Νότης Σφακιανάκης
Re: ΝΟΤΗΣ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ THREAD
Kάτι τέτοια κομμάτια θυμάται που και που και τρελαίνει κόσμο!

Έχει να κάνει με την τρέλα και τον άνθρωπο...
- Scorpion86
Μην χάσετε αύριο στο #megamemia την αποκλειστική συνέντευξη του Νότη Σφακιανάκη στον Μάρκο!!!
Να έχετε ένα όμορφο Κυριακάτικο απόγευμα!!

Aπό: https://www.facebook.com/markosseferlis ... 87/?type=1
Να έχετε ένα όμορφο Κυριακάτικο απόγευμα!!

Aπό: https://www.facebook.com/markosseferlis ... 87/?type=1
Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
Aπό όσο μου έχουν πει γνωστοί που πήγαν μετά τη πρεμιέρα αλλά και από τα βίντεο που ανεβαίνουν, έχουν γίνει είδη αρκετες προσθήκες στο πρόγραμμα σε σχέση με αυτά που είπε στη πρεμιέρα..Αν μπορεί κανείς να μας πει αν έχουν αλλάξει και καθόλου οι ώρες γιατί στη πρεμιέρα πήγε αρκετά αργά το δεύτερο πρόγραμμα (4.45 ξεκίνησε) και ήταν ήδη κουρασμένος ο κόσμος..jdarmody έγραψε:Kάτι τέτοια κομμάτια θυμάται που και που και τρελαίνει κόσμο!![]()
Επανήλθε στα κανονικά του χρονικά πλαίσια το πρόγραμμα. Μάλιστα κάπου είχα διαβάσει ότι πλακώθηκαν ο Νότης με την Πέγκυ μετά την πρεμιέρα γιατί η Πέγκυ και καλά έμεινε ένα 15λεπτο παραπάνω στην πίστα, της φώναζε ο ηχολήπτης του Νότη να τελειώσει το πρόγραμμα της και τον έγραφε.bebest έγραψε:Aπό όσο μου έχουν πει γνωστοί που πήγαν μετά τη πρεμιέρα αλλά και από τα βίντεο που ανεβαίνουν, έχουν γίνει είδη αρκετες προσθήκες στο πρόγραμμα σε σχέση με αυτά που είπε στη πρεμιέρα..Αν μπορεί κανείς να μας πει αν έχουν αλλάξει και καθόλου οι ώρες γιατί στη πρεμιέρα πήγε αρκετά αργά το δεύτερο πρόγραμμα (4.45 ξεκίνησε) και ήταν ήδη κουρασμένος ο κόσμος..

Kαι μένα μου φάνηκε πολύ μεγάλο το πρόγραμμα της Πέγκυς ίσως να είπε ενα δύο τραγούδια παραπάνω τώρα για 15 λεπτά μου φαίνεται χοντρό..Τα καινούργια πάντως μπορεί να μην τα ξέρει όλος ο κόσμος το σίγουρο είναι ότι η ανταπόκριση σε αυτά είναι θετική και πολύ καλύτερο από το να τα άκουγες ακυκλοφόρητα..Στην πρεμιέρα είπε όλα τα κοινωνικά αν έβγαζε κάποια και έλεγε από τα καινουργία κάποιο χορευτικό να μη βαρένει τόσο το πρόγραμμα θα ήταν μια χαράjdarmody έγραψε:Επανήλθε στα κανονικά του χρονικά πλαίσια το πρόγραμμα. Μάλιστα κάπου είχα διαβάσει ότι πλακώθηκαν ο Νότης με την Πέγκυ μετά την πρεμιέρα γιατί η Πέγκυ και καλά έμεινε ένα 15λεπτο παραπάνω στην πίστα, της φώναζε ο ηχολήπτης του Νότη να τελειώσει το πρόγραμμα της και τον έγραφε.bebest έγραψε:Aπό όσο μου έχουν πει γνωστοί που πήγαν μετά τη πρεμιέρα αλλά και από τα βίντεο που ανεβαίνουν, έχουν γίνει είδη αρκετες προσθήκες στο πρόγραμμα σε σχέση με αυτά που είπε στη πρεμιέρα..Αν μπορεί κανείς να μας πει αν έχουν αλλάξει και καθόλου οι ώρες γιατί στη πρεμιέρα πήγε αρκετά αργά το δεύτερο πρόγραμμα (4.45 ξεκίνησε) και ήταν ήδη κουρασμένος ο κόσμος..Πάντως πάντα προσθέτει νέα τραγούδια απλά είναι τώρα και ο καινούριος δίσκος που έχει πολλά κομμάτια μέσα στο πρόγραμμα, τα οποία ο κόσμος δεν ακούει πουθενά και ίσως να φαίνεται κάπως σε μη φανς.

-
Όταν λες επανήλθε στα κανονικά του χρονικά πλαίσια τι εννοείς ; Δεν κανει η Πεγκυ 50 πρώτο μέρος και 1 ώρα δεύτερο;jdarmody έγραψε: Επανήλθε στα κανονικά του χρονικά πλαίσια το πρόγραμμα. Μάλιστα κάπου είχα διαβάσει ότι πλακώθηκαν ο Νότης με την Πέγκυ μετά την πρεμιέρα γιατί η Πέγκυ και καλά έμεινε ένα 15λεπτο παραπάνω στην πίστα, της φώναζε ο ηχολήπτης του Νότη να τελειώσει το πρόγραμμα της και τον έγραφε.Πάντως πάντα προσθέτει νέα τραγούδια απλά είναι τώρα και ο καινούριος δίσκος που έχει πολλά κομμάτια μέσα στο πρόγραμμα, τα οποία ο κόσμος δεν ακούει πουθενά και ίσως να φαίνεται κάπως σε μη φανς.
Κρύβομαι απ’ τα παιχνίδια τα στημένα
Εννοώ ότι ο Νότης τελειώνει τη γνωστή του ώρα και προφανώς βγαίνουν απλά πιο νωρίς όχι ότι μειώθηκε ο χρόνος κάποιου. Απ' όσα μου έχουν μεταφέρει άτομα που πήγαν Φωταέριο.johnytzitzi έγραψε:Όταν λες επανήλθε στα κανονικά του χρονικά πλαίσια τι εννοείς ; Δεν κανει η Πεγκυ 50 πρώτο μέρος και 1 ώρα δεύτερο;jdarmody έγραψε: Επανήλθε στα κανονικά του χρονικά πλαίσια το πρόγραμμα. Μάλιστα κάπου είχα διαβάσει ότι πλακώθηκαν ο Νότης με την Πέγκυ μετά την πρεμιέρα γιατί η Πέγκυ και καλά έμεινε ένα 15λεπτο παραπάνω στην πίστα, της φώναζε ο ηχολήπτης του Νότη να τελειώσει το πρόγραμμα της και τον έγραφε.Πάντως πάντα προσθέτει νέα τραγούδια απλά είναι τώρα και ο καινούριος δίσκος που έχει πολλά κομμάτια μέσα στο πρόγραμμα, τα οποία ο κόσμος δεν ακούει πουθενά και ίσως να φαίνεται κάπως σε μη φανς.
H Πέγκυ στο δεύτερο στη πρεμιέρα τραγούδησε 1 ώρα και ένα τέταρτο...Τώρα αν έχει αλάξει κάτι στις επόμενες μέρες δε ξέρω..johnytzitzi έγραψε:Όταν λες επανήλθε στα κανονικά του χρονικά πλαίσια τι εννοείς ; Δεν κανει η Πεγκυ 50 πρώτο μέρος και 1 ώρα δεύτερο;jdarmody έγραψε: Επανήλθε στα κανονικά του χρονικά πλαίσια το πρόγραμμα. Μάλιστα κάπου είχα διαβάσει ότι πλακώθηκαν ο Νότης με την Πέγκυ μετά την πρεμιέρα γιατί η Πέγκυ και καλά έμεινε ένα 15λεπτο παραπάνω στην πίστα, της φώναζε ο ηχολήπτης του Νότη να τελειώσει το πρόγραμμα της και τον έγραφε.Πάντως πάντα προσθέτει νέα τραγούδια απλά είναι τώρα και ο καινούριος δίσκος που έχει πολλά κομμάτια μέσα στο πρόγραμμα, τα οποία ο κόσμος δεν ακούει πουθενά και ίσως να φαίνεται κάπως σε μη φανς.
- Scorpion86
- Scorpion86
Κοιμόμουνα και ξύπνησα μονάχα που τα αντίκρυσα...
- Scorpion86
Tα λέγαμε από την προηγούμενη εβδομάδα ότι θα είναι στην κορυφή. Απλά η καθυστέρηση παραλαβής του δίσκου σε ολόκληρη την Ελλάδα δεν τον έφερε στην κορυφή από την 1η εββομάδα, αλλά ξεκίνησε από 3ος. Πιστεύω 3-4 εβδομάδες θα είναι εκεί στο #1.

Kλασσικος Νοτης,εκει που συμφωνω καλα τα 'πε για το Ρεμο....
- Scorpion86
Όντως την κορυφαία ατάκα την είπε για Ρέμο. "Οι καλλιτέχνες θα πρέπει να είναι συνεπείς σε αυτά που λένε και αυτά που κάνουν να τους εκφράζουν".Gshore έγραψε:Kλασσικος Νοτης,εκει που συμφωνω καλα τα 'πε για το Ρεμο....
Πολύ απλά διότι όταν τα λουλούδια πήγαιναν βροχή δεν σκεφτόταν την τσέπη του κοσμου ο Ρέμος. Να απαγορευει τα λουλουδια αυτος που έκανε επίδειξη του πλούτου ανοίγοντας δεκάδες σαμπάνιες στην Μύκονο είναι τουλάχιστον αστείο.
Χίλιες φορές ο Μάρκος παιδία από τις προηγούμενες συνεντευξείς του. Εκεί που τον ρώταγε για άλλους τραγουδιστές με χάλασε λίγο αλλά οκ λογικό αυτά πουλάνε..Και φυσικά οι κλασσικές κατίνες πήρανε αφορμή μετά και αρχίσανε. Ο άλλος λέει λογικό πάντως μερικοί να φύγουν από τον Νότη γιατί έβριζε τους θαμώνες και να στραφούν στο Παντελίδη..Ότι να ναι το παλικάρι.. Τέλος πάντων μέσα από αυτό βγήκε μια καλή είδηση για μένα ,εκφράστηκε κολακευτικά για τον Οικονομόπουλο που και για μένα ξεχωρίζει από τους νεότερους..Μακάρι να γίνει μια συνεργασία του χρόνου.. 

- Scorpion86
"Ο Παντελίδης ξεμπρόστιασε το σύστημα του youtube, των δισκογραφικων και των μανατζαραιων", είπε ο γραφικός τυπάκος που ούτε το όνομα του δεν θέλω να γράψω. Βέβαια το ότι αυτό το σύστημα έχει επιβαλει με το έτσι θέλω το τραγουδιστάκι αυτό δεν μας το λέει. Καλά τα είπε η Μαρία Ηλιάκη σήμερα. "Μην λέτε φαινόμενο τον Παντελιδη και με εκνευρίζεται. Δύο χρόνια είναι στο προσκήνιο. Ας δούμε που θα είναι σε μία δεκαετία και τη διάρκεια θα έχει και τότε τον λέμε φαινόμενο".
Aυτος που τα μετεφερε πρεπει επειγοντως να μαθει ορθογραφια
Για Παντελιδη παντως διαφωνω εντελως με Νοτη
Για Παντελιδη παντως διαφωνω εντελως με Νοτη
Πάντως είπε για ακόμα μια φορά οτι σαν καλλιτέχνης του αρέσει και γενικά δεν έχει ξεκινήσει αυτός την ιστορία παρότι επιμένουν να προασπαθούν να δημιουργήσουν μια κόντρα και να κάνουν θέμα..Και για το τραπέζι το θεώρησε κανιβαλισμό και γενικά ήπια πράγματα σήμερα..Με τον Παντελίδη πάντως δεν θα έπρεπε καν να ασχοληθεί και που απαντάει κακώς για μένα αξία του δίνει..Scorpion86 έγραψε:Όντως την κορυφαία ατάκα την είπε για Ρέμο. "Οι καλλιτέχνες θα πρέπει να είναι συνεπείς σε αυτά που λένε και αυτά που κάνουν να τους εκφράζουν".Gshore έγραψε:Kλασσικος Νοτης,εκει που συμφωνω καλα τα 'πε για το Ρεμο....
Πολύ απλά διότι όταν τα λουλούδια πήγαιναν βροχή δεν σκεφτόταν την τσέπη του κοσμου ο Ρέμος. Να απαγορευει τα λουλουδια αυτος που έκανε επίδειξη του πλούτου ανοίγοντας δεκάδες σαμπάνιες στην Μύκονο είναι τουλάχιστον αστείο.
Είχε μιλήσει και στο παρελθόν με καλά λόγια ο Νότης για τον Οικονομόπουλο, ας πάει όμως πρώτα στρατό και τα ξαναλέμε...bebest έγραψε:Τέλος πάντων μέσα από αυτό βγήκε μια καλή είδηση για μένα ,εκφράστηκε κολακευτικά για τον Οικονομόπουλο που και για μένα ξεχωρίζει από τους νεότερους..Μακάρι να γίνει μια συνεργασία του χρόνου..
Κοιμόμουνα και ξύπνησα μονάχα που τα αντίκρυσα...