Καταρχην ''ρε'' να πεις στη γκόμενά σου. Δεύτερο, το Όλα Καλά είναι λαικοποπ, τρίτο το είχα πάρει απο μαύρο το cd οπότε δεν μπορούσα να ξέρω ποιός είχε γράψει τι.MusicLover έγραψε:Ποια είχαν κλαρίνο ρε; Το μόνο λαϊκότροπο του Φοίβου ήταν το Άσπρο μαύρο. Το Όλα καλά, το Υπάρχεις και το Disco girl είναι ποπ. Τα άλλα δεν ήταν του Φοίβου στο δίσκο αυτό. Περισσότερα λαϊκά του είχε γράψει ο Καρβέλας βασικά.. Τότε είχε πει τα περισσότερα λαϊκότροπα...minerboh έγραψε:Δεν νομίζω αλλά έχει λαικά...ελαφρολαικά κομμάτια ο μιστερ Έτοιμοι? στο ρεπερτόριό του.manos έγραψε:paidaki έγραψε:
kalo akougete alla kalytera na to elege kapoios allos...alithia exei xanapei zempekiko o rouvas?
Θα μου πάρει καιρό και Χίλια Μίλια ενω υπήρχαν και αρκετά κομμάτια με κλαρίνο δια χειρός Φοίβου στο Όλα Καλά!
ΝΕΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΕΣ 2012!
Re: ΝΕΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΕΣ 2012!
Ο Σάκης έχει πεί λαικόποπ τραγούδια αλλά δεν έχει κάνει ποτέ single ένα τραγούδι με λαικό ρυθμό,ένα χασάπικο ή ένα ζεμπέκικο.minerboh έγραψε:Καταρχην ''ρε'' να πεις στη γκόμενά σου. Δεύτερο, το Όλα Καλά είναι λαικοποπ, τρίτο το είχα πάρει απο μαύρο το cd οπότε δεν μπορούσα να ξέρω ποιός είχε γράψει τι.MusicLover έγραψε:Ποια είχαν κλαρίνο ρε; Το μόνο λαϊκότροπο του Φοίβου ήταν το Άσπρο μαύρο. Το Όλα καλά, το Υπάρχεις και το Disco girl είναι ποπ. Τα άλλα δεν ήταν του Φοίβου στο δίσκο αυτό. Περισσότερα λαϊκά του είχε γράψει ο Καρβέλας βασικά.. Τότε είχε πει τα περισσότερα λαϊκότροπα...minerboh έγραψε:Δεν νομίζω αλλά έχει λαικά...ελαφρολαικά κομμάτια ο μιστερ Έτοιμοι? στο ρεπερτόριό του.manos έγραψε:paidaki έγραψε:
kalo akougete alla kalytera na to elege kapoios allos...alithia exei xanapei zempekiko o rouvas?
Θα μου πάρει καιρό και Χίλια Μίλια ενω υπήρχαν και αρκετά κομμάτια με κλαρίνο δια χειρός Φοίβου στο Όλα Καλά!
Νομίζω ότι είναι πολύ έξυπνη κίνηση και πραγματικά ελπίζω να του βγει,γιατί πρέπει να ωριμάσει το ρεπερτόριο του. Μου αρέσει επίσης που δεν έχει βάλει μπουζούκια στην ενορχήστρωση και είναι βασισμένο στις κιθάρες.
Οι πειραματισμοί είναι καλοί αλλά ως εκεί. Πιστεύω οτι ο Σάκης πρέπει να παραμείνει στη ποπ και αν θέλει ενα πιο ...έντονο ή διαφορετικό ρεπερτόριο ας πει καμιά δυνατή ροκιά. Στον επόμενο τόνο θα μας βάλουν να ακούσουμε τη Ριρι να τραγουδάει ''θα σου ρίξω χίλια βιτριόλια, σε σένα και σέκεινη τη καργιόλα''.....ή ακόμα χειρότερα , να πει το Μαύρη!
Θα συμφωνούσα μαζί σου αν ακούγαμε ένα βαρύ ζειμπέκικο με μπουζούκια.minerboh έγραψε:Οι πειραματισμοί είναι καλοί αλλά ως εκεί. Πιστεύω οτι ο Σάκης πρέπει να παραμείνει στη ποπ και αν θέλει ενα πιο ...έντονο ή διαφορετικό ρεπερτόριο ας πει καμιά δυνατή ροκιά. Στον επόμενο τόνο θα μας βάλουν να ακούσουμε τη Ριρι να τραγουδάει ''θα σου ρίξω χίλια βιτριόλια, σε σένα και σέκεινη τη καργιόλα''.....ή ακόμα χειρότερα , να πει το Μαύρη!
Πιστεύω ότι ο Σάκης έφερε το τραγούδι στα μέτρα του.Όπως είπα και πριν είναι πολύ έξυπνα ενορχηστρωμένο.Ο ρυθμός κάνει την διαφορά και η ενορχήστρωση αλλά και η ερμηνεία είναι του γνωστού Σάκη.
Άσε που για εμένα ο Σάκης έπρεπε εδώ και χρόνια να είχε πεί και άλλα είδη τραγουδιών,όπως κάνουν η Βίσση και η Βανδή π.χ.
Το θέμα δεν είναι το ότι μοιάζει ζειμπέκικο, αλλά ότι τονίζει χάλια τις λέξεις. Τι έντονο "ρο" είναι αυτό; Λες και παλεύει να τραγουδήσει αλλά δε μπορεί
Αυτή είναι η "σχολή Βίσση" στην ερμηνεία.Και η Βανδή αυτήν ακολουθούσε για χρόνια.Nick_Man έγραψε:Το θέμα δεν είναι το ότι μοιάζει ζειμπέκικο, αλλά ότι τονίζει χάλια τις λέξεις. Τι έντονο "ρο" είναι αυτό; Λες και παλεύει να τραγουδήσει αλλά δε μπορεί

Νάνσυ Αλεξιάδη - Ένα σ'αγαπώ δε φτάνει
Μουσική:Κυριάκος Παπαδόπουλος - Στίχοι:Ηλίας Φιλίππου
MINOS EMI
Μουσική:Κυριάκος Παπαδόπουλος - Στίχοι:Ηλίας Φιλίππου
MINOS EMI
-
Ο Γιάννης Κότσιρας τέσσερα χρόνια μετά το τελευταίο του προσωπικό άλμπουμ "Και πάλι παιδί" βρίσκεται στη τελική φάση των ηχογραφήσεων και της μίξης για την κυκλοφορία του νέου του δίσκου με τίτλο "ΜΟΥΣΙΚΟ ΚΟΥΤΙ" που θα κυκλοφορήσει στο τέλος του χρόνου.
Δώδεκα τραγούδια σε στίχους Άρη Δαβαράκη ,Οδυσσέα Ιωάννου ,Όλγας Μοσχοχωρίτου Σταύρου Σταύρου και Γιάννη Κότσιρα και μουσική αποκλειστικά για πρώτη φορά δική του...
Με ένα τραγούδι σε στίχους Όλγας Μοσχοχωρίτου,και τίτλο "Παίρνω ό,τι δίνω" θα ξεκινήσουμε το άνοιγμα του μουσικού αυτού κουτιού...
Το album του Κωνσταντίνου Αργυρού με τον Θεοφάνους θα λέγεται Παιδί γενναίο.
Στίχους έχουν γράψει η Ναταλία Γερμανού,ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος,ο Γιάννης
Δόξας,ο Βαγγέλης Κωνσταντινίδης.η Βίκυ Γεροθόδωρου και η Όλγα Βλαχοπούλου.

-
Kαι ο ίδιος ο Θεοφάνους έγραψε στίχους αυτή τη φορά. Πολλοί συντελεστές! Θα το πάρω.. Από τα πρώτα δείγματα, θα είναι δισκάρα..panosif έγραψε:Το album του Κωνσταντίνου Αργυρού με τον Θεοφάνους θα λέγεται Παιδί γενναίο.
Μαλλί, βάτα συμπεθέρα, ντέφι-ντέφι.
-
Επίσης ο Κωνσταντίνος live τελικά έχει πάααααααρα πολύ καλή φωνή..!!! Τον άκουσα σήμερα στη Μενεγάκη που τραγουδούσε κ τον συνόδευε στο πιάνο ο Θεοφάνους, ήταν τρομερός.
Μαλλί, βάτα συμπεθέρα, ντέφι-ντέφι.
mallon exoun kanei kalh douleia alla me xalaei paaara poly pou h fvnh tou moiazei me tou remou...(xwria oti de maresei o remos)MusicLover έγραψε:Kαι ο ίδιος ο Θεοφάνους έγραψε στίχους αυτή τη φορά. Πολλοί συντελεστές! Θα το πάρω.. Από τα πρώτα δείγματα, θα είναι δισκάρα..panosif έγραψε:Το album του Κωνσταντίνου Αργυρού με τον Θεοφάνους θα λέγεται Παιδί γενναίο.
Mamma Mia..πως να αντισταθώ;
manos έγραψε:mallon exoun kanei kalh douleia alla me xalaei paaara poly pou h fvnh tou moiazei me tou remou...(xwria oti de maresei o remos)MusicLover έγραψε:Kαι ο ίδιος ο Θεοφάνους έγραψε στίχους αυτή τη φορά. Πολλοί συντελεστές! Θα το πάρω.. Από τα πρώτα δείγματα, θα είναι δισκάρα..panosif έγραψε:Το album του Κωνσταντίνου Αργυρού με τον Θεοφάνους θα λέγεται Παιδί γενναίο.
Για εμένα είναι ΑΣΤΕΙΟ που μιμείται τον Ρέμο.Η φωνή του παίρνει 6 με άριστα το 10 ενώ του Ρέμου παίρνει 100.Αυτό και μόνο τα λέει όλα.
-
Tο κλίπ έχει κάτι απο "λάθος άνθρωπο"paidaki έγραψε:

Kάποιος ζωγράφος θεϊκός μας ζωγραφίζει...
είπα να μην το σχολιάσω αλλά βρέθηκε άλλος
της πάει

της πάει

Αγκαλιαστείτε...δεν ξέρω γιατί, αλλά κάνει καλό.
-
και εγώ το σκέφτηκα γιατι θα πέφτανε να με φάνε όλοι , αλλα κάνει τόσο μπάμ

Kάποιος ζωγράφος θεϊκός μας ζωγραφίζει...
έλα μωρέ γιατί να μας την πέσουν! αφού φαίνεταιSlim_Shady έγραψε:και εγώ το σκέφτηκα γιατι θα πέφτανε να με φάνε όλοι , αλλα κάνει τόσο μπάμ![]()

Αγκαλιαστείτε...δεν ξέρω γιατί, αλλά κάνει καλό.