Τι ήταν; Στίχοι;Scorpion86 έγραψε:Mία γεύση από το τραγούδι "Πόσο σ' αγαπώ" σε στίχους-μουσική Γιώργου Μουκίδη που θα αποτελέσει το ντουέτο Νότη-Πέγκυς στην πίστα του Φωταέριου!
Πηγή: https://www.facebook.com/video.php?v=10 ... =2&theater
Νότης Σφακιανάκης
Re: ΝΟΤΗΣ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ THREAD
Έχει να κάνει με την τρέλα και τον άνθρωπο...
- Scorpion86
Oχι, έχει και ήχο, πάνω στον οποίο τραγουδά ο Μουκίδης.jdarmody έγραψε:Τι ήταν; Στίχοι;Scorpion86 έγραψε:Mία γεύση από το τραγούδι "Πόσο σ' αγαπώ" σε στίχους-μουσική Γιώργου Μουκίδη που θα αποτελέσει το ντουέτο Νότη-Πέγκυς στην πίστα του Φωταέριου!
Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
ΚΑΙΙΙΙΙΙ????Πως σου ακουστηκε???ειναι οντως καλο???Scorpion86 έγραψε:Oχι, έχει και ήχο, πάνω στον οποίο τραγουδά ο Μουκίδης.jdarmody έγραψε:Τι ήταν; Στίχοι;Scorpion86 έγραψε:Mία γεύση από το τραγούδι "Πόσο σ' αγαπώ" σε στίχους-μουσική Γιώργου Μουκίδη που θα αποτελέσει το ντουέτο Νότη-Πέγκυς στην πίστα του Φωταέριου!
- Scorpion86
Nαι καλό ακούγεται...Ερωτική μπαλάντα...notisokin έγραψε:ΚΑΙΙΙΙΙΙ????Πως σου ακουστηκε???ειναι οντως καλο???Scorpion86 έγραψε:Oχι, έχει και ήχο, πάνω στον οποίο τραγουδά ο Μουκίδης.jdarmody έγραψε:Τι ήταν; Στίχοι;Scorpion86 έγραψε:Mία γεύση από το τραγούδι "Πόσο σ' αγαπώ" σε στίχους-μουσική Γιώργου Μουκίδη που θα αποτελέσει το ντουέτο Νότη-Πέγκυς στην πίστα του Φωταέριου!
Καμιά τηλεοπτική εμφάνιση του Nότη προβλέπεται μέχρι την πρεμιέρα;
-
Συνέντευξη στη Νανά Παλαιτσάκη το 1998.
Μαλλί, βάτα συμπεθέρα, ντέφι-ντέφι.
-
Καλησπέρα σε όλους! Με αφορμή την επικείμενη κυκλοφορία του νέου δίσκου του Νότη, αποφάσισα να εγγραφώ μέλος της κοινότητας. Θα ήθελα να εκφράσω την δυσαρέσκειά μου για το νέο τραγούδι του, που φέρει τον τίτλο "Τέρμα το ράδιο". Είναι κρίμα ένας καλλιτέχνης του μεγέθους του Νότη να μπαίνει στην διαδικασία να ερμηνεύσει ένα τέτοιο φθηνοτράγουδο, που δεν συναντάς ούτε στα πρώτα του δισκογραφικά βήματα (βλέπε δίσκο "Με το Ν και με το Σ"), δηλαδή όταν οι επιλογές τραγουδιών ήταν σαφώς πιο περιορισμένες. Μακάρι να μην το συμπεριελάμβανε στον νέο δίσκο και στην θέση του να έμπαινε το ¨Να μην χαράξει" ή έστω ένα οποιοδήποτε άλλο, έστω μέτριο τραγούδι, καθώς το εν λόγω είναι ένα άθλιο καγκουροτράγουδο.
- Scorpion86
Eίχε προτάσεις από 4 εκπομπές, την μία την απέρριψε (Τατιάνα).jdarmody έγραψε:Καμιά τηλεοπτική εμφάνιση του Nότη προβλέπεται μέχρι την πρεμιέρα;
Εχει αποφασίσει να πάει στον Σεφερλή. Τώρα το πότε δεν το ξέρω ακόμα...
-
Στα θετικα της προηγουμενης χρονιας νομιζω ειναι οτι επεσαν οι μασκες για τους περισσοτερους στον καλλιτεχνικο χωρο αλλα και σ'αυτον της τηλεορασης..δεν εκπλησσομαι που απερριψε την κα Στεφανιδου..ας παει στον Μαρκο..τουλαχιστον αυτος δεν παρασυρθηκε απο το ρευμα..και παλι ευχαριστουμε Scorpion86 για τις πληροφοριες.
Πραγματικά, εχει ενδιαφέρον το ολο ζήτημα. Συγγνώμη δηλαδή, η Τατιανα με ποια λογική τον καλεί; Λίγη τσιπα πια. Αν και δεν τρελαινομαι κ με την ιδεα του Σεφερλή και κατα ποσο μπορει να κανει σοβαρή συνέντευξη, νομιζω ειναι η καλύτερη επιλογή.filcollins έγραψε:Στα θετικα της προηγουμενης χρονιας νομιζω ειναι οτι επεσαν οι μασκες για τους περισσοτερους στον καλλιτεχνικο χωρο αλλα και σ'αυτον της τηλεορασης..δεν εκπλησσομαι που απερριψε την κα Στεφανιδου..ας παει στον Μαρκο..τουλαχιστον αυτος δεν παρασυρθηκε απο το ρευμα..και παλι ευχαριστουμε Scorpion86 για τις πληροφοριες.
Θεωρώ οτι η επιλογή του τραγουδιού εχει να κανει περισσότερο με τη σχέση Νοτη-Μουκιδη παρα με το τραγούδι αυτο καθ'αυτο. Σε καθε περίπτωση δεν θα ηταν πολυ δύσκολο να βρεθεί κατι καλύτερο!vaptisma_piros έγραψε:Καλησπέρα σε όλους! Με αφορμή την επικείμενη κυκλοφορία του νέου δίσκου του Νότη, αποφάσισα να εγγραφώ μέλος της κοινότητας. Θα ήθελα να εκφράσω την δυσαρέσκειά μου για το νέο τραγούδι του, που φέρει τον τίτλο "Τέρμα το ράδιο". Είναι κρίμα ένας καλλιτέχνης του μεγέθους του Νότη να μπαίνει στην διαδικασία να ερμηνεύσει ένα τέτοιο φθηνοτράγουδο, που δεν συναντάς ούτε στα πρώτα του δισκογραφικά βήματα (βλέπε δίσκο "Με το Ν και με το Σ"), δηλαδή όταν οι επιλογές τραγουδιών ήταν σαφώς πιο περιορισμένες. Μακάρι να μην το συμπεριελάμβανε στον νέο δίσκο και στην θέση του να έμπαινε το ¨Να μην χαράξει" ή έστω ένα οποιοδήποτε άλλο, έστω μέτριο τραγούδι, καθώς το εν λόγω είναι ένα άθλιο καγκουροτράγουδο.
Ελπιζω τα αλλα δυο του Μουκιδη που θα περιεχει ο δισκος να ειναι καπως πιο ποιοτικα και αναλογα ενορχηστρωμενα...!jdarmody έγραψε:Θεωρώ οτι η επιλογή του τραγουδιού εχει να κανει περισσότερο με τη σχέση Νοτη-Μουκιδη παρα με το τραγούδι αυτο καθ'αυτο. Σε καθε περίπτωση δεν θα ηταν πολυ δύσκολο να βρεθεί κατι καλύτερο!vaptisma_piros έγραψε:Καλησπέρα σε όλους! Με αφορμή την επικείμενη κυκλοφορία του νέου δίσκου του Νότη, αποφάσισα να εγγραφώ μέλος της κοινότητας. Θα ήθελα να εκφράσω την δυσαρέσκειά μου για το νέο τραγούδι του, που φέρει τον τίτλο "Τέρμα το ράδιο". Είναι κρίμα ένας καλλιτέχνης του μεγέθους του Νότη να μπαίνει στην διαδικασία να ερμηνεύσει ένα τέτοιο φθηνοτράγουδο, που δεν συναντάς ούτε στα πρώτα του δισκογραφικά βήματα (βλέπε δίσκο "Με το Ν και με το Σ"), δηλαδή όταν οι επιλογές τραγουδιών ήταν σαφώς πιο περιορισμένες. Μακάρι να μην το συμπεριελάμβανε στον νέο δίσκο και στην θέση του να έμπαινε το ¨Να μην χαράξει" ή έστω ένα οποιοδήποτε άλλο, έστω μέτριο τραγούδι, καθώς το εν λόγω είναι ένα άθλιο καγκουροτράγουδο.
Με τη λογική ότι θα γίνει τζέρτζελο και θα πιάσει έστω διψήφια νούμερα τηλεθέασης.jdarmody έγραψε: Πραγματικά, εχει ενδιαφέρον το ολο ζήτημα. Συγγνώμη δηλαδή, η Τατιανα με ποια λογική τον καλεί; Λίγη τσιπα πια. Αν και δεν τρελαινομαι κ με την ιδεα του Σεφερλή και κατα ποσο μπορει να κανει σοβαρή συνέντευξη, νομιζω ειναι η καλύτερη επιλογή.
Life is a RollerCoaster...
Η Τατιάνα; Νομίζω ότι μετα τη συμπεριφορά της στη τελευταια τους συνέντευξη, δεν πρόκειται να δεχόταν ο Νότης να ξανακάνει συνέντευξη μαζι της. Το χε πει κι η ιδια.ΜΑΓΔΑ έγραψε:Με τη λογική ότι θα γίνει τζέρτζελο και θα πιάσει έστω διψήφια νούμερα τηλεθέασης.
- SFAKattack10
Περιμενε να βγει ο δισκος, τοσα κοινωνικα θα εχει!vaptisma_piros έγραψε: Θα ήθελα να εκφράσω την δυσαρέσκειά μου για το νέο τραγούδι του, που φέρει τον τίτλο "Τέρμα το ράδιο".

Εγω δεν νομιζω να την κανει την συνεντευξη ο Σεφερλης, μαλλον ο Νεζος θα την κανει αν τελικα γινει.jdarmody έγραψε:Αν και δεν τρελαινομαι κ με την ιδεα του Σεφερλή και κατα ποσο μπορει να κανει σοβαρή συνέντευξη, νομιζω ειναι η καλύτερη επιλογή.
Έχει γράψει κάτι τραγουδάκια ο Γερμενής στον Οικονομόπουλο και δεν μου φαίνεται καθόλου περίεργο που δεν θα είναι στο δίσκο του Νότη φέτος. Μια από τα ίδια κι αυτός.
Στον προηγουμενο δισκο του Οικονομοπουλου...υπηρχαν και τραγουδια του Β.Δημα...!!!(οπως και να'χει...κανενα απο αυτα δεν θα ηθελα να πιανουν χωρο στο δισκο του Νοτη...οποτε ολα καλα)jdarmody έγραψε:Έχει γράψει κάτι τραγουδάκια ο Γερμενής στον Οικονομόπουλο και δεν μου φαίνεται καθόλου περίεργο που δεν θα είναι στο δίσκο του Νότη φέτος. Μια από τα ίδια κι αυτός.
Έχω παρατηρήσει ότι στην ελληνική τηλεόραση οι διαθέσεις αλλάζουν σύμφωνα με τις ανάγκες της τηλεθέασης. "Είπα- ξείπα" ένα πράμα.jdarmody έγραψε:Η Τατιάνα; Νομίζω ότι μετα τη συμπεριφορά της στη τελευταια τους συνέντευξη, δεν πρόκειται να δεχόταν ο Νότης να ξανακάνει συνέντευξη μαζι της. Το χε πει κι η ιδια.ΜΑΓΔΑ έγραψε:Με τη λογική ότι θα γίνει τζέρτζελο και θα πιάσει έστω διψήφια νούμερα τηλεθέασης.
Γι' αυτό και δε θεωρώ αφύσικο που του τηλεφώνησαν από την εκπομπή της Τατιάνας.
Σαφώς και ο Νότης έκανε πολύ καλά που την απέρριψε.
Life is a RollerCoaster...
Αυτο βεβαια δεν ισχυει μονο στην ελληνικη τηλεοραση...ας μην ξεχναμε οτι και το σχημα Νοτης-Πεγκη μεχρι πριν λιγο καιρο θεωρουσαμε οτι ειναι απιθανο να συμβει!!!(αρχικα απο πλευρας του Νοτη και επειτα απο απο την πλευρα της Πεγκης)ΜΑΓΔΑ έγραψε:Έχω παρατηρήσει ότι στην ελληνική τηλεόραση οι διαθέσεις αλλάζουν σύμφωνα με τις ανάγκες της τηλεθέασης. "Είπα- ξείπα" ένα πράμα.jdarmody έγραψε:Η Τατιάνα; Νομίζω ότι μετα τη συμπεριφορά της στη τελευταια τους συνέντευξη, δεν πρόκειται να δεχόταν ο Νότης να ξανακάνει συνέντευξη μαζι της. Το χε πει κι η ιδια.ΜΑΓΔΑ έγραψε:Με τη λογική ότι θα γίνει τζέρτζελο και θα πιάσει έστω διψήφια νούμερα τηλεθέασης.
Ακριβώς. Γιατί και με αφορμή τις δηλώσεις του Οικονομόπουλου είπε κάτι του στυλ " δεύτερος Σφακιανάκης μας βγήκε", ενώ ο Νότης ειχε πει κάτι πολύ διαφορετικό που αυτή ήθελε να το παρουσιάσει αλλιώς. Βασικά, πολύ σκουπιδαριό στη τηλεόραση και καμιά αρκετά σοβαρή εκπομπή για να βγεις. Ο Νέζος ειναι μια σχετικά νορμαλ επιλογή αν γίνει για να δουμε και μια ωραία συνέντευξη επιτέλους.ΜΑΓΔΑ έγραψε:Έχω παρατηρήσει ότι στην ελληνική τηλεόραση οι διαθέσεις αλλάζουν σύμφωνα με τις ανάγκες της τηλεθέασης. "Είπα- ξείπα" ένα πράμα.jdarmody έγραψε:Η Τατιάνα; Νομίζω ότι μετα τη συμπεριφορά της στη τελευταια τους συνέντευξη, δεν πρόκειται να δεχόταν ο Νότης να ξανακάνει συνέντευξη μαζι της. Το χε πει κι η ιδια.ΜΑΓΔΑ έγραψε:Με τη λογική ότι θα γίνει τζέρτζελο και θα πιάσει έστω διψήφια νούμερα τηλεθέασης.