Αφήστε που έχω την εντύπωση ότι η συνέντευξη μπορεί να γίνει μέσα από τα...άδυτα του "Φωταέριου", στις πρόβες.

Πότε υπήρξε ενημέρωση σχετικά με το πρόγραμμα στο εκάστοτε μαγαζί όπου εμφανιζόταν ο Νότης για να υπάρχει τώρα? Και καλύτερα που δεν γίνεται, για να υπάρχει μεγαλύτερο ενδιαφέρον. Αν βγάζαν αναλυτικά τι θα συμβεί και το playlist του προγράμματος μετά γιατί να πας να το δεις? Αλλωστε, ο Νότης με εξαίρεση τα πρώτα τραγούδια των προγραμμάτων του που είναι στάνταρ τα υπόλοιπα είναι διαφορετικά ανά ημέρα.bebest έγραψε: Επίσης πλησίαζει η πρεμιέρα και ακόμα δεν ξέρουμε τίποτα για το πρόγραμμα..Μήπως υπάρχει καμιά πληροφοριία>?
Εντάξει η αλήθεια είναι ότι αν ο Νότης θέλει να τα πει, θα το πάει μόνος του προς τα κει..απλά δεν θα υπάρχει αυτή η " προβοκατόρικη" στάση Λιάγκα ή Τατιάνας πχ. Η προακρόαση θα γίνει τελικά;Scorpion86 έγραψε:Mε Νέζο ή Σεφερλή ξέρεις ότι δεν θα υπάρχουν οι κλασικές ερωτήσεις που υπάρχουν σε όλες τις συνεντέυξεις του Νότη της τελευταίας τριετίας...περί θρησκείας, πολιτικής. ομοφυλόφιλων...
Αφήστε που έχω την εντύπωση ότι η συνέντευξη μπορεί να γίνει μέσα από τα...άδυτα του "Φωταέριου", στις πρόβες.
Πέρυσι υπήρχε η πληροφορία ότι θα ξεκινάνε με τη Βανδή μαζί , γύρω στις 12. Επίσης στη συνέχεια θα είχε κοινωνικά τραγούδια , υπήρχαν κάποιες πληροφορίες φέτος μόνο το ντούετο ξέρουμε.Scorpion86 έγραψε:Πότε υπήρξε ενημέρωση σχετικά με το πρόγραμμα στο εκάστοτε μαγαζί όπου εμφανιζόταν ο Νότης για να υπάρχει τώρα? Και καλύτερα που δεν γίνεται, για να υπάρχει μεγαλύτερο ενδιαφέρον. Αν βγάζαν αναλυτικά τι θα συμβεί και το playlist του προγράμματος μετά γιατί να πας να το δεις? Αλλωστε, ο Νότης με εξαίρεση τα πρώτα τραγούδια των προγραμμάτων του που είναι στάνταρ τα υπόλοιπα είναι διαφορετικά ανά ημέρα.bebest έγραψε: Επίσης πλησίαζει η πρεμιέρα και ακόμα δεν ξέρουμε τίποτα για το πρόγραμμα..Μήπως υπάρχει καμιά πληροφοριία>?
Και το ότι διέρρευσε το ντουέτο με την Πέγκυ είναι υπεραρκετό ως πληροφορία για το πρόγραμμα στο Φωταέριο.
Και σαν τι θα τον ρωτήσουν;Scorpion86 έγραψε:Mε Νέζο ή Σεφερλή ξέρεις ότι δεν θα υπάρχουν οι κλασικές ερωτήσεις που υπάρχουν σε όλες τις συνεντέυξεις του Νότη της τελευταίας τριετίας...περί θρησκείας, πολιτικής. ομοφυλόφιλων...
Oτιδηποτε μαθω σχετικο θα ενημερωσω, ακομα δεν υπαρχει πληροφορηση.jdarmody έγραψε:Η προακρόαση θα γίνει τελικά;
Κανεις λαθος, ο Νοτης τα αποκαλυψε αυτα αρκετο καιρο μετα και ενω ειχε ακυρωθει το σχημα με Βανδη και ειχε γινει αυτο με Βουρλιωτη. Στον Θεμο. Επισημα δεν ειχε βγει τιποτα για το προγραμμα.bebest έγραψε:Πέρυσι υπήρχε η πληροφορία ότι θα ξεκινάνε με τη Βανδή μαζί , γύρω στις 12. Επίσης στη συνέχεια θα είχε κοινωνικά τραγούδια , υπήρχαν κάποιες πληροφορίες φέτος μόνο το ντούετο ξέρουμε.Scorpion86 έγραψε:Πότε υπήρξε ενημέρωση σχετικά με το πρόγραμμα στο εκάστοτε μαγαζί όπου εμφανιζόταν ο Νότης για να υπάρχει τώρα? Και καλύτερα που δεν γίνεται, για να υπάρχει μεγαλύτερο ενδιαφέρον. Αν βγάζαν αναλυτικά τι θα συμβεί και το playlist του προγράμματος μετά γιατί να πας να το δεις? Αλλωστε, ο Νότης με εξαίρεση τα πρώτα τραγούδια των προγραμμάτων του που είναι στάνταρ τα υπόλοιπα είναι διαφορετικά ανά ημέρα.bebest έγραψε: Επίσης πλησίαζει η πρεμιέρα και ακόμα δεν ξέρουμε τίποτα για το πρόγραμμα..Μήπως υπάρχει καμιά πληροφοριία>?
Και το ότι διέρρευσε το ντουέτο με την Πέγκυ είναι υπεραρκετό ως πληροφορία για το πρόγραμμα στο Φωταέριο.
Αν γινει απο Νεζο ετσι εχω την εντυπωση οτι θα γινει. Υπαρχουν θεματα να συζητησει. Καταρχην η συνεργασια με την Πεγκυ γεννα απο μονη της ερωτηματα αρκετα , οπως εχει να τον ρωτησε και για τον νεο δισκο. Σιγουρα θα γινει ερωτηση και για το πως βλεπει το Music School. Την κανει παντου αυτην την ερωτηση ο Νεζος, να προωθησει και τοο προιον του καναλιου που εργαζεται. Βεβαια απο το Νοτη μην περιμενει γλυκολογα.J&B έγραψε:Και σαν τι θα τον ρωτήσουν;Scorpion86 έγραψε:Mε Νέζο ή Σεφερλή ξέρεις ότι δεν θα υπάρχουν οι κλασικές ερωτήσεις που υπάρχουν σε όλες τις συνεντέυξεις του Νότη της τελευταίας τριετίας...περί θρησκείας, πολιτικής. ομοφυλόφιλων...
Κάποιες φορές απορώ δεν έχει βαρεθεί να τον ρωτάνε τα ίδια και τα ίδια;
Μακάρι πάντως να γίνει στο Φωταέριο η συνεντευξή, να πάρουμε μια γεύση απ' ό,τι ετοιμάζει...
Ελπίζω να μη γίνει! Ας έχουμε μια φορά αυτό το αίσθημα αναμονής! Στις Αυτοτελείς Ιστορίες όπως και στο Ματωμένο δάκρυ είχε τραγουδήσει στο μαγαζί ήδη κάποια τραγούδια ο Νότης πριν βγει ο δίσκος και πάνω κάτω κάτι ξέραμε. Δε ξέρω βέβαια κατά πόσο παίζει όντως να γίνει.Scorpion86 έγραψε:Oτιδηποτε μαθω σχετικο θα ενημερωσω, ακομα δεν υπαρχει πληροφορηση.jdarmody έγραψε:Η προακρόαση θα γίνει τελικά;
Ισως να μη νγινει προακροαση ολου του δισκου...αλλα μπορει στη συνεντευξη που θα δωσει,να δωσει και ενα ακομα τραγουδι να το παιξουμε σαν προμο!!!(και καλα σαν διαφημιση και του δισκου,αλλα και της εκπομπης-συνεντευξης)jdarmody έγραψε:Ελπίζω να μη γίνει! Ας έχουμε μια φορά αυτό το αίσθημα αναμονής! Στις Αυτοτελείς Ιστορίες όπως και στο Ματωμένο δάκρυ είχε τραγουδήσει στο μαγαζί ήδη κάποια τραγούδια ο Νότης πριν βγει ο δίσκος και πάνω κάτω κάτι ξέραμε. Δε ξέρω βέβαια κατά πόσο παίζει όντως να γίνει.Scorpion86 έγραψε:Oτιδηποτε μαθω σχετικο θα ενημερωσω, ακομα δεν υπαρχει πληροφορηση.jdarmody έγραψε:Η προακρόαση θα γίνει τελικά;
Καλα αυτο δεν νομιζω να παιζει οτι και καλα εθεσε βετο για τραγουδια.bebest έγραψε: Σιγά να μην έθεσε βέτο ο Νότης μη δώσει στον Οικονομόπουλο ή σε οποιοδήποτε άλλο τραγούδι και φυσικά ο ίδιος δεν θα χάλαγε τη σχέση με το Νότη.
Aνέβηκε 15 θέσεις σε σχέση με την προηγούμενη εβδομάδα. Κάτι λέει αυτό...
Να πουμε οτι σε πολλες συνεντευξεις εδω και χρονια ο Νοτης ελεγε οτι η Ζηνα τοτε στο cosmos τον ειχε κρεμασει!Θεωρουσε τη συνεργασια του μαζι της ενα απο τα 2 πιο σημαντικα λαθη-επιλογες που εχει κανει και ελεγε οτι δεν υπαρχει περιπτωση να ξανασυνεργαστει μαζι της!πιστευω οτι και η Ζηνα με την σταση της εχει δειξει το πως αισθανεται για τον Νοτη!!!Οσο αφορα το μαγαζι....δεν εχω διαβασει πουθενα ακομα θετικα σχολια για την εξυπηρετηση και για τον χωρο παρα μονον αρνητικα (οσο ηταν ο Μαζω με Γαρμπη εκει)!Scorpion86 έγραψε:Στον...αέρα η πρεμιέρα του σχήματος στο "Φωταέριο"!!!
Εχουν προκύψει αρκετά εμπόδια που έχουν να κάνουν με την συνεργασία του Νότη και της Πέγκυ με τους υπευθύνους του μαγαζιού και την γενικότερη συμπεριφορά των ιθυνόντων του Φωταέριο προς τον κόσμο που κάνει κρατήσεις. Παρουσιάζονται αρκετά απροετοίμαστοι και ερασιτέχνες σε αρκετά επίπεδα.
Ο Νότης είναι έξαλλος!!!
Υπάρχει το σενάριο να μην γίνει η πρεμιέρα στις 5 Δεκεμβρίου!
Το κλίμα μεταξύ Νότη και Πέγκυς είναι πολύ καλό. Τα εμπόδια προκύπτουν από το εργατικό δυναμικό του μαγαζιού το οποίο δείχνει να μην έχει καταλάβει τι σχήμα έχει αναλάβει...notisokin έγραψε:Να πουμε οτι σε πολλες συνεντευξεις εδω και χρονια ο Νοτης ελεγε οτι η Ζηνα τοτε στο cosmos τον ειχε κρεμασει!Θεωρουσε τη συνεργασια του μαζι της ενα απο τα 2 πιο σημαντικα λαθη-επιλογες που εχει κανει και ελεγε οτι δεν υπαρχει περιπτωση να ξανασυνεργαστει μαζι της!πιστευω οτι και η Ζηνα με την σταση της εχει δειξει το πως αισθανεται για τον Νοτη!!!Οσο αφορα το μαγαζι....δεν εχω διαβασει πουθενα ακομα θετικα σχολια για την εξυπηρετηση και για τον χωρο παρα μονον αρνητικα (οσο ηταν ο Μαζω με Γαρμπη εκει)!Scorpion86 έγραψε:Στον...αέρα η πρεμιέρα του σχήματος στο "Φωταέριο"!!!
Εχουν προκύψει αρκετά εμπόδια που έχουν να κάνουν με την συνεργασία του Νότη και της Πέγκυ με τους υπευθύνους του μαγαζιού και την γενικότερη συμπεριφορά των ιθυνόντων του Φωταέριο προς τον κόσμο που κάνει κρατήσεις. Παρουσιάζονται αρκετά απροετοίμαστοι και ερασιτέχνες σε αρκετά επίπεδα.
Ο Νότης είναι έξαλλος!!!
Το θεμα Νοτης-Πεγκη το ανεφερα περισσοτερο πληροφοριακα.....!!!Ηθελα απλα να τονισω οτι για το μαγαζι δεν εχω διαβασει αλλα και ουτε ακουσει κατι θετικο!!!(να σημειωσω οτι εγω προσωπικα δεν εχω παει)!Scorpion86 έγραψε:Το κλίμα μεταξύ Νότη και Πέγκυς είναι πολύ καλό. Τα εμπόδια προκύπτουν από το εργατικό δυναμικό του μαγαζιού το οποίο δείχνει να μην έχει καταλάβει τι σχήμα έχει αναλάβει...notisokin έγραψε:Να πουμε οτι σε πολλες συνεντευξεις εδω και χρονια ο Νοτης ελεγε οτι η Ζηνα τοτε στο cosmos τον ειχε κρεμασει!Θεωρουσε τη συνεργασια του μαζι της ενα απο τα 2 πιο σημαντικα λαθη-επιλογες που εχει κανει και ελεγε οτι δεν υπαρχει περιπτωση να ξανασυνεργαστει μαζι της!πιστευω οτι και η Ζηνα με την σταση της εχει δειξει το πως αισθανεται για τον Νοτη!!!Οσο αφορα το μαγαζι....δεν εχω διαβασει πουθενα ακομα θετικα σχολια για την εξυπηρετηση και για τον χωρο παρα μονον αρνητικα (οσο ηταν ο Μαζω με Γαρμπη εκει)!Scorpion86 έγραψε:Στον...αέρα η πρεμιέρα του σχήματος στο "Φωταέριο"!!!
Ο Νότης είναι έξαλλος!!!
Τα ίδια κάθε φορά. Έχει κάποιο άλλο σχήμα πρεμιέρα την ίδια ημέρα μήπως; Μήπως δεν έχουν κρατήσεις; Αυτό από που προκύπτει;Scorpion86 έγραψε:Στον...αέρα η πρεμιέρα του σχήματος στο "Φωταέριο"!!!
Ο Νότης είναι έξαλλος!!!