Ωραία διασκευή.Slim_Shady έγραψε:Και το "τα λόγια κομμάτια" στα mad (? ) μου άρεσε πολύ!
Μ'αρέσει πολύ και το ντυσιμό του
Λές? Και να μην το έχω καταλάβει?Krouela έγραψε:ise erotevmeni mazi tou ?
simvenoun aftaSlim_Shady έγραψε:Λές? Και να μην το έχω καταλάβει?Krouela έγραψε:ise erotevmeni mazi tou ?
Τι να πώ,αν είναι το τυχερό μουKrouela έγραψε:simvenoun aftaSlim_Shady έγραψε:Λές? Και να μην το έχω καταλάβει?Krouela έγραψε:ise erotevmeni mazi tou ?
afti kale pou xathike ?Slim_Shady έγραψε:Τι να πώ,αν είναι το τυχερό μουKrouela έγραψε:simvenoun aftaSlim_Shady έγραψε:Λές? Και να μην το έχω καταλάβει?Krouela έγραψε:ise erotevmeni mazi tou ?![]()
(κάτσε να το παίξω σουπερνατσιουραλ)
Τι μανάρι,τι παίδαρος τι κα*λια**ς,τον θέλω.Τι δέρμα που έχει,λές και μόλις γεννήθηκε το μανάρι![]()
![]()
Δές το τελαυταίο πόστ και θα καταλάβειςKrouela έγραψε:afti kale pou xathike ?Slim_Shady έγραψε:Τι να πώ,αν είναι το τυχερό μουKrouela έγραψε:simvenoun aftaSlim_Shady έγραψε:Λές? Και να μην το έχω καταλάβει?Krouela έγραψε:ise erotevmeni mazi tou ?![]()
Τι μανάρι,τι παίδαρος τι κα*λια**ς,τον θέλω.Τι δέρμα που έχει,λές και μόλις γεννήθηκε το μανάρι![]()
![]()
panosif έγραψε:Το Σε θέλω εδώ μου αρέσει πολύ.Slim_Shady έγραψε:Είναι χαριτωμένος για αυτόKrouela έγραψε:exei kapia xaritomena tragoudia to pediSlim_Shady έγραψε:Εμφανισιακά μια χαρά είναι ο στάν,στο θέμα του τραγουδιού το χάνουμε λίγο
Γιατί το λες αυτό;Slim_Shady έγραψε:Τον γκατεμιάσαμε σήμερα με την κρού και τον πάνο για αυτό
ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΕΣ ΜΟΥ ΑΤΑΚΕΣ!!!!Slim_Shady έγραψε:Τι να πώ,αν είναι το τυχερό μουKrouela έγραψε:simvenoun aftaSlim_Shady έγραψε:Λές? Και να μην το έχω καταλάβει?Krouela έγραψε:ise erotevmeni mazi tou ?![]()
![]()