Εμένα μου άρεσε και αυτό τελικά και το ακούω να παίζει γενικώς.

ΑΛΛΑΓΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑΣ ΤΟΝΙΣ ΦΟΥΛ ΜΟΥΝ ΠΑΡΤΥ, ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΝΩΡΊΤΕΡΑ ΣΤΙΣ 18 δλδ και ΌΧΙ στις 19 Σεπτεμβρίου. Όσοι έχετε εισιτήρια προπώλησης, ισχύουν κανονικά!Giotis έγραψε:Tonis Sfinos Milos Thessaloniki, Full Moon Party Τονις Σφηνος στη Βαβυλωνία του Μύλου Θεσσαλονίκη
Σαν τον Τόνι δεν έχει αφού! ΕΙΣΤΕ ΜΑΓΚΕΣ ΡΕΙ ???? ΤΟΝΙΣ ΣΦΗΝΟΣ - Full Moon Party!!!
Βαβυλωνία- Μύλος Θεσσαλονίκη (ο αίθριος χώρος του Μύλου) Διεύθυνση: Ανδρέου Γεωργίου 56
Τιμές εισιτηρίων:ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ: 7€, ΤΑΜΕΙΟ: 10€ Σημεία προπώλησης εισιτηρίων:
Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2013 . Οι πόρτες ανοίγουν στις 7μ.μ. Έναρξη στις 9μ.μ.
SPECIAL GUESTS (με σειρά εμφανίσεως): The Charms, Λάκης Τζορντανέλλι, Μπέσσυ Αργυράκη
Ο τρισμέγιστος μάγκας, ο πρίγκηψ της λαγνείας, ο πρέσβης του έρωτος , ο πιπεράτος, ο μόρταλ ο κόμπατ ο φατάλιτυ, το μουστάκι της καρδιάς μας, ο διαγαλαξικός Tonis Sfinos, σφυρίζει κλέφτικα και φωνάζει το φεγγάρι το ολόγιομο στη Σαλόνικα για τη λήξη της σάμερ σήζον!
Ο Σεπτεμβρης θα έχει 19, και τα ρολόγια θα δείξουν 9μμ, όταν στη «ΒΑΒΥΛΩΝΙΑ του ΜΥΛΟΥ» το Φουλ Μουν Πάρτυ με οικοδεσπότη τον απόλυτο άντρακλα , θα υποδεχτεί τσικάκια και μάγκες για να σεληνιαστούν μαζί του! Λίκνισμα από τη μέση και κάτω, χτυποκάρδι ντάπα ντούπα από τη μέση και πάνω θα έχουν εξέχουσα θέση και ο ουρανός θα γιομίσει λάμψη!
Αρτι αφιχθείσες από τη Χαλκιδική, η ντιβάρα Λόλα και το ντισκο λόλιποπ Βερονικάκι θα πλαισιώσουν το ευθυτενές κορμί του και θα δώσουν ρέστα σε ρυθμούς 60s, 70s και ντίσκο 80s! H επαναστατική μπάντα, τα αγόρια με τα επιμελώς ατημέλητα χέρκατς, οι Playmates, θα παίζουν από ρέι ματζόρε με σθένος και πυγμή! Σουρπρίζ οι γκεστ εμφανίσεις των λατρεμένων Charms, της χοτ Μπέσσυς Αργυράκη και του μοναδικού Λάκη Τζορντανέλλι για να μετατρέψουν τη νύχτα σε ιστορική στιγμή! Ο Tonis εχει καλεσμένους και θα φερθεί σαν σωστός νοικοκύρης ρέι!
Τονι’ς Φουλ Μουν Πάρτυ στις 19 του ενάτου στις 7 απογευματινή στη «ΒΑΒΥΛΩΝΙΑ του ΜΥΛΟΥ» Ακολουθεί προαιρετικά σούπα στα σουπάδικα της πόλης για ανασυγκρότηση και φιλοσοφικές αναζητήσεις! Μαζί κι η πανσέληνος!
http://www.kratisionline.gr/kratisi/608 ... Moon-Party
![]()
Είναι ταλαντούχος θα του γράψει άλλα.Chronisgreek έγραψε:ta tragoudia tou ploutarxou p den eipe ta dwse ston stan?
Επιτέλους.Μακάρι να είναι καλό και το τραγούδι.panosif έγραψε:Η Ελένη Πέτα επιστρέφει με ολοκαίνουριο τραγούδι!
Η Ελένη Πέτα επιστρέφει ανανεωμένη με νέο τραγούδι και πολλές εκπλήξεις!
Την μουσική και τους στίχους του νέου της τραγουδιού υπογράφει ο Γιάννης Χριστοδουλόπουλος.
Το τραγούδι θα κυκλοφορήσει σύντομα από την Feelgood, ενώ αμέσως μετά θα ακολουθήσουν live εμφανίσεις σε συνεργασία με τον Γιάννη Χριστοδουλόπουλο.
Όπως γράφει και η ίδια μέσω της προσωπικής της σελίδας:
«Καλησπέρα σε όλους τους φίλους!
Σε λίγες μέρες κυκλοφορεί από τη Feelgood το νέο μου τραγούδι, σε μουσική και στίχους Γιάννη Χριστοδουλόπουλου! Θ’ ακολουθήσουν και live εμφανίσεις μαζί του! Τα ξανάλεμε με περισσότερα νέα!»
http://www.tralala.gr/i-eleni-peta-epis ... -tragoudi/
Βγάζει πάντα όμορφα τραγούδια τελευταία η Πέτα!stelios έγραψε:Επιτέλους.Μακάρι να είναι καλό και το τραγούδι.panosif έγραψε:Η Ελένη Πέτα επιστρέφει με ολοκαίνουριο τραγούδι!
Η Ελένη Πέτα επιστρέφει ανανεωμένη με νέο τραγούδι και πολλές εκπλήξεις!
Την μουσική και τους στίχους του νέου της τραγουδιού υπογράφει ο Γιάννης Χριστοδουλόπουλος.
Το τραγούδι θα κυκλοφορήσει σύντομα από την Feelgood, ενώ αμέσως μετά θα ακολουθήσουν live εμφανίσεις σε συνεργασία με τον Γιάννη Χριστοδουλόπουλο.
Όπως γράφει και η ίδια μέσω της προσωπικής της σελίδας:
«Καλησπέρα σε όλους τους φίλους!
Σε λίγες μέρες κυκλοφορεί από τη Feelgood το νέο μου τραγούδι, σε μουσική και στίχους Γιάννη Χριστοδουλόπουλου! Θ’ ακολουθήσουν και live εμφανίσεις μαζί του! Τα ξανάλεμε με περισσότερα νέα!»
http://www.tralala.gr/i-eleni-peta-epis ... -tragoudi/
Έβγαλε και το duende με τον παναγιώτη μάργαρη το 2011.fylakas_aggelos έγραψε:Υπέροχο κορίτσι η Ελένη Πέτα,μια κούκλα στα 47 της!Τη λατρεύω,περιμένω νέα ολοκληρωμένη δισκογραφική δουλειά,αν και δεν νομίζω να βγάλει σύντομα.Έχει να βγάλει cd από το Άρωμα Παράξενο του 2009.
Τόσο είναι.Nick_Man έγραψε:Έβγαλε και το duende με τον παναγιώτη μάργαρη το 2011.fylakas_aggelos έγραψε:Υπέροχο κορίτσι η Ελένη Πέτα,μια κούκλα στα 47 της!Τη λατρεύω,περιμένω νέα ολοκληρωμένη δισκογραφική δουλειά,αν και δεν νομίζω να βγάλει σύντομα.Έχει να βγάλει cd από το Άρωμα Παράξενο του 2009.
Και σιγά μην είναι 60 χρονών