Ναι. Γραφικότατη.Scorpion86 έγραψε:Tην μπλούζα που φορούσε λες?jdarmody έγραψε:Το πέρασε η Πέγκυ το μήνυμα της για καλό και για κακό βλέπω!!
Νότης Σφακιανάκης
Re: ΝΟΤΗΣ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ THREAD
Έχει να κάνει με την τρέλα και τον άνθρωπο...
Λογικά θα είναι από την επόμενη βδομάδα.Scorpion86 έγραψε:Εγω κάτι άλλο ήθελα να ρωτησω. Χθες ανανεώθηκε η λιστα της ifpi στα ελληνικα charts και μεσα στην λιστα δεν ειναι το "ΜΑΖΙ". Για ποιο λογο?
Κοιμόμουνα και ξύπνησα μονάχα που τα αντίκρυσα...
bebest έγραψε:Πολύ θα το ήθελα και εγώ θα είναι άδικο για το παιδί 2 στις 2 κομματαρες και να μην ακουστεί κανένα. .προσωπική εκτίμηση πάντως πρώτα θα προωθήσει κάποιο χορευτικό ή ρυθμικό κομμάτι. Μεταξύ λύσε κούκλα τα μαλλιά σου και πως γίνεται αυτό δηλαδή. .τα κλασσικά ερωτικά πιο μετά έτσι έκανε και στις αυτοτελεις ιστορίες. .
Αυτή τη μανία με τα χορευτικά δεν την καταλαβαίνω. Βέβαια στον προηγούμενο δίσκο είχε βγει πρώτα το Εσύ η θάλασσα, μετά το Μη με ρωτάτε, μετά το Δηλώνω μόνος και τέλος το Δώσε ένα τέλος. Θεωρητικά πήγε καλά το Δηλώνω μόνος, απλά δεν θεωρώ ότι ο κόσμος περιμένει τέτοιου είδους τραγούδια από το Νότη. Κατανοώ ότι είναι πιο εύκολο να παίξουν στο ραδιόφωνο, αλλά πραγματικά ''θάβονται'' κομμματάρες έτσι. Βλέπω ο Σαπουντζάκης να εξελίσσεται σε νέο αγαπημένο, στυλ Δήμα, του Νότη. Τέλος, χαίρομαι και για τη σχέση που έχουν εδώ και 20 χρόνια με τον Γιώργο Μουκίδη που ξεκίνησε με το πρώτο τραγούδι του ''χοντρού'', το Και δεν μπορώ.
Στους "τρόπους" του.jdarmody έγραψε:Όταν λες υπερβολικός;tgoj18 έγραψε:Ημουν εκει. Ωραια πραγματα, Ησυχα. Υπερβολικος οπως παντα.
- Scorpion86
Επειδη ήμουν εκεί, πιστεύω ήταν πιο λαιτ σε σχέση με άλλες φορές. Εκει που τα πηρε ήταν με τους "μπαρόβιους" όπως τους αποκάλεσε, αυτούς που είχαν στησει πηγαδάκια πισω στα σταντ και τον έγραφαν κανονικα. Κατα τα άλλα νορμαλ ήταν, δηλωσεις πολλες περι πολιτικης δεν εκανε και ηταν πιο ηρεμος απο αλλες παρομοιες εκδηλωσεις. Η όλη διαδικασία ήταν λίγο κουραστικη. Θα μπορουσαν να παιξουν ενα δειγμα απο καθε κομματι και οχι ολοκληρο τον δισκο γιατι τραβηξε αρκετα χρονικα, και στην τελικη ολοι λιγο πολυ τα εχουμε ακουσει τα κομματια. Να μην ειχε βγει ο δισκος να το καταλαβω, αλλα τωρα ηταν περιττο.tgoj18 έγραψε:Στους "τρόπους" του.jdarmody έγραψε:Όταν λες υπερβολικός;tgoj18 έγραψε:Ημουν εκει. Ωραια πραγματα, Ησυχα. Υπερβολικος οπως παντα.
Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
Δεν είναι τόσο μανία εγώ νομίζω είναι η τάση του ανανεώνεται. .ερωτικά τραγούδια πάντα ακούγονται λίγο πολύ ενώ χορευτικό είχε καιρό να βγάλει κάτι καλό. .Είναι καλό και για το πρόγραμμα του που εδώ και χρόνια στα τσιφτετέλια ήταν προβλέψιμο. .Επίσης δε πήγε άσχημα το δηλώνω μόνος ειδικά στα μαγαζιά παίζει μέχρι σήμερα. .και το καινούριο αν προωθηθει καλά θα παει..αν προσθέσει και 2 3 παλιά που τα χει ξεχάσμενα , πόσο καιρό να ακούμε τη παπαρούνα και το πρώτη φορά?jdarmody έγραψε:bebest έγραψε:Πολύ θα το ήθελα και εγώ θα είναι άδικο για το παιδί 2 στις 2 κομματαρες και να μην ακουστεί κανένα. .προσωπική εκτίμηση πάντως πρώτα θα προωθήσει κάποιο χορευτικό ή ρυθμικό κομμάτι. Μεταξύ λύσε κούκλα τα μαλλιά σου και πως γίνεται αυτό δηλαδή. .τα κλασσικά ερωτικά πιο μετά έτσι έκανε και στις αυτοτελεις ιστορίες. .
Αυτή τη μανία με τα χορευτικά δεν την καταλαβαίνω. Βέβαια στον προηγούμενο δίσκο είχε βγει πρώτα το Εσύ η θάλασσα, μετά το Μη με ρωτάτε, μετά το Δηλώνω μόνος και τέλος το Δώσε ένα τέλος. Θεωρητικά πήγε καλά το Δηλώνω μόνος, απλά δεν θεωρώ ότι ο κόσμος περιμένει τέτοιου είδους τραγούδια από το Νότη. Κατανοώ ότι είναι πιο εύκολο να παίξουν στο ραδιόφωνο, αλλά πραγματικά ''θάβονται'' κομμματάρες έτσι. Βλέπω ο Σαπουντζάκης να εξελίσσεται σε νέο αγαπημένο, στυλ Δήμα, του Νότη. Τέλος, χαίρομαι και για τη σχέση που έχουν εδώ και 20 χρόνια με τον Γιώργο Μουκίδη που ξεκίνησε με το πρώτο τραγούδι του ''χοντρού'', το Και δεν μπορώ.
Ο Σαπουντζάκης έχει 2/2 κομματαρες μακάρι να έχει συνέχεια αυτή η συνεργασία. .
- SFAKattack10
Αυτο το δισκακι ειχε 10τραγουδια, αρα εχουν μεινει αλλα 8.Scorpion86 έγραψε: Ειπε και για τον Σαπουντζάκη οτι πριν 2,5 χρονια του ειχε σταλει ενα δισκακι στο καμαρινι του με μονο στοιχειο το ονομα και κανενα αλλο. Και έψαχναν καιρό να τον βρουν και τελικα τον βρηκαν μεσω ενος συνεργατη του Νοτη.

Μόνο που αν βάζει ένα σε κάθε δίσκο θα μας πάρει λίγο χρόνο!SFAKattack10 έγραψε:Αυτο το δισκακι ειχε 10τραγουδια, αρα εχουν μεινει αλλα 8.Scorpion86 έγραψε: Ειπε και για τον Σαπουντζάκη οτι πριν 2,5 χρονια του ειχε σταλει ενα δισκακι στο καμαρινι του με μονο στοιχειο το ονομα και κανενα αλλο. Και έψαχναν καιρό να τον βρουν και τελικα τον βρηκαν μεσω ενος συνεργατη του Νοτη.

Γι αυτο λεω ωραια πραγματα, ησυχα.Scorpion86 έγραψε:Επειδη ήμουν εκεί, πιστεύω ήταν πιο λαιτ σε σχέση με άλλες φορές. Εκει που τα πηρε ήταν με τους "μπαρόβιους" όπως τους αποκάλεσε, αυτούς που είχαν στησει πηγαδάκια πισω στα σταντ και τον έγραφαν κανονικα. Κατα τα άλλα νορμαλ ήταν, δηλωσεις πολλες περι πολιτικης δεν εκανε και ηταν πιο ηρεμος απο αλλες παρομοιες εκδηλωσεις. Η όλη διαδικασία ήταν λίγο κουραστικη. Θα μπορουσαν να παιξουν ενα δειγμα απο καθε κομματι και οχι ολοκληρο τον δισκο γιατι τραβηξε αρκετα χρονικα, και στην τελικη ολοι λιγο πολυ τα εχουμε ακουσει τα κομματια. Να μην ειχε βγει ο δισκος να το καταλαβω, αλλα τωρα ηταν περιττο.tgoj18 έγραψε:Στους "τρόπους" του.jdarmody έγραψε:Όταν λες υπερβολικός;tgoj18 έγραψε:Ημουν εκει. Ωραια πραγματα, Ησυχα. Υπερβολικος οπως παντα.
Δεν υπάρχει τραπέζι ούτε για δείγμα το πρώτο διήμερο. .Οπωτε αναγκαστικά όσοι αργήσαμε μπάρα. .ξέρει κανείς αν υπάρχει περίπτωση να κάνει κάτι αντίστοιχο με πέρυσι και να ξεκινήσει νωρίς? ?
- Scorpion86
Λογικό να είναι πίτα το διήμερο της Πρεμιέρας. Εχουν αρχίσει ήδη οι κρατήσεις για το 2ο, όποιος πρόλαβε τραπέζι πήρε, αλλιώς μες στα μπαρ...στριμωξίδι. Kαι δεν ξέρω εάν θα επιτραπούν τα φοιτητικα από την 2η εβδομαδα. Περιμενω κι εγω να μαθω.bebest έγραψε:Δεν υπάρχει τραπέζι ούτε για δείγμα το πρώτο διήμερο. .Οπωτε αναγκαστικά όσοι αργήσαμε μπάρα. .ξέρει κανείς αν υπάρχει περίπτωση να κάνει κάτι αντίστοιχο με πέρυσι και να ξεκινήσει νωρίς? ?
Τουλάχιστον να έχουμε καμια ενημέρωση μη πάμε στο μπαρ 12μιση η ωρα και δούμε το Νότη πάνω στη σκηνή..Scorpion86 έγραψε:Λογικό να είναι πίτα το διήμερο της Πρεμιέρας. Εχουν αρχίσει ήδη οι κρατήσεις για το 2ο, όποιος πρόλαβε τραπέζι πήρε, αλλιώς μες στα μπαρ...στριμωξίδι. Kαι δεν ξέρω εάν θα επιτραπούν τα φοιτητικα από την 2η εβδομαδα. Περιμενω κι εγω να μαθω.bebest έγραψε:Δεν υπάρχει τραπέζι ούτε για δείγμα το πρώτο διήμερο. .Οπωτε αναγκαστικά όσοι αργήσαμε μπάρα. .ξέρει κανείς αν υπάρχει περίπτωση να κάνει κάτι αντίστοιχο με πέρυσι και να ξεκινήσει νωρίς? ?
- Scorpion86
Κλάψτε ελεύθερα....http://www.getgreekmusic.gr/blog/poliseis-pantelidis/
- Scorpion86
Το ξέσπασμα στους "μπαρόβιους"...απόλυτα δικαιολογημένο.
Αμφιβάλλω αν υπάρχει άνθρωπος που θα αγόραζε δίσκο Παντελίδη υπό άλλες συνθήκες.Scorpion86 έγραψε:Κλάψτε ελεύθερα....http://www.getgreekmusic.gr/blog/poliseis-pantelidis/
- Scorpion86
O ίδιος να δεις πόσο παραμυθιάζεται, γραφοντας στο προφιλ του "ρεκορ πωλήσεων" κλπ. Χωρις να αναφέρει οτι ο δίσκος ήταν και με την έκδοση των 2 ευρω και τον έπαιρνες ήθελες δεν ηθελες με την εφημερίδα.jdarmody έγραψε:Αμφιβάλλω αν υπάρχει άνθρωπος που θα αγόραζε δίσκο Παντελίδη υπό άλλες συνθήκες.Scorpion86 έγραψε:Κλάψτε ελεύθερα....http://www.getgreekmusic.gr/blog/poliseis-pantelidis/
Scorpion86 έγραψε:O ίδιος να δεις πόσο παραμυθιάζεται, γραφοντας στο προφιλ του "ρεκορ πωλήσεων" κλπ. Χωρις να αναφέρει οτι ο δίσκος ήταν και με την έκδοση των 2 ευρω και τον έπαιρνες ήθελες δεν ηθελες με την εφημερίδα.jdarmody έγραψε:Αμφιβάλλω αν υπάρχει άνθρωπος που θα αγόραζε δίσκο Παντελίδη υπό άλλες συνθήκες.Scorpion86 έγραψε:Κλάψτε ελεύθερα....http://www.getgreekmusic.gr/blog/poliseis-pantelidis/
Καλά αυτός ζει σ' ένα συννεφάκι εδώ και καιρό. Ελπίζω κάποτε ν' απαλλαγούμε.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος jdarmody την Τετ Δεκ 03, 2014 4:32 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Scorpion86
"Μα για φαντάσου, όταν τα ρούχα μου θα λείπουν απ' τα σχοινιά σου..." αχαχαχαχαjdarmody έγραψε:Scorpion86 έγραψε:O ίδιος να δεις πόσο παραμυθιάζεται, γραφοντας στο προφιλ του "ρεκορ πωλήσεων" κλπ. Χωρις να αναφέρει οτι ο δίσκος ήταν και με την έκδοση των 2 ευρω και τον έπαιρνες ήθελες δεν ηθελες με την εφημερίδα.jdarmody έγραψε:Αμφιβάλλω αν υπάρχει άνθρωπος που θα αγόραζε δίσκο Παντελίδη υπό άλλες συνθήκες.Scorpion86 έγραψε:Κλάψτε ελεύθερα....http://www.getgreekmusic.gr/blog/poliseis-pantelidis/
Καλά αυτός ζει σ' ένα συννεφάκι εδώ και καιρό. Ελπίζω κάποτε ν' απαλλαγούμε από αυτή τη σκουπιδομηχανή.
Ελα πολύ ασχοληθήκαμε με τον μίμο.
Χαχαχαχα ούτε που το έχω ακούσει! Για να επανέλθουμε στα του Νότη, πολύ φορτωμένο τον βλέπω φέτος ως προς το κοινωνικό κομμάτι, ελπίζω με δεδομένο ότι ο καθαρός χρόνος του θα είναι λογικά περιορισμένος στο Φωταέριο να μην γεμίσει το πρόγραμμα με πολλά κοινωνικά κομμάτια. Έχω καταλήξει ότι θέλει να διανύσει τα τελευταία χρόνια της καριέρας του σε αυτό το ύφος.Scorpion86 έγραψε:"Μα για φαντάσου, όταν τα ρούχα μου θα λείπουν απ' τα σχοινιά σου..." αχαχαχαχαjdarmody έγραψε:Scorpion86 έγραψε:O ίδιος να δεις πόσο παραμυθιάζεται, γραφοντας στο προφιλ του "ρεκορ πωλήσεων" κλπ. Χωρις να αναφέρει οτι ο δίσκος ήταν και με την έκδοση των 2 ευρω και τον έπαιρνες ήθελες δεν ηθελες με την εφημερίδα.jdarmody έγραψε:Αμφιβάλλω αν υπάρχει άνθρωπος που θα αγόραζε δίσκο Παντελίδη υπό άλλες συνθήκες.Scorpion86 έγραψε:Κλάψτε ελεύθερα....http://www.getgreekmusic.gr/blog/poliseis-pantelidis/
Καλά αυτός ζει σ' ένα συννεφάκι εδώ και καιρό. Ελπίζω κάποτε ν' απαλλαγούμε από αυτή τη σκουπιδομηχανή.
Ελα πολύ ασχοληθήκαμε με τον μίμο.
- Scorpion86
Τα τελευταία χρόνια έχει θεσπίσει το "κοινωνικό τραγούδι" σαν πρόγραμμα στο εκάστοτε κέντρο που εμφανίζεται.
Πάντως, στις πρόβες τα έχει τραγουδήσει όλα και έχει μέσα και τα χορευτικά και τα ερωτικά και τα...ατμοσφαιρικά (Καλέ Μου Αγγελε).
Ξέρει πιστευω να κρατά τις ισορροπίες όσον αφορά τις live εμφανίσεις. Τώρα στον τελευταία δίσκο θεωρώ ότι είναι όντως ο προσανατολισμός προς το κοινωνικό όμως δεν χάνεται από την ποιότητα λόγω αυτου. Τα κοινωνικά του είναι πιο ξεχωριστά τραγούδια από τα ερωτικά. Είτε επειδή είναι συγκινητικά (Μια Μικρη Μαυροφορούσα, Γιος της Κυρα Λενης), είτε γιατι μπορούν να έχουν πολλές ερμηνειες (Καλε Μου Αγγελε, Πέτα Ψηλά) είτε γιατι ειναι κομμενα και ραμμενα πανω στον ίδιο (Μα Εγω Ειμαι Ελληνας, Ποτέ Δεν Κρύφτηκα). Θεωρώ το "Φτου Ξελευθερία" το λιγότερο δυνατο απο τα κοινωνικα του δισκου.
Πάντως, στις πρόβες τα έχει τραγουδήσει όλα και έχει μέσα και τα χορευτικά και τα ερωτικά και τα...ατμοσφαιρικά (Καλέ Μου Αγγελε).
Ξέρει πιστευω να κρατά τις ισορροπίες όσον αφορά τις live εμφανίσεις. Τώρα στον τελευταία δίσκο θεωρώ ότι είναι όντως ο προσανατολισμός προς το κοινωνικό όμως δεν χάνεται από την ποιότητα λόγω αυτου. Τα κοινωνικά του είναι πιο ξεχωριστά τραγούδια από τα ερωτικά. Είτε επειδή είναι συγκινητικά (Μια Μικρη Μαυροφορούσα, Γιος της Κυρα Λενης), είτε γιατι μπορούν να έχουν πολλές ερμηνειες (Καλε Μου Αγγελε, Πέτα Ψηλά) είτε γιατι ειναι κομμενα και ραμμενα πανω στον ίδιο (Μα Εγω Ειμαι Ελληνας, Ποτέ Δεν Κρύφτηκα). Θεωρώ το "Φτου Ξελευθερία" το λιγότερο δυνατο απο τα κοινωνικα του δισκου.