θα γινει σάλος απο το κράξιμο

ασ κατεβασουν (οπως και κανουν)στα 9 ευρω το δισκο να κανουν και κατι καλο σαν υλικο για να πουλησουν κατι...just feel έγραψε:γιατι ισως αυτος ειναι ο μεσος ορος που πουλανε τα cd πια..πρεπει να το καταλαβουμε...!
οντως γιατι παντως στο βραχων εφυγαν κουτες με την συναυλια..αν γινεται αυτο σε καθε συναυλια..δν μου φαινεται παραξενο!Entek έγραψε:ISWS na mhn einai me to palio sistima entelws...
px: to 7 egine 2P me to palio diladi 60 000 kai ekane akoma 36 000 me to kainourio (diladi akoma 3P)... (sinolo 96 000)
kai to Apagorevmeno na egine Xriso me to palio 15 000 + 1 1/2 platina (18 000) me to kainourio diladi 33 000...
ISWS panta
an sou pw oti mperdeutikaEntek έγραψε:ISWS na mhn einai me to palio sistima entelws...
px: to 7 egine 2P me to palio diladi 60 000 kai ekane akoma 36 000 me to kainourio (diladi akoma 3P)... (sinolo 96 000)
kai to Apagorevmeno na egine Xriso me to palio 15 000 + 1 1/2 platina (18 000) me to kainourio diladi 33 000...
ISWS panta
δεν νομιζω παιδια οτι εχουν προλαβει ακομα να καταφερουν να μετρουνε λιανικες πωλησεις...αν ηταν ετσι θα εβγαινε το chart.Entek έγραψε:vasika kai egw pistevw pws apo to neo sistima kai meta (neo chart diladi) 8a metroun ta xrisa kai tis platines me poliseis. An einai etsi tote makari... Isws na arxisan idi kai i 5 platines tou xatzigianni na einai 60 000 PWLISEIS kai oxi topothetiseis. To idio kai gia ti vissi klp klp klp
Gia tin Kaiti ksexasa na rotisw. Den to 8ewrw diolou api8ano na einai xriso.. an 8elete rotiste. exw para8esei to e-mail...