡΤΗΣ ΠΗΓΕ ΧΕΒΕΝ;

Επιλέξτε για να συζητήσετε θέματα που αφορούν την ελληνική pop ή λαϊκή μουσική σκηνή...
ouffou

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ouffou »

PENELOPE έγραψε:ΣΥΜΦΩΝΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΒΕΡΤΗ!

ΕΠΙΣΗΣ ΚΙ ΕΓΩ ΤΟΝ ΘΕΩΡΩ 'ΚΑΚΟ' ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΛΑΙΒ!ΧΑΛΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!ΑΛΛΟΥ Ο ΤΟΝΟΣ,ΑΛΛΟΥ ΟΙ ΝΟΤΕΣ,ΑΛΛΟΥ Ο ΝΙΚΟΣ...ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΜΑΚΡΟΣΥΡΤΑ 'ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ',ΤΑ ΛΕΕΙ Κ ΓΡΗΓΟΡΑ ΜΕΡΙΚΑ,ΒΡΑΣΤΑ!ΕΙΧΑ ΦΥΓΕΙ ΚΑΙ ΠΗΓΑ ΣΤΑ ΚΑΜΑΡΙΝΙΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΚΑΤΙ ΑΥΤΟΓΡΑΦΑ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΙΤΩΣΩ ΤΗ ΜΕΤΩΠΙΚΗ ΜΕ ΤΙΣ ΝΟΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΑΝΑΝ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥΣ...
ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΜΦΑΝΙΣΙΜΟΣ,ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΤΟΣ ΚΑΙ ΧΟΡΟΠΗΔΗΧΤΟΣ...

ΤΑ 3 ΠΡΩΤΑ ΤΟΥ ΣΙΝΤΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΑΝ...ΜΕΤΑ ΕΚΟΨΑ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ...ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ Η ΠΙΟ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΣΑ ΣΥΝΟΛΟ ΗΤΑΝ ΑΥΤΗ ΜΕ ΤΟ ΘΕΟΦΑΝΟΥΣ...ΚΙ Η ΠΙΟ ΑΔΙΚΗΜΕΝΗ...

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΙΣΑΞΙΟΣ ΤΟΥ ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ,ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΣΕ ΣΤΕΝΟΧΩΡΗΣΩ ΝΤΙΜΗ,ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΣ ΓΙΑ ΜΕΝΑ...ΑΣΧΕΤΩΣ ΤΟΥ ΤΙ ΠΑΙΖΟΥΝ ΡΥΘΜΟΣ ΚΑΙ ΣΦΕΡΑ,ΠΟΥ ΟΙ ΠΛΕΙΛΙΣΤ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΣΤΗΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΚΑΘΟΔΗΓΟΥΜΕΝΕΣ...

Ο ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΣ ΥΠΗΡΧΕ,ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ...ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗΣ ΟΝΤΩΣ!ΕΡΜΗΝΕΥΤΗΣ ΜΕ ΦΩΝΗ ΚΑΘΑΡΗ,ΜΕ ΕΡΜΗΝΕΙΕΣ ΜΕΣΤΕΣ ΜΕ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ...

'ΣΤΑΡ' ΤΥΠΟΥ ΝΙΚΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΣΕΖΟΝ,ΟΣΟ ΔΙΑΡΚΟΥΝ ΤΑ ΣΟΥΞΕΔΑΚΙΑ ΤΟΥΣ...ΚΙ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΦΡΕΣΚΙΑ Η ΩΡΑΙΑ ΦΑΤΣΟΥΛΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΑΝΥΠΑΝΤΡΟΙ...ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ...
Penelope 8ea!! :lol:
Ouffou has just signed in....
Viewmaster

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Viewmaster »

Νομίζω ότι είναι η πρώτη φορά που θα συμφωνήσω απόλυτα με την Πηνελόπη 8)
ntimhs
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ntimhs »

Kαλά εγώ ας πουμε άμα βλέπω live τον Βέρτη απλά τον προσκυνάω.
Θέλετε λόγω ρεπερτορίου, θέλετε λόγω φάτσας, μάλλον όλα μαζί.

Εν αντιθέσει με τον Πλούταρχο που δεν μου κάνει καμία αίσθηση να τον ακούσω ζωντανά σε μαγαζί.

Γούστα είναι αυτα...
ouffou

kala enas adiaforos tragoudistakos einai pou exei akoma 5-6 xronia poly karieras.
happy_end

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από happy_end »

GUNNER_10 έγραψε: simfono....alla to best pou evgale(o xristos kai h panagia)
mpike sto 49 kai xathike....
Ναι, τώρα που πήγε η Γαρμπή στο #1 που είχε να το δει από την εποχή του χαλκού, επικαλουμαστε και το IFPI στις απαντήσεις μας;;;; Τόσα χρόνια πού ήτανε το γελοίο chart;; Που σημασία είχε μόνο το airplay;; :lol: :lol: :lol:
Τώρα το βλέπω καθαρά ...
KaitoVios

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από KaitoVios »

happy_end έγραψε:Ναι, τώρα που πήγε η Γαρμπή στο #1 που είχε να το δει από την εποχή του χαλκού, επικαλουμαστε και το IFPI στις απαντήσεις μας;;;; Τόσα χρόνια πού ήτανε το γελοίο chart;; Που σημασία είχε μόνο το airplay;; :lol: :lol: :lol:
Σωστά!
Τι να πουν & άλλες που είναι εκτός & από τα δύο (ifpi & airplay), όπως & από τις πίστες;;;

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

BACK TO VERTIS PLEASE!
(που το πάνε που το φέρνουνε ορισμένοι, πάντα πρέπει να πετάξουν μια μπηχτή για την Καίτη σε κάθε θέμα... έλεος)
[b][url]http://www.garbofans.gr[/url][/b]
Krouela
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Krouela »

Signomi ala sas aresi i fatsa tou Verti ? Εικόνα
Krouela agapes mou, Krouela
ADAM2
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ADAM2 »

Krouela έγραψε:Signomi ala sas aresi i fatsa tou Verti ? Εικόνα
Εικόνα :lol: :lol: :lol:
Nothing lasts forever but the earth and sky
KaitoVios

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από KaitoVios »

Τα δε ρούχα ασχολίαστα! :shock:
[b][url]http://www.garbofans.gr[/url][/b]
GUNNER_10

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GUNNER_10 »

happy_end έγραψε:
GUNNER_10 έγραψε: simfono....alla to best pou evgale(o xristos kai h panagia)
mpike sto 49 kai xathike....
Ναι, τώρα που πήγε η Γαρμπή στο #1 που είχε να το δει από την εποχή του χαλκού, επικαλουμαστε και το IFPI στις απαντήσεις μας;;;; Τόσα χρόνια πού ήτανε το γελοίο chart;; Που σημασία είχε μόνο το airplay;; :lol: :lol: :lol:
vre koule antrwpe to lew dioti o vertis xtipise platina me ta proigoumena albums pw... :lol:
exakoloythw na protimw to airplay enos diskou para thn ifpi... :wink:
sigoura xarika(dioti h garbi den exei ta mesa proothisis allwn kallitexnwn)alla pio poly xairomai pou anevainei to airplay tou diskou stadiaka kai opou evgale clipara.. :wink:
GUNNER_10

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GUNNER_10 »

ntimhs έγραψε:Kαλά εγώ ας πουμε άμα βλέπω live τον Βέρτη απλά τον προσκυνάω.
Θέλετε λόγω ρεπερτορίου, θέλετε λόγω φάτσας, μάλλον όλα μαζί.

Εν αντιθέσει με τον Πλούταρχο που δεν μου κάνει καμία αίσθηση να τον ακούσω ζωντανά σε μαγαζί.

Γούστα είναι αυτα...
h diafora tou enos me ton allo einai h exis..
o enas exei diskografia megali..o allos oxi,o enas exei fonara,o allos einai sta oria tou parafonou...o enas einai kallitexnis kai o allos diaskedastis(pou signomi alla kai apo ton verti iparxoun polloi kaliteroi diaskedastes..vlepe kalidis...gamw ta programmata..alla einai afwnos)
tora an theoreis pos tha akoume se 6 xronias to pos na to exigiso..ok..ena souxe htan pou perase...mexri ekei...den tithetai kan thema sigrisis twn dio...
creativeuser

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από creativeuser »

GUNNER_10 έγραψε:
exakoloythw na protimw to airplay enos diskou para thn ifpi... :wink:
ΜΑ ΟΥΤΕ ΤΟ MUSIC CONTROL ΠΑΡΑΔΕΧΕΣΤΕ (ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΣΕ ΚΑΛΗ ΘΕΣΗ Η ΚΑΙΤΗ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ :lol: :lol: )
Δως μου ένα παγάκι
Viewmaster

Οσοι δεν παραδεχόμαστε IFPI και Music Control έχουμε κάθε λόγο να το κάνουμε μιας και είναι κοινό μυστικό το τι συμβαίνει!! :)
creativeuser

Viewmaster έγραψε:Οσοι δεν παραδεχόμαστε IFPI και Music Control έχουμε κάθε λόγο να το κάνουμε μιας και είναι κοινό μυστικό το τι συμβαίνει!! :)
ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΕΓΩ.ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΕΡΓΩΣ ΤΟ ΕΚΑΣΤΟΤΕ SITE ΒΑΦΤΙΖΕΤΑΙ ΞΑΝΑ ΩΣ "ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ" ΟΤΑΝ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ Ο ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ. :wink:
Δως μου ένα παγάκι
Viewmaster

creativeuser έγραψε:
Viewmaster έγραψε:Οσοι δεν παραδεχόμαστε IFPI και Music Control έχουμε κάθε λόγο να το κάνουμε μιας και είναι κοινό μυστικό το τι συμβαίνει!! :)
ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΕΓΩ.ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΕΡΓΩΣ ΤΟ ΕΚΑΣΤΟΤΕ SITE ΒΑΦΤΙΖΕΤΑΙ ΞΑΝΑ ΩΣ "ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ" ΟΤΑΝ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ Ο ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ. :wink:
Μπα...δεν πιστεύω ότι κάποιος το θεωρεί αξιόπιστο,απλά επειδή δεν υπάρχουν άλλες πηγές "γνώσης" χαιρόμαστε ή λυπόμαστε με αυτό :lol: :lol: :lol: !Απ'το ολότελα καλή κι η Παναγιώταινα που λένε
Άβαταρ μέλους
PENELOPE
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από PENELOPE »

ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΠΕΣ ΟΤΙ ΤΟΝ ΕΚΤΙΜΑΣ ΛΟΓΩ ΕΡΜΗΝΕΙΑΣ,ΘΑ ΤΟ ΠΑΘΑΙΝΑ ΤΟ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ!

ΚΙ Ο ΑΔΕΡΦΟΣ ΜΟΥ ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΛΕΓΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΑΡΧΟ ΚΙ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΕΙΔΕ ΛΑΙΒ,ΚΑΤΕΛΗΞΕ ΜΕΤΑ ΣΤΑ ΚΑΜΑΡΙΝΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΣΥΓΧΑΙΡΕΙ...
ouffou

KaitoVios έγραψε:Τα δε ρούχα ασχολίαστα! :shock:
ma giati to les auto? forouse ta idia enas ntavatzis se ena mpourdelo poleiteleias pou piga prosfata! 8)
ouffou

creativeuser έγραψε:
Xriste mou posi diaf8ora sto mataio touto kosmo! :cry:
ouffou

PENELOPE έγραψε:ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΠΕΣ ΟΤΙ ΤΟΝ ΕΚΤΙΜΑΣ ΛΟΓΩ ΕΡΜΗΝΕΙΑΣ,ΘΑ ΤΟ ΠΑΘΑΙΝΑ ΤΟ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ!

ΚΙ Ο ΑΔΕΡΦΟΣ ΜΟΥ ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΛΕΓΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΑΡΧΟ ΚΙ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΕΙΔΕ ΛΑΙΒ,ΚΑΤΕΛΗΞΕ ΜΕΤΑ ΣΤΑ ΚΑΜΑΡΙΝΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΣΥΓΧΑΙΡΕΙ...
ego pali mporei na diapra3o en psyxro dolofonia. o monos logos pou den to kano einai giati den vrika kapoio e8elonti na mou fernei tsigara. 8) :lol:
creativeuser

ouffou έγραψε:
creativeuser έγραψε:
Xriste mou posi diaf8ora sto mataio touto kosmo! :cry:
ΕΣΥ ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΕΡΙ ΑΝΕΜΩΝ ΣΟΥ ΕΧΩ ΕΤΟΙΜΑΣΕΙ ΕΝΑ "ΠΑΚΕΤΑΚΙ". :lol:
Δως μου ένα παγάκι
Απάντηση