ΝΕΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΕΣ 2011!
Re: ΝΕΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΕΣ 2011!
Τι άλλη νέα κυκλοφορία έχουμε λοιπόν? 

Να αγωνιάς γι'αυτόν και να του δίνεις χαμόγελα, είναι αγάπη
Εξαιρετικό πρέπει να είναι το cd της Ευρυδίκης,νέα κομμάτια,πολλοί συνεργάτες,και μάλλον διπλό cd όπου θα υπάρχουν και επανεκτελέσεις των μεγαλύτερων επιτυχιών της!
Μιχάλης Χατζηγιάννης - Αξίζω (CD-Rip)
http://www.youtube.com/watch?v=ydp6pcsY ... re=feedlik
Πάρα πολύ κολλητικό!!!!!Λιώνω!!!!!!!!!!!!!
http://www.youtube.com/watch?v=ydp6pcsY ... re=feedlik
Πάρα πολύ κολλητικό!!!!!Λιώνω!!!!!!!!!!!!!
Δεν μου αρέσουν οι επανεκτελέσεις... Προτιμώ λίγα και καλά νέα τραγούδια!supernatural22 έγραψε:Εξαιρετικό πρέπει να είναι το cd της Ευρυδίκης,νέα κομμάτια,πολλοί συνεργάτες,και μάλλον διπλό cd όπου θα υπάρχουν και επανεκτελέσεις των μεγαλύτερων επιτυχιών της!
Συμφωνω και εγω με αυτο.afn έγραψε:Δεν μου αρέσουν οι επανεκτελέσεις... Προτιμώ λίγα και καλά νέα τραγούδια!supernatural22 έγραψε:Εξαιρετικό πρέπει να είναι το cd της Ευρυδίκης,νέα κομμάτια,πολλοί συνεργάτες,και μάλλον διπλό cd όπου θα υπάρχουν και επανεκτελέσεις των μεγαλύτερων επιτυχιών της!
I like people too much or not at all.
Από ότι μου είπαν από το fanclub της,το πιο πιθανό είναι να γίνει 2πλό cd,με 20 τραγούδια,στο πρώτο 10 νέα τραγούδια,και στο δεύτερο τα 4 από το digital EP και 6 επανεκτελέσεις.stelios έγραψε:Συμφωνω και εγω με αυτο.afn έγραψε:Δεν μου αρέσουν οι επανεκτελέσεις... Προτιμώ λίγα και καλά νέα τραγούδια!supernatural22 έγραψε:Εξαιρετικό πρέπει να είναι το cd της Ευρυδίκης,νέα κομμάτια,πολλοί συνεργάτες,και μάλλον διπλό cd όπου θα υπάρχουν και επανεκτελέσεις των μεγαλύτερων επιτυχιών της!
Πάλι καλά... Ξέρουμε ποια θα ξαναπεί?
Όχι,αλλά οι περισσότερες αν όχι όλες οι επανεκτελέσεις θα είναι από αυτά που της έγραψε του Θεοφάνους!Τα αγαπημένα της πάντως είναι το "Πόσο λίγο με ξέρεις" και το "Μίσησέ με" και τα λέει πάντα στο προγράμμά της!!!!afn έγραψε:Πάλι καλά... Ξέρουμε ποια θα ξαναπεί?
Περιμένουμε τα αποτελέσματα λοιπόν! Μακάρι να είναι προσεγμένο αυτό που κάνει!!
-
Δικαίως.Υπέροχα και τα δύο...supernatural22 έγραψε:Όχι,αλλά οι περισσότερες αν όχι όλες οι επανεκτελέσεις θα είναι από αυτά που της έγραψε του Θεοφάνους!Τα αγαπημένα της πάντως είναι το "Πόσο λίγο με ξέρεις" και το "Μίσησέ με" και τα λέει πάντα στο προγράμμά της!!!!afn έγραψε:Πάλι καλά... Ξέρουμε ποια θα ξαναπεί?
Μαλλί, βάτα συμπεθέρα, ντέφι-ντέφι.
αγαπημενα και τα δυο πολυ.MusicLover έγραψε:Δικαίως.Υπέροχα και τα δύο...supernatural22 έγραψε:Όχι,αλλά οι περισσότερες αν όχι όλες οι επανεκτελέσεις θα είναι από αυτά που της έγραψε του Θεοφάνους!Τα αγαπημένα της πάντως είναι το "Πόσο λίγο με ξέρεις" και το "Μίσησέ με" και τα λέει πάντα στο προγράμμά της!!!!afn έγραψε:Πάλι καλά... Ξέρουμε ποια θα ξαναπεί?

I like people too much or not at all.
- stathis2b_
Ο Κοντόπουλος στο twitter του έγραψε :
Mix session for new single @sakisrouvas #excited
Άρα λογικά μέσα στην εβδομάδα θα ακούσουμε νέο Ρουβά

Mix session for new single @sakisrouvas #excited
Άρα λογικά μέσα στην εβδομάδα θα ακούσουμε νέο Ρουβά

Δεν έκλεισε ούτε χρόνο το παράφορα, έλεος... 

Και το "Σπάσε το Χρόνο" είχε βγει 1 χρόνο μετά την αρχική κυκλοφορία του cd "Ήρθες",και όμως το album βγήκε πολύ αργότερα.Οπότε και να βγει νέο single,το album θα αργήσει πολύ!Stavros έγραψε:Δεν έκλεισε ούτε χρόνο το παράφορα, έλεος...
Stavros έγραψε:Δεν έκλεισε ούτε χρόνο το παράφορα, έλεος...
Το τελευταίο του επίσημο single ήταν το "Οι δύο μας" πριν από 8 μήνες. Δεν είναι λοιπόν παράλογο να βγάλει νέο τραγούδι. Όσο για αλμπούμ , μετά από 4 σούπερ χιτ που έβγαλε το "παράφορα" πάει σε επόμενο. Λογικό είναι.
Λίγο βιαστική η κίνηση, αλλά επιλογή του είναι! 

- stathis2b_