Αντώνης Ρέμος

Επιλέξτε για να συζητήσετε θέματα που αφορούν την ελληνική pop ή λαϊκή μουσική σκηνή...
Άβαταρ μέλους
SFAKattack10

Re: ΑΝΤΩΝΗΣ ΡΕΜΟΣ THREAD

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SFAKattack10 »

paidaki έγραψε: Ένας καλλιτέχνης καβαλάει το καλάμι όταν εκφέρει άποψη για τους πάντες και τα πάντα.
Αν ειναι καλλιτεχνης πρεπει να εκφερει αποψη και για πραγματα που δεν εχουν σχεση με το τραγουδι, απλα η διαφορα αναμεσα στην αποψη και στην μαλακια ειναι μεγαλη.
stelios έγραψε:Nikos Moraitis ‏@Nikosmoraitis
Κάποτε η ανθρωποφαγία γινόταν με μαχαιροπίρουνα, τώρα με retweet και like.

:fan:
Κριμα ειναι, ποναει ακομα! :fryingpan:
minerboh έγραψε: 2) Ο Σόιμπλε άραγε ξέρει για το δράμα των δικών μας αναπήρων και ασθενών που δεν μπορούν ούτε να νοσηλευτούν σε ενα ασφαλές νοσηλευτικό ίδρυμα αλλά ούτε και να προμηθευτούν τα φάρμακά τους? Αυτό το σχόλιο για περι αναπηρίας και ευθιξίας.
Μασονος ειναι και αυτο το δειχνει οτι δεν νοιαζεται και για τους αλλους αναπηρους, ομως απο την αλλη να λεει καποιος αυτα που ειπε ο Ρεμος δεν τον μαγκα.
afn

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από afn »

stelios έγραψε:
billakos24 έγραψε:ΜΙΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ...

Ο ΡΕΜΟΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΔΙΑΦΩΝΗΣΕ ΜΕ ΤΟΝ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗ ΣΤΑ ΠΕΡΙ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑΣ, Ο ΜΟΝΟΣ ΛΟΓΟΣ
ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ ΟΤΙ ΕΓΡΑΨΕ ΗΤΑΝ ΠΕΡΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ. ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ. ΤΟ ΕΞΗΓΗΣΕ ΣΤΟΝ ΘΕΜΟ
ΕΝΩ ΤΟΥ ΕΔΕΙΧΝΕ ΤΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΤΑΤΟΥΑΖ ΤΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ. :-P

ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ, ΧΡΙΣΤΙΑΝΑΡΑΣ ΚΑΙ Ψ...ΛΑΡΑΣ, ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΘΕ ΛΑΙΚΟΣ
ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗΣ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΥΙΟΘΕΤΟΥΝ Ο ΕΝΑΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΑΛΛΟ, ΑΥΤΟ ΒΛΕΠΩ ΕΓΩ.
ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΤΑ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΠΟΧΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟ.
ΑΡΑ ΛΟΓΙΚΟ ΩΣ ΕΝΑ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΣΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΚΑΙ ΑΝΤΡΑΚΛΕΣ.

ΓΙΝΕ ΚΙ ΕΣΥ - ΑΡΑΣ. ΜΠΟΡΕΙΣ! :thumbup:

ΥΓ...ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΜΑΣ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΜΩΡΑΙΤΗ! ΖΕΙ? ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ? ΕΚΑΝΕ ΜΗΝΥΣΗ ΣΤΟΝ
ΑΝΤΩΝΗ ΓΙΑ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΗ ΚΑΙ ΖΗΤΑΕΙ ΤΟΥΣ ΣΤΙΧΟΥΣ ΤΟΥ ΠΙΣΩ??? ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ!!! :surprised:
(ΑΝΕΦΕΡΑ ΤΟΝ ΘΕΟ, ΜΟΛΙΣ ΑΝΕΒΗΚΕ ΤΟ ΚΑΣΕ ΜΟΥ ΕΝΑ 500ΕΥΡΩ)
Aκριβώς.Πάντως το προφίλ του Ρέμου σε συνεντεύξεις ήταν πάντα του χαβαλέ,μάγκα που μπορεί να πετάξει και καμιά χοντράδα πάνω στην πλάκα.
Απλώς τώρα ξέφυγε εντελώς. :10-pleko:
Πολύ σωστά τα λέτε και οι δύο!! :thumbup:
Να αγωνιάς γι'αυτόν και να του δίνεις χαμόγελα, είναι αγάπη
minerboh

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από minerboh »

SFAKattack10 έγραψε:
paidaki έγραψε: Ένας καλλιτέχνης καβαλάει το καλάμι όταν εκφέρει άποψη για τους πάντες και τα πάντα.
Αν ειναι καλλιτεχνης πρεπει να εκφερει αποψη και για πραγματα που δεν εχουν σχεση με το τραγουδι, απλα η διαφορα αναμεσα στην αποψη και στην μαλακια ειναι μεγαλη.

Κριμα ειναι, ποναει ακομα! :fryingpan:
minerboh έγραψε: 2) Ο Σόιμπλε άραγε ξέρει για το δράμα των δικών μας αναπήρων και ασθενών που δεν μπορούν ούτε να νοσηλευτούν σε ενα ασφαλές νοσηλευτικό ίδρυμα αλλά ούτε και να προμηθευτούν τα φάρμακά τους? Αυτό το σχόλιο για περι αναπηρίας και ευθιξίας.
Μασονος ειναι και αυτο το δειχνει οτι δεν νοιαζεται και για τους αλλους αναπηρους, ομως απο την αλλη να λεει καποιος αυτα που ειπε ο Ρεμος δεν τον μαγκα.
Καλά, εσένα σε τσούζει ακόμα το ''μαζέψου Νότης''.
Σε εναν πλανήτη ο οποίος στο σύνολό του υποτίθεται οτι υποστηρίζει τη Δημοκρατία και την ελευθερία του λόγου, νομίζω οτι έχουμε το δικαίωμα να τη λέμε σε κάποιον,ειδικά οταν αυτός ο κάποιος προέρχεται απο ενα λαό ο οποίος έχει μια εκτεταμένη προιστορία τόσο στην απανθρωπιά όσο και οτι αυτοί μας χρωστάνε τα οκταπλάσια απο αυτά που υποτίθεται τους χρωστάμε εμείς, τόσο σε χρήμα όσο και σε ανθρώπινο πόνο.
Η ένστασή μου σχετικά με τον Αντώνη είναι οτι προσπαθεί με το πιο γελοίο τρόπο να κερδίσει τις εντυπώσεις και ίσως να προσπαθεί να ρίξει στάχτες στα μάτια μας για κάποια συκεγκριμένα ζητήματα.
minerboh

paidaki έγραψε:Μεγάλο λάθος αυτά που είπε ο Ρέμος για Μέρκελ και ειδικά για Σοίμπλε. Ένας καλλιτέχνης καβαλάει το καλάμι όταν εκφέρει άποψη για τους πάντες και τα πάντα.
ΟΤΑΝ Η ΜΕΡΚΕΛ ΚΑΙ Ο ΣΟΙΜΠΛΕ ΣΟΥ ΚΟΥΡΕΨΕΙ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΟΥ ΣΤΟΙΧΙΣΕΙ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΟΥ ΘΑ ΛΕΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ!
antidoto

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από antidoto »

akoma sinexizete gia ton Tony? :fan:
Παρε ανασα και παμε...
Άβαταρ μέλους
paidaki

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από paidaki »

minerboh έγραψε:
paidaki έγραψε:Μεγάλο λάθος αυτά που είπε ο Ρέμος για Μέρκελ και ειδικά για Σοίμπλε. Ένας καλλιτέχνης καβαλάει το καλάμι όταν εκφέρει άποψη για τους πάντες και τα πάντα.
ΟΤΑΝ Η ΜΕΡΚΕΛ ΚΑΙ Ο ΣΟΙΜΠΛΕ ΣΟΥ ΚΟΥΡΕΨΕΙ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΟΥ ΣΤΟΙΧΙΣΕΙ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΟΥ ΘΑ ΛΕΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ!
Τις καταθέσεις δεν τις έκοψαν οι Μέρκελ και ο Σοίμπλε αλλά οι πολιτικοί που ψηφίζουμε με την κάκιστη διαχείριση που έκαναν αλλά και εμείς οι ίδιοι που τους αφήνουμε τόσα χρόνια να την κάνουν. Τι νομίζαμε δηλαδή ότι μια ζωή θα δανειζόμαστε και δεν θα ερχόταν ποτέ η ώρα να δώσουμε πίσω αυτά τα λεφτά.
Αλλά σε αυτό ακριβώς πάτησε ο Ρέμος στο γεγονός ότι για τον Έλληνα μια ζωή φταίνε οι "άλλοι" και αυτός είναι ο λαικισμός του.
happy_end

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από happy_end »

Να συμπληρώσουμε επίσης πως ο Ρέμος έχει δουλειά, και μάλιστα μια δουλειά που τον αμοίβει πολύ παραπάνω από τον μέσο όρο των αμοιβών στην Ελλάδα :fan: Ότι έκανε "πολιτική δήλωση" σχολιάζοντας την αναπηρία ενός ανθρώπου (ενώ υπάρχουν ΤΟΣΑ άλλα να σχολιάσεις στο συγκεκριμένο, που θα οδηγούσαν και σε πιο πνευματώδες και όχι τόσο χοντροκομμένο χιούμορ), και ότι το ακροατήριο που είχε από κάτω άνοιγε σαμπάνιες χιλιάδων ευρώ φωνάζωντας τα Αναπάντητα.

Δεν ξέρω, όλο αυτό μου κάνει πολύ δήθεν :fan:
Τώρα το βλέπω καθαρά ...
stelios

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stelios »

happy_end έγραψε:Να συμπληρώσουμε επίσης πως ο Ρέμος έχει δουλειά, και μάλιστα μια δουλειά που τον αμοίβει πολύ παραπάνω από τον μέσο όρο των αμοιβών στην Ελλάδα :fan: Ότι έκανε "πολιτική δήλωση" σχολιάζοντας την αναπηρία ενός ανθρώπου (ενώ υπάρχουν ΤΟΣΑ άλλα να σχολιάσεις στο συγκεκριμένο, που θα οδηγούσαν και σε πιο πνευματώδες και όχι τόσο χοντροκομμένο χιούμορ), και ότι το ακροατήριο που είχε από κάτω άνοιγε σαμπάνιες χιλιάδων ευρώ φωνάζωντας τα Αναπάντητα.

Tα είπες όλα. :thumbup:
I like people too much or not at all.
Nick_Man

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nick_Man »

minerboh έγραψε:
Δεν έκοψε τίποτα η Μέρκελ και Σόιμπλε, όπως σου απαντήσανε και παραπάνω.

Τέλος πάντων, όπως είπα και στο τόπικ της Τσανακλίδου νομίζω. Δεν περιμένει κανείς από τους τραγουδιστές να εκφράσουν άποψη.
Δεν τους χαρακτήρισε κανείς εκφραστές της κοινής γνώμης.
Και αυτά δεν τα λέω επειδή διαφωνώ με τη συγκεκριμένη άποψη που διευκρίνησε. Αλλά το να κράζεις όταν από κάτω σου ανοίγουν σαμπάνια 5000 ευρώ είναι απαράδεκτο (όπως είπαν και παραπάνω)
Όπως αντίστοιχα όταν κράζει ο Λαζόπουλος με τον εξαψήφιο μισθό. Κάτι δεν κολλάει :thumbup:
afn

Αν όλα αυτά τα έλεγε ένας άνθρωπος που είχα πραγματικά πληγεί από την γερμανική πολιτική θα είχαν άλλο αντίκτυπο...
minerboh

paidaki έγραψε:
minerboh έγραψε:
Τις καταθέσεις δεν τις έκοψαν οι Μέρκελ και ο Σοίμπλε αλλά οι πολιτικοί που ψηφίζουμε με την κάκιστη διαχείριση που έκαναν αλλά και εμείς οι ίδιοι που τους αφήνουμε τόσα χρόνια να την κάνουν. Τι νομίζαμε δηλαδή ότι μια ζωή θα δανειζόμαστε και δεν θα ερχόταν ποτέ η ώρα να δώσουμε πίσω αυτά τα λεφτά.
Αλλά σε αυτό ακριβώς πάτησε ο Ρέμος στο γεγονός ότι για τον Έλληνα μια ζωή φταίνε οι "άλλοι" και αυτός είναι ο λαικισμός του.
Aν νομίζεις οτι οι καταθέσεις κόπηκαν χωρίς τον δάκτυλο αυτών των δύο, τότε είσαι πιο αφελής απο όσο νομίζα. Δεν είδες τι έγινε με τη Κύπρο? Τα μνημόνια, κουρέματα, απολυσεις και μειώσεις στις συντάξεις είχαν σαν όρους.
Και κάτι άλλο..άσχετο μεν, αλλά νομίζω οτι θα πρέπει να σημειωθεί
Στους Γερμανούς κανονικά ΔΕΝ χρωστάμε, ΑΥΤΟΙ χρωστάνε σε εμας.
Δεν απέκτησε ποτέ η Ελλάδα επεκτατικές βλέψεις για όλη την Ευρώπη, δεν εισέβαλε η Ελλάδα στη Γερμανία και την είχε υπο κατοχή για τέσσερα χρόνια και ούτε οταν ξεκουμπιστήκαμε απο τη Γερμανία, καταστρέψαμε κάθε οικονομική και παραγωγική ικανότητα της χώρας.Απλά να λέγονται.
minerboh

Nick_Man έγραψε:
minerboh έγραψε:
Δεν έκοψε τίποτα η Μέρκελ και Σόιμπλε, όπως σου απαντήσανε και παραπάνω.

Τέλος πάντων, όπως είπα και στο τόπικ της Τσανακλίδου νομίζω. Δεν περιμένει κανείς από τους τραγουδιστές να εκφράσουν άποψη.
Δεν τους χαρακτήρισε κανείς εκφραστές της κοινής γνώμης.
Και αυτά δεν τα λέω επειδή διαφωνώ με τη συγκεκριμένη άποψη που διευκρίνησε. Αλλά το να κράζεις όταν από κάτω σου ανοίγουν σαμπάνια 5000 ευρώ είναι απαράδεκτο (όπως είπαν και παραπάνω)
Όπως αντίστοιχα όταν κράζει ο Λαζόπουλος με τον εξαψήφιο μισθό. Κάτι δεν κολλάει :thumbup:
Λυπάμαι αλλά τα γεγονότα άλλα υποδεικνύουν και αυτά θα λάβω υπόψη μου.
Όσο για το Ρέμο, έχω καταθέσει την άποψη μου περι της θέσεως που πήρε και νομίζω οτι ηταν σαφέστατη.
Και για Λαζόπουλο, θα συμφωνήσω μαζί σου φίλε μου. Νομίζω όμως που εγω, που δεν παίρνω εξαψήφιο μισθό (μετα βίας διψήφιο παίρνω) και αν και κάτοχος δυο διπλωμάτων νοσηλευτικής και διαχείρισης πόνου δεν βρίσκω δουλειά στα νοσοκομεία, μπορώ να κράξω και να λαικίσω άφοβα!
Άβαταρ μέλους
panosif

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από panosif »

Αντώνης Ρέμος
Μόνο στο Yupiii: Η συνέντευξη στη Bild και οι νέες εξελίξεις!

Εικόνα
Μετά το σάλο που προκάλεσαν τα σχόλια του Αντώνη Ρέμου για τον Γερμανό Υπουργό Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε και τη Γερμανίδα Καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ κατά τη διάρκεια της συναυλίας του στη Μύκονο, η γερμανική Bild ζήτησε από τον γνωστό Έλληνα καλλιτέχνη μια συνέντευξη, την οποία εκείνος δέχθηκε με χαρά να δώσει.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Yupiii, η συνέντευξη δόθηκε το βράδυ της Τετάρτης: «Ο Αντώνης Ρέμος απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις του Γερμανού δημοσιογράφου και μάλιστα στα γερμανικά, αφού μιλάει τη γλώσσα άπταιστα! (σ.σ.: έχει γεννηθεί στη Γερμανία)» αναφέρει άνθρωπος από το περιβάλλον του τραγουδιστή στο Yupiii.

Ωστόσο, όπως η ίδια πηγή εξηγεί στο Yupiii: «Η Bild τα “γυρνάει” σε σχέση με το πότε θα δημοσιευθεί η συνέντευξη και, από ό,τι φαίνεται, δεν θα τη δημοσιεύσουν ποτέ! Επειδή όμως ο Αντώνης Ρέμος θέλει να ακουστούν αυτά που είπε στη συνέντευξη, σε λίγες ώρες θα δημοσιεύσει μόνος του όλες τις ερωτήσεις του Γερμανοϋ δημοσιογράφου και φυσικά τις δικές του απαντήσεις!».

http://www.yupiii.gr/gossip/c53819/Antw ... nente.html
Nick_Man

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nick_Man »

minerboh έγραψε: Λυπάμαι αλλά τα γεγονότα άλλα υποδεικνύουν και αυτά θα λάβω υπόψη μου.
Όσο για το Ρέμο, έχω καταθέσει την άποψη μου περι της θέσεως που πήρε και νομίζω οτι ηταν σαφέστατη.
Και για Λαζόπουλο, θα συμφωνήσω μαζί σου φίλε μου. Νομίζω όμως που εγω, που δεν παίρνω εξαψήφιο μισθό (μετα βίας διψήφιο παίρνω) και αν και κάτοχος δυο διπλωμάτων νοσηλευτικής και διαχείρισης πόνου δεν βρίσκω δουλειά στα νοσοκομεία, μπορώ να κράξω και να λαικίσω άφοβα!
Υπήρχε κακοδιαχείριση εκ μέρους των ελληνικών κυβερνήσεων και δεν μας χρωστάει κανείς να μας δανείζει.
Το ότι μας χρωστάνε ακόμα κατοχικά δάνεια/αποζημιώσεις είναι πάλι θέμα δικό μας που δε το κυνηγήσαμε ποτέ. :thumbup:

Και για να είμαι on topic ζήτω ο ψ*λαράς Ρέμος που τα λέει τα πράγματα με το όνομα τους. Να ζήσεις παλικάρι μου! :fan:
minerboh

Nick_Man έγραψε:
minerboh έγραψε: Λυπάμαι αλλά τα γεγονότα άλλα υποδεικνύουν και αυτά θα λάβω υπόψη μου.
Υπήρχε κακοδιαχείριση εκ μέρους των ελληνικών κυβερνήσεων και δεν μας χρωστάει κανείς να μας δανείζει.
Το ότι μας χρωστάνε ακόμα κατοχικά δάνεια/αποζημιώσεις είναι πάλι θέμα δικό μας που δε το κυνηγήσαμε ποτέ. :thumbup:

Και για να είμαι on topic ζήτω ο ψ*λαράς Ρέμος που τα λέει τα πράγματα με το όνομα τους. Να ζήσεις παλικάρι μου! :fan:
Kαι πάλι, αυτό είναι θέμα των πολιτικών μας (τα κατοχικά και τα ρέστα) και όπως και να το κάνουμε, όπως και να ''έχει'' το πράγμα, προσωπικά, δεν δέχομαι να μου κάνει κήρυγμα ο Γερμανός που έχει τη φωλιά του καραχεσμένη.
Άβαταρ μέλους
SFAKattack10

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SFAKattack10 »

minerboh έγραψε: Καλά, εσένα σε τσούζει ακόμα το ''μαζέψου Νότης''.
:lol: :lol: Ειδαμε τελικα ποιος μαζευτηκε!
Entek

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Entek »

Συμφωνώ ότι έπρεπε να είναι πιο προσεκτικός. ΟΚ, έχει πάθει από την κρίση, αλλά είναι και δημόσιο πρόσωπο και όχι πολιτικός. Στην τελική δεν τα είπε σε μία εκπομπη ή σε μία συνέντευξη, το είπε κατά τη διάρκεια μιας συναυλίας. Πόσο πιο λάθος τόπος;
Κάτι μου λέει ότι σύντομα θα 'ρθουν καλύτερες μέρες!!!
afn

Entek έγραψε:Συμφωνώ ότι έπρεπε να είναι πιο προσεκτικός. ΟΚ, έχει πάθει από την κρίση, αλλά είναι και δημόσιο πρόσωπο και όχι πολιτικός. Στην τελική δεν τα είπε σε μία εκπομπη ή σε μία συνέντευξη, το είπε κατά τη διάρκεια μιας συναυλίας. Πόσο πιο λάθος τόπος;
Και σε τι κοινό τα είπε... Που πλήρωσε εισιτήριο 180 ευρώ!
Άβαταρ μέλους
billakos24

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από billakos24 »

:hysterical: :hysterical: :hysterical: :hysterical: :hysterical: :hysterical: :hysterical:

ΕΝΤΑΞΕΙ ΕΙΝΑΙ ΘΕΟΣ! ΤΟΝ ΘΑΥΜΑΖΩ! ΘΥΜΗΘΗΚΕ ΟΤΙ ΟΙ ΧΡΗΣΤΕΣ ΤΟΥ FACE KAI TOY TWITTER
ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ''ΑΝΘΡΩΠΟΦΑΓΟΙ''... :lol:

ΑΡΑΓΕ ΤΟ ΘΥΜΗΘΗΚΕ ΠΡΙΝ Ή ΑΦΟΤΟΥ ΞΕΚΟΚΚΑΛΗΣΕ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΤΟΥ ΘΥΜΑ... :-P

stelios έγραψε:
happy_end έγραψε:Να συμπληρώσουμε επίσης πως ο Ρέμος έχει δουλειά, και μάλιστα μια δουλειά που τον αμοίβει πολύ παραπάνω από τον μέσο όρο των αμοιβών στην Ελλάδα :fan: Ότι έκανε "πολιτική δήλωση" σχολιάζοντας την αναπηρία ενός ανθρώπου (ενώ υπάρχουν ΤΟΣΑ άλλα να σχολιάσεις στο συγκεκριμένο, που θα οδηγούσαν και σε πιο πνευματώδες και όχι τόσο χοντροκομμένο χιούμορ), και ότι το ακροατήριο που είχε από κάτω άνοιγε σαμπάνιες χιλιάδων ευρώ φωνάζωντας τα Αναπάντητα.

Tα είπες όλα. :thumbup:
+1 ΣΤΟ +1 ΣΟΥ!

ΒΓΗΚΕ Ο ΡΕΜΟΣ ΚΑΙ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΗΚΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΜΕ ΤΗ ΣΑΜΠΑΝΙΑ ΤΩΝ 25.000 ΕΥΡΩ
ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΜΑΣ ΧΑΡΙΣΟΥΝ ΤΑ ΧΡΕΗ ΓΙΑΤΙ ΣΥΓΚΙΝΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΜΑΣ ΦΡΟΝΗΜΑ. Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ
ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΑΠΟ ΤΗ ΜΥΚΟΝΟ ΘΑ ΓΡΑΨΕΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ! :shablon_03:

ΕΠΙΣΗΣ ΤΙ ΚΑΚΟΙ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΠΟΥ ΚΟΙΤΑΝΕ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ''ΚΟΒΟΝΤΑΙ'' ΓΙΑ ΤΗ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ
ΕΛΛΑΔΑΣ ΟΠΩΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ. ΤΙ ΝΑ ΠΕΙΣ. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΝΑ ΚΟΙΤΑΕΙ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ
ΤΗΣ ΕΝΑΝΤΙ ΑΛΛΩΝ ΧΩΡΩΝ. ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! :surprised:

ΒΕΒΑΙΑ ΘΕΙΚΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ''ΑΝΘΡΩΠΟΦΑΓΟΙ'' ΤΩΝ SOCIAL ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΜΩΡΑΙΤΗΣ. ΒΡΗΚΑΝ ΩΡΑΙΟΤΑΤΗ
ΑΦΟΡΜΗ ΝΑ ΞΕΣΑΛΩΣΟΥΝ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΑΤΙΚΑ. :lol: ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΥΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΑΡΧΟ ΒΡΕΘΗΚΕ
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΦΡΕΣΚΟ ΚΡΕΑΣ. ΧΑΛΑΣΜΟΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΜΑΧΟ ΒΙΝΤΕΑΚΙ. ΟΠΩΣ Ο ΡΕΜΟΣ ΠΑΡΑΠΟΝΙΕΤΑΙ
ΠΟΥ ΤΟΥ ΒΓΑΖΟΥΝ ''ΦΗΜΕΣ'' ΜΕ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΑΝΕΙ ΧΙΟΥΜΟΡ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΠΗΡΙΑ
ΤΟΥ ''Π''ΣΤΗ'' ΤΟΥ ΣΟΙΜΠΛΕ, ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΟΙ ΧΡΗΣΤΕΣ ΤΩΝ SOCIAL ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΤΟΥ ΡΕΜΟΥ
ΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ''ΠΩΣ ΜΙΛΑΣ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΜΩΡΗ ΑΔ''ΦΑΡΑ'', ''ΝΑ ΣΕΒΕΣΑΙ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ
ΜΩΡΗ ΛΟΥΓΚΡΑ'' ΚΤΛ :hysterical: :hysterical: :hysterical:

ΑΓΑΠΩ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ SOCIAL MEDIA ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ. :007: ΒΓΑΖΟΥΝ ΟΛΗ ΤΗΝ ΚΡΥΜΜΕΝΗ ΑΝΟΗΣΙΑ ΜΑΣ
ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ. :clap: (ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΛΩ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΦΥΣΙΚΑ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΠΟΛΙΚΗ
ΑΝΟΗΣΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΟΓΙΣΜΟΣ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ :party: )
All of our endings can be found in our beginnings...
afn

billakos24 έγραψε:ΒΓΑΖΟΥΝ ΟΛΗ ΤΗΝ ΚΡΥΜΜΕΝΗ ΑΝΟΗΣΙΑ ΜΑΣ
ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ. :clap: (ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΛΩ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΦΥΣΙΚΑ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΠΟΛΙΚΗ
ΑΝΟΗΣΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΟΓΙΣΜΟΣ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ :party: )

:thumbup: :thumbup: :thumbup:
Απάντηση