Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Φρικιαστική είναι η εικόνα της Έλενας πλέον καθώς και η καριέρα της.
Δεν θ' ασχοληθώ άλλο με την πρώην pop star-νυν μπουζουξού (αποτυχημένη ακόμα και σε αυτό όπως είδαμε
φέτος στον Βοτανικό ) και με τους 15χρονους fans της. Καλό μάθημα αύριο.
Slim_Shady έγραψε:Ψιλοακυρίλα τα φετινά σε υποψηφιότητες.
50 συγκροτήματα με ξένα ονόματα ( ούτε θυμάμαι ποιοι είναι ποιοι ) και κλασσικά βίσση,ρουβάς,χατζηγιάννης,παπαρίζου.
Τα βαρέθηκα πια.Το μόνο που μένει είναι αν δω την δρακουλοαπέργη να παίρνει το βραβείο του πρωτοεμφανιζόμενου
H Βίσση δεν συγκαταλέγεται στα κλασσικά για το MAD. Αν αντί Βίσση έβαζες Βανδή τότε ναι. Τα κλασικά!
Κάτι μου λέει ότι σύντομα θα 'ρθουν καλύτερες μέρες!!!
Επαναλαμβάνω. Η Βίσση δεν έχει πάει τόσες φορές στα VMA. Κατ' ακρίβειαν δύο μόνο φορές. Η Βανδή, Ρουβας, Παπαρίζου νομίζω πήγαν και στις 10 τελετές, αν όχι τουλάχιστον στις 8.
Ναι, στα ποπ - κορν συμφωνώ. Όχι στα VMA όμως. Φυσικά της εποχές των ποπ κορν οι δίσκοι της άξιζαν τα βραβεία Τραύμα-Αντίδοτο-Αγάπη Υπερβολική-Κραυγή. Ήταν η χρυσή (ή μάλλον πολιπλατινένια) εποχή της Εδώ μερικές φορές είναι εντελώς unfounded τα βραβεία. Πχ Παπαρίζου και Ρουβάς κάτι γυναίκες της χρονιάς εντελώς αδικαιολόγητα!
afn έγραψε:Μα λογικά ούτε φέτος θα πάει... Απλά λέω πως έχει χορτάσει βραβεία πια, ας πάρει και καμιά νεότερη, δεν πειράζει...
δεν σχολιάζω τόσο τα βραβεία αυτά καθ αυτά, αλλά το σχόλειο του slim. Έχω συμφιλιωθεί με την ιδέα ότι τα συγκεκριμένα βραβεία πάνε σε όσους τους πάνε στο MAD!