Νότης Σφακιανάκης

Επιλέξτε για να συζητήσετε θέματα που αφορούν την ελληνική pop ή λαϊκή μουσική σκηνή...
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Re: ΝΟΤΗΣ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ THREAD

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από jdarmody »

Scorpion86 έγραψε:
jdarmody έγραψε:Το πέρασε η Πέγκυ το μήνυμα της για καλό και για κακό βλέπω!! :lol:
Tην μπλούζα που φορούσε λες?
Ναι. Γραφικότατη.
Έχει να κάνει με την τρέλα και τον άνθρωπο...
Άβαταρ μέλους
J&B

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από J&B »

Scorpion86 έγραψε:Εγω κάτι άλλο ήθελα να ρωτησω. Χθες ανανεώθηκε η λιστα της ifpi στα ελληνικα charts και μεσα στην λιστα δεν ειναι το "ΜΑΖΙ". Για ποιο λογο?
Λογικά θα είναι από την επόμενη βδομάδα.
Κοιμόμουνα και ξύπνησα μονάχα που τα αντίκρυσα...
Άβαταρ μέλους
jdarmody

bebest έγραψε:Πολύ θα το ήθελα και εγώ θα είναι άδικο για το παιδί 2 στις 2 κομματαρες και να μην ακουστεί κανένα. .προσωπική εκτίμηση πάντως πρώτα θα προωθήσει κάποιο χορευτικό ή ρυθμικό κομμάτι. Μεταξύ λύσε κούκλα τα μαλλιά σου και πως γίνεται αυτό δηλαδή. .τα κλασσικά ερωτικά πιο μετά έτσι έκανε και στις αυτοτελεις ιστορίες. .

Αυτή τη μανία με τα χορευτικά δεν την καταλαβαίνω. Βέβαια στον προηγούμενο δίσκο είχε βγει πρώτα το Εσύ η θάλασσα, μετά το Μη με ρωτάτε, μετά το Δηλώνω μόνος και τέλος το Δώσε ένα τέλος. Θεωρητικά πήγε καλά το Δηλώνω μόνος, απλά δεν θεωρώ ότι ο κόσμος περιμένει τέτοιου είδους τραγούδια από το Νότη. Κατανοώ ότι είναι πιο εύκολο να παίξουν στο ραδιόφωνο, αλλά πραγματικά ''θάβονται'' κομμματάρες έτσι. Βλέπω ο Σαπουντζάκης να εξελίσσεται σε νέο αγαπημένο, στυλ Δήμα, του Νότη. Τέλος, χαίρομαι και για τη σχέση που έχουν εδώ και 20 χρόνια με τον Γιώργο Μουκίδη που ξεκίνησε με το πρώτο τραγούδι του ''χοντρού'', το Και δεν μπορώ.
tgoj18

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από tgoj18 »

jdarmody έγραψε:
tgoj18 έγραψε:Ημουν εκει. Ωραια πραγματα, Ησυχα. Υπερβολικος οπως παντα.
Όταν λες υπερβολικός;
Στους "τρόπους" του.
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Scorpion86 »

tgoj18 έγραψε:
jdarmody έγραψε:
Όταν λες υπερβολικός;
Στους "τρόπους" του.
Επειδη ήμουν εκεί, πιστεύω ήταν πιο λαιτ σε σχέση με άλλες φορές. Εκει που τα πηρε ήταν με τους "μπαρόβιους" όπως τους αποκάλεσε, αυτούς που είχαν στησει πηγαδάκια πισω στα σταντ και τον έγραφαν κανονικα. Κατα τα άλλα νορμαλ ήταν, δηλωσεις πολλες περι πολιτικης δεν εκανε και ηταν πιο ηρεμος απο αλλες παρομοιες εκδηλωσεις. Η όλη διαδικασία ήταν λίγο κουραστικη. Θα μπορουσαν να παιξουν ενα δειγμα απο καθε κομματι και οχι ολοκληρο τον δισκο γιατι τραβηξε αρκετα χρονικα, και στην τελικη ολοι λιγο πολυ τα εχουμε ακουσει τα κομματια. Να μην ειχε βγει ο δισκος να το καταλαβω, αλλα τωρα ηταν περιττο.
Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
bebest

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από bebest »

jdarmody έγραψε:
bebest έγραψε:Πολύ θα το ήθελα και εγώ θα είναι άδικο για το παιδί 2 στις 2 κομματαρες και να μην ακουστεί κανένα. .προσωπική εκτίμηση πάντως πρώτα θα προωθήσει κάποιο χορευτικό ή ρυθμικό κομμάτι. Μεταξύ λύσε κούκλα τα μαλλιά σου και πως γίνεται αυτό δηλαδή. .τα κλασσικά ερωτικά πιο μετά έτσι έκανε και στις αυτοτελεις ιστορίες. .

Αυτή τη μανία με τα χορευτικά δεν την καταλαβαίνω. Βέβαια στον προηγούμενο δίσκο είχε βγει πρώτα το Εσύ η θάλασσα, μετά το Μη με ρωτάτε, μετά το Δηλώνω μόνος και τέλος το Δώσε ένα τέλος. Θεωρητικά πήγε καλά το Δηλώνω μόνος, απλά δεν θεωρώ ότι ο κόσμος περιμένει τέτοιου είδους τραγούδια από το Νότη. Κατανοώ ότι είναι πιο εύκολο να παίξουν στο ραδιόφωνο, αλλά πραγματικά ''θάβονται'' κομμματάρες έτσι. Βλέπω ο Σαπουντζάκης να εξελίσσεται σε νέο αγαπημένο, στυλ Δήμα, του Νότη. Τέλος, χαίρομαι και για τη σχέση που έχουν εδώ και 20 χρόνια με τον Γιώργο Μουκίδη που ξεκίνησε με το πρώτο τραγούδι του ''χοντρού'', το Και δεν μπορώ.
Δεν είναι τόσο μανία εγώ νομίζω είναι η τάση του ανανεώνεται. .ερωτικά τραγούδια πάντα ακούγονται λίγο πολύ ενώ χορευτικό είχε καιρό να βγάλει κάτι καλό. .Είναι καλό και για το πρόγραμμα του που εδώ και χρόνια στα τσιφτετέλια ήταν προβλέψιμο. .Επίσης δε πήγε άσχημα το δηλώνω μόνος ειδικά στα μαγαζιά παίζει μέχρι σήμερα. .και το καινούριο αν προωθηθει καλά θα παει..αν προσθέσει και 2 3 παλιά που τα χει ξεχάσμενα , πόσο καιρό να ακούμε τη παπαρούνα και το πρώτη φορά?
Ο Σαπουντζάκης έχει 2/2 κομματαρες μακάρι να έχει συνέχεια αυτή η συνεργασία. .
Άβαταρ μέλους
SFAKattack10

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SFAKattack10 »

Scorpion86 έγραψε: Ειπε και για τον Σαπουντζάκη οτι πριν 2,5 χρονια του ειχε σταλει ενα δισκακι στο καμαρινι του με μονο στοιχειο το ονομα και κανενα αλλο. Και έψαχναν καιρό να τον βρουν και τελικα τον βρηκαν μεσω ενος συνεργατη του Νοτη.
Αυτο το δισκακι ειχε 10τραγουδια, αρα εχουν μεινει αλλα 8. :biggrin:
Άβαταρ μέλους
jdarmody

SFAKattack10 έγραψε:
Scorpion86 έγραψε: Ειπε και για τον Σαπουντζάκη οτι πριν 2,5 χρονια του ειχε σταλει ενα δισκακι στο καμαρινι του με μονο στοιχειο το ονομα και κανενα αλλο. Και έψαχναν καιρό να τον βρουν και τελικα τον βρηκαν μεσω ενος συνεργατη του Νοτη.
Αυτο το δισκακι ειχε 10τραγουδια, αρα εχουν μεινει αλλα 8. :biggrin:
Μόνο που αν βάζει ένα σε κάθε δίσκο θα μας πάρει λίγο χρόνο! :biggrin:
tgoj18

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από tgoj18 »

Scorpion86 έγραψε:
tgoj18 έγραψε:
jdarmody έγραψε:
Όταν λες υπερβολικός;
Στους "τρόπους" του.
Επειδη ήμουν εκεί, πιστεύω ήταν πιο λαιτ σε σχέση με άλλες φορές. Εκει που τα πηρε ήταν με τους "μπαρόβιους" όπως τους αποκάλεσε, αυτούς που είχαν στησει πηγαδάκια πισω στα σταντ και τον έγραφαν κανονικα. Κατα τα άλλα νορμαλ ήταν, δηλωσεις πολλες περι πολιτικης δεν εκανε και ηταν πιο ηρεμος απο αλλες παρομοιες εκδηλωσεις. Η όλη διαδικασία ήταν λίγο κουραστικη. Θα μπορουσαν να παιξουν ενα δειγμα απο καθε κομματι και οχι ολοκληρο τον δισκο γιατι τραβηξε αρκετα χρονικα, και στην τελικη ολοι λιγο πολυ τα εχουμε ακουσει τα κομματια. Να μην ειχε βγει ο δισκος να το καταλαβω, αλλα τωρα ηταν περιττο.
Γι αυτο λεω ωραια πραγματα, ησυχα.
bebest

Δεν υπάρχει τραπέζι ούτε για δείγμα το πρώτο διήμερο. .Οπωτε αναγκαστικά όσοι αργήσαμε μπάρα. .ξέρει κανείς αν υπάρχει περίπτωση να κάνει κάτι αντίστοιχο με πέρυσι και να ξεκινήσει νωρίς? ?
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

bebest έγραψε:Δεν υπάρχει τραπέζι ούτε για δείγμα το πρώτο διήμερο. .Οπωτε αναγκαστικά όσοι αργήσαμε μπάρα. .ξέρει κανείς αν υπάρχει περίπτωση να κάνει κάτι αντίστοιχο με πέρυσι και να ξεκινήσει νωρίς? ?
Λογικό να είναι πίτα το διήμερο της Πρεμιέρας. Εχουν αρχίσει ήδη οι κρατήσεις για το 2ο, όποιος πρόλαβε τραπέζι πήρε, αλλιώς μες στα μπαρ...στριμωξίδι. Kαι δεν ξέρω εάν θα επιτραπούν τα φοιτητικα από την 2η εβδομαδα. Περιμενω κι εγω να μαθω.
bebest

Scorpion86 έγραψε:
bebest έγραψε:Δεν υπάρχει τραπέζι ούτε για δείγμα το πρώτο διήμερο. .Οπωτε αναγκαστικά όσοι αργήσαμε μπάρα. .ξέρει κανείς αν υπάρχει περίπτωση να κάνει κάτι αντίστοιχο με πέρυσι και να ξεκινήσει νωρίς? ?
Λογικό να είναι πίτα το διήμερο της Πρεμιέρας. Εχουν αρχίσει ήδη οι κρατήσεις για το 2ο, όποιος πρόλαβε τραπέζι πήρε, αλλιώς μες στα μπαρ...στριμωξίδι. Kαι δεν ξέρω εάν θα επιτραπούν τα φοιτητικα από την 2η εβδομαδα. Περιμενω κι εγω να μαθω.
Τουλάχιστον να έχουμε καμια ενημέρωση μη πάμε στο μπαρ 12μιση η ωρα και δούμε το Νότη πάνω στη σκηνή..
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Το ξέσπασμα στους "μπαρόβιους"...απόλυτα δικαιολογημένο.

Άβαταρ μέλους
jdarmody

Scorpion86 έγραψε:Κλάψτε ελεύθερα....http://www.getgreekmusic.gr/blog/poliseis-pantelidis/
Αμφιβάλλω αν υπάρχει άνθρωπος που θα αγόραζε δίσκο Παντελίδη υπό άλλες συνθήκες.
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

jdarmody έγραψε:
Scorpion86 έγραψε:Κλάψτε ελεύθερα....http://www.getgreekmusic.gr/blog/poliseis-pantelidis/
Αμφιβάλλω αν υπάρχει άνθρωπος που θα αγόραζε δίσκο Παντελίδη υπό άλλες συνθήκες.
O ίδιος να δεις πόσο παραμυθιάζεται, γραφοντας στο προφιλ του "ρεκορ πωλήσεων" κλπ. Χωρις να αναφέρει οτι ο δίσκος ήταν και με την έκδοση των 2 ευρω και τον έπαιρνες ήθελες δεν ηθελες με την εφημερίδα.
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Scorpion86 έγραψε:
jdarmody έγραψε:
O ίδιος να δεις πόσο παραμυθιάζεται, γραφοντας στο προφιλ του "ρεκορ πωλήσεων" κλπ. Χωρις να αναφέρει οτι ο δίσκος ήταν και με την έκδοση των 2 ευρω και τον έπαιρνες ήθελες δεν ηθελες με την εφημερίδα.

Καλά αυτός ζει σ' ένα συννεφάκι εδώ και καιρό. Ελπίζω κάποτε ν' απαλλαγούμε.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος jdarmody την Τετ Δεκ 03, 2014 4:32 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

jdarmody έγραψε:
Scorpion86 έγραψε:
jdarmody έγραψε:

Καλά αυτός ζει σ' ένα συννεφάκι εδώ και καιρό. Ελπίζω κάποτε ν' απαλλαγούμε από αυτή τη σκουπιδομηχανή.
"Μα για φαντάσου, όταν τα ρούχα μου θα λείπουν απ' τα σχοινιά σου..." αχαχαχαχα
Ελα πολύ ασχοληθήκαμε με τον μίμο.
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Scorpion86 έγραψε:
jdarmody έγραψε:
Scorpion86 έγραψε:
jdarmody έγραψε:

Καλά αυτός ζει σ' ένα συννεφάκι εδώ και καιρό. Ελπίζω κάποτε ν' απαλλαγούμε από αυτή τη σκουπιδομηχανή.
"Μα για φαντάσου, όταν τα ρούχα μου θα λείπουν απ' τα σχοινιά σου..." αχαχαχαχα
Ελα πολύ ασχοληθήκαμε με τον μίμο.
Χαχαχαχα ούτε που το έχω ακούσει! Για να επανέλθουμε στα του Νότη, πολύ φορτωμένο τον βλέπω φέτος ως προς το κοινωνικό κομμάτι, ελπίζω με δεδομένο ότι ο καθαρός χρόνος του θα είναι λογικά περιορισμένος στο Φωταέριο να μην γεμίσει το πρόγραμμα με πολλά κοινωνικά κομμάτια. Έχω καταλήξει ότι θέλει να διανύσει τα τελευταία χρόνια της καριέρας του σε αυτό το ύφος.
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Τα τελευταία χρόνια έχει θεσπίσει το "κοινωνικό τραγούδι" σαν πρόγραμμα στο εκάστοτε κέντρο που εμφανίζεται.
Πάντως, στις πρόβες τα έχει τραγουδήσει όλα και έχει μέσα και τα χορευτικά και τα ερωτικά και τα...ατμοσφαιρικά (Καλέ Μου Αγγελε).
Ξέρει πιστευω να κρατά τις ισορροπίες όσον αφορά τις live εμφανίσεις. Τώρα στον τελευταία δίσκο θεωρώ ότι είναι όντως ο προσανατολισμός προς το κοινωνικό όμως δεν χάνεται από την ποιότητα λόγω αυτου. Τα κοινωνικά του είναι πιο ξεχωριστά τραγούδια από τα ερωτικά. Είτε επειδή είναι συγκινητικά (Μια Μικρη Μαυροφορούσα, Γιος της Κυρα Λενης), είτε γιατι μπορούν να έχουν πολλές ερμηνειες (Καλε Μου Αγγελε, Πέτα Ψηλά) είτε γιατι ειναι κομμενα και ραμμενα πανω στον ίδιο (Μα Εγω Ειμαι Ελληνας, Ποτέ Δεν Κρύφτηκα). Θεωρώ το "Φτου Ξελευθερία" το λιγότερο δυνατο απο τα κοινωνικα του δισκου.
Απάντηση