Γιάννης Πλούταρχος
Re: ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΣ THREAD
ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΑΜΠΑΝΗΣ, ΜΑΡΙΟΣ ΠΑΠΑΔΑΤΟΣ

I like people too much or not at all.
Συνεργασίες που θα ήθελε.Με Μαζωνάκη,Ρέμο,Νατάσα και με Νότη που έχουν και το ίδιο κοινό. 

-
- Επικοινωνία:
εχει ιδιο κοινο με τον Νοτη;το κοινο του Νοτη νομιζω ειναι μοναδικο....και χτυπημενο βεβαια!!!stelios έγραψε:Συνεργασίες που θα ήθελε.Με Μαζωνάκη,Ρέμο,Νατάσα και με Νότη που έχουν και το ίδιο κοινό.
εγω με Δεσποινα τον θελω!
Σημασία έχει τι θέλει ο καλλιτέχνης όχι εσύ ή ο καθένας.kostakisss91 έγραψε:εχει ιδιο κοινο με τον Νοτη;το κοινο του Νοτη νομιζω ειναι μοναδικο....και χτυπημενο βεβαια!!!stelios έγραψε:Συνεργασίες που θα ήθελε.Με Μαζωνάκη,Ρέμο,Νατάσα και με Νότη που έχουν και το ίδιο κοινό.
εγω με Δεσποινα τον θελω!

Άτιμη κρίση...stelios έγραψε:Συνεργασίες που θα ήθελε.Με Μαζωνάκη,Ρέμο,Νατάσα και με Νότη που έχουν και το ίδιο κοινό.
Πάντως δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τόσα χρόνια δε συνεργαζόταν με κανέναν; Τα λεφτά θα ήταν ίδια, μπορεί και περισσότερα
Γιατί μπορούσε ίσως;Επίσης έχει δηλώσει πως στο ξεκινημά του είχε μια πολύ κακή συνεργασία με άντρα καλλιτέχνη που διέδιδε διάφορα για τον Γιάννη.Nick_Man έγραψε:Άτιμη κρίση...stelios έγραψε:Συνεργασίες που θα ήθελε.Με Μαζωνάκη,Ρέμο,Νατάσα και με Νότη που έχουν και το ίδιο κοινό.
Πάντως δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τόσα χρόνια δε συνεργαζόταν με κανέναν; Τα λεφτά θα ήταν ίδια, μπορεί και περισσότερα

Δεν ήθελε να ζήσει κάτι ανάλογο.Σίγουρα η κρίση τον οδήγησε στην απόφαση να ξεκινήσει τις συνεργασίες αλλά δεν είναι κακό αυτό.
Βασικά καιρός ήταν.Επίσης θα είναι καλό και για την φωνή του.
Μεγαλύτερη φθορά όταν κρατάς ένα μαγαζί μόνος σου για τόσα χρόνια και αν το συνέχιζε σίγουρα θα είχε στο μέλλον κάποιο πρόβλημα ή μείωση της αποδοσής του.Είχε πει πάντως και παλιότερα πως μεγαλώνοντας θα κάνει συνεργασίες για να προστατέψει και την φωνή του.
Εγώ πάλι το βλέπω ότι μόλις πήγε να πέσει λίγο έτρεξε για βοήθεια.
Αν δεν είχε κλείσει το μαγαζί πέρσυ πάλι μόνος του θα ήταν, και ούτε Πέγκυ ούτε φωνές ούτε τίποτα.
Αν δεν είχε κλείσει το μαγαζί πέρσυ πάλι μόνος του θα ήταν, και ούτε Πέγκυ ούτε φωνές ούτε τίποτα.
-
- Επικοινωνία:
καλα καλε...δεν ειπα να το κανει.ετσι απλα το ανεφεραstelios έγραψε:Σημασία έχει τι θέλει ο καλλιτέχνης όχι εσύ ή ο καθένας.kostakisss91 έγραψε:εχει ιδιο κοινο με τον Νοτη;το κοινο του Νοτη νομιζω ειναι μοναδικο....και χτυπημενο βεβαια!!!stelios έγραψε:Συνεργασίες που θα ήθελε.Με Μαζωνάκη,Ρέμο,Νατάσα και με Νότη που έχουν και το ίδιο κοινό.
εγω με Δεσποινα τον θελω!Εγώ θέλω να έρχεται σπίτι να μου τραγουδάει αλλά δεν γίνεται.

Πέρυσι δεν είχε και δυνατό δίσκο.Φέτος πάει πολύ καλά δισκογραφικά.Δεν νομίζω πως θα είχε ιδιαίτερο πρόβλημα.Μια αλλαγή όμως δεν κάνει κακό.Nick_Man έγραψε:Εγώ πάλι το βλέπω ότι μόλις πήγε να πέσει λίγο έτρεξε για βοήθεια.
Είναι πάντως θέμα χρόνου να ξεκινήσουν όλοι τις συνεργασίες.Περίμενε.

Ναι αλλά τι πάει να μας το παρουσιάσει ότι του το ζητάγανε και το σκέφτηκε και είπε εντάξει κλπ.
Να πει "Να μου πήγε που έκλεισε πέρσυ το μαγαζί, με όλους θα τραγουδήσω θεε μου"
Να πει "Να μου πήγε που έκλεισε πέρσυ το μαγαζί, με όλους θα τραγουδήσω θεε μου"

Ναι καλά.Ποιος το κάνει αυτό;Nick_Man έγραψε:Ναι αλλά τι πάει να μας το παρουσιάσει ότι του το ζητάγανε και το σκέφτηκε και είπε εντάξει κλπ.

Πάντως δεν είναι ψέματα πως οι δημοσιογράφοι τον ρωτούσαν κάθε χρόνο γιατί δεν συνεργάζεται με άλλα μεγάλα ονόματα και πότε θα ξεκινήσει.
Οπότε έχει πάτημα τώρα για να το χρησιμοποιεί ως δικαιολογία.Ήθελε ο κόσμος όντως να τον δει και με άλλους καλλιτέχνες.Το πιστεύω αυτό.

- SFAKattack10
Οντως πρεπει να ειναι χτυπημενοι αυτοι που ακουνε και Σφακιανακη και Πλουταρχο!kostakisss91 έγραψε:εχει ιδιο κοινο με τον Νοτη;το κοινο του Νοτη νομιζω ειναι μοναδικο....και χτυπημενο βεβαια!!!stelios έγραψε:Συνεργασίες που θα ήθελε.Με Μαζωνάκη,Ρέμο,Νατάσα και με Νότη που έχουν και το ίδιο κοινό.

Σαν άνθρωπος πάντως, ο Γιαννής είναι άπειρες φορές καλύτερος απο το Νότη. Ξυδάκι!SFAKattack10 έγραψε:Οντως πρεπει να ειναι χτυπημενοι αυτοι που ακουνε και Σφακιανακη και Πλουταρχο!kostakisss91 έγραψε:εχει ιδιο κοινο με τον Νοτη;το κοινο του Νοτη νομιζω ειναι μοναδικο....και χτυπημενο βεβαια!!!stelios έγραψε:Συνεργασίες που θα ήθελε.Με Μαζωνάκη,Ρέμο,Νατάσα και με Νότη που έχουν και το ίδιο κοινό.Ποτε δεν τους καταλαβα γιατι αλλο Σφακιανακης και αλλο ο Πλουταρχος, ασχετα αν ηθελαν να μας παρουσιασουν τον Πλουταρχο ως καλυτερο του Σφακιανακη. Μαλλον ειναι αυτοι που ακουνε και Παντελιδη!
![]()

Τους γνωρίζεις προσωπικά και τους δυο;Σαν άνθρωπος πάντως, ο Γιαννής είναι άπειρες φορές καλύτερος απο το Νότη. Ξυδάκι!
Κοιμόμουνα και ξύπνησα μονάχα που τα αντίκρυσα...
-
- Επικοινωνία:
εδω θα συμφωνησω..δν μπορουμε να ξερουμε ποιος ειναι καλος κτλ..απλα ο Νοτης ειναι λιγο σπασικλας και απολυτος που σε εκνευριζει αφανταστα ακομα και αν εχεις ιδια αποψη μαζι του μερικες φορες!J&B έγραψε:Τους γνωρίζεις προσωπικά και τους δυο;Σαν άνθρωπος πάντως, ο Γιαννής είναι άπειρες φορές καλύτερος απο το Νότη. Ξυδάκι!
- SFAKattack10
Απλα ο Σφακιανακης δεν παει τους gay γιυτο ειναι κακος ανθρωπος!J&B έγραψε:Τους γνωρίζεις προσωπικά και τους δυο;Σαν άνθρωπος πάντως, ο Γιαννής είναι άπειρες φορές καλύτερος απο το Νότη. Ξυδάκι!

Και είναι αστείο να μιλάμε έτσι για τους gay ε? 

Να αγωνιάς γι'αυτόν και να του δίνεις χαμόγελα, είναι αγάπη
- SFAKattack10
Ειρωνικο ηταν αυτο ακριβως λεω και εγω. Δεν εχει προβλημα με τους gay ο Σφακιανακης αλλα με τις κραγμενες. Τις βγαζουν και στην τηλεοραση για να σπανε πλακα οπως στο black out ή οταν εχουν καλεσμενο τον Τρυφωνα Σαμαρα. Αυτο αν αρεσει σε καποιους παω πασο.afn έγραψε:Και είναι αστείο να μιλάμε έτσι για τους gay ε?