Γιάννης Πλούταρχος

Επιλέξτε για να συζητήσετε θέματα που αφορούν την ελληνική pop ή λαϊκή μουσική σκηνή...
minerboh

Re: ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΣ THREAD

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από minerboh »

Ενω ο Σφακ που μας δείχνει συνέχεια το κούτελό του είναι πρωτοπωριακός φαντάζομαι? :fan:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος minerboh την Κυρ Απρ 21, 2013 5:11 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
minerboh

markella έγραψε:Εικόνα

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Έχει σέξυ αριστερό αυτί! :fan: :hysterical:
stelios

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stelios »

Στο όνομα της πρωτοπορίας έχουμε δει μεγάλες αηδίες.Δεν είναι απαραίτητο ένας λαικός καλλιτέχνης να κάνει ιδιαίτερα εξώφυλλα.
I like people too much or not at all.
Krouela
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Krouela »

exoume di kai xirotera ap'oti tou ploutarxou
Krouela agapes mou, Krouela
stelios

Γιάννης Πλούταρχος: “Διδάχτηκα στο talent show του κάμπου!Έμαθα να τραγουδάω με συνοδεία τα τζιτζίκια και τον ήχο από τις τσάπες που καθάριζαν το χώμα”

Είναι από τους πιο επιτυχημένους τραγουδιστές της γενιάς του, που έχει ερμηνεύσει πολλά ερωτικά τραγούδια, αλλά και ένας ευτυχισμένος οικογενειάρχης. Ο Γιάννης Πλούταρχος σε μια απολαυστική συνέντευξη που παραχώρησε στον δημοσιογράφο Μάνο Τσιλιμιδή και την εφημερίδα Real life μιλάει για το τραγούδι, τη ζωή του αλλά και τη γυναίκα της ζωής του, την σύζυγό του, Μαρία.

-Πώς σας γεννήθηκε η επιθυμία να γίνετε τραγουδιστής;

“Δεν ξέρω. κανείς δεν ξέρει. Εγώ έμαθα να τραγουδάω στον όργο-όταν δουλεύαμε στα χωράφια. Μπαίναμε μια δεκαριά άτομα στη σειρά, ο ένας δίπλα στον άλλον, και ο καθένας στην αράδα του, να ξεχορταριάσουμε από τα ζιζάνια τις μπαμπακιές, για να΄ ναι καθαρό το φυτό και να μπορέσει να αναπτυχθεί, όπως έπρεπε. Υπηρέτησα τη γη κανονικά, δεν ήμουν απλά περαστικός. Ώρες, ημέρες, εβδομάδες ολόκληρες κρατούσε η διαδικασία, όλο το καλοκαίρι κάτω από τον ήλιο, με τον κάμπο να βαράει 45 βαθμούς. Ξεκινούσαμε τη δουλειά στις 5 το πρωί, για να μη μας πιάσει αργά το μεσημέρι. Δουλεύαμε σκυμμένοι και σκαλίζαμε τα χώματα. Για να περάσει η ώρα και να ξεχάσουμε την κούραση και τον πόνο της μέσης, ένας, ένας έλεγε από ένα τραγούδι. Έτσι έμαθα να τραγουδάω. Με συνοδεία τα τζιτζίκια και τον ήχο που έκαναν οι τσάπες καθαρίζοντας το χώμα. Ένας, ένας σήκωνε φωνή κι έλεγε το δικό του τραγούδι”.

-Και πώς τα πηγαίνατε σε αυτό το talent show του κάμπου;

“Όπως ακριβώς το είπες. Διδάχτηκα στο “talent show” του κάμπου. Προσπαθούσα να μιμηθώ τον Καζαντζίδη, το Διονυσίου, τον Πάριο ή τους δημοτικούς τραγουδιστές που ακούγαμε στα πανηγύρια. Είχα όμως να αντιμετωπίσω πολύ σκληρούς αντιπάλους- με πρώτους τους γονείς μου που είχαν υπέροχες φωνές, πολύ πιο καλοφτιαγμένες από τη δική μου, με δύσκολα γυρίσματα και έντονη εκφραστικότητα. Άκουγα τον πατέρα μου κι έλεγα:”Δεν θέλω να τραγουδήσω ξανά άλλη φορά”. Και προσπαθούσα να τον αντιγράψω σε ό,τι έκανε με τη φωνή του στις σπάνιες φορές που τραγουδούσε, διότι ήταν άνθρωπος ντροπαλός. Όταν τραγουδούσε όμως η μάνα μου, όποιος την άκουγε, έβαζε τα κλάματα”.

-Πώς γνωρίσατε τη γυναίκα σας;

“Χρειάστηκα τρεις ματιές για να καταλάβω ότι η Μαρία ήταν για μένα: Μια που την είδα, μια που την ερωτεύτηκα και μια που πίστεψα ότι αυτή είναι η γυναίκα της ζωής μου και ο μεγαλύτερος μου έρωτας. Ζούμε μαζί, έχουμε πέντε παιδιά, τα μεγαλώνουμε και είμαστε ένα παραδοσιακό κι ευτυχισμένο αντρόγυνο. Το εύκολο είναι να ακολουθείς τις προσταγές του σώματος, να μπλεχτείς στα πάθη και στα περιστασιακά “θέλω” σου και να τα κάνεις όλα κουρέλι. Αναλογίσου όμως πόσο σημαντικό είναι να μοιράζεσαι όλη σου τη ζωή με τον ίδιο άνθρωπο, να δημιουργείς και να συμπορεύεσαι μαζί του. Αυτό-για μένα-είναι ροκ. Γνήσιο ροκ της ζωής”.

http://www.entertv.gr/2013/04/21/featur ... -to-choma/
minerboh

stelios έγραψε:Γιάννης Πλούταρχος: “Διδάχτηκα στο talent show του κάμπου!Έμαθα να τραγουδάω με συνοδεία τα τζιτζίκια και τον ήχο από τις τσάπες που καθάριζαν το χώμα”

Είναι από τους πιο επιτυχημένους τραγουδιστές της γενιάς του, που έχει ερμηνεύσει πολλά ερωτικά τραγούδια, αλλά και ένας ευτυχισμένος οικογενειάρχης. Ο Γιάννης Πλούταρχος σε μια απολαυστική συνέντευξη που παραχώρησε στον δημοσιογράφο Μάνο Τσιλιμιδή και την εφημερίδα Real life μιλάει για το τραγούδι, τη ζωή του αλλά και τη γυναίκα της ζωής του, την σύζυγό του, Μαρία.

-Πώς σας γεννήθηκε η επιθυμία να γίνετε τραγουδιστής;

“Δεν ξέρω. κανείς δεν ξέρει. Εγώ έμαθα να τραγουδάω στον όργο-όταν δουλεύαμε στα χωράφια. Μπαίναμε μια δεκαριά άτομα στη σειρά, ο ένας δίπλα στον άλλον, και ο καθένας στην αράδα του, να ξεχορταριάσουμε από τα ζιζάνια τις μπαμπακιές, για να΄ ναι καθαρό το φυτό και να μπορέσει να αναπτυχθεί, όπως έπρεπε. Υπηρέτησα τη γη κανονικά, δεν ήμουν απλά περαστικός. Ώρες, ημέρες, εβδομάδες ολόκληρες κρατούσε η διαδικασία, όλο το καλοκαίρι κάτω από τον ήλιο, με τον κάμπο να βαράει 45 βαθμούς. Ξεκινούσαμε τη δουλειά στις 5 το πρωί, για να μη μας πιάσει αργά το μεσημέρι. Δουλεύαμε σκυμμένοι και σκαλίζαμε τα χώματα. Για να περάσει η ώρα και να ξεχάσουμε την κούραση και τον πόνο της μέσης, ένας, ένας έλεγε από ένα τραγούδι. Έτσι έμαθα να τραγουδάω. Με συνοδεία τα τζιτζίκια και τον ήχο που έκαναν οι τσάπες καθαρίζοντας το χώμα. Ένας, ένας σήκωνε φωνή κι έλεγε το δικό του τραγούδι”.

-Και πώς τα πηγαίνατε σε αυτό το talent show του κάμπου;

“Όπως ακριβώς το είπες. Διδάχτηκα στο “talent show” του κάμπου. Προσπαθούσα να μιμηθώ τον Καζαντζίδη, το Διονυσίου, τον Πάριο ή τους δημοτικούς τραγουδιστές που ακούγαμε στα πανηγύρια. Είχα όμως να αντιμετωπίσω πολύ σκληρούς αντιπάλους- με πρώτους τους γονείς μου που είχαν υπέροχες φωνές, πολύ πιο καλοφτιαγμένες από τη δική μου, με δύσκολα γυρίσματα και έντονη εκφραστικότητα. Άκουγα τον πατέρα μου κι έλεγα:”Δεν θέλω να τραγουδήσω ξανά άλλη φορά”. Και προσπαθούσα να τον αντιγράψω σε ό,τι έκανε με τη φωνή του στις σπάνιες φορές που τραγουδούσε, διότι ήταν άνθρωπος ντροπαλός. Όταν τραγουδούσε όμως η μάνα μου, όποιος την άκουγε, έβαζε τα κλάματα”.

“Χρειάστηκα τρεις ματιές για να καταλάβω ότι η Μαρία ήταν για μένα: Μια που την είδα, μια που την ερωτεύτηκα και μια που πίστεψα ότι αυτή είναι η γυναίκα της ζωής μου και ο μεγαλύτερος μου έρωτας. Ζούμε μαζί, έχουμε πέντε παιδιά, τα μεγαλώνουμε και είμαστε ένα παραδοσιακό κι ευτυχισμένο αντρόγυνο. Το εύκολο είναι να ακολουθείς τις προσταγές του σώματος, να μπλεχτείς στα πάθη και στα περιστασιακά “θέλω” σου και να τα κάνεις όλα κουρέλι. Αναλογίσου όμως πόσο σημαντικό είναι να μοιράζεσαι όλη σου τη ζωή με τον ίδιο άνθρωπο, να δημιουργείς και να συμπορεύεσαι μαζί του. Αυτό-για μένα-είναι ροκ. Γνήσιο ροκ της ζωής”.

http://www.entertv.gr/2013/04/21/featur ... -to-choma/
Επέστρεφα το βράδυ απο τη δουλειά μου και ενω οδηγούσα με το αυτοκίνητο πρόσεξα μια μεγάλη δεσμίδα φωτός να ξεπροβάλλει απο τον ουρανό και να πέφτεί στον ορίζοντα. Πήγα να δω περι τίνο πρόκειτο και προ έκπληξή μου διαπίστωσα οτι ενας ιπτάμενος δίσκος είχε προσγειωθεί. Η πόρτα άνοιξε και εμφανίστηκε ενα περίεργο πλάσμα με οκτώ πλοκάμια, δύο σειρές απο πριονισμένα και κοφτερά δόντια, πάνω και κάτω αντιστοίχως και τρέχαν σάλια και γλίτσα. Στη κορυφή του κεφάλουι είχε τέσσερα κατακόκκινα μάτια. Μετά πάτησε ενα κουμπί σε ενα βραχιόλι που φορούσε στο κάτω δεξιό πλοκάμι και μεταμορφώθηκε στη γυναίκα που ξέρετε.
Krouela
Επικοινωνία:

:hysterical: :hysterical: :hysterical: :hysterical: :hysterical:
Nick_Man

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nick_Man »

stelios έγραψε:Στο όνομα της πρωτοπορίας έχουμε δει μεγάλες αηδίες.Δεν είναι απαραίτητο ένας λαικός καλλιτέχνης να κάνει ιδιαίτερα εξώφυλλα.
Ναι, αλλά τόσο όμορφος άνθρωπος, τέτοιες πωλήσεις και δε μπορούν να κάνουν μια εξωτερική φωτογράφηση, μία να φαίνεται ολόκληρος, μία με το δεξί αυτί, γενικά κάτι άλλο; μόνο η γραμματοσειρά αλλάζει στα εξώφυλλα του!
stelios

Nick_Man έγραψε:
stelios έγραψε:Στο όνομα της πρωτοπορίας έχουμε δει μεγάλες αηδίες.Δεν είναι απαραίτητο ένας λαικός καλλιτέχνης να κάνει ιδιαίτερα εξώφυλλα.
Ναι, αλλά τόσο όμορφος άνθρωπος, τέτοιες πωλήσεις και δε μπορούν να κάνουν μια εξωτερική φωτογράφηση, μία να φαίνεται ολόκληρος, μία με το δεξί αυτί, γενικά κάτι άλλο; μόνο η γραμματοσειρά αλλάζει στα εξώφυλλα του!
Μα δεν διαφωνώ σε αυτό. :thumbup:
Άβαταρ μέλους
fylakas_aggelos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από fylakas_aggelos »

Δικό μου video,σύντομα θα ανεβάσω κι άλλα!

ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΑΙΝΕ...
stelios

Ο Ρυθμός 949 από τη Δευτέρα 22 Απριλίου, δίνει την ευκαιρία στους ακροατές του να διαλέξουν οι ίδιοι το επόμενο single του Γιάννη Πλούταρχου από το νέο του CD, που ήδη έχει γίνει διπλά πλατινένιο!

Η διαδικασία είναι απλή, όποιος θέλει να λάβει μέρος στην ψηφοφορία μπορεί να επισκεφτεί την ηλεκτρονική διεύθυνση του Ρυθμού 949 στο http://www.rythmosfm.gr στη συνέχεια να κάνει login μέσω Facebook και να απολαύσει από την αρχή μέχρι το τέλος, όλα τα νέα hits του αγαπημένου καλλιτέχνη.

Μείνετε συντονισμένοι στον Ρυθμό 949. Απολαύστε όλες τις νέες επιτυχίες του Γιάννη Πλούταρχου και αναδείξτε το single που θα παίξει στα ραδιόφωνα!

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
fylakas_aggelos

Εικόνα
ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΑΙΝΕ...
Άβαταρ μέλους
fylakas_aggelos

ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΑΙΝΕ...
Άβαταρ μέλους
fylakas_aggelos

ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΑΙΝΕ...
stelios

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΩΔΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΠΡΟΒΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΚΗ ΟΡΧΗΣΤΡΑ
Εικόνα
stelios

stelios

Γ. Πλούταρχος: Αποκλειστικό βίντεο από την πρόβα για την παράσταση στο Μέγαρο Μουσικής!
Το TLIFE ήταν εκεί, λίγες μόλις ώρες πριν την πρεμιέρα!

Εικόνα
Μια ξεχωριστή συνεργασία ξεκίνησαν επί σκηνής ο Κώστας Βουτσάς με τον Γιάννη Πλούταρχο και τον Θανάση Τσαλταμπάση. Οι τρεις τους συμμετέχουν στην μουσική παράσταση “Ένα παιδί μετράει τ’ άστρα” που πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών το απόγευμα της Κυριακής.

Το TLIFE τρύπωσε στην πρόβα που έκαναν λίγες ώρες πριν την πρεμιέρα και σου παρουσιάζει το αποκλειστικό βίντεο με τον Γιάννη Πλούταρχο να ερμηνεύει ένα από τα τραγούδια του έργου ενώ θα διακρίνεις και τον Θανάση Τσαλταμπάση που είναι ξαπλωμένος. Ζειμπέκικο χορεύει ο ηθοποιός Σωτήρης Δούβρης που έχουμε γνωρίσει μέσα από την συμμετοχή του στην επιτυχημένη σειρά του Mega το «Νησί».

Πρόκειται για ένα από τα πιο τρυφερά βιβλία των εφηβικών μας χρόνων αλλά και αγαπημένο μυθιστόρημα των παιδιών, το “Ένα παιδί μετράει τ’ άστρα” του Μενέλαου Λουντέμη, που “ζωντανέψει” ξανά με τη μορφή μουσικής παράστασης και άφησε στους θεατές του τις καλύτερες εντυπώσεις.
Εικόνα
Εικόνα
stelios

Γ. Πλούταρχος: Με την σύζυγό του και τις κόρες του στο Μέγαρο Μουσικής!
Εικόνα
Στο Μέγαρο Μουσικής βρέθηκαν χθες το απόγευμα για να θαυμάσουν τον Γιάννη Πλούταρχο η σύζυγός του Μαρία και οι κόρες του. Ο γνωστός ερμηνευτής εμφανίστηκε για μια μοναδική παράσταση στο Μέγαρο Μουσικής και από το πλευρό του δεν έλειψαν τα αγαπημένα του πρόσωπα.

Ιδιαίτερα ενθουσιασμένος και χαρούμενος ο Γιάννης Πλούταρχος, συμμετείχε αφιλοκερδώς στην στην μουσική παράσταση “Ένα παιδί μετράει τ’ άστρα” στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών μαζί με τον Κώστα Βουτσά και τον Θανάση Τσαλνταμπάση.

Το TLIFE βρέθηκε εκεί και τον απαθανάτισε μαζί με την οικογένειά του, λίγο πριν ξεκινήσει η παράσταση.
Εικόνα
Ενώ, περήφανη όπως πάντα για τον σύζυγό της, η Μαρία Κακοσαίου τον απόλαυσε πάνω στη σκηνή και του πρόσφερε το πιο θερμό της χειροκρότημα, όταν εκείνος ερμήνευσε τα τραγούδια της παράστασης με τη συνοδεία Συμφωνικής Ορχήστρας και τη συμμετοχή της Παιδικής Χορωδίας των Εκπαιδευτηρίων Γιαννόπουλου (που αριθμεί 50 μέλη).
Εικόνα

http://www.tlife.gr/Article/NEWS-exclus ... 45707.html
minerboh

stelios έγραψε:Γ. Πλούταρχος: Με την σύζυγό του και τις κόρες του στο Μέγαρο Μουσικής!
Εικόνα
Στο Μέγαρο Μουσικής βρέθηκαν χθες το απόγευμα για να θαυμάσουν τον Γιάννη Πλούταρχο η σύζυγός του Μαρία και οι κόρες του. Ο γνωστός ερμηνευτής εμφανίστηκε για μια μοναδική παράσταση στο Μέγαρο Μουσικής και από το πλευρό του δεν έλειψαν τα αγαπημένα του πρόσωπα.

Ιδιαίτερα ενθουσιασμένος και χαρούμενος ο Γιάννης Πλούταρχος, συμμετείχε αφιλοκερδώς στην στην μουσική παράσταση “Ένα παιδί μετράει τ’ άστρα” στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών μαζί με τον Κώστα Βουτσά και τον Θανάση Τσαλνταμπάση.

Το TLIFE βρέθηκε εκεί και τον απαθανάτισε μαζί με την οικογένειά του, λίγο πριν ξεκινήσει η παράσταση.
Εικόνα
Ενώ, περήφανη όπως πάντα για τον σύζυγό της, η Μαρία Κακοσαίου τον απόλαυσε πάνω στη σκηνή και του πρόσφερε το πιο θερμό της χειροκρότημα, όταν εκείνος ερμήνευσε τα τραγούδια της παράστασης με τη συνοδεία Συμφωνικής Ορχήστρας και τη συμμετοχή της Παιδικής Χορωδίας των Εκπαιδευτηρίων Γιαννόπουλου (που αριθμεί 50 μέλη).
[img]http://images.watchit.gr/?h=906&w=600&s ... arxos3.jpg[/img

http://www.tlife.gr/Article/NEWS-exclus ... 45707.html
Η επίθεση των εξωγηίνων.
Krouela
Επικοινωνία:

aman pia kai esy ... lyssakses kakomoira :fan:
Απάντηση