Νότης Σφακιανάκης

Επιλέξτε για να συζητήσετε θέματα που αφορούν την ελληνική pop ή λαϊκή μουσική σκηνή...
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Re: ΝΟΤΗΣ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ THREAD

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από jdarmody »

Scorpion86 έγραψε:Τα τελευταία χρόνια έχει θεσπίσει το "κοινωνικό τραγούδι" σαν πρόγραμμα στο εκάστοτε κέντρο που εμφανίζεται.
Πάντως, στις πρόβες τα έχει τραγουδήσει όλα και έχει μέσα και τα χορευτικά και τα ερωτικά και τα...ατμοσφαιρικά (Καλέ Μου Αγγελε).
Ξέρει πιστευω να κρατά τις ισορροπίες όσον αφορά τις live εμφανίσεις. Τώρα στον τελευταία δίσκο θεωρώ ότι είναι όντως ο προσανατολισμός προς το κοινωνικό όμως δεν χάνεται από την ποιότητα λόγω αυτου. Τα κοινωνικά του είναι πιο ξεχωριστά τραγούδια από τα ερωτικά. Είτε επειδή είναι συγκινητικά (Μια Μικρη Μαυροφορούσα, Γιος της Κυρα Λενης), είτε γιατι μπορούν να έχουν πολλές ερμηνειες (Καλε Μου Αγγελε, Πέτα Ψηλά) είτε γιατι ειναι κομμενα και ραμμενα πανω στον ίδιο (Μα Εγω Ειμαι Ελληνας, Ποτέ Δεν Κρύφτηκα). Θεωρώ το "Φτου Ξελευθερία" το λιγότερο δυνατο απο τα κοινωνικα του δισκου.
Απλά πέρυσι τουλάχιστον ως ένα βαθμό ειδικά στην Πύλη Αξιού τα περιόρισε πάρα πολύ. Αντιθέτως, το 2010 με ματωμένο δάκρυ μια ώρα περίπου είχε κοινωνικά κομμάτια. Για τον δίσκο δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα, ένα κι ένα είναι τα κοινωνικά κομμάτια και κάποια από αυτά θα μείνουν για χρόνια. Προσωπικά αναγνωρίζω και σέβομαι την προσπάθεια που κάνει να αφήσει και σημαντικά τραγούδια, αλλά να περάσει και τα μηνύματα που μπορεί. Απλώς, αμφιβάλλω αν μπορεί να την αποδεχτεί ο κόσμος αν το κάνει σε τόσο μεγάλο βαθμό πάλι.
Έχει να κάνει με την τρέλα και τον άνθρωπο...
Άβαταρ μέλους
SFAKattack10

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SFAKattack10 »

Scorpion86 έγραψε: O ίδιος να δεις πόσο παραμυθιάζεται, γραφοντας στο προφιλ του "ρεκορ πωλήσεων" κλπ.
Ποιο ειναι το ρεκορ? Ουτε τα 150.000 δεν περασε. :lol:
Άβαταρ μέλους
jdarmody

SFAKattack10 έγραψε:
Scorpion86 έγραψε: O ίδιος να δεις πόσο παραμυθιάζεται, γραφοντας στο προφιλ του "ρεκορ πωλήσεων" κλπ.
Ποιο ειναι το ρεκορ? Ουτε τα 150.000 δεν περασε. :lol:
To ωραίο θα είναι μετά. Θα βγάλει και το Εκπνοή, αργότερα και τα δυο μαζί, θα προσθέσει όλες τις πωλήσεις συνολικά και θα ''σπάσει'' κάθε ρεκόρ.
Άβαταρ μέλους
J&B

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από J&B »

Κοιμόμουνα και ξύπνησα μονάχα που τα αντίκρυσα...
Άβαταρ μέλους
panosif

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από panosif »

George Moukidis

Θα ήθελα να ζητήσω δημόσια συγνώμη απο τον φίλο μου και συνεργάτη Βασίλη Καρρά για μια σημαντική παράλειψή μου για την οποία είμαι εξ' ολοκλήρου υπεύθυνος........
Δηλαδή πολύ απλά ξέχασα να δηλώσω στην εταιρία Cobalt Music οτι οι στίχοι στο τραγούδι του Νότη Σφακιανάκη " ΕΓΩ " είνα γραμμένοι απο τον Βασίλη Καρρά με μια μικρή συνδρομή απο εμένα........
Και πάλι συγνώμη........και ευχαριστώ πολύ τον Βασίλη που μου έκανε την τιμή να συνεργαστεί μαζί μου........
Πολλά φιλιά σε όλους και ειδικά σε αυτούς που ξέρουν ν' αγαπούν......!!!!!!!
Άβαταρ μέλους
panosif

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από panosif »

Μάλλον έχει δώσει συνέντευξη στον Σεφερλή.
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Scorpion86 »

To είχα αποκαλύψει πριν από ένα μήνα ότι ο Νότης έχει υποσχεθεί ότι η πρώτη τηλεοπτική εμφάνιση της σεζόν θα γίνει στην πρωινή εκπομπή του Σεφερλή. Αρχές του νέου έτους λένε οι πληροφορίες. Ίσως λίγο πριν (εντος Δεκεμβρίου) να γίνει και μία ραδιοφωνική συνέντευξη... Τώρα από κει και πέρα, τα πράγματα όπως έχουν λένε, δίχως πάθος και φόβο να χάλασουν τις δημόσιες σχέσεις τους με το σύστημα, βλέπε Λιάγκας-Σκορδά, Τατιάνα κλπ.
Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
Άβαταρ μέλους
J&B

Εικόνα
Νότης & Πέγκυ
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Scorpion86 έγραψε:To είχα αποκαλύψει πριν από ένα μήνα ότι ο Νότης έχει υποσχεθεί ότι η πρώτη τηλεοπτική εμφάνιση της σεζόν θα γίνει στην πρωινή εκπομπή του Σεφερλή. Αρχές του νέου έτους λένε οι πληροφορίες. Ίσως λίγο πριν (εντος Δεκεμβρίου) να γίνει και μία ραδιοφωνική συνέντευξη... Τώρα από κει και πέρα, τα πράγματα όπως έχουν λένε, δίχως πάθος και φόβο να χάλασουν τις δημόσιες σχέσεις τους με το σύστημα, βλέπε Λιάγκας-Σκορδά, Τατιάνα κλπ.
Καλά οι άλλοι σιγά μην παίξουν απόσπασμα που δε δίνει αφορμή για να τον θάψουν πάλι. Πολύ καλά τα είπε ο Σεφερλής. Σε σοβαρό ραδιόφωνο; Γιατί πριν βγουν οι Αυτοτελείς Ιστορίες είχε βγει στον Χατζηνικολάου ο Νότης, ελπίζω σε κάτι εξίσου ενδιαφέρον.
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

jdarmody έγραψε:
Scorpion86 έγραψε:To είχα αποκαλύψει πριν από ένα μήνα ότι ο Νότης έχει υποσχεθεί ότι η πρώτη τηλεοπτική εμφάνιση της σεζόν θα γίνει στην πρωινή εκπομπή του Σεφερλή. Αρχές του νέου έτους λένε οι πληροφορίες. Ίσως λίγο πριν (εντος Δεκεμβρίου) να γίνει και μία ραδιοφωνική συνέντευξη... Τώρα από κει και πέρα, τα πράγματα όπως έχουν λένε, δίχως πάθος και φόβο να χάλασουν τις δημόσιες σχέσεις τους με το σύστημα, βλέπε Λιάγκας-Σκορδά, Τατιάνα κλπ.
Καλά οι άλλοι σιγά μην παίξουν απόσπασμα που δε δίνει αφορμή για να τον θάψουν πάλι. Πολύ καλά τα είπε ο Σεφερλής. Σε σοβαρό ραδιόφωνο; Γιατί πριν βγουν οι Αυτοτελείς Ιστορίες είχε βγει στον Χατζηνικολάου ο Νότης, ελπίζω σε κάτι εξίσου ενδιαφέρον.
Σοβαρός σταθμός δεν ξέρω εάν είναι πλέον γιατί άλλαξε διοικηση αλλά σε εκπομπή που την έχει άρρωστος Νοτικός. Που θα τον προσέξει, δεν θα επιδιώξει να τον εκθέσει όπως άλλοι...
Άβαταρ μέλους
J&B

Καλές οι συνεντεύξεις, αλλά το "Τέρμα το ράδιο" έχει εξαφανιστεί από τα ραδιόφωνα, ούτε το sfera που το είχε αποκλειστικότητα το παίζει πια. Γενικά στην Αθήνα μόνο στο Derti και στο Sfera το έχω πετύχει. Δε μπορώ να κατάλαβω τι γίνεται με αυτή την Cobalt; Αν θεωρεί ότι το συγκερκιμένο πρόμο δεν τραβάει ας επιλέξει κάποιο άλλο... εκτός και αν περιμένουν να ξεκινήσουν οι εμφανίσεις στο Φωταέριο και να αρχίσει τότε να παίζει. Επίσης, δεν έχουμε ακούσει αν ετοιμάζει και κάποιο βιντεοκλίπ. Επειδή πριν λίγο καιρό λέγαμε τα ίδια, δεν έχουν βγει ολά τα πρόμο σε vc, πχ. το Φτερά γυρεύω δεν είχε γίνει vc.
Πάντως μελλοντικά σαν πρόμο θα ήθελα να ακούσω τα εξής: Πως γίνεται αυτό, Σαν αεράκι, Λύσε κούκλα τα μαλλιά σου και Τ' αθάνατο νερό, το οποίο είναι επανεκτέλεση - διασκευή του Αχ κατερινα --> http://vbox7.com/play:865bc9462e.
bebest

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από bebest »

J&B έγραψε:Καλές οι συνεντεύξεις, αλλά το "Τέρμα το ράδιο" έχει εξαφανιστεί από τα ραδιόφωνα, ούτε το sfera που το είχε αποκλειστικότητα το παίζει πια. Γενικά στην Αθήνα μόνο στο Derti και στο Sfera το έχω πετύχει. Δε μπορώ να κατάλαβω τι γίνεται με αυτή την Cobalt; Αν θεωρεί ότι το συγκερκιμένο πρόμο δεν τραβάει ας επιλέξει κάποιο άλλο... εκτός και αν περιμένουν να ξεκινήσουν οι εμφανίσεις στο Φωταέριο και να αρχίσει τότε να παίζει. Επίσης, δεν έχουμε ακούσει αν ετοιμάζει και κάποιο βιντεοκλίπ. Επειδή πριν λίγο καιρό λέγαμε τα ίδια, δεν έχουν βγει ολά τα πρόμο σε vc, πχ. το Φτερά γυρεύω δεν είχε γίνει vc.
Πάντως μελλοντικά σαν πρόμο θα ήθελα να ακούσω τα εξής: Πως γίνεται αυτό, Σαν αεράκι, Λύσε κούκλα τα μαλλιά σου και Τ' αθάνατο νερό, το οποίο είναι επανεκτέλεση - διασκευή του Αχ κατερινα --> http://vbox7.com/play:865bc9462e.
Απλά το τραγούδι δεν. ..το λέγαμε από την αρχή. .Τώρα νομίζω παίζει και στο δρόμο λόγω ότι είχε τη παρουσίαση του δίσκου. .αλλά πολύ σύντομα θα εξαφανιστεί τελείως. .Δεν θα μου κάνει έκπληξη αν δεν βγει και με αυτό το τραγούδι. Για επόμενα νομίζω αυτά που λες θα παίξουν και το εγώ, ελπίζω και το Καλέ μου αγγελε. .
filcollins

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από filcollins »

O δίσκος έχει εξαιρετικά τραγούδια.Αν έπρεπε να ξεχωρίσω κάποιο θα διάλεγα το ''Πέτα Ψηλά´´..είναι απο τα τραγούδια που θα μείνουν.Τα ραδιόφωνα που παίζουν δήθεν λαϊκά τραγούδια και όχι ''έντεχνα´´ της πλάκας (όπως Μποφίλιου κτλ) βάζουν ελάχιστα Νότη και οι λόγοι είναι προφανείς.Επομένως μου είναι αδιάφορο το αν ακούγονται απ'αυτούς τους ''ραδιο-φονικούς'' σταθμούς τραγούδια του.Εχω ακούσει τόσο Τσαλίκη, Κιάμο και Παντελιάδη που πονάνε τα αυτιά μου.Οσοι είμαστε φίλοι με τον Νότη, πρέπει να έχουμε τουλάχιστον αυτόν τον δίσκο.
Άβαταρ μέλους
jdarmody

bebest έγραψε:
J&B έγραψε:Καλές οι συνεντεύξεις, αλλά το "Τέρμα το ράδιο" έχει εξαφανιστεί από τα ραδιόφωνα, ούτε το sfera που το είχε αποκλειστικότητα το παίζει πια. Γενικά στην Αθήνα μόνο στο Derti και στο Sfera το έχω πετύχει. Δε μπορώ να κατάλαβω τι γίνεται με αυτή την Cobalt; Αν θεωρεί ότι το συγκερκιμένο πρόμο δεν τραβάει ας επιλέξει κάποιο άλλο... εκτός και αν περιμένουν να ξεκινήσουν οι εμφανίσεις στο Φωταέριο και να αρχίσει τότε να παίζει. Επίσης, δεν έχουμε ακούσει αν ετοιμάζει και κάποιο βιντεοκλίπ. Επειδή πριν λίγο καιρό λέγαμε τα ίδια, δεν έχουν βγει ολά τα πρόμο σε vc, πχ. το Φτερά γυρεύω δεν είχε γίνει vc.
Απλά το τραγούδι δεν. ..το λέγαμε από την αρχή. .Τώρα νομίζω παίζει και στο δρόμο λόγω ότι είχε τη παρουσίαση του δίσκου. .αλλά πολύ σύντομα θα εξαφανιστεί τελείως. .Δεν θα μου κάνει έκπληξη αν δεν βγει και με αυτό το τραγούδι. Για επόμενα νομίζω αυτά που λες θα παίξουν και το εγώ, ελπίζω και το Καλέ μου αγγελε. .
Εγώ νομίζω δεν θα το λέει καν αυτό το τραγούδι. Γενικά νομίζω ότι έχει αφοσιωθεί στην πρεμιέρα του ο Νότης και δεν ασχολείται με τα υπόλοιπα. Τραγούδια υπάρχουν να παίξουν πάντως.
Άβαταρ μέλους
J&B

Απ' ότι φαίνεται μόνο σε μένα άρεσε το πρόμο... :lol: Βασικά μ' αρέσει τόσο που το θεωρώ στα top3 του δίσκου. :lol: Ειλικρίνα δε μπορώ να καταλάβω τι σας χαλάει; Στα ρεφρέν ειδικά ο Νότης το τερματίζει. Όπως και να χει είναι κλάσεις ανώτερο από πολλά σκουπίδια που παίζονται στα ραδιόφωνα...
Άβαταρ μέλους
jdarmody

filcollins έγραψε:O δίσκος έχει εξαιρετικά τραγούδια.Αν έπρεπε να ξεχωρίσω κάποιο θα διάλεγα το ''Πέτα Ψηλά´´..είναι απο τα τραγούδια που θα μείνουν.Τα ραδιόφωνα που παίζουν δήθεν λαϊκά τραγούδια και όχι ''έντεχνα´´ της πλάκας (όπως Μποφίλιου κτλ) βάζουν ελάχιστα Νότη και οι λόγοι είναι προφανείς.Επομένως μου είναι αδιάφορο το αν ακούγονται απ'αυτούς τους ''ραδιο-φονικούς'' σταθμούς τραγούδια του.Εχω ακούσει τόσο Τσαλίκη, Κιάμο και Παντελιάδη που πονάνε τα αυτιά μου.Οσοι είμαστε φίλοι με τον Νότη, πρέπει να έχουμε τουλάχιστον αυτόν τον δίσκο.
Συμφωνώ απόλυτα. Νομίζω ότι πλέον και όλοι οι ''φανς'' του Νότη δεν περιμένουν πια να τον ακούσουν στα ραδιόφωνα. Θεωρώ κάποια κομμάτια εξαιρετικής ποιότητας για να παίξουν στους mainstream σταθμούς. Μπορεί να μην υπάρχει για κάποιους το απόλυτο σουξέ, αλλά υπάρχουν κομματάρες.
Άβαταρ μέλους
jdarmody

J&B έγραψε:Απ' ότι φαίνεται μόνο σε μένα άρεσε το πρόμο... :lol: Βασικά μ' αρέσει τόσο που το θεωρώ στα top3 του δίσκου. :lol: Ειλικρίνα δε μπορώ να καταλάβω τι σας χαλάει; Στα ρεφρέν ειδικά ο Νότης το τερματίζει. Όπως και να χει είναι κλάσεις ανώτερο από πολλά σκουπίδια που παίζονται στα ραδιόφωνα...
Καλά αν το έλεγε άλλος τραγουδιστής θα γινόταν πανικός δεν είναι άσχημο τραγούδι. Απλά για μένα δεν ταιριάζει στο γνωστό ύφος του Νότη, ίσως γι΄ αυτό δεν αγκαλιάζεται τόσο. Ανάλογο ήταν το κλίμα και με το Πάρτα, το οποίο τουλάχιστον κατάφερε και παγιώθηκε στο live του Νότη. Το Τέρμα το Ράδιο δεν νομίζω να έχει αυτή τη δυναμική.
bebest

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από bebest »

jdarmody έγραψε:
bebest έγραψε:
Εγώ νομίζω δεν θα το λέει καν αυτό το τραγούδι. Γενικά νομίζω ότι έχει αφοσιωθεί στην πρεμιέρα του ο Νότης και δεν ασχολείται με τα υπόλοιπα. Τραγούδια υπάρχουν να παίξουν πάντως.
Νομιζω θα το πει απλα αμφιβαλω αν θα ξεκιναει με αυτο δεδομενου οτι με το τραγουδι που θα επιλέξει θα βγενει ολο το χρόνο και αυτό σύντομα δεν θα ακούγεται πουθενά. Για τα κοινωνικά Εντάξει το περιμέναμε να μην ακούγονται , ωστόσο με τα ερωτικα που προωθεί δεν έχουν θέμα τα παίζουν. Το συγκεκριμένο τίποτα, ούτε καν για βίντεο κλιπ δεν το βλέπω.
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Tι έγινε ρε παιδιά? Το ένα τελικά το έχει γράψει ο Καρράς, το άλλο το έχει τραγουδήσει ο Μαρίνης...Πωπω
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Eπόμενο πρόμο εικάζω ότι θα είναι το "ΕΓΩ"...
Απάντηση