Νότης Σφακιανάκης
Re: ΝΟΤΗΣ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ THREAD
Δεν παρεξηγω κανέναν αλλά επιτρέψτε μου να διαφωνήσω, τουλάχιστον όσον αφορά την 2η Παρασκευή που πήγα. Δεν ειπα πως ήταν αδειο, απλά πάνω δεν ειχε κοσμο, και έχω και βιντεο. Γραφτηκα εδώ γιατι είδα πως παρόλο που είμαστε ολοι φανατικοί, γράφονται και αλήθειες ακόμα και αν πικραίνουν. Τέλοσπαντων, δεν χρειαζεται τώρα να αναλύσουμε αν ηταν φισκα η Πύλη, σημασία έχει να πάει καλά φέτος ο Αρχοντας στο φωταεριο (που θα πάει ειναι σίγουρο), και να μπει στο ματι όσων συνεχίζουν εδώ και χρόνια να τον πολεμάνε. Ελπίζω να προωθηθούν και τα δυνατα κομμάτια του ΜΑΖΙ στο ράδιο, γιατι έχουμε πήξει να ακούμε χαζομαρες στην ελληνικη δισκογραφία.
- SFAKattack10
Απλα ειπες οτι στεναχωρηθηκες που δεν ειχε κοσμο και το εγραψες λες και δεν ειχε κοσμο το μαγαζι, ενω μαλλον ηταν εξαιρεση.
Παντως και το περιστατικο με τον μαλακα που τον ειπε φασιστα και οτι εκανε πιο χαλαρο προγραμμα εδειξε να κρατα χαμηλους τονους οπως και επρεπε. Γενικα εκανε καλο προγραμμα στην πυλη.
Παντως και το περιστατικο με τον μαλακα που τον ειπε φασιστα και οτι εκανε πιο χαλαρο προγραμμα εδειξε να κρατα χαμηλους τονους οπως και επρεπε. Γενικα εκανε καλο προγραμμα στην πυλη.
Εχεις δικιο Sfakattack, δεν το εγραψα σωστα και εγινε παρεξηγηση . Και για το περιστατικο εχεις δικιο.
- Scorpion86
Πικραίνουν? Γιατί στην τσέπη μας μπαίνουν?djibril έγραψε:Δεν παρεξηγω κανέναν αλλά επιτρέψτε μου να διαφωνήσω, τουλάχιστον όσον αφορά την 2η Παρασκευή που πήγα. Δεν ειπα πως ήταν αδειο, απλά πάνω δεν ειχε κοσμο, και έχω και βιντεο. Γραφτηκα εδώ γιατι είδα πως παρόλο που είμαστε ολοι φανατικοί, γράφονται και αλήθειες ακόμα και αν πικραίνουν.
Να ναι καλά ο Βασίλης Γκόγκος...

Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
- Scorpion86
89,8 ΔΡΟΜΟΣ fm: O ΝΟΤΗΣ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΟ ΝΕΟ ΤΟΥ ALBUM ¨ΜΑΖΙ¨ ΣΕ ΕΝΑ «SPECIAL ARTIST WEEKEND»
Ο Νότης Σφακιανάκης το Σάββατο 13 και την Κυριακή 14 Δεκεμβρίου, παρουσιάζει για πρώτη φορά τα νέα του τραγούδια από το album με τίτλο ¨ΜΑΖΙ¨, σε ένα μοναδικό ¨Special Artist Weekend¨, στο Νο1 σταθμό για τις επιτυχίες!
Ένα διήμερο που οι ακροατές του 89,8 ΔΡΟΜΟΣ fm, θα ακούσουν τα 16 ολοκαίνουρια τραγούδια του Νότη Σφακιανάκη από το album ¨ΜΑΖΙ¨, καθώς και αποσπάσματα από την πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε στην ραδιοφωνική παραγωγό Ιωάννα Λαΐου!
Μείνετε συντονισμένοι στον 89,8 ΔΡΟΜΟΣ fm και απολαύστε το Σάββατο 13 και την Κυριακή 14 Δεκεμβρίου ένα ¨Special Artist Weekend¨ με τον Νότη Σφακιανάκη!
89,8 ΔΡΟΜΟΣ fm
ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!

Ο Νότης Σφακιανάκης το Σάββατο 13 και την Κυριακή 14 Δεκεμβρίου, παρουσιάζει για πρώτη φορά τα νέα του τραγούδια από το album με τίτλο ¨ΜΑΖΙ¨, σε ένα μοναδικό ¨Special Artist Weekend¨, στο Νο1 σταθμό για τις επιτυχίες!
Ένα διήμερο που οι ακροατές του 89,8 ΔΡΟΜΟΣ fm, θα ακούσουν τα 16 ολοκαίνουρια τραγούδια του Νότη Σφακιανάκη από το album ¨ΜΑΖΙ¨, καθώς και αποσπάσματα από την πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε στην ραδιοφωνική παραγωγό Ιωάννα Λαΐου!
Μείνετε συντονισμένοι στον 89,8 ΔΡΟΜΟΣ fm και απολαύστε το Σάββατο 13 και την Κυριακή 14 Δεκεμβρίου ένα ¨Special Artist Weekend¨ με τον Νότη Σφακιανάκη!
89,8 ΔΡΟΜΟΣ fm
ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!

- Scorpion86
Kαι προς στιγμήν χάρηκα οτι θα τον εχει συνεντευξη.
Αποσπάσματα απο την συνεντευξη Τυπου στην παρουσιαση του δισκου θα προβαλουν...
Αποσπάσματα απο την συνεντευξη Τυπου στην παρουσιαση του δισκου θα προβαλουν...
-
Θεσσαλονικη θα ανεβει με Πεγκύ ??? Ξερουμε τίποτα?
Οχι τιποτα αλλο να κανουμε οικονομια απο τωρα :P
- Scorpion86
To μόνο που ξέρω εγώ είναι ότι πριν καταλήξει σε οριστική συμφωνία με το "Φωταέριο" είχε πρόταση από τον Γκόγκο για να ανεβεί φέτος τον χειμώνα στην Θεσσαλονίκη. Τελικά, του υποσχέθηκε ότι θα ανεβει μετά το Πάσχα. Λογικά με Πέγκυ θα ανέβει, ο Γκόγκος έχει άλλωστε άριστες σχέσεις και με την Πέγκυ, πρόσφατα την είχε και στο νέο μαγαζί που έχει ανοίξει το "Savoy". Ας εξελιχτεί βέβαια αρμονικά και ωραία ο χειμώνας στο Φωταέριο και βλέπουμε για μετά το Πασχα βέβαια...Musicshoot έγραψε:Θεσσαλονικη θα ανεβει με Πεγκύ ??? Ξερουμε τίποτα?
Εξαιρετικές σχέσεις εχουν και με το Νότη, ο οποίος κάποιες Κυριακές πήγαινε στο Savoy. Έκανε απίστευτο προγραμμα ο Νοτης στην Πύλη με 2-3 μονο κοινωνικά. Ειδικα στα ακουστικά κομμάτια έλεγε συνεχόμενους ύμνους με το μαγαζί να ειναι φουλ σε πληρότητα μέχρι και τις 5 και το πρωι..αντιθέτως ιδια περίοδο πάνω κατω έτυχε να βρεθώ στο σχήμα Καρρα-Ροκκου όπου το μαγαζί κυριολεκτικά ηταν μισοάδειο..Μαλιστα ο Καρρας στο δεύτερο προγραμμα του έκατσε σ ενα απο τα πρώτα τραπέζια τα έπινε κ τα έλεγε απο κει καθιστός. Οι μισοί είχαν αποχωρήσει κατα τις 4. Αυτο ειναι το επιτυχημένο σχήμα του Εναστρον Γουμενιδη..Επίσης να συμπληρώσω ότι έκανε το εξής ωραίο να κάνει έναρξη κάθε φορά με διαφορετικό τραγούδι γιατί απλά μπορεί. Δεν πρόκειται ποτέ ξανά να γίνει must ο Νότης και δεν χρειάζεται κιόλας. Οι υπόλοιποι είναι ανθρωπάκια μπροστά του, μερικοί δεν έχετε καταλάβει τι ιστορία έχει γράψει αυτός ο άνθρωπος. Τέλος, το Εγώ το απογειώνει live. Κομματάρα κι επόμενο single το βλέπω.Scorpion86 έγραψε:To μόνο που ξέρω εγώ είναι ότι πριν καταλήξει σε οριστική συμφωνία με το "Φωταέριο" είχε πρόταση από τον Γκόγκο για να ανεβεί φέτος τον χειμώνα στην Θεσσαλονίκη. Τελικά, του υποσχέθηκε ότι θα ανεβει μετά το Πάσχα. Λογικά με Πέγκυ θα ανέβει, ο Γκόγκος έχει άλλωστε άριστες σχέσεις και με την Πέγκυ, πρόσφατα την είχε και στο νέο μαγαζί που έχει ανοίξει το "Savoy". Ας εξελιχτεί βέβαια αρμονικά και ωραία ο χειμώνας στο Φωταέριο και βλέπουμε για μετά το Πασχα βέβαια...Musicshoot έγραψε:Θεσσαλονικη θα ανεβει με Πεγκύ ??? Ξερουμε τίποτα?
Έχει να κάνει με την τρέλα και τον άνθρωπο...
-
οντώς στην Πυλη εκανε προγραμματαρες ο Νοτης... ο μονος βασικα που κανει διαφορετικο προγραμμα καθε βραδια... δεν ειναι τα ιδια τραγουδια..
αυτο που λες με τον καρρα οταν ανεβηκε ισχυει ... στο 2ο οταν ειχε βγει κουρασε τοσο τον κοσμο που εφευγε απο τις 4
και προπερσι με την παολα το ειχε κανει και επειδη αρχισε να φευγει ο κοσμος εκανε 2ο προγραμμα 20 λεπτα.
αυτο που λες με τον καρρα οταν ανεβηκε ισχυει ... στο 2ο οταν ειχε βγει κουρασε τοσο τον κοσμο που εφευγε απο τις 4
και προπερσι με την παολα το ειχε κανει και επειδη αρχισε να φευγει ο κοσμος εκανε 2ο προγραμμα 20 λεπτα.
Πάσχει από τίποτα το παλικάρι που τα γράφει αυτά;Scorpion86 έγραψε:http://blogs.gossip-tv.gr/nassos/parask ... %bd%ce%ac/
Kαι συνεχίζει ο γραφικος...
Κοιμόμουνα και ξύπνησα μονάχα που τα αντίκρυσα...
Απο τι να πάσχει μωρε και αυτος...Είναι ακομα ένας δημοσιογράφος που προσπαθει να γινει γνωστός χρησιμοποιωντας το ονομα του Νοτη. Ούτε ο πρωτος είναι ουτε ο τελευταίος...Και μετα θιγονται κιολας που τους την λεει καταμουτρα..Μην ασχολουμαστε με τον καθε ασχετο που θελει να κανει κακό...Χρονια με χτυπατε, χρονια στεκομαι....
- Scorpion86
Από παρενέργειες ψυχοφαρμάκων...J&B έγραψε:Πάσχει από τίποτα το παλικάρι που τα γράφει αυτά;Scorpion86 έγραψε:http://blogs.gossip-tv.gr/nassos/parask ... %bd%ce%ac/
Kαι συνεχίζει ο γραφικος...
Φωταέριο - Fotaerio
ΤΟ ΦΩΤΑΕΡΙΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΩΝ ΕΟΡΤΩΝ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ :
ΤΕΤΑΡΤΗ 24 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ
ΠΕΜΠΤΗ 25 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ
ΣΑΒΒΑΤΟ 27 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ
ΤΕΤΑΡΤΗ 31 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ
ΠΕΜΠΤΗ 01 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ
ΣΑΒΒΑΤΟ 03 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

ΤΟ ΦΩΤΑΕΡΙΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΩΝ ΕΟΡΤΩΝ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ :
ΤΕΤΑΡΤΗ 24 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ
ΠΕΜΠΤΗ 25 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ
ΣΑΒΒΑΤΟ 27 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ
ΤΕΤΑΡΤΗ 31 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ
ΠΕΜΠΤΗ 01 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ
ΣΑΒΒΑΤΟ 03 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

Καταργηθηκαν οι Παρασκευες οεο?
- Scorpion86
Μόνο την περίοδο των εορτών, για να μην πηγαινει τετραημερο συνεχομενο.Gshore έγραψε:Καταργηθηκαν οι Παρασκευες οεο?
Ο Νοτης εχει πει ότι πλεον δεν αντεχει σε έντονους ρυθμους για 3 μερες συνεχομενα. Οποτε το κανανε 3 φορες το τετραημερο. Το ιδιο ειχε γινει και πέρσι στο Εναστρον εαν δεν κανω λαθος.
Sold out και σήμερα και αύριο το Φωταέριο.
- Scorpion86
Tην Δευτέρα (15/12) ο Νότης Σφακιανάκης στην εκπομπή «MEGA me ΜΙΑ», καλεσμένος του Μάρκου Σεφερλή!
Πηγη: https://www.facebook.com/NotisSfakianak ... =1&theater
trailer: http://www.megatv.com/megamemia/default ... d=34233371
Πηγη: https://www.facebook.com/NotisSfakianak ... =1&theater
trailer: http://www.megatv.com/megamemia/default ... d=34233371