Kαι που θα πάει, θα υπηρετήσει? ΘΑ παρουσιαστεί την ημέρα της ορκομωσίας και την ημέρα που θα πάρει το απολυτήριοJ&B έγραψε:Είχε μιλήσει και στο παρελθόν με καλά λόγια ο Νότης για τον Οικονομόπουλο, ας πάει όμως πρώτα στρατό και τα ξαναλέμε...

Kαι που θα πάει, θα υπηρετήσει? ΘΑ παρουσιαστεί την ημέρα της ορκομωσίας και την ημέρα που θα πάρει το απολυτήριοJ&B έγραψε:Είχε μιλήσει και στο παρελθόν με καλά λόγια ο Νότης για τον Οικονομόπουλο, ας πάει όμως πρώτα στρατό και τα ξαναλέμε...
Ούτε για αυτό δεν ήταν ικανός, έχει πάρει Ι5...Scorpion86 έγραψε:Kαι που θα πάει, θα υπηρετήσει? ΘΑ παρουσιαστεί την ημέρα της ορκομωσίας και την ημέρα που θα πάρει το απολυτήριοJ&B έγραψε:Είχε μιλήσει και στο παρελθόν με καλά λόγια ο Νότης για τον Οικονομόπουλο, ας πάει όμως πρώτα στρατό και τα ξαναλέμε....
Που ακριβώς διαφωνείς; Είναι αξιοθαύμαστο πως υποστηρίζουν κάποιοι έναν τραγουδιστή που τραγουδάει ΜΟΝΟ μ..ες. Να μου πεις ότι κάνεις κέφι, ότι περνάς καλά να το σεβαστώ απόλυτα, αλλά μην έχετε απαίτηση να γίνει σεβαστός και σαν καλλιτέχνης. Αυτό που είπε κι έχει απόλυτο δίκιο είναι ότι το κοινό είναι π..άνα. Άγεται και φέρεται δηλαδή. Με το ζόρι να μας πείσουν ότι το καλλιτεχνικό γίγνεσθαι στην Ελλάδα είναι ο Παντελίδης κι η Πάολα. Ο Ουγγαρέζος θα έπρεπε να ντρέπεται για την βλακεία που είπε. Ξεφτίλισε ένα σύστημα ολόκληρο λέει ο Παντελής που από τότε που τον πήρε η εταιρία μόνο κωλόχαρτο Παντελίδης δεν έχει μοιράσει στους ραδιοφωνικούς σταθμούς. Κατα τα άλλα, μέτρια συνέντευξη από πλευράς Μάρκου προφανώς και ήθελε να δημιουργήσει ίντριγκα, το θέμα ειδικά με το Ρέμο φτάνει μιας κ το χει ξεκινήσει ο Ρέμος δε βρίσκω το λόγο να ρωτάνε ξανά το Νότη.Gshore έγραψε:Aυτος που τα μετεφερε πρεπει επειγοντως να μαθει ορθογραφια
Για Παντελιδη παντως διαφωνω εντελως με Νοτη
Είναι άξιο απορίας τι θα κάνει στο μέλλον ο Νότης. Δύσκολη βλέπω τη συνεργασία με άλλον άντρα καλλιτέχνη. Γενικά δε βρίσκω και πολλούς-ές που να μπορούν ή να θέλουν να τραγουδήσουν μαζί του. Πολύ μονότονο θα ήταν το πρόγραμμα νομίζω.bebest έγραψε:Δεν ξέρω τι κάνει το παλικάρι,θα ήταν το ιδανικό λαικό σχήμα πάντως παιδιά..Και η Ζήνα φωνητικά καλή είναι αλλά λίγο μπέδεμενο το πρόγραμμα της από Λιδάκη μέχρι Παντελίδη και από Κιάμο μέχρι Μητροπάνο ας αποφασίσει τι προτιμάει δε γίνετε σε μια ώρα πρόγραμμα να τα πει όλα..
Κι όμως είναι ο μοναδικός αξιόλογος τραγουδιστής της γενιάς του. Σοβαρότατος και έχει τη στόφα των παλαιών ως ένα βαθμό.J&B έγραψε:Ούτε για αυτό δεν ήταν ικανός, έχει πάρει Ι5...Scorpion86 έγραψε:Kαι που θα πάει, θα υπηρετήσει? ΘΑ παρουσιαστεί την ημέρα της ορκομωσίας και την ημέρα που θα πάρει το απολυτήριοJ&B έγραψε:Είχε μιλήσει και στο παρελθόν με καλά λόγια ο Νότης για τον Οικονομόπουλο, ας πάει όμως πρώτα στρατό και τα ξαναλέμε....
Τι θες να μην απαντούσε στις φοβερές ερωτήσεις του Μάρκου;afn έγραψε:Πόσο ανώτερος άνθρωπος αυτός ο Σφακιανάκης... Όλους τους έπιασε στο στοματάκι του πάλι!
Τον ανάγκασε να απαντήσει?jdarmody έγραψε:Τι θες να μην απαντούσε στις φοβερές ερωτήσεις του Μάρκου;afn έγραψε:Πόσο ανώτερος άνθρωπος αυτός ο Σφακιανάκης... Όλους τους έπιασε στο στοματάκι του πάλι!
Ναι προφανώς και δεν έχει δικαίωμα να εκφέρει άποψη για συναδέλφους του, ενώ οι άλλοι μπορούν να το κάνουν γι' αυτόν.afn έγραψε:Τον ανάγκασε να απαντήσει?jdarmody έγραψε:Τι θες να μην απαντούσε στις φοβερές ερωτήσεις του Μάρκου;afn έγραψε:Πόσο ανώτερος άνθρωπος αυτός ο Σφακιανάκης... Όλους τους έπιασε στο στοματάκι του πάλι!
Υπάρχει και το ουδέν σχόλιο! Που στην περίπτωσή του είναι σίγουρα η πιο σωστή λύση!
Πολυ απλα δεν εχει κανενα δικαιωμα να ξεφτιλιζει εναν αλλο ανθρωπο-τραγουδιστη....Φαουλ για μενα ακομη μια φορα,εχω να παω 3 χρονια να τον δω και δεν το εχω μετανιωσει καθολου.Κλαιν μαιν βεβαια αλλα δε βρισκω το λογο για τον οποιο ο Παντελιδης δεν ειναι αξιος σεβασμου.Και ναι αμα τραβαει θα τον εκμεταλλευτουν στο επακρο.....μην περιμενεις κατι λιγοτερο...jdarmody έγραψε:Που ακριβώς διαφωνείς; Είναι αξιοθαύμαστο πως υποστηρίζουν κάποιοι έναν τραγουδιστή που τραγουδάει ΜΟΝΟ μ..ες. Να μου πεις ότι κάνεις κέφι, ότι περνάς καλά να το σεβαστώ απόλυτα, αλλά μην έχετε απαίτηση να γίνει σεβαστός και σαν καλλιτέχνης. Αυτό που είπε κι έχει απόλυτο δίκιο είναι ότι το κοινό είναι π..άνα. Άγεται και φέρεται δηλαδή. Με το ζόρι να μας πείσουν ότι το καλλιτεχνικό γίγνεσθαι στην Ελλάδα είναι ο Παντελίδης κι η Πάολα. Ο Ουγγαρέζος θα έπρεπε να ντρέπεται για την βλακεία που είπε. Ξεφτίλισε ένα σύστημα ολόκληρο λέει ο Παντελής που από τότε που τον πήρε η εταιρία μόνο κωλόχαρτο Παντελίδης δεν έχει μοιράσει στους ραδιοφωνικούς σταθμούς. Κατα τα άλλα, μέτρια συνέντευξη από πλευράς Μάρκου προφανώς και ήθελε να δημιουργήσει ίντριγκα, το θέμα ειδικά με το Ρέμο φτάνει μιας κ το χει ξεκινήσει ο Ρέμος δε βρίσκω το λόγο να ρωτάνε ξανά το Νότη.Gshore έγραψε:Aυτος που τα μετεφερε πρεπει επειγοντως να μαθει ορθογραφια
Προφανώς και θα έπρεπε να δείξει ανωτερότητα απέναντι στον συγκεκριμένο. Αλλά νομίζω περισσότερο θέλει να θίξει το φαινόμενο ενός τραγουδιστή-κακέκτυπο ενός άλλου παρά τον Παντελίδη τον ίδιο.Gshore έγραψε:Πολυ απλα δεν εχει κανενα δικαιωμα να ξεφτιλιζει εναν αλλο ανθρωπο-τραγουδιστη....Φαουλ για μενα ακομη μια φορα,εχω να παω 3 χρονια να τον δω και δεν το εχω μετανιωσει καθολου.Κλαιν μαιν βεβαια αλλα δε βρισκω το λογο για τον οποιο ο Παντελιδης δεν ειναι αξιος σεβασμου.Και ναι αμα τραβαει θα τον εκμεταλλευτουν στο επακρο.....μην περιμενεις κατι λιγοτερο...
Αυτό ακριβώς πες στον Ουγγαρέζο. Αυτό σημαίνει ξεφτιλίζω ραδιοφωνικές, δισκογραφικές και μανατζαραίους. Εγώ δεν τον παρεξηγώ πάντως και στα δύο πρωινά προμοτάρουν συγκεκριμένα σχήματα και τραγουδιστές. Όλα ένας κύκλος είναι.djibril έγραψε:Κατα τα αλλα ΜΑΖΙ στο νο1...γιατι Νοτης ειναι ενας..και δεν εχι αναγκη ραδιοφωνα, ιντερνετ, φιλους δημοσιογραφους να τον προωθουν και ολα τα παρελκομενα..εχει και θα εχει παντα τον λαο του..
Συμφωνώ απόλυτως σε όλα..Ειδικά το θέμα με τους άλλους τραγουδιστές κούρασε πραγματικά όχι αλλό Ρέμο βανδή και Παντελίδη.. Εν το μεταξύ δεν λέει και κάτι κακό πχ θυμάμαι το ρωτάνε πως κρίνει φωνητικά τη Βανδή.. τι να πει?? Όχι τιποτά άλλο θα πούνε μετά ότι το κάνει επειδή τον έτσουξε το περσινό κλπ.. Για το Ρέμο πχ λεει του αρέσει σαν τραγουδιστής τώρα από τη στιγμή που του την είπε δημοσίως λογικό είναι να απαντήσει με κάποιο τρόπο.. Για Παντελίδη τα είπαμε κακή απομίμηση φτάνει ας ρωτήσουν κάτι ουσιαστικό..Καινούργιο δίσκο με πολλά κομμάτια που κρύβουν μικρές ιστορίες πίσω και δεν μάθε τίποτα για αυτά..Αλήθεια στο δρόμο έπαιξαν τίποτα το σκ εγώ όσο έβαλα δεν άκουσα ούτε καν τραγούδι του..jdarmody έγραψε:Που ακριβώς διαφωνείς; Είναι αξιοθαύμαστο πως υποστηρίζουν κάποιοι έναν τραγουδιστή που τραγουδάει ΜΟΝΟ μ..ες. Να μου πεις ότι κάνεις κέφι, ότι περνάς καλά να το σεβαστώ απόλυτα, αλλά μην έχετε απαίτηση να γίνει σεβαστός και σαν καλλιτέχνης. Αυτό που είπε κι έχει απόλυτο δίκιο είναι ότι το κοινό είναι π..άνα. Άγεται και φέρεται δηλαδή. Με το ζόρι να μας πείσουν ότι το καλλιτεχνικό γίγνεσθαι στην Ελλάδα είναι ο Παντελίδης κι η Πάολα. Ο Ουγγαρέζος θα έπρεπε να ντρέπεται για την βλακεία που είπε. Ξεφτίλισε ένα σύστημα ολόκληρο λέει ο Παντελής που από τότε που τον πήρε η εταιρία μόνο κωλόχαρτο Παντελίδης δεν έχει μοιράσει στους ραδιοφωνικούς σταθμούς. Κατα τα άλλα, μέτρια συνέντευξη από πλευράς Μάρκου προφανώς και ήθελε να δημιουργήσει ίντριγκα, το θέμα ειδικά με το Ρέμο φτάνει μιας κ το χει ξεκινήσει ο Ρέμος δε βρίσκω το λόγο να ρωτάνε ξανά το Νότη.Gshore έγραψε:Aυτος που τα μετεφερε πρεπει επειγοντως να μαθει ορθογραφια
Σαν τραγουδιστής είναι αξιόλογος και έχει πολλά ώραια τραγούδια, βέβαια κανένα τραγούδι του δεν έχει κάνει την υπέρβαση (ίσως είναι ο μόνος από την φουρνιά του που θα μπορούσε να το κάνει) κάτι που είναι ενδεικτικό ότι δεν υπάρχει πια έμπνευση στους στίχους. Εγώ πάντως δε μπορώ να τον πάρω στα σοβαρά ας πάει να κάνει τη θητεία του όπως κάναμε και εμείς οι συνομηλικοί του, έστω για 1-2 μήνες.jdarmody έγραψε:Κι όμως είναι ο μοναδικός αξιόλογος τραγουδιστής της γενιάς του. Σοβαρότατος και έχει τη στόφα των παλαιών ως ένα βαθμό.
Κι εγώ για ένα 3ωρο είχα βάλει να ακούσω το Δρόμο και δεν έπαιξε τίποτα...bebest έγραψε:Αλήθεια στο δρόμο έπαιξαν τίποτα το σκ εγώ όσο έβαλα δεν άκουσα ούτε καν τραγούδι του..
'Οντως είναι η πιο καλή φωνή και είναι θετικό οτι τον έχει ξεχωρίσει και ο Νότης..'Ειναι μια περίπτωση για συνεργασία μετά το Μαζώ μόνο με γυναικεία ονόματα έχει κάνει..Και πλέον είναι και λίγες που βλέπω μελλοντικά να μπορούν να συνεργαστούν..Η Ζήνα που είναι φέτος άντε και καμιά γαρμπή που είχε μιλήσει με θετικό τρόπο.. 'Αλλη δεν βλέπω στον ορjdarmody έγραψε:Κι όμως είναι ο μοναδικός αξιόλογος τραγουδιστής της γενιάς του. Σοβαρότατος και έχει τη στόφα των παλαιών ως ένα βαθμό.J&B έγραψε:Ούτε για αυτό δεν ήταν ικανός, έχει πάρει Ι5...Scorpion86 έγραψε:Kαι που θα πάει, θα υπηρετήσει? ΘΑ παρουσιαστεί την ημέρα της ορκομωσίας και την ημέρα που θα πάρει το απολυτήριοJ&B έγραψε:Είχε μιλήσει και στο παρελθόν με καλά λόγια ο Νότης για τον Οικονομόπουλο, ας πάει όμως πρώτα στρατό και τα ξαναλέμε....