ΝΕΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΕΣ 2011!

Επιλέξτε για να συζητήσετε θέματα που αφορούν την ελληνική pop ή λαϊκή μουσική σκηνή...
stelios

Re: ΝΕΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΕΣ 2011!

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stelios »

Συμφωνω με Entek στο θεμα του Σακη.
I like people too much or not at all.
Άβαταρ μέλους
paidaki

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από paidaki »

gianniskard έγραψε:http://www.youtube.com/watch?v=35X-6gE7 ... r_embedded einai teleiooooooooooooo
Το demo του βίντεο κλιπ του νέου τραγουδιού του Σάκη http://www.youtube.com/watch?v=7QDShYLMv0Q

Το τραγούδι τα ΣΠΑΕΙ!!!!!

http://www.youtube.com/watch?v=7QDShYLMv0Q
afn

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από afn »

Entek έγραψε:
paidaki έγραψε:
Entek έγραψε:Good luck αν και θα θελα να βγάλει ακόμα 2 τουλάχιστον singles/clips από το Παράφορα (το ένα από αυτά να ήταν το Nεκρός Ωκεανός)
από το 1' που έχω ακούσει από το νέο του τραγούδι νομίζω ότι είναι ΠΟΛΥ καλύτερο από ΟΛΑ τα τραγούδια του "παράφορα". Έχω την αίσθηση ότι ο Ρουβάς βγάζει τραγουδάρα αλλά μπορεί να είναι και ο ενθουσιασμός του καινούργιου :wink:
Αυτό πάντα παίζει :lol:

Απλά ο Σάκης έλεγε ότι αυτός ήταν ο καλύτερος δίσκος της καρίερας του. Πολύ γρήγορα τον ξεπέταξε ενώ θα μπορούσε να το τραβήξει λίγο ακόμα και να βγάλει το νέο τραγούδι τα χριστούγεννα... Να κλείσει τουλάχιστον 1 χρόνο το cd!
Τα είπα κι εγώ, αλλά τα άκουσα.... :fan:
Το νέο τραγούδι καλό!
Να αγωνιάς γι'αυτόν και να του δίνεις χαμόγελα, είναι αγάπη
thrilos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από thrilos »

H Elena apo to persino X Factor

thrilos

No idea who this is, alla einai kainourgios kai ton exei parei h Universal

thrilos

Na kai o Korgialas

sow

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sow »

paidaki έγραψε:
gianniskard έγραψε:http://www.youtube.com/watch?v=35X-6gE7 ... r_embedded einai teleiooooooooooooo
Το demo του βίντεο κλιπ του νέου τραγουδιού του Σάκη http://www.youtube.com/watch?v=7QDShYLMv0Q

πολυ δουλεμενο κομματι :thumbup:

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ενορχηστρωση,πολυ δυναμικη μουσικη, παρα πολυ καλος στιχος απο την αρχη ως το τελος, και ομορφη ερμηνεια του σακη.

κολλησα απο την πρωτη ακροαση :clap:
thrilos

Aggelikh Hliadh # 2

Entek

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Entek »

Νταντά... για όλες τις δουλειές!
Κάτι μου λέει ότι σύντομα θα 'ρθουν καλύτερες μέρες!!!
thrilos

supernatural22 έγραψε:Kατερίνα Παπουτσάκη - Κάποιος Σε Είδε (New Promo 2011)
Kai to kanoniko videoclip ama thelete na to deite.

shi_os

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από shi_os »

Are you serious about the new Sakis song being any good? It's noisy and pretentious and he screams and sounds like he doesn't have a voice. And it's super boring. Maybe Kontopoulos needs to stick with writing Sakis uptempo dance songs.

I'm sure it's going to be a hit because it's Sakis, but I'm not looking forward to having to hear this song for a few months now. Bah.
Άβαταρ μέλους
paidaki

shi_os έγραψε:Are you serious about the new Sakis song being any good? It's noisy and pretentious and he screams and sounds like he doesn't have a voice. And it's super boring. Maybe Kontopoulos needs to stick with writing Sakis uptempo dance songs.

I'm sure it's going to be a hit because it's Sakis, but I'm not looking forward to having to hear this song for a few months now. Bah.
Πάντα υπάρχει ένα 1% που δεν του αρέσει κάποιο τραγούδι. Το νέο τραγούδι του Σάκη έχει τα καλύτερα reactions από οποιοδήποτε άλλο single έχει βγάλει τα τελευταία χρόνια. Εγώ στην αρχή φοβόμουν τον Κοντόπουλο να γράψει στον Σάκη κάτι άλλο εκτός από dance αλλά τελικά έδωσε στον Σάκη ένα από τα καλύτερα τραγούδια του! Μπράβο και στον Νίκο Μωραίτη για τον εκπληκτικό στίχο.
Chronisgreek

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Chronisgreek »

Σε λίγες μέρες το νέο τραγούδι του ΓΙΑΝΝΗ ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΥ....αποκλειστικά στο Κοσμοράδιο 95,1
apo facebook cosmoradio
Άβαταρ μέλους
stathis2b_

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stathis2b_ »

sow έγραψε:
paidaki έγραψε:

πολυ δουλεμενο κομματι :thumbup:

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ενορχηστρωση,πολυ δυναμικη μουσικη, παρα πολυ καλος στιχος απο την αρχη ως το τελος, και ομορφη ερμηνεια του σακη.

κολλησα απο την πρωτη ακροαση :clap:
Aδιάφορη μπαλάντα για μένα
shi_os

paidaki έγραψε:
shi_os έγραψε:Are you serious about the new Sakis song being any good? It's noisy and pretentious and he screams and sounds like he doesn't have a voice. And it's super boring. Maybe Kontopoulos needs to stick with writing Sakis uptempo dance songs.

Πάντα υπάρχει ένα 1% που δεν του αρέσει κάποιο τραγούδι. Το νέο τραγούδι του Σάκη έχει τα καλύτερα reactions από οποιοδήποτε άλλο single έχει βγάλει τα τελευταία χρόνια. Εγώ στην αρχή φοβόμουν τον Κοντόπουλο να γράψει στον Σάκη κάτι άλλο εκτός από dance αλλά τελικά έδωσε στον Σάκη ένα από τα καλύτερα τραγούδια του! Μπράβο και στον Νίκο Μωραίτη για τον εκπληκτικό στίχο.
Well, I agree about the lyrics, so that will have to count for something. As for the rest of it, I am starting to wonder if the amount of bad music in Greek industry is lowering people's standards about good songs? This is just so unimpressive. I am guessing the strong reactions have a lot to do with the change of style from that dance stuff. And for the record - I like many many of Sakis' songs. This is just not one of them.
Άβαταρ μέλους
paidaki

shi_os έγραψε:
paidaki έγραψε:

Well, I agree about the lyrics, so that will have to count for something. As for the rest of it, I am starting to wonder if the amount of bad music in Greek industry is lowering people's standards about good songs? This is just so unimpressive. I am guessing the strong reactions have a lot to do with the change of style from that dance stuff. And for the record - I like many many of Sakis' songs. This is just not one of them.
1) ΔΙΑΦΩΝΩ ΡΙΖΙΚΑ με το ότι έχουν πέσει τα στάνταρ στην Ελληνική μουσική σκηνή και ότι υπάρχει "κακή μουσική". Πιστεύω ΑΚΡΙΒΩΣ το αντίθετο. Τα τελευταία χρόνια γνωρίζουν επιτυχία ΚΑΛΑ τραγούδια, το επίπεδο των παραγωγών έχει ανέβει και η ποπ μουσική σκηνή είναι στα καλύτερα της. Είναι δε χαρακτηριστικό ότι ακόμα και τα "μεγάλα" ονόματα δύσκολα κάνουν επιτυχία αν δεν έχουν ΚΑΛΑ τραγούδια. Κάτι που παλιά δεν θα συνέβαινε ΠΟΤΕ.
2) Το τραγούδι του Σάκη έχει ΤΟΣΟ καλά reactions ΠΑΝΤΟΥ γιατί είναι ένα ΠΟΛΥ καλό τραγούδι. Δεν νομίζω ότι παίζει κανένα ρόλο η αλλαγή του στυλ γιατί και το άλμπουμ "παράφορα" είχε αργά τραγούδια, και το "εμένα θες" ήταν αργό κομμάτι αλλά δεν υπήρχε αυτός ο ενθουσιασμός. Νομίζω ότι ο Σάκης θα κάνει άλλο ένα νούμερο 1 χιτ. Κάτι όχι τόσο απλό στις μέρες μας.
shi_os

paidaki έγραψε: 1) ΔΙΑΦΩΝΩ ΡΙΖΙΚΑ με το ότι έχουν πέσει τα στάνταρ στην Ελληνική μουσική σκηνή και ότι υπάρχει "κακή μουσική". Πιστεύω ΑΚΡΙΒΩΣ το αντίθετο. Τα τελευταία χρόνια γνωρίζουν επιτυχία ΚΑΛΑ τραγούδια, το επίπεδο των παραγωγών έχει ανέβει και η ποπ μουσική σκηνή είναι στα καλύτερα της. Είναι δε χαρακτηριστικό ότι ακόμα και τα "μεγάλα" ονόματα δύσκολα κάνουν επιτυχία αν δεν έχουν ΚΑΛΑ τραγούδια. Κάτι που παλιά δεν θα συνέβαινε ΠΟΤΕ.
2) Το τραγούδι του Σάκη έχει ΤΟΣΟ καλά reactions ΠΑΝΤΟΥ γιατί είναι ένα ΠΟΛΥ καλό τραγούδι. Δεν νομίζω ότι παίζει κανένα ρόλο η αλλαγή του στυλ γιατί και το άλμπουμ "παράφορα" είχε αργά τραγούδια, και το "εμένα θες" ήταν αργό κομμάτι αλλά δεν υπήρχε αυτός ο ενθουσιασμός. Νομίζω ότι ο Σάκης θα κάνει άλλο ένα νούμερο 1 χιτ. Κάτι όχι τόσο απλό στις μέρες μας.
1. Saying there's a lot of bad music doesn't mean there isn't good music, but I actually did feel the standard went down in the last year, with some of the major writers recycling their own materials and many acts trying to imitate each other's success and produce stuff that sounds more or less the same.
2. Being number 1 is not simple unless you are Sakis. He doesn't need to work very hard to be number 1, and he actually needs to try very hard to NOT be nubmer 1, so in this particular case I am not sure it's a claim that proves anything. It's like Xatzigiannis - there are always much more chances for him to be #1 than not to. I don't think the song is bad per se - I think it's decent, not amazing, and I think it highlights the vocal weaknesses of Sakis. He has many other songs that use his voice much better.
tzoniboy

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από tzoniboy »

Μονομαχία - Ραλλία Χρηστίδου...

http://www.youtube.com/watch?v=tVXe6Hb80_Q

ΤΟ'ΧΩ ΛΙΩΣΕΙ
Αύριο πέφτω στην φωτιά
Δεν υπάρχει για μένα μετά
Entek

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Entek »

shi_os έγραψε:
paidaki έγραψε: 1) ΔΙΑΦΩΝΩ ΡΙΖΙΚΑ με το ότι έχουν πέσει τα στάνταρ στην Ελληνική μουσική σκηνή και ότι υπάρχει "κακή μουσική". Πιστεύω ΑΚΡΙΒΩΣ το αντίθετο. Τα τελευταία χρόνια γνωρίζουν επιτυχία ΚΑΛΑ τραγούδια, το επίπεδο των παραγωγών έχει ανέβει και η ποπ μουσική σκηνή είναι στα καλύτερα της. Είναι δε χαρακτηριστικό ότι ακόμα και τα "μεγάλα" ονόματα δύσκολα κάνουν επιτυχία αν δεν έχουν ΚΑΛΑ τραγούδια. Κάτι που παλιά δεν θα συνέβαινε ΠΟΤΕ.
1. Saying there's a lot of bad music doesn't mean there isn't good music, but I actually did feel the standard went down in the last year, with some of the major writers recycling their own materials and many acts trying to imitate each other's success and produce stuff that sounds more or less the same.
2. Being number 1 is not simple unless you are Sakis. He doesn't need to work very hard to be number 1, and he actually needs to try very hard to NOT be nubmer 1, so in this particular case I am not sure it's a claim that proves anything. It's like Xatzigiannis - there are always much more chances for him to be #1 than not to. I don't think the song is bad per se - I think it's decent, not amazing, and I think it highlights the vocal weaknesses of Sakis. He has many other songs that use his voice much better.

Σαμπώς και κάνει διάλογο η Ντένη με τη Μαρούσκα!!! :fan:

υγ. εμένα μου αρέσει πολύ το τραγούδι
Κάτι μου λέει ότι σύντομα θα 'ρθουν καλύτερες μέρες!!!
Απάντηση