Αλλα σαν τον Μιχαλη...supernatural22 έγραψε:Ωραία αγόρια,σε σχέση με άλλα συγκροτήματα!
Οι "Μέλισσες" στο Mega Star!
Re: Οι "Μέλισσες" στο Mega Star!
poli kalo 
-
supernatural22
Σαν το Μιχάλη,όχι!tgoj18 έγραψε:Αλλα σαν τον Μιχαλη...supernatural22 έγραψε:Ωραία αγόρια,σε σχέση με άλλα συγκροτήματα!
supernatural22 έγραψε:Σαν το Μιχάλη,όχι!tgoj18 έγραψε:Αλλα σαν τον Μιχαλη...supernatural22 έγραψε:Ωραία αγόρια,σε σχέση με άλλα συγκροτήματα!
hakkinen έγραψε:Το τραγούδι μου έκανε σαν κομμένο του Χγιάννη από την Ακατάλληλη σκηνή.
Δεν βλέπω να έχουν μέλλον.
+1
Παρε ανασα και παμε...
- billakos24
ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΟ ''ΚΡΥΦΑ''.
Ο ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΠΟΚΕΜΟΝ...'Η ΝΤΙΤΖΙΜΟΝ,ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΚΡΙΒΩΣ...
Ο ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΠΟΚΕΜΟΝ...'Η ΝΤΙΤΖΙΜΟΝ,ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΚΡΙΒΩΣ...
All of our endings can be found in our beginnings...
billakos24 έγραψε:Ο ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΠΟΚΕΜΟΝ...'Η ΝΤΙΤΖΙΜΟΝ,ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΚΡΙΒΩΣ...
Nothing lasts forever but the earth and sky
-
supernatural22
Εμένα μ'αρέσει ο τραγουδιστής,είναι τεκνάκι!ADAM2 έγραψε:billakos24 έγραψε:Ο ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΠΟΚΕΜΟΝ...'Η ΝΤΙΤΖΙΜΟΝ,ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΚΡΙΒΩΣ...![]()
![]()
![]()
θα συμφωνήσω παρ' όλα αυτά!
Θα συμφωνησω, ειναι και πολυ καλο παιδιsupernatural22 έγραψε:Εμένα μ'αρέσει ο τραγουδιστής,είναι τεκνάκι!ADAM2 έγραψε:billakos24 έγραψε:Ο ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΠΟΚΕΜΟΝ...'Η ΝΤΙΤΖΙΜΟΝ,ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΚΡΙΒΩΣ...![]()
![]()
![]()
θα συμφωνήσω παρ' όλα αυτά!
-
supernatural22
Περιμένω το cd!Θα σκίσουν σίγουρα,γιατί είναι πολύ καλό συγκρότημα!
aman bre supernatural krine kai kanena gia th fwnh toysupernatural22 έγραψε:Ωραία αγόρια,σε σχέση με άλλα συγκροτήματα!
από φωνή, κορμάρα για supernatural....Iasonas έγραψε:aman bre supernatural krine kai kanena gia th fwnh toysupernatural22 έγραψε:Ωραία αγόρια,σε σχέση με άλλα συγκροτήματα!

"Rock Your Sunday" MELISSES LIVE 7/2/10 (starts 19:00) BROOKLYN the city bar (Ν. Πλαστήρα 51 Καλαμαριά, Θεσ/νίκη)
Το BROOKLYN the city bar παρουσιάζει τα «ROCK YOUR SUNDAY» powered by STOLICHNAYA sponsored by Fiat Εσκιάδης.
Στο πρώτο live θα εμφανιστεί το νέο ελληνικό pop-rock group "ΜΕΛΙΣΣΕΣ" την Κυριακή το απόγευμα 7 Φεβρουαρίου (έναρξη στις 19:00).
Το BROOKLYN the city bar βρίσκεται στην παραλία της Καλαμαριάς (Νικ. Πλαστήρα 51 Περιοχή Αρετσού 2310-488409) στη Θεσσαλονίκη.
http://melissesthegroup.blogspot.com/
oso ki an latrevw to Krifa, den pavei na einai 1 mono tragoudi! ti 8a deis se sinavlia sigkrotimatos pou exei mono 1 tragoudi????
Κάτι μου λέει ότι σύντομα θα 'ρθουν καλύτερες μέρες!!!
-
supernatural22
Θα τραγουδήσουν αυτό,και άλλα ελληνικά και ξένα από άλλους καλλιτέχνεςEntek έγραψε:oso ki an latrevw to Krifa, den pavei na einai 1 mono tragoudi! ti 8a deis se sinavlia sigkrotimatos pou exei mono 1 tragoudi????
obviously! alla einai mia sinavlia pou 8a mporouses na deis kai apo alla sigkrotimata. to oti einai i melisses den einai wow! siga! ena (para poli kalo men, ena de) tragoudi evgalan!supernatural22 έγραψε:Θα τραγουδήσουν αυτό,και άλλα ελληνικά και ξένα από άλλους καλλιτέχνεςEntek έγραψε:oso ki an latrevw to Krifa, den pavei na einai 1 mono tragoudi! ti 8a deis se sinavlia sigkrotimatos pou exei mono 1 tragoudi????
Κάτι μου λέει ότι σύντομα θα 'ρθουν καλύτερες μέρες!!!
Στις εμφανισεις τους τραγουδουν απο τα προστυχα εσωρουχα του Καρβελα μεχρι το Bad Romance της Lady Gaga! 
θέλω να πάω στο live τους σε λίγες μέρες... για να δούμεtgoj18 έγραψε:Στις εμφανισεις τους τραγουδουν απο τα προστυχα εσωρουχα του Καρβελα μεχρι το Bad Romance της Lady Gaga!
Και εγω ηθελα να παω... αλλα εχω πανελληνιες... :PADAM2 έγραψε:θέλω να πάω στο live τους σε λίγες μέρες... για να δούμεtgoj18 έγραψε:Στις εμφανισεις τους τραγουδουν απο τα προστυχα εσωρουχα του Καρβελα μεχρι το Bad Romance της Lady Gaga!
Ελπιζω το καλοκαιρι να ναι με Ελενα!