Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
fylakas_aggelos έγραψε:Λατρεύω Μελίνα.4 χρόνια παλεύει γι'αυτό το δίσκο.Ελπίζω τον επόμενο μήνα να έχει κυκλοφορήσει.
Ελπίζω να μην έχει μέσα ότι έχει κυκλοφορήσει αυτά τα χρόνια!
Ναι θα έχει το "Δεν έχω διεύθυνση","Καλοκαίρι αγκαλιά μου","Τετάρτη βράδυ" & "Το κρύο και η μοναξιά".Το "Άλλη μια φορά" δεν θα το έχει.Γενικά δεν έχει βγάλει άλλα,αυτά τα χρόνια.Θα έχει 8 τραγούδια σε μουσική του Γιώργου Παπαδόπουλου και σε στίχους του Κυριάκου Ντούμου, 4 σε μουσική-στίχους Αντώνη Μιτζέλου + "Το κρύο και η μοναξιά" που είναι σε στίχους της Σάννυς Μπαλτζή.
Δεν ξέρουμε όμως πόσα τραγούδια έχει έτοιμα ακόμα.Μπορεί να μην έχει άλλα,και να θέλει αυτά να κυκλοφορήσει.
Από τέλος 2009 που υπέγραψε στη heaven ηχογράφησε 2-3 με Καραδήμο,από τα οποία βγήκε το Άλλη Μια Φορά μόνο,συμμετείχε στο cd-single του Αντώνη Βαρδή "Στην άκρη του ονείρου" με το ντουέτο τους "Δεν μετανιώνω" και μετά ηχογράφησε "Το κρύο και η μοναξιά" και από το 2011 ξεκίνησε να ετοιμάζει το δίσκο αρχικά τα 8 κομμάτια με Γιώργο Παπαδόπουλο και στη συνέχεια προστέθηκε και ο Μιτζέλος.
Μπορεί να πιστεύει πολύ στο δίσκο,και εφόσον είναι έτοιμος εδώ και τουλάχιστον 2 χρόνια,πρέπει να κυκλοφορήσει.
Πάντως έχει να βγάλει ολοκληρωμένο δίσκο σχεδόν 9 χρόνια,από το "Παιχνίδι είναι" που κυκλοφόρησε τον Οκτώβριο του 2005 και είχε και το υπέροχο διαχρονικό της κομμάτι "Το λάθος".Μετά,το 2008 έβγαλε το cd-single "Ψηλά τακούνια" και το best of "Στο δρόμο" που είχε εκτός από τις επιτυχίες της, και τις συμμετοχές της (Ναι θα πω, και τα 2 κομμάτια της στους Απέναντι) , 2 από τα 3 κομμάτια του cd-single "Ψηλά τακούνια",2 διασκευές και 1 νέα ηχογράφηση.
Τραγικό πάντως στην Ελλάδα που ζούμε μία τόσο σημαντική ερμηνεύτρια να κυκλοφορεί τον επόμενο δίσκο της μετά από 9 χρόνια,με τόσες αναβολές,ενώ σε αυτά τα χρόνια ο Οικονομόπουλος να έχει βγάλει 8-9 δίσκους.
Ναι,έχει πάρει πολλές αναβολές το album!!!"Δεν θέλω ήχο" λέγεται το τραγούδι (μουσική : Γιώργος Παπαδόπουλος , στίχοι : Κυριάκος Ντούμος) , ενώ μάλλον θα υπάρχει και το "Ο χρόνος νικά" σε μουσική-στίχους του Αντώνη Μιτζέλου,το οποίο είναι για την ταινία "Κοινός παρονομαστής".
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος fylakas_aggelos την Δευ Μαρ 31, 2014 9:07 pm, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.